Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αρτεμάκι μου χαίρομαι που κατάφερες να κοιμηθείς λιγάκι.Είναι σημαντικό να μπορείς να ξεκουράζεσαι όσο γίνεται.Σιγά σιγά θα μεγαλώνουν κιόλας και δεν θα ξυπνάνε τόσο συχνά.Να μου τα φιλήσεις τα αγόρια σου.

Μορφάκι μου που είσαι καρδιά μου???Γύρισες από τη δουλειά???Κουράζεσαι πάλι.

Αναστασούλα μου πως περάσατε σήμερα???

Εγώ σιδέρωσα κάποια ρούχα έχω ακόμα κάμποσα,αλλά πρέπει να περιμένω να παγώσει το σίδερο για να καθαρίσω τα άλατά του που μου άναψε το λαμπάκι και να συνεχίσω μετά.Με εκνέυρισε τώρα που με διέκοψε και είχα πάρει φόρα.Τεσπα...

Διαφημίσεις

Τι κάνουν τα κοριτσάκια μου? Είστε ολες καλά?

Εγώ είμαι ένα πτώμα. .. πονάνε τα πόδια μου. ... η μέση μου.... ειμαι γενικά άστα βράστα .... περάσαμε όμως ωραία. ... φυσηξαμε και τα κεράκια μας και .... αχχχ .... περνάνε τα χρόνια. ...

url]

Μάλλον έχω χάσει επεισόδια...

α) Της Αγίας Ειρήνης δεν ειναι 05/05???? Εχει γενέθλια το Ειρηνάκι??? ότι και αν είναι χρόνια πολλά Ειρήνη μου και σύντομα με γεμάτη αγκαλίτσα....Μας έλειψες...

β) Alter ego μου τι κεράκια σβήσατε??? Επέτειο έχετε ή γενέθλια ο αντρούλης σου???? ότι και αν είναι χρόνια πολλά, με αγάπη και ένα μωράκι για να ξαναγιορτάσετε τριπλοί του χρόνου....

Κοριτσάρες μου, όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε να περνάτε τέλεια και να χαλαρώνετε...

cOiVp2.png

Εγώ είμαι ένα πτώμα. .. πονάνε τα πόδια μου. ... η μέση μου.... ειμαι γενικά άστα βραστά .... περάσαμε όμως ωραία. ... φυσηξαμε και τα κεράκια μας και .... αχχχ .... περνάνε τα χρόνια. ...

Ζεττάκι μου δεν ξέρω τι γιορτάσατε σήμερα,αλλά ό,τι κι αν είναι αυτό χρόνια πολλά,καλά και ευτυχισμένα.Και του χρόνου με ένα γερό μωράκι.

α) Της Αγίας Ειρήνης δεν ειναι 05/05???? Εχει γενέθλια το Ειρηνάκι??? ότι και αν είναι χρόνια πολλά Ειρήνη μου και σύντομα με γεμάτη αγκαλίτσα....Μας έλειψες...

β) Alter ego μου τι κεράκια σβήσατε??? Επέτειο έχετε ή γενέθλια ο αντρούλης σου???? ότι και αν είναι χρόνια πολλά, με αγάπη και ένα μωράκι για να ξαναγιορτάσετε τριπλοί του χρόνου....

Κοριτσάρες μου, όπου και αν είστε, ότι και αν κάνετε να περνάτε τέλεια και να χαλαρώνετε...

Ρικάκι μου δεν έχεις χάσει επεισόδια απλά σήμερα είναι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου.

Τελείωσα τα 2 πληντύρια και μου μένει ένα που άπλωσα σήμερα.Θα τα κάνω αύριο μαζί με μια μίνι γενική για να είναι το σπίτι κάπως καθαρό,αφού το μωρό μου θα γυρίσει νωρίτερα από εμένα.

Καληνύχτα σε όλα τα κοριτσάκια και καλό ξημέρωμα.Θα τα πούμε αύριο.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ

Αυτό που όταν περιμένεις κόσμο .... κάνεις δουλειές απο πριν .... και επίσης έχεις να κάνεις ξανά δουλειές όταν τελειώνει ο τζερτζελές ....δεν το αντέχω ....

Ρικάκι μου, όπως είπε και το Ναντιάκι, εχθές ήταν της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου και το Ειρηνάκι γιορτάζει μαζί της.

Σε ευχαριστώ πολύ, και εσείς ότι επιθυμείτε και κυρίως υγεία για όλους μας, το βρήκες πάντως, το "μωρό" μου, τα φύσηξε τα κεράκια ....

Ζεττάκι μου δεν ξέρω τι γιορτάσατε σήμερα,αλλά ό,τι κι αν είναι αυτό χρόνια πολλά,καλά και ευτυχισμένα.Και του χρόνου με ένα γερό μωράκι.

