Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Η Ιερά Μονή της Τροοδιτίσσης, ή Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης ή απλά και Τροοδίτισσα, είναι Ορθόδοξο ανδρικό Μοναστήρι στην Κύπρο που ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου και κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των Κυπριακών Μονών, διότι είναι από τα παλαιότερα.

Φευγετε το Σαββατο ε? ;)

Και πότε γυρνάτε? Εχει συγγενεις εκει το μωρο σου ή θα ειστε οι 2 σας?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Φευγετε το Σαββατο ε? ;)

Και πότε γυρνάτε? Εχει συγγενεις εκει το μωρο σου ή θα ειστε οι 2 σας?

Φεύγουμε το Σάββατο και γυρνάμε σε μια εβδομάδα. Εκεί είναι οι συγγεννεις του Ζαχαρία. Έχουμε και το βαφτιστήρι μας εκεί. Παιδί του ξαδέλφου του.

Αυτοί φεύγουν για Νορβηγία 13/8 και είναι η ευκαιρια να τους δουμε.

Yv7Sp2.png

Φεύγουμε το Σάββατο και γυρνάμε σε μια εβδομάδα. Εκεί είναι οι συγγεννεις του Ζαχαρία. Έχουμε και το βαφτιστήρι μας εκεί. Παιδί του ξαδέλφου του.

TEΛΕΙΑ!!!!

ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕΝΟΥΝ? :shock: ΟΥΑΟΥ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Νταντακι καλημέρα, μας έλλειψες αυτό τον καιρο...! Τι ωραία νέα..καλές διακοπές να έχετε και κοίτα να ξεκουραστείς οσο μπορείς. Βλέπω ότι μετά απο μια βδομαδα θα γυρίσετε. Λεγαμε και με την Αννα που θα είναι και αυτή εδώ πριν το 15 αυγουστο να κανονίζαμε για κανενα καφέ ή φαγητο εντός του Αυγούστου, μιας που θα είμαστε ουκ ολίγες εδώ και μιας που η Αθηνα θα είναι άδεια θα μας ειναι ευκολα να μετακινουμαστε και να βλεπόμαστε..!Από τη δουλειά πόσες μέρες άδειας θα πάρεις;

kOZcp3.png

TEΛΕΙΑ!!!!

ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕΝΟΥΝ? :shock: ΟΥΑΟΥ!

Η θεία του Ζαχαρία είναι από την Νορβηγία. Τα παιδιά μένουν Κύπρο αλλα τώρα αποφάσισαν να φύγουν για Νορβηγία. Μάζεψαν τις βαλίτσες του, έδωσαν παραίτηση και φεύγουν με τα 4 παιδιά του !!!

Δύσκολη απόφαση ...

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Νταντακι καλημέρα, μας έλλειψες αυτό τον καιρο...! Τι ωραία νέα..καλές διακοπές να έχετε και κοίτα να ξεκουραστείς οσο μπορείς. Βλέπω ότι μετά απο μια βδομαδα θα γυρίσετε. Λεγαμε και με την Αννα που θα είναι και αυτή εδώ πριν το 15 αυγουστο να κανονίζαμε για κανενα καφέ ή φαγητο εντός του Αυγούστου, μιας που θα είμαστε ουκ ολίγες εδώ και μιας που η Αθηνα θα είναι άδεια θα μας ειναι ευκολα να μετακινουμαστε και να βλεπόμαστε..!Από τη δουλειά πόσες μέρες άδειας θα πάρεις;

Καλημέρα κούκλα !!!

Η αποθήκη θα παραμένει κλειστή 5/8-19/8.

Μόλις γυρίσουμε από την Κύπρο θα πάμε και μια εβδομάδαστο εξοχικό, στην Ερμιόνη.

Γυρνάμε 18/8.

Εκεί που δεν θα πηγαίναμε πουθενά τώρα θα λείπουμε 2 εβδομάδες !!!

