Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Aκόμα δε γεννήσαμε..ουφ! Τι αγχος κι αυτο....

Κοριτσια αργησα να ρθω μαγαζι γιατι ειχα ταχυκαρδια...μου ρχοταν να κανω εμετος....λιγα τα ψωμια μου :P

Το μωρο κοροιδεθε οτι ειναι απο τα διαφορετικα πουμπερδευω και τρωω...(φέτα + νουτέλα + καρπουζι) :P:oops:

Διαβαζω τα νεα και επανερχομαι!

Αντε με το καλό να γεννήσει η κολλητούλα σου Εφάκι μου...Τα παγωτίνια φταίνε ρε συ από τη ζήλεια μας που δεν είχαμε και εμείς;);););) Τώρα είσαι καλύτερα κουκλίτσα????

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Υπολόγιζα να κάνω την υστεροσκόπηση με την ιδιωτική ασφάλεια που έχω από ομαδική ασφάλεια της δουλειάς για να πάρω τα λεφτά πίσω και σήμερα έμαθα ότι όσο είμαι ανευ αποδοχών δεν καλύπτομαι...:evil::evil:Δεν το υπολόγιζα γιατί όσο ήμουν σε επαπειλούμενη και πάλι δεν πληρωνόμουν από τη δουλειά ίσχυε κανονικά...Αλλα στην ανευ αποδοχών είναι αλλιώς...Τωρα προσπαθω να δω πως θα τα κανονίσω ρε γαμώτο...Το ταμείο είναι μείον:(:(:(:(

αν δεν γίνεται θα ζητήσεις απο τον γιατρό καλύτερη τιμή....

Aκόμα δε γεννήσαμε..ουφ! Τι αγχος κι αυτο....

Κοριτσια αργησα να ρθω μαγαζι γιατι ειχα ταχυκαρδια...μου ρχοταν να κανω εμετος....λιγα τα ψωμια μου :P

Το μωρο κοροιδεθε οτι ειναι απο τα διαφορετικα πουμπερδευω και τρωω...(φέτα + νουτέλα + καρπουζι) :P:oops:

Διαβαζω τα νεα και επανερχομαι!

αχταρμά τα έκανες....μάλλον έχει δίκιο...το μωρό....:P:p:p:p

Θα πάρω να δω τι θα μου πεί γιατί είναι και τα κ@#λοεισητήρια στη μέση που βαράνε αλύπητα...

ναι ξέχασα....εσυ έχεις και τα εισητήρια....πάρε και πέστου οτι είσαι απο μακριά..

Διαφημίσεις

υπολογίζεται λεέι βάσει τεκμαρτού ημερομισθίου το οποίο όμως δεν το παιρνω εξ'ολοκληρου αλλά περίπου στο 1/3. Ανάθεμα και αν ξέρω τι είναι αυτο αν και το έψαξα αρκετα. Θα καταθέσω εγγραφη ερώτηση στο ΙΚΑ να μου εξηγήσουν τον τρόπο υπολογισμού γιατι δεν καταλαβαίνω πως τα βγάζουν και εκνευρίζομαι... δεν παιρνω 3000 ευρω φυσικά να ειμαστε ξηγημενοι!

και να παίρνεις ρε πουλί μου τόσα τα δουλεύεις δεν τα κλέβεις.....εγω πλάκα έκανα....μην παρεξηγηθούμε τώρα....:P:p:o:o:o

ναι ξέχασα....εσυ έχεις και τα εισητήρια....πάρε και πέστου οτι είσαι απο μακριά..

Σοορυ, συζητάγαμε με το αντράκι τι θα κάνουμε...

Θα το πω και θα κάνω το σταυρό μου να δω τι θα ακούσω...

Εχω να δω και τα κορίτσια λέμε...;);););)

cOiVp2.png

Τακτοποίησα λίγο την κουζίνα και επανήλθα.Πρέπει να βάλω και πληντύρια,αλλά αυτά θα τα κάνω το βράδυ.Χρειάζομαι και μια γενική.Αυτή μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο.Θα πάω να κάνω ένα ντουζάκι και θα πάω στο πανηγύρι.

Ρικάκι μου εδώ είμαι.Πες στο γιατρό μήπως έχει και άλλους τρόπους πληρωμής.Ξέρω ότι παίρνει κάρτες.Θα βρεις ένα τρόπο που κάπως να σε βολεύει.

Λυσσααααααααααααααα

Λύσσααααααααααααααααα

Τι είναι αυτό με εσάς???

Περιμένω την κολητή μου...μόνο σας διάβασα..δεν προλαβαίνω για καφεδάκι.

Φιλάρες

που είσαι χούντα;:P

Διαφημίσεις

Σοορυ, συζητάγαμε με το αντράκι τι θα κάνουμε...

Θα το πω και θα κάνω το σταυρό μου να δω τι θα ακούσω...

Εχω να δω και τα κορίτσια λέμε...;);););)

μακάρι να με βολέψει και εμένα να έρθω.....

Τακτοποίησα λίγο την κουζίνα και επανήλθα.Πρέπει να βάλω και πληντύρια,αλλά αυτά θα τα κάνω το βράδυ.Χρειάζομαι και μια γενική.Αυτή μπορεί να περιμένει μέχρι αύριο.Θα πάω να κάνω ένα ντουζάκι και θα πάω στο πανηγύρι.

Ρικάκι μου εδώ είμαι.Πες στο γιατρό μήπως έχει και άλλους τρόπους πληρωμής.Ξέρω ότι παίρνει κάρτες.Θα βρεις ένα τρόπο που κάπως να σε βολεύει.

Δε χρειάζεται να πλακωθείς στις δουλειές, σιγά σιγά...Αααα για τις κάρτες δεν ήξερα...Θα πάρω και θα ρωτήσω...Ευχαριστώ...Καλά να περάσεις....

cOiVp2.png

άσε τις δουλειές είπαμε.....τρέχα στο πανηγύρι........:P:p:o:o

Δε χρειάζεται να πλακωθείς στις δουλειές, σιγά σιγά...Αααα για τις κάρτες δεν ήξερα...Θα πάρω και θα ρωτήσω...Ευχαριστώ...Καλά να περάσεις....

όοοοοοοολοι έχουνε με κάρτες....σιγά ποιός έχει τώρα μετρητά....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...