Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δε νομίζω πως είναι θέμα τύχης γιατί σου λέω έχω πάρει τους γιατρούς σβαρνα και κανείς δε μου είπε τόσο. Απλά το 2100 για φυσικό κύκλο είναι εντελως παράλογο. Ειναι κάποιες κοπέλες που πάνε με φυσικό εδώ μέσα και έχω ακούσει και άλλες τιμές, λίγο πάνω λίγο κάτω οκ αλλά όχι 3 φορές πάνω! Δλδ στη κανονική διέγερση τι έπαιρνε ; Έπαιρνε κ το νεφρό μας μαζί ; Καλά που έφυγες.

1 ώρα κ 1 ώρα έλα είναι να πάω από Πειραιά Χαλάνδρι το πρωί που είναι το κέντρο 😂 Οπότε σου λέω εγγυημένα πως γίνεται. Απλά ρώτα τι ώρα ξεκινουν τους υπέρηχους να πηγαίνεις πρώτη πρώτη.

Κορίτσι εσύ τι έκανες τελικά ? Το είδατε Κ το άλλο ωαριο? Ήταν μικρό? 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Geia sas kopeles.

Simera exoume genethlia. 1 Minas! Poli Grigora perase o kairos. para poli ksenikti k kourasi koritsia ti na sas po.. kai to thema tou apokleistikou thilasmou einai poli diskolo kai apaititiko, eidika me ta didima...

Xthes kaname k ti proti mas voltoula, pigame os ti mama mou me tin dipli tin amaksou. htan kala alla meta ti nixta mas evgalan to ladi. prepei na xonepso oti de tha koimamai tis nixtes. :(

dadaki mou na me pareis tel otan ertheis! isos katafero na pame gia kana kafedaki an ertheis apo leukosia. :D pantos tha peraseis teleia opos Kai na xei!

Anastasia mou pos ta pas esi? Tha pas diakopoules?

To morfaki Kai I roubies mou ola kala?

Filakia

Agapoula mou Xronia Polla stous andrakles sou !!!

An mporesis esu tha ertho Leukosia kai mono gia esena !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Γλωσσού μου....Εφάκι μου......χρόνια σου πολλά.....να είσαι γερή....να σε χαίρεται το μωρό σου....και σου εύχομαι...η αγκαλιά σου να γεμίσει σύντομα.....με μωράκια......χρόνια πολλά λιονταράκι μου.....σε αγαπώ....!

Καλησπέρα κούκλες μου.Πρίν λίγο γυρίσαμε.

Εφάκι μου γλυκό διδυμάκι μου χρόνια σου πολλά και καλά.Να σε χαιρόμαστε!!!Να είσαι πάντα γερή και δυνατή με τους ανθρώπους που αγαπάς και σ'αγαπούν!!!Σου εύχομαι από καρδιάς να γεμίσει αρχικά η κοιλίτσα και μετά η αγκαλίτσα σου!!!

Κοριτσάρες μου όμορφες καληνύχτα και καλό ξημέρωμα.Να ξέρετε σας αγαπώ όλες πολύ!!!!

Efaki xronia polla! Panta xaroumeni Kai igiis k tou xronou tripli! Kala na peraseis sta genethlia sou.

Dadaki mou na mou tel Kai tha kanonisoume! An Kai akomi de vgika apo to spiti Ektos apo Mia mera p piga aisthitiko, nomizo pos Kati tha mporesoume na kanonisoume. :D

Ta mora koimithikan 6oro! Kai ksekourastika ligo! Koimomouna apo tis 1000-2! Tora vevaia parolo pou fagane ta akouo na Klaine. Motherhood!!

Xxx

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εφάκι μου χρόνια πολλά αγαπούλα μου, χιλιόχρονη να είσαι, πάντα γερή και ευτυχισμένη, τόσο αγαπημένοι με τον αντρούλη σου για πάντα και σύντομα με γεμάτη αγκαλίτσα....Πολλη αγάπη και αμέτρητα φιλάκια...Να περάσεις τέλεια...

cOiVp2.png

Κοριτσάκια μου καλημέρα,τι μου κάνετε???

Να έχετε μια όμορφη Κυριακή.

Μορφάκι κοριτσάκι μου για σένα που δουλεύεις υπομονή μέχρι να πας σπίτι να ξεκουραστείς.

Ναντιάκι μου τι κάνεις αγαπούλα μου??? Ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για τις διακοπούλες??? Να χαίρεσαι και τη μανούλα σου...

cOiVp2.png

Ναντιάκι μου τι κάνεις αγαπούλα μου??? Ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για τις διακοπούλες??? Να χαίρεσαι και τη μανούλα σου...

Γεια σου Ρικάκι μου.Καλά είμαι εσύ???Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.

Δεν πήγατε για μπανάκι???

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...!!!

ΜΟΥ ΛΕΙΨΑΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΑΣ!

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ............

ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ ΚΑΤΩ ΠΛΕΩΝ ΤΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΙΟ ΕΓΩΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΑ.

ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

851581_162333163951542_124917469_n.png

image.php?u=35426&dateline=1369653980

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...