Μπορούμε να κανονίσουμε όταν γυρίσω.

Yv7Sp2.png

Καλημέρα κούκλα !!!

Η αποθήκη θα παραμένει κλειστή 5/8-19/8.

Μόλις γυρίσουμε από την Κύπρο θα πάμε και μια εβδομάδαστο εξοχικό, στην Ερμιόνη.

Γυρνάμε 18/8.

Εκεί που δεν θα πηγαίναμε πουθενά τώρα θα λείπουμε 2 εβδομάδες !!!

Μπορούμε να κανονίσουμε όταν γυρίσω.

πω πω!!!! τι καλα! θα περασετε τέλεια. Μια χαρά και η Ερμιόνη. Μπράβο να πας να ξεκουραστείς γιατί έφαγες πολύ χωσιμο αυτές τις μέρες...

kOZcp3.png

πω πω!!!! τι καλα! θα περασετε τέλεια. Μια χαρά και η Ερμιόνη. Μπράβο να πας να ξεκουραστείς γιατί έφαγες πολύ χωσιμο αυτές τις μέρες...

Ωραία είναι και η Ερμιόνη αλλα δεν τρελαίνομαι πολύ επειδή θα είναι και οι γονείς του και η αδερφή του κάτω.

Αλλα τι να κάνω αφού θέλει να κατεβουμε. Μια εβδομάδα είναι, θα αντέξω.

Είναι και το άλλο μας βαφτιστήρι κάτω οποτε να τον δούμε και αυτόν.

Yv7Sp2.png

Εσύ πως είσαι?

Ποσο καιρό θέλουμε ακόμα για να είμαστε τελείως εκτος κινδύνου?

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εσύ πως είσαι?

Ποσο καιρό θέλουμε ακόμα για να είμαστε τελείως εκτος κινδύνου?

πρέπει να βγει και ο Αυγουστος χωρίς προβλήματα οπότε έχουμε ακομα αρεκτό δρόμο. Μετά θα πάει βδομάδα τη βδομάδα και όσο αντέξω. Κάπου μετά τα μεσα του Αυγούστου θα πάρω και κορτιζόνες και βλέπουμε.

Βασικά λέω μακάρι να αντέξω μεχρι τον υπέρηχο που έχω στις 12 του μηνα και μετά ακόμα κι αν μπω για νοσηλεια δεν με πειράζει τόσο... θα ειναι για λιγο...Για να δούμε

kOZcp3.png

πρέπει να βγει και ο Αυγουστος χωρίς προβλήματα οπότε έχουμε ακομα αρεκτό δρόμο. Μετά θα πάει βδομάδα τη βδομάδα και όσο αντέξω. Κάπου μετά τα μεσα του Αυγούστου θα πάρω και κορτιζόνες και βλέπουμε.

Βασικά λέω μακάρι να αντέξω μεχρι τον υπέρηχο που έχω στις 12 του μηνα και μετά ακόμα κι αν μπω για νοσηλεια δεν με πειράζει τόσο... θα ειναι για λιγο...Για να δούμε

Μια χαρά τα πας !!!

Όλα καλά θα πάνε, είναι τούρμπο τα μωράκια σου !!!

Yv7Sp2.png

Η θεία του Ζαχαρία είναι από την Νορβηγία. Τα παιδιά μένουν Κύπρο αλλα τώρα αποφάσισαν να φύγουν για Νορβηγία. Μάζεψαν τις βαλίτσες του, έδωσαν παραίτηση και φεύγουν με τα 4 παιδιά του !!!

Δύσκολη απόφαση ...

Δυσκολη μεν αλλα καλα επραξαν...αν εδω δεν ειχαν μελλον τι να κανουν...

Εγω αν το μωρο δεν ειχε μαγαζι θα εφευγα εξωτερικο...

Κια με τις αλλαγες που θα κανουν στα ΕΠΑΛ με βλεπω απολυμενη τον Σεπτεμβριο και μενα...

