Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Ο γιατρός σου τι προτείνει??? Το ενδομητριο είναι εντάξει?

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Geia sas omorfes mou filenaditses !!!

Simera me ksipnise I agaph mou me ena sms apo airtickets pou elege oti I agora isitirion oloklirothike. PAME KIPRO TO SAVATO !!! Oleeeeeeeeee !!!

Genika eimai kala ala akoma trexo me tin doulia. Extes girisa sits 21.00. Hmoun sta kentrika 2 hmeres k mou vgalan to ladi.

Ena mono tha sas pw. SAS AGAPAW OLES PARA POLY !!!

Νταντάκι μου χαίρομαι πολύ που σε ακούω.Χαμός με τη δουλειά ε???Υπομονή μέχρι να μπουν όλα σε μια τάξη.

Μπράβο κοριτσάκι μου.Να πάτε να χαλαρώσετε.

Φιλάκια κούκλα!!!

Διαφημίσεις

Geia sas kopeles.

Simera exoume genethlia. 1 Minas! Poli Grigora perase o kairos. para poli ksenikti k kourasi koritsia ti na sas po.. kai to thema tou apokleistikou thilasmou einai poli diskolo kai apaititiko, eidika me ta didima...

Xthes kaname k ti proti mas voltoula, pigame os ti mama mou me tin dipli tin amaksou. htan kala alla meta ti nixta mas evgalan to ladi. prepei na xonepso oti de tha koimamai tis nixtes. :(

dadaki mou na me pareis tel otan ertheis! isos katafero na pame gia kana kafedaki an ertheis apo leukosia. :D pantos tha peraseis teleia opos Kai na xei!

Anastasia mou pos ta pas esi? Tha pas diakopoules?

To morfaki Kai I roubies mou ola kala?

Filakia

Αρτεμάκι μου χρόνια σας πολλά.

Μπορεί τα δύο μωρά να είναι διπλή ευτυχία,αλλά είναι και διπλή κούραση.Και από τη στιγμή που θηλάζεις αποκλειστικά η κούραση είναι μεγαλύτερη.Θα μεγαλώσουν όμως λιγάκι και θα έρθει και η ώρα να κοιμηθείς και εσύ λίγο.Μέχρι τότε υπομονή κοριτσάκι.

Εβαλα τα ποδια μου στο νερό να ξεπρηστούν...είμαι κομμάτια...δεν θα πάω πουθενά σήμερα.

Αρτεμις μου τα λέγε και η κολλητή μου χθες....φαντάσου αυτή εχει ένα και τα εχει παίξει, φαντάζομαι εσύ...υπομονή κοριτσάκι μου θα έρθει η ώρα που θα ξεπεταχτούν και θα ηρεμήσεις και εσύ.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Εβαλα τα ποδια μου στο νερό να ξεπρηστούν...είμαι κομμάτια...δεν θα πάω πουθενά σήμερα.

Αρτεμις μου τα λέγε και η κολλητή μου χθες....φαντάσου αυτή εχει ένα και τα εχει παίξει, φαντάζομαι εσύ...υπομονή κοριτσάκι μου θα έρθει η ώρα που θα ξεπεταχτούν και θα ηρεμήσεις και εσύ.

Να ξεκουραστείς Αναστασούλα σήμερα και αύριο να πας για μπανάκι.

Η αλήθεια είναι ότι τα μωρακια τον πρώτο καιρό που έχουν ανάγκη από γαλατάκι κάθε 3 ώρες είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα.Άμα είναι είναι 2 είναι ακόμα δυσκολότερα.Υπομονή μανούλες να περάσει λίγο αυτό το διάστημα.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Κοίταξα αυτό που λέγαμε χθες για το όριο ηλικίας για τις υιοθεσίες.Πρέπει λοιπόν οι θετοί γονείς να έχουν διαφορά ηλικίας από το τέκνο μεγαλύτερη των 18 ετών και μικρότερη των 45.Άρα η απόλυτη ηλικία των θετών γονέων εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού που θα υιοθετήσουν.Μην αγχώνεσαι λοιπόν είσαι πολύ μικρή ακόμα.Το ήξερα δηλαδή,αλλά στο λέω τώρα και με απόλυτη σιγουριά.

