Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Ελπίδα88 είπε:

Ναι μου είπε να μου έρθει μια περίοδος και μετά.  Ξέρεις μήπως σε πόσες μέρες μετά την περίοδο περίπου γίνεται η εμβρύομεταφορα;

Ανάλογα αν θα πας σε φυσικό κύκλο ή σε τεχνητό κύκλο. Συνήθως σε τεχνητό κύκλο σε 15-20 μέρες κάνεις την εμβρυομεταφορά. Αλλά ξεκινάς προετοιμασία από την αρχή του κύκλου, δλδ μόλις σου έρθει περίοδος μιλάς με τον γιατρό σου για να ξεκινήσετε προετοιμασία. Αν πας σε φυσικό κύκλο ανάλογα πόσο μεγάλο κύκλο έχεις πχ ο δικός μου είναι μακρύς και ξέρω πως η ωορρηξία θα γίνει 20η - 24η ημέρα οπότε θα πάω πιο αργά. 

Όταν σου έρθει περίοδος θα επικοινωνήσεις με τον γιατρό σου να σου πει τι θα κάνετε! Καλή επιτυχία 🤞

1 hour ago, kate82 είπε:

Καλημέρα σ όλο το παρεακι!!! 

Εύχομαι όλες να είστε καλά!!! 😘😘😘😘

Καλημέρα sunshine ☀️ 🌈☀️ 🌈☀️ 🌈☀️🌈

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΜΑΚΙΑ

Γειά σου Λινάκι μου.Χάρηκα πολύ που σε άκουσα ξανά.Θα τα πούμε αργότερα.

Πάω και εγώ να ξαπλώσω Ρικάκι μου.Θα τα πούμε αργότερα!!!

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟΧΩΡΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΩ ΓΙΑ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ

ΘΑ ΞΑΝΑΜΠΩ ΠΙΟ ΜΕΤΑ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Κ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΜΑΚΙΑ

Γειά σου Λινάκι μου.Χάρηκα πολύ που σε άκουσα ξανά.Θα τα πούμε αργότερα.

Πάω και εγώ να ξαπλώσω Ρικάκι μου.Θα τα πούμε αργότερα!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου...

Λινάκι καλή βολτούλα αν και πρόσεχε, παραέχει ζέστη...

Ναντιάκι μου καλή ξεκούραση....

cOiVp2.png

ΕΦΑΚΙ χρόνια πολλά και ευτυχισμένα ...

Υγεία και αγάπη να έχεις πάντοτε μικρή μου και του χρόνου να έχεις μια γεμάτη αγκαλιά με δυο όμορφα και ζουμπουρλούδικα μωρά.

url]

tok tok

alter ego σε πρόλαβα ???

μάλλον όχι .... Δεν πειράζει ...

Καλό απόγευμα σε όλα μου τα κοριτσάκια.

Σήμερα περιμένω κόσμο και έχω ξεπατωθεί στις δουλειές ....

Εχθές άναψα κεράκι και προσευχήθηκα για όλες μας στην Αγία Ειρήνη, να μας ευλογήσει και να μας κάνει όλες μανούλες. Έγραψα και τα ονόματα μας για παράκληση. Δοξασμένο ας είναι το όνομα της.

url]

Διαφημίσεις

ΕΙΡΗΝΑΚΙ ΜΟΥ, Χρόνια πολλά να είσαι πάντα γερή και ευτυχισμένη. Να έχεις πάντα αγάπη δίπλα σου και του χρόνου να κρατάς δυο πανέμορφα αγγελουδάκια, τα μωράκια σου, στην αγκαλιά σου.

Φιλάκια

url]

tok tok

alter ego σε πρόλαβα ???

μάλλον όχι .... Δεν πειράζει ...

Καλό απόγευμα σε όλα μου τα κοριτσάκια.

Σήμερα περιμένω κόσμο και έχω ξεπατωθεί στις δουλειές ....

Εχθές άναψα κεράκι και προσευχήθηκα για όλες μας στην Αγία Ειρήνη, να μας ευλογήσει και να μας κάνει όλες μανούλες. Έγραψα και τα ονόματα μας για παράκληση. Δοξασμένο ας είναι το όνομα της.

Alter ego να είσαι καλά ψυχούλα μου που μας σκέφτηκες όλες...Το θαυματάκι σου είναι εδώ κοντά αγαπούλα μου...

Καλά να περάσετε απόψε και χαλάλι οι δουλίτσες που έπρεπε να κανεις....

Πολλά πολλά φιλάκια....

cOiVp2.png

Ζέττα είναι πολύ συγκινητικό αυτό που εκανες για όλες μας. Προσωπικά σε ευχαριστώ πάρα πολύ και εύχομαι η Αγία να μου χαρήσει 5 βδομαδουλες ακομα, όσο να είναι βιώσιμα τα παιδάκια μου.

Χρόνια πολλά και στις εορτάζουσες, η ΕΙρήνη που μάλλον είναι η ονομαστική της γιορτή και η Εφη που προφανως είχε γεννέθλια. Ευχομαι και στις δυο ό,τι επιθυμείτε, να είστε γερές, δυνατές και χαρούμενες να υποδεχτείτε τα μωράκια σας μέσα στον επόμενο χρόνο.