Δυστυχως κρατανε μονο οσους εχουν 4 παιδια και ας εχουν εκπαιδευση ΔΕ ή ΤΕ ...εγω εγω εκπαιδευση ΠΕ, μεταπτυχιακο, 2 γλωσσες, απειρη προυπηρεσια + σεμιναρια αλλα αν απολυσουν πληροφορικης θα φυγω εγω και οχι ο αλλος....

καλημέρα Εφη, πως νιώθεις που έκλεισες τα 23;

Περιεργα...τα 23 ειναι δυσκολη καμπη στη ζωη μιας γυναικας! :P:p:tongue::tongue:

Ωραία είναι και η Ερμιόνη αλλα δεν τρελαίνομαι πολύ επειδή θα είναι και οι γονείς του και η αδερφή του κάτω.

Αλλα τι να κάνω αφού θέλει να κατεβουμε. Μια εβδομάδα είναι, θα αντέξω.

Είναι και το άλλο μας βαφτιστήρι κάτω οποτε να τον δούμε και αυτόν.

Υπομονη...ελπιζω να ειναι ευγενικοι τουλαχιστον και να μη σου κανουν ψυχολογικο πολεμο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Καλημέρα κοριτσια μου...

Ολες ετοιμαζόμαστε για διακοπές...

Εχθές πέρασα πάρα πολύ ωραία αλλά κουράστηκα...πήγαμε σε μια άλλη παραλία που είναι πιο μακριά από το χωριό μας αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ γιατί εκεί έχει ταβέρνα ο μπαμπάς της νύφης μου και είχα όλη μέρα τον ανηψιό μου και πέρασα τέλεια μαζί του....χάρηκε και αυτός πάρα πολύ...μου ζήτησε να ξαναπάω το άλλο Σ-Κ αλλά δεν θα μπορώ.

Την Πέμπτη περνάω και την επιτροπή...άντε να δούμε τι θα γίνει.

Ακύρωσα 2 μέρες από το ξενοδοχείο γιατί πρέπει να γυρίσω πίσω την Κυριακή..δεν μπορούμε να λείψουμε πάνω από 5 μέρες από το μαγαζί...απόφασίσαμε να το κρατήσουμε και ο Θεός βοηθός...

Για πέστε κανα νέο.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Καλημέρα κοριτσια μου...

Ολες ετοιμαζόμαστε για διακοπές...

Εχθές πέρασα πάρα πολύ ωραία αλλά κουράστηκα...πήγαμε σε μια άλλη παραλία που είναι πιο μακριά από το χωριό μας αλλά το ευχαριστήθηκα πάρα πολύ γιατί εκεί έχει ταβέρνα ο μπαμπάς της νύφης μου και είχα όλη μέρα τον ανηψιό μου και πέρασα τέλεια μαζί του....χάρηκε και αυτός πάρα πολύ...μου ζήτησε να ξαναπάω το άλλο Σ-Κ αλλά δεν θα μπορώ.

Την Πέμπτη περνάω και την επιτροπή...άντε να δούμε τι θα γίνει.

Ακύρωσα 2 μέρες από το ξενοδοχείο γιατί πρέπει να γυρίσω πίσω την Κυριακή..δεν μπορούμε να λείψουμε πάνω από 5 μέρες από το μαγαζί...απόφασίσαμε να το κρατήσουμε και ο Θεός βοηθός...

Για πέστε κανα νέο.

Και γω περασα πολυ ωραιο σκ!!! Ξεκουραστηκα, κοιμήθηκα, πηγα μπανακι!!!

Τωρα εχω αλλη μια δυσκολη εβδομαδα γιατι πρεπει να τελειωσω γραφειο οτι δουλεια εχω, φαρμακειο να τα εχω ως την παρασκευη ετοιμα, να παω τραπεζες και υπηρεσιες τελος της εβδομαδας ωστε να μπορεσω να μεινω εξοχικο 2 εβδομαδες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...