Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

λοιπόν θα σου πω κάτι....και αν παρεξηγηθεις....παρεξηγήθηκες.......δεν μπορούμε όλες εδω να πηγαίνουμε με τα κέφια σου.....οταν είσαι καλά να μας αγαπάς.....και όταν δεν είσαι καλά να τα βάζεις μαζί μας.....δεν είμαστε υποχρεωμένες να δεχόμαστε....τα καμωματά σου...

ΜΟΡΦΩ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΣΤΗ ΖΩΗ...ΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ...ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΑΡΑ...ΝΑΙ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ...!!!

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ, ΟΥΤΕ ΦΘΟΝΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ...ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ...

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΜΟΥΝ ΚΑΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΟΥΤΕ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ...

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ ΛΟΓΙΑ, ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑ....

ΤΩΡΑ, ΑΝ ΕΣΥ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ H ΠΗΝΕΛΟΠΗ, ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ, ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.....

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΜΙΛΑΤΕ...

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Πηγα σήμερα γύρω πριν τις 11 να πάρω ενα φόρεμα που είχα δει προ ημερών. το μαγαζί δεν ειχε ανοιξεί ακομα!!!!!πάω στο απένταντι το ίδιο!! Μα καλά τι ώρα ανοιγουν τα μαγαζιά; ότι ώρα θέλουν; Τελοσπάντων πηγαίνοντας στο ΙΚΑ βρηκα ενα άλλο μαγαζί που έχει μια ελληνική μάρκα (join) και αγόρασα αυτό που εβαλα στο προηγουμενο ποστ αλλα σε μπλε ρουά και οχι ανοιχτο οπως η φωτογραφία. Φυσικά προσπαθηστε να το φανταστείτε και χωρίς το σάλι απο πάνω που δεν καταλαβαίνω γιατι το έβαλαν και εχουν χαλάσει την τσαχπινιά του φορέματος.!!!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

εγώ θα ρίξω και την μπηχτη μου..: βιάσου λιγάκι γιατί με τέτοιες τιμες δεν το βλέπω το μαγαζί να μένει ανοιχτό για πάνω από χρόνο!;)

kαλέ δεν πειράζει.....θα βρω άλλο μαγαζί....χαχα

Πηγα σήμερα γύρω πριν τις 11 να πάρω ενα φόρεμα που είχα δει προ ημερών. το μαγαζί δεν ειχε ανοιξεί ακομα!!!!!πάω στο απένταντι το ίδιο!! Μα καλά τι ώρα ανοιγουν τα μαγαζιά; ότι ώρα θέλουν; Τελοσπάντων πηγαίνοντας στο ΙΚΑ βρηκα ενα άλλο μαγαζί που έχει μια ελληνική μάρκα (join) και αγόρασα αυτό που εβαλα στο προηγουμενο ποστ αλλα σε μπλε ρουά και οχι ανοιχτο οπως η φωτογραφία. Φυσικά προσπαθηστε να το φανταστείτε και χωρίς το σάλι απο πάνω που δεν καταλαβαίνω γιατι το έβαλαν και εχουν χαλάσει την τσαχπινιά του φορέματος.!!!

Στις 11 ήταν κλειστά????Δεν είμαστε καλά.Πάντως είναι υπέροχο.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...