Σε ευχαριστώ Ναντιάκι μου, και εσείς οτι επιθυμείτε, υγεία πάνω απο όλα μωρό μου και όλα τα άλλα θα έρθουν.

url]

Γλωσσού μου....Εφάκι μου......χρόνια σου πολλά.....να είσαι γερή....να σε χαίρεται το μωρό σου....και σου εύχομαι...η αγκαλιά σου να γεμίσει σύντομα.....με μωράκια......χρόνια πολλά λιονταράκι μου.....σε αγαπώ....!

Εφάκι μου γλυκό διδυμάκι μου χρόνια σου πολλά και καλά.Να σε χαιρόμαστε!!!Να είσαι πάντα γερή και δυνατή με τους ανθρώπους που αγαπάς και σ'αγαπούν!!!Σου εύχομαι από καρδιάς να γεμίσει αρχικά η κοιλίτσα και μετά η αγκαλίτσα σου!!!

Efaki xronia polla! Panta xaroumeni Kai igiis k tou xronou tripli! Kala na peraseis sta genethlia sou.

Dadaki mou na mou tel Kai tha kanonisoume! An Kai akomi de vgika apo to

Εφάκι μου σου ευχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!

Να εισαι γερή και συντομα να κρατάς στην αγκαλιά σου πολλά μωράκια!!!

Να περάσετε όμορφα σήμερα!!

Εφάκι μου χρόνια πολλά αγαπούλα μου, χιλιόχρονη να είσαι, πάντα γερή και ευτυχισμένη, τόσο αγαπημένοι με τον αντρούλη σου για πάντα και σύντομα με γεμάτη αγκαλίτσα....Πολλη αγάπη και αμέτρητα φιλάκια...Να περάσεις τέλεια...
ΕΦΑΚΙ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα ...

Υγεία και αγάπη να έχεις πάντοτε μικρή μου και του χρόνου να έχεις μια γεμάτη αγκαλιά με δυο όμορφα και ζουμπουρλούδικα μωρά.

Ευχομαι και στις δυο ό,τι επιθυμείτε, να είστε γερές, δυνατές και χαρούμενες να υποδεχτείτε τα μωράκια σας μέσα στον επόμενο χρόνο.

Ειρηνη χρόνια πολλά κοριτσάρα μου...Εφάκι επίσης.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!!!

ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΡΙΞΑ ΤΟΥΣ ΥΠΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ :P ΚΑΙ ΕΧΘΕΣ ΠΗΓΑΜΕ ΒΟΛΤΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ...ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΣΚ! ;)

Εγώ είμαι ένα πτώμα. .. πονάνε τα πόδια μου. ... η μέση μου.... ειμαι γενικά άστα βράστα .... περάσαμε όμως ωραία. ... φυσηξαμε και τα κεράκια μας και .... αχχχ .... περνάνε τα χρόνια. ...

Σε ευχαριστώ πολύ, και εσείς ότι επιθυμείτε και κυρίως υγεία για όλους μας, το βρήκες πάντως, το "μωρό" μου, τα φύσηξε τα κεράκια ....

ΕΧΩ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΛΟΝΑ??????

Εχθές άναψα κεράκι και προσευχήθηκα για όλες μας στην Αγία Ειρήνη, να μας ευλογήσει και να μας κάνει όλες μανούλες. Έγραψα και τα ονόματα μας για παράκληση. Δοξασμένο ας είναι το όνομα της.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΖΕΤΤΑΚΙ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ!

Να σε εχει ο Θεός καλα και να σου δωσει οτι επιθυμεις κοριτσακι μου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

EIΡΗΝΗ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ ;);)

ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

ΑΡΤΕΜΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ 1 ΜΗΝΑ! ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΑΥΤΑ! ;) ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΡΕΣ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Καλημέρα κούκλες !!!

Ζεττακι μου σε ευχαριστώ παρα πολύ για την προσευχή που έκανες και για εμενα. Να σε έχει καλά ο Θεός όπως και όλες μας !!! Να χαίρεσαι τον άνδρα σου και να είστε ευτυχισμένοι για πάντα !!!

Εφη μου, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ !!!

Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη. Σου εύχομαι όλα τα όνειρα σου να γίνουν πολύ σύντομα πραγματικότητα !!!

