Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Ελπίδα88 είπε:

Καλημέρα κορίτσια.  Μίλησα τώρα με τον γιατρό μου και επειδή έχουμε μόνο μια άριστη βλαστοκυστη μου είπε αν θέλω να κάνω άλλον έναν μήνα διέγερση ή να μεταφέρω αυτό που έχουμε. Πφφφ δεν ξέρω τι να κάνω 

Αφού είπες ότι δεν μπορείς να μεταφέρεις 2ο στον ίδιο κύκλο.. Αρα βάζεις αυτό που έχεις τώρα.. κι αν μείνεις έγκυος όλα καλά. Αν αποτύχει, που το απευχομαι,  αποφασίζεις μετά. Γνώμη μου.. 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εδώ είσαι Ναντιακί????Αυριο θα πάμε για μπανάκι...σήμερα σχολάω αργά.

Εδώ είμαι κορίτσι,αλλά έχει σήμερα το καφέ μας την γνωστή ηρεμία του ΣΚ.

Ναι κοπέλα μου το φαντάζομαι για σήμερα,αύριο όμως θα δροσιστείς.Υπομονή.

Διαφημίσεις

Δεν είμαστε στα καλά μας.Δηλαδή επειδή βάζει βενζίνη εκεί δεν θα πληρώνει πλύσιμο.Δεν πάει στα καλά του ο κόσμος.Μήπως να τον πληρώνατε κιόλας???

Αστα ρε κορίτσι...μιλάμε μου πετάχτηκαν εξω οι φλέβες από τα νευρα μου εκείνη την ώρα.

Εσύ τι θα κάνεις Σ-Κ???

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Αστα ρε κορίτσι...μιλάμε μου πετάχτηκαν εξω οι φλέβες από τα νευρα μου εκείνη την ώρα.

Εσύ τι θα κάνεις Σ-Κ???

Τι να πω ρε κοπέλα μου.Οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί παντελώς.

Εμείς σήμερα το βράδυ θα βγούμε με τους γονείς μου γιατί χθες γίορταζε η μαμά μου,αλλά επειδή σήμερα είχαν μαγαζί είπαμε να τα πούμε σήμερα να είναι πιο άνετοι.Από αύριο θα αρχίζω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά για διακοπές.Μάλλον Τρίτη θα φύγουμε τελικά.Να σου πω δεν έχω και τρελή όρεξη για το Γύθειο,αλλά στο Λουτράκι ανυπομονώ να πάω.Στο Λουτράκι θα πάμε στις 7/8.

Τι να πω ρε κοπέλα μου.Οι άνθρωποι έχουν τρελαθεί παντελώς.

Εμείς σήμερα το βράδυ θα βγούμε με τους γονείς μου γιατί χθες γίορταζε η μαμά μου,αλλά επειδή σήμερα είχαν μαγαζί είπαμε να τα πούμε σήμερα να είναι πιο άνετοι.Από αύριο θα αρχίζω να ετοιμάζομαι σιγά σιγά για διακοπές.Μάλλον Τρίτη θα φύγουμε τελικά.Να σου πω δεν έχω και τρελή όρεξη για το Γύθειο,αλλά στο Λουτράκι ανυπομονώ να πάω.Στο Λουτράκι θα πάμε στις 7/8.

Να πάτε κοριτσάκι μου...να ξεκουραστείς και εσύ και να αδειάσει και λίγο το μυαλουδάκι σου....

Σε σκεφτομαι συνέχεια να ξέρεις...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Να πάτε κοριτσάκι μου...να ξεκουραστείς και εσύ και να αδειάσει και λίγο το μυαλουδάκι σου....

Σε σκεφτομαι συνέχεια να ξέρεις...

Το ξέρω κορίτσι μου ότι με σκέφτεσαι.Νομίζω όλες χρειαζόμαστε λίγες διακοπές να ξεκουραστούμε και να επανέλθουμε πιο γερές και δυνατές!!!!

Είχα πάει στη μανούλα για φαγητό.

Ψαράκια με σαλατίτσα έφαγα...

Εχω 5 αυτοκινητα για πλύσιμο τώρα...πάω να βοηθήσω τα παιδιά...όταν τελειώσουμε θα ξαναμπώ.

Θα κάψω και ότι έφαγα και σε κανα δύωρο πάλι θα λυσσάω για φαϊ

I81rp3.png

Είχα πάει στη μανούλα για φαγητό.

Ψαράκια με σαλατίτσα έφαγα...

Εχω 5 αυτοκινητα για πλύσιμο τώρα...πάω να βοηθήσω τα παιδιά...όταν τελειώσουμε θα ξαναμπώ.

Θα κάψω και ότι έφαγα και σε κανα δύωρο πάλι θα λυσσάω για φαϊ

Βρε κορίτσι δουλεύεις μέσα στη ζέστη με γεμάτο στομάχι???Όχι βέβαια ότι το ψάρι είναι βαρύ.

Καλή συνέχεια φιλενάδα.

Εγώ σε λίγο θα πάω να ξαπλώσω.

Διαφημίσεις

Geia sas omorfes mou filenaditses !!!

Simera me ksipnise I agaph mou me ena sms apo airtickets pou elege oti I agora isitirion oloklirothike. PAME KIPRO TO SAVATO !!! Oleeeeeeeeee !!!

Genika eimai kala ala akoma trexo me tin doulia. Extes girisa sits 21.00. Hmoun sta kentrika 2 hmeres k mou vgalan to ladi.

Ena mono tha sas pw. SAS AGAPAW OLES PARA POLY !!!

Yv7Sp2.png

Geia sas omorfes mou filenaditses !!!

Simera me ksipnise I agaph mou me ena sms apo airtickets pou elege oti I agora isitirion oloklirothike. PAME KIPRO TO SAVATO !!! Oleeeeeeeeee !!!

Genika eimai kala ala akoma trexo me tin doulia. Extes girisa sits 21.00. Hmoun sta kentrika 2 hmeres k mou vgalan to ladi.

Ena mono tha sas pw. SAS AGAPAW OLES PARA POLY !!!

Ρε συ Dada εγώ λέω ότι σε αγαπαεί πολύ το μωρό σου...μάλλον δεν έχει τον τρόπο να σου το δείχνει...αλλά σε αγαπάει;);)

I81rp3.png

Geia sas kopeles.

Simera exoume genethlia. 1 Minas! Poli Grigora perase o kairos. para poli ksenikti k kourasi koritsia ti na sas po.. kai to thema tou apokleistikou thilasmou einai poli diskolo kai apaititiko, eidika me ta didima...

Xthes kaname k ti proti mas voltoula, pigame os ti mama mou me tin dipli tin amaksou. htan kala alla meta ti nixta mas evgalan to ladi. prepei na xonepso oti de tha koimamai tis nixtes. :(

dadaki mou na me pareis tel otan ertheis! isos katafero na pame gia kana kafedaki an ertheis apo leukosia. :D pantos tha peraseis teleia opos Kai na xei!

Anastasia mou pos ta pas esi? Tha pas diakopoules?

To morfaki Kai I roubies mou ola kala?

Filakia

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...