Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

αρα στην δική μου περίπτωση, έφταιγαν τα ωάρια, σαν να τα "κάψαμε'

ωραία, άρα οι περισσότεροι συμφωνούν με τον πρώτο σου. το κακό με τον πρώτο είναι ότι επιμένει στα ίδια. Από την άλλη πρέπει να δοκιμάσεις και κάτι ακόμα. 

Εντάξει σε μια γονιμοποίηση όλα παίζουν ρόλο απλά ένα μέτριο σπέρμα κάποια στιγμή θα δώσει βλαστοκυστη δύσκολα να αποτύχει πολλές φορές . 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Γιώργος Γιαννιάς - Γι΄αυτό σ΄αγαπώ

Στίχοι/Lyrics

Στης καρδιάς μου το στόχο κοιτώ

της μοναξιάς τα βέλη μετρώ

με μια βαλίτσα στο χέρι καιρό

προσπαθούσα να αγγίξω ουρανό

και όλα μου μοιάζαν ασήμαντα μάταια δίχως σκοπό

μέχρι που ήρθες και μου'πες

να ξέρεις μαζί σου τα πάντα τολμώ γιατί σ' αγαπώ

Και όλα αλλάξανε πήραν φωτιά

χρώμα πήρε η γκρι μου καρδιά

μ΄ακούς με προσέχεις σα θαύμα σου με έχεις και εγώ απορώ

αν όντως υπάρχεις και με αγκαλιάζεις ή όνειρο ζω...........

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟ,μπραβο σου,δεν τοβρισκω ρε Λετα τα νευρα μου

Ακού καλο μου..οταν μπαινεις στον text editor και γραφεις...μπλα μπλα..μπλα...πανω υπαρχει μια μπάρα με κουμπάκια μορφοποίησης:36gB+BTlWgUxXoVMUTRnhCDoLXPG4AAAAASUVORK5CYII=

36gB+BTlWgUxXoVMUTRnhCDoLXPG4AAAAASUVORK5CYII=Πατάς το Β..και μετα γράφεις... ;) Διπλα του εχει το Ι και το U

(Δεν πατάς το Β στο πληκτρολόγιο..το Β πανω ακριβώς απο εκει που γραφεις, που διαλέγεις γραμματοσειρά, χρώμα...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 20/4 ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ....!!!:oops::oops::oops:

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΣΤΙΣ 17/4 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 21/4...!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ.....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ..!!!!!!!!:P:p:p:p

Ανιτάκι θα πάτε και Μαντούδη και Τσίλι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 20/4 ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ....!!!:oops::oops::oops:

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΣΤΙΣ 17/4 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 21/4...!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ.....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ..!!!!!!!!:P:p:p:p

Εγώ θα έχω το μνημόσυνο στις 21/04 και απο τις 20/04 θα λείπω απο Αθήνα.

Μόνο την Τετάρτη το απόγευμα μπορώ. :-(

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Λετα μαλλον δεν το βρηκα παλι,το πατησα το β,καθε φορα που θελω να τονιζω θα το παταω;ειμαι ασχετη

Όταν το πατάς φαινεται σαν πατημένο και οτι γραφεις απο εκει και περα ειναι εντονα..μετα το ξαναπατας φαινεται σα μη πατημένο και οτι γραφεις δεν ειναι έντονα...

προσπάθησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπορεις αλλιως να τα γράψεις όλα κανονικα....μετα να επιλέξεις με το ποντικο το κειμενο που θες εντονο και να πατήσεις τότε το Β

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

ΔΗΜΗΤΡΑ, ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ....!!!!!!!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΜΑΙL ΜΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΞΕ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΑ ΣΤΟ ΜΑIL [email protected] :P:p:p:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Αστο κοριτσι μου μη σε κουραζω,θα μου το δειξει η νυφη μου και θα το μαθω

Ορίστε το κανες....;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Εγώ Αννίτα μου έπρεπε να γίνω ή συνθέτης ή στιχουργός ή τραγουδιάρα :P

Αναθεμα τα γράμματα που με εφαγαν....:tongue::tongue::tongue:

XAXAXAXA....A, ΡΕ ΛΕΤΑΚΙ...!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

leuta πες μου οτι γράφεις απο το σπιτι σου και όχι απο το γραφείο. ... :shock:

Σπίτι ειμαι...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...