Παρασκευή βραδυ βγηκαμε με τον άντρα μου και κάτι φίλους και εχτές είχα τραπέζι σε ένα φιλικο ζευγάρι και δεν σας κρύβω σήμερα ένιωσα κούραση και φοβήθηκα λιγάκι. Προσπαθώ να είμαι ξαπλωμένη αλλά δεν είναι και εύκολο με τον γιο μου... εχει ζορίστεί κι αυτος με τη ζέστη, το μεσημερι του αναβω το κλιματιστικό και ο κακομοιρης κοιμαται σχεδόν 3 ώρες...τον εξανταλεί η ζέστη. Το θέμα είναι οτι από την Πέμπτη και μετά θα φύγει και η γυναίκα που έχω για ένα μηνα και δεν ξέρω πως θα τα βγάλω πέρα.. είναι και οι κρισιμότερες εβδομάδες αυτές και φοβάμαι πάρα πολύ...Η μαμά μου μπορεί να έρθει μετά τις 15 γιατί έχει τα ανηψια μου οπότε μεχρι τότε πρέπει να βρω ένα τρόπο να το διαχειριστώ με το μικόρτερο δυνατό κόστος. Το πρόβλημα ειναι οτι και αντικαταστάτρια να βρω ο μικρός μου δεν σημαίνει οτι θα είναι και θετικά προσκείμενος... σπάνια κάθεται με κάποιον που δεν γνωρίζει και είναι λογικο.. Προσευχομαι να μην ειναι αυτό που θα με οδηγήσει σε πρόωρο τοκετό..

επίσης λέγαμε με τον άντρα μου να πάμε μια βδομαδα στον χωριό του (κοντα στο Μεσολόγγι) αλλά καταλήξαμε ότι φοβόμαστε και οι δύο να κάνουμε το ταξίδι, εστω και των τριων ωρων..! Ισως να πεταχτούμε μια βόλτα μέχρι το Λουτράκι για 2 μέρες αλλά και πάλι ειναι δυσκολο να κλείσω σε ενα δωμάτιο ξενοδοχείου το γιο μου... θα τρελαθει...

Αυτά από μενα. Ηθελα να δώσω και πολλές ευχες στο Λινακι που επέστρεψε δριμυτερη...Λατρεύω τους ανθρώπους με τέτοιο ψυχικό σθένος, τους θαυμάζω απεριόριστα ...μακάρι να σας έμοιαζα εστω και στο μιρκό σας δαχτυλάκι.. δεν θα ζούσα μέσα στο φόβο...η ζωή μου θα ήταν αλλιώς. Λινάκι έχεις βλέπω μπόλικα κατεψυγμένα. Πόσες φορές έχεις προσπαθήσει με την ίδια "παρτίδα" καταεψυγμένων; Η επόμενη πάντως θα ειναι και η τελευταία, ασε που με την ψυχολογία που έχεις μπορεί να μείνεις και μόνη σου έγκυος για να βάλεις σε όλους τα γυαλιά..

Στέλνω μια αγκαλιά σε όλες...

kOZcp3.png

Πολύ καλά έκανες και επέστρεψες.Εγώ δεν μπόρεσα να λείψω στιγμή από το φόρουμ.Ξέρω ότι στεναχώρησα τα κορίτσια και κυρίως ανησυχούσα για τις εγκυούλες μας,αλλά οι φούλες μου εδώ με βοήθησαν πααααααααρα πολύ.

Ποτέ δεν ξέρεις με τι μπορεί να μείνεις έγκυος.Εκεί που νομίζεις ότι δεν έχεις πολλές πιθανότητες εκεί μπορεί να έρθει και το χαρμόσυνο,οπότε πάμε μπροστά με αισιοδοξία.

Ναντιάκι από εμένα τουλάχιστον να ξέρεις ότι όχι μόνο δεν με ανησυχησες αλλά μου έδωσες και ενα καλο μάθημα...περισσότερο εγώ βγηκα κερδισμενη απο τις κουβεντες μας παρά εσύ... οπως είπα και παραπάνω μακάρι να σου έμοιαζα έστω και λίγο..θα χαιρομουν περισσότερο την εγκυμοσύνη μου και θα περίμενα με λαχτάρα τα παιδάκια μου. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι ειναι πόσες εβδομάδες εχω ακόμα για να ειναι βιώσιμα και πόσα προβλήματα θα εχω μετα....

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Ναντιάκι από εμένα τουλάχιστον να ξέρεις ότι όχι μόνο δεν με ανησυχησες αλλά μου έδωσες και ενα καλο μάθημα...περισσότερο εγώ βγηκα κερδισμενη απο τις κουβεντες μας παρά εσύ... οπως είπα και παραπάνω μακάρι να σου έμοιαζα έστω και λίγο..θα χαιρομουν περισσότερο την εγκυμοσύνη μου και θα περίμενα με λαχτάρα τα παιδάκια μου. Προς το παρόν το μόνο που σκέφτομαι ειναι πόσες εβδομάδες εχω ακόμα για να ειναι βιώσιμα και πόσα προβλήματα θα εχω μετα....