Ειρήνη μου Χρονια Πολλά και σε σένα !!! Να σε χαιρόμαστε !!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο και σύντομα μανούλα !!!

images?q=tbn:ANd9GcTGoiK8Y8jtPKSTUaM7JVilBiQHmDikbY_lpGDM1_LLvaqUEe7UDw

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Ένα άλλο θαύμα της Παναγίας της Τροόδιτισσας που σχετίζεται με την γονιμότητα στις στείρες γυναίκες είναι το ακόλουθο: Μια μέρα κατά το 1864 κάποια κυρία που είχε μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε πλέον να τεκνοποιήσει, επισκέφθηκε τη Μόνη και παρακάλεσε τη Παναγία της Τροόδιτισσας να της χαρίσει την ευτυχία να γίνει μητέρα. Η επιθυμία της γυναίκας εισακούστηκε από την Θεοτόκο που της εκπλήρωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σαν ευχαριστία η γυναίκα αυτή δώρισε στην Παναγία την όμορφη ασημένια ζώνη με τις μεγάλες πόρπες την οποία φορούσε κατά την εγκυμοσύνη της. Σήμερα περιζώνει την εικόνα της Παναγίας της Τροόδιτισσας και όποια γυναίκα δεν μπορεί να τεκνοποιήσει έρχεται στη Μονή και ο ιερoμόναχος την δένει γύρο από τη μέση της. Έτσι πιστεύεται ότι θα γίνει μητέρα.

Εκτός από το να δίνει γονιμότητα στις στείρες γυναίκες, η Παναγία της Τροόδιτισσας κάνει και άλλα πάμπολλα θαύματα. Αποτρέπει τη θεομηνία του χαλαζιού και καταπαύει την ανομβρία.

Θα πάω στη Μονη και θα παρακαλέσω τη Παναγια να μας δώσει αυτό που θέλουμε πιο πολύ στην ζωή μας !!!

Ένα παιδάκι !!!

Yv7Sp2.png

Ένα άλλο θαύμα της Παναγίας της Τροόδιτισσας που σχετίζεται με την γονιμότητα στις στείρες γυναίκες είναι το ακόλουθο: Μια μέρα κατά το 1864 κάποια κυρία που είχε μεγαλώσει πολύ και δεν μπορούσε πλέον να τεκνοποιήσει, επισκέφθηκε τη Μόνη και παρακάλεσε τη Παναγία της Τροόδιτισσας να της χαρίσει την ευτυχία να γίνει μητέρα. Η επιθυμία της γυναίκας εισακούστηκε από την Θεοτόκο που της εκπλήρωσε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σαν ευχαριστία η γυναίκα αυτή δώρισε στην Παναγία την όμορφη ασημένια ζώνη με τις μεγάλες πόρπες την οποία φορούσε κατά την εγκυμοσύνη της. Σήμερα περιζώνει την εικόνα της Παναγίας της Τροόδιτισσας και όποια γυναίκα δεν μπορεί να τεκνοποιήσει έρχεται στη Μονή και ο ιερoμόναχος την δένει γύρο από τη μέση της. Έτσι πιστεύεται ότι θα γίνει μητέρα.

Εκτός από το να δίνει γονιμότητα στις στείρες γυναίκες, η Παναγία της Τροόδιτισσας κάνει και άλλα πάμπολλα θαύματα. Αποτρέπει τη θεομηνία του χαλαζιού και καταπαύει την ανομβρία.

Θα πάω στη Μονη και θα παρακαλέσω τη Παναγια να μας δώσει αυτό που θέλουμε πιο πολύ στην ζωή μας !!!

Ένα παιδάκι !!!

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

Να πας Ντανιέλα μου!!!!Η μονή που βρισκεται?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Σε ευχαριστώ για τις ευχές!

Να πας Ντανιέλα μου!!!!Η μονή που βρισκεται?

Η Ιερά Μονή της Τροοδιτίσσης, ή Ιερά Μονή Παναγίας Τροοδιτίσσης ή απλά και Τροοδίτισσα, είναι Ορθόδοξο ανδρικό Μοναστήρι στην Κύπρο που ανήκει στην Ορθόδοξη Εκκλησία της Κύπρου και κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των Κυπριακών Μονών, διότι είναι από τα παλαιότερα.

Yv7Sp2.png

ΛΙΝΑΚΙ ΚΑΛΩΣΗΡΘΕΣ ΠΙΣΩ! ΜΑΣ ΕΛΕΙΨΕΣ!

Ολοι πεφτουμε στα δυσκολα...ειναι ανθρωπινο...αλλος απομακρυνεται γιατι θελει τον χρονο του αλλος το περναει πιο ευκολα με φιλους...Πρεπει να προχωραμε ομως!!!Και χαιρομαι που και το Ναντιακι μου και το Λινακι προχωρανε!!!

Οι ευχες μου ειναι μαζι σας..ειλίκρινα και δυνατα!!! Σας αξιζει η επομενη φορα σας να ειναι η τυχερη! Ελπιζω ο θεος να βλεπει σωστά, να κρινει οπως πρεπει και να ανταμοίβει!!!

Κια μην ξεχνατε κοριτσια:

ΟΣΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! Οταν παψει να υπαρχει το ενα απο τα δυο τοτε οντως θα πρεπει να στεναχωρεθουμε...!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...