Κοίταξα αυτό που λέγαμε χθες για το όριο ηλικίας για τις υιοθεσίες.Πρέπει λοιπόν οι θετοί γονείς να έχουν διαφορά ηλικίας από το τέκνο μεγαλύτερη των 18 ετών και μικρότερη των 45.Άρα η απόλυτη ηλικία των θετών γονέων εξαρτάται από την ηλικία του παιδιού που θα υιοθετήσουν.Μην αγχώνεσαι λοιπόν είσαι πολύ μικρή ακόμα.Το ήξερα δηλαδή,αλλά στο λέω τώρα και με απόλυτη σιγουριά.

α ωραία, οπότε σε κάθε περίπτωση είμαι μέσα σε αυτό τουλάχιστον.

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό.

url]

Ναι κοριτσάκι μου, σίγουρα μέρα με τη μέρα θα φεύγει ο πόνος.

Τι έκανες ? Πήγες πουθενά ??

Κοίτα θεωρώ φυσιολογικό και υγιές να στεναχωριέμαι ακόμα.Άμα έχω την ανάγκη να κλάψω κλαίω,απλά δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να θυμώσει.Δεν το θέλω με τίποτα αυτό για να μπορέσω να ξαναπροσπαθήσω χωρίς κατάλοιπα και χωρίς να δηλητηριάσω την ψυχή μου.Θέλω να ελπίζω πως το μωράκι μου είναι κάπου καλύτερα και σύντομα θα μου στείλει το αδερφάκι του.

Σήμερα δεν πήγα πουθενα.Τώρα θα βγω με τους γονείς μου.Εσύ τι θα κάνεις?

α ωραία, οπότε σε κάθε περίπτωση είμαι μέσα σε αυτό τουλάχιστον.

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου γλυκό.

Φυσικά και είσαι μέσα κοριτσάκι μου.Αν και νομίζω πως δεν θα σου χρειαστεί τελικά.Από τη μια αυτό είναι καλό γιατί σημαίνει ότι θα έρθει σύντομα το δικό σου μωράκι,από την άλλη είναι και λίγο κρίμα γιατί το όποιο παιδάκι θα ήταν πολύ τυχερό να σε έχει μανούλα.

Κοίτα θεωρώ φυσιολογικό και υγιές να στεναχωριέμαι ακόμα.Άμα έχω την ανάγκη να κλάψω κλαίω,απλά δεν θα αφήσω τον εαυτό μου να θυμώσει.Δεν το θέλω με τίποτα αυτό για να μπορέσω να ξαναπροσπαθήσω χωρίς κατάλοιπα και χωρίς να δηλητηριάσω την ψυχή μου.Θέλω να ελπίζω πως το μωράκι μου είναι κάπου καλύτερα και σύντομα θα μου στείλει το αδερφάκι του.

Σήμερα δεν πήγα πουθενα.Τώρα θα βγω με τους γονείς μου.Εσύ τι θα κάνεις?

Είναι απούτως φυσιολογικό, όπως το λες, καλο είναι που δεν το κρατάς μέσα σου, όσο το εξωτερικεύεις φεύγει και ο πόνος και η θλίψη και σιγά σιγά θα επανέλθεις και σίγουρα θα έρθει και το αδερφάκι που θα το πάρεις στην αγκαλίτσα σου.

Εγώ πήγα για μπανάκι και τώρα σε λίγο θα πάμε στην Αγία Ειρήνη να ανάψουμε κεράκι.

Έχεις 5 λεπτά καιρό να με βοηθήσεις με τα ονόματα ??

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...