Νελάκι μου γλυκό θεωρώ κάπου λογικό να φοβάσαι λόγω της προηγούμενης εμπειρίας σου.Αυτό που πέρασες με τον μικρό σου δεν ήταν λίγο και δεν το συγκρίνω ούτε στο ελάχιστο με την δική μου κατάσταση.Και ενώ ξέρεις ότι καμία εγκυμοσύνη δεν μοιάζει με την άλλη και ενώ έχεις λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτή τη φορά είναι λογικό μερικές φορές το μυαλό σου να παίζει παιχνίδια.Κοίτα να είσαι ήρεμη και να σκέφτεσαι πως ότι περνάει από το χέρι σου εσύ το έχεις κάνει.Ξέρω πως αυτό δεν είναι αρκετό για την ψυχολογία σου,αλλά πιστεύω ότι είναι αρκετό για την θετική εξέλιξη της εγκυμοσύνης σου.Και εγώ πιστεύω ότι σε επόμενη δική μου εγκυμοσύνη θα φοβάμαι πολύ περισσότερο απ'ότι αυτή τη φορά.Το θέμα είναι πως εδώ μέσα η μια βοηθάει την άλλη και αυτό είναι ό,τι καλύτερο.

Αν καταφέρεις να έρθεις Λουτράκι από τις 7/8 και μετά που θα είμαι και εγώ πάρε τηλ να πάμε για καφέ.Το έχεις δεν θυμάμαι?Αν όχι πες μου να στο στείλω.

Μέχρι να έρθει η μητέρα σου να σε βοηθήσει θα σε βοηθάει ο άντρας σου.Εσύ πρέπει να μείνεις όσο το δυνατόν πιο ξεκούραστη γίνεται.Και αυτή τη φορά όλα θα γίνουν όπως πρέπει θα δεις.Και μπορεί να μην χαίρεσαι όσο πρέπει την εγκυμοσύνη σου θα χαρείς όμως τα παιδάκια σου σίγουρα.

Geia sas filenades!

proti fora sas grafo xoris na antlo! pigame volta sto parko k koimountai tora ta aggeloudia. hmastan ligo kalitera tis teleutaies meres ktipa ksilo... koimithikame perissotero k eimaste ananeomenoi! vasika apofasisa oti tha to xonepso oti etsi einai ta mora kai tha perasei! voithise oti ta vazo sto krevati mazi mou k thilazo ksaploti. einai poli pio ksekourasto k sigoura para na ta thilazo k na ta vazo sto krevati tous k na klaine k na ta ksanaperno kai na ginetai auto oli nixta ta afino mazi mou na iremisoun k koimomaste kiolas. vevaia fovomouna mi ta plakoso alla tora pou to ekana arketes fores nomizo einai safe...

Linaki mou eisai poli dinati mpravo su, elpizo na se antamipsei o theos me ena moraki sintoma. ti spastiko pou einai na mi ksereis giati.... Elpizo na to petixete to septemvri.

roubies m ti kaneis kali mou?? ego pisteuo oti tha petixete k seis sigoura. emeis eixame oligoasthnoteratospermia! ola diladi, kai petixe. ama emeines k fisiologika egkios simaiinei oti den einai k toso xalia to sperma! mporei ma itan k tixaio to spermatodiagramma mporei na eftiakse. Auto euxomai pantos, k elpizo to sintomotero na meineis ksana egkios. Oi xromatosomatikes anomalies einai sinithos tixaies k poli sixno fainomeno distixos.. De nomizo na sas ksanatixei. X

Pinelopi mou kalitera na mi pate makria gia tis diakopes sas! kalitera na exeis to mialo sou isixo k na min agxonese oti kati moorei na simvei. k xalarose! esto kai tis liges vdomades pou sou emeinan! skepsou oti to me to na agxonesai gia to ti mporei na simvei den voitha sto na mi simvei! opotan skepsou thetika na les oti ola mia xara tha pane. k pistepse me meta pou tha genniseis k tha exeis k ta didima kai to gio sou, de tha vriskeis stigmi na xalaroseis na apalageis apo to agxos k na iremiseis! kane to tora!

eirini xronia polla gia ti giorti sou!

pigane diakopes oi kopeles kai einai meiomenes oi parousies? pote tha epistrepsoun? Tis pethimisa!

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κοριτσάρες μου καλησπέρα...πριν λίγο μπήκα σπίτι...

Δεν προλαβα να δια βάσω όλα τα νέα...

Εν ολίγοις...

Ζεττάκι βοηθεια σου κοριτσάρα μου...ευχομαι και εγώ μέσα από την ψυχή μου η Αγία Ειρήνη να μας βοηθήσει να γίνουμε όλες μανούλες..

Ειρηνη χρόνια πολλά κοριτσάρα μου...Εφάκι επίσης.

Λινάκι καλωσήρθες πάλι πίσω....μην το βάζεις κάτω, μανούλα θα γίνεις και σύντομα μάλιστα.

Φιλάκια σε όλες τις υπόλοιπες ...θα τα πούμε αυριο

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...