Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μορφάκι καλά είμαι.Θα πάω και διακοπές και θα γίνω καλύτερα.
Ναι κοριτσάκι μου θα σε πάρω.Πότε έρχεσαι????

όσο αισθάνεσαι καλύτερα χαίρομαι.....να πας και να ξεφύγεις λίγο.....έεεεεεερχομαι τώωωωωωωρα.....

Διαφημίσεις

Να σου πω ψιλοζηλεύω που εμείς δεν θα είμαστε,αλλά δικαιούνται και οι Βόρειες μια όμορφη συνάντηση σαν τις δικές μας.Απλά κάποιες είναι πιο τυχερές και είναι και στις δύο,π.χ. το Μορφάκι μας.

και η Αναστασία ...αυτό έλεγα ότι η Αναστασία πλεόν μετά απο αυτη τη συνάντηση άνετα μπορεί να διεκδικήσει τα σκήπτρα προέδρου...δεν θα θέλει όμως προτιμάει να παραμείνει στο δημόσιας τάξης...;)

kOZcp3.png

Αλήθεια πότε φεύγεις και πάνω από όλα πότε επιστρέφεις για να ξαναφτίαξουμε το παρεάκι;

Θα φύγω μάλλον την Δευτέρα.Τώρα το πότε θα γυρίσω είναι ένα θέμα.Ίσως στις 11/8,ίσως και στις 18/8.Στις 12/8 δουλεύει ο άντρας μου και πρέπει να γυρίσει.Εγώ ίσως κάτσω λίγο παραπάνω στο Λουτράκι.Τουλάχιστον αυτό ήταν αρχικά το σχέδιο.Τώρα έτσι που ήρθαν τα πράγματα δεν ξέρω αν θα τον αφήσω μόνο του.Θα δούμε.

θα είμαστε....η ζέττα με τον άντρα της...η αναστασία με τον δικό της....και εγω με τονδικό μου...αν με καλύψει ο αδερφός μου και έρθει να κλείσει το μαγαζί....γιατί θα έχει άδεια....θα πάμε κάπου με θάλασσα....αν όχι θα πάμε εδω στην περιοχή μου.....για να κλείσω εγω το μαγαζί....γιατί η κοπέλα που έχουμε δεν μπορεί....

Θάλασσα εννοείς κέντρο, Κρίνη ή καμια Μηχανιωνα Περαία κλπ;;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

και η Αναστασία ...αυτό έλεγα ότι η Αναστασία πλεόν μετά απο αυτη τη συνάντηση άνετα μπορεί να διεκδικήσει τα σκήπτρα προέδρου...δεν θα θέλει όμως προτιμάει να παραμείνει στο δημόσιας τάξης...;)

Ναι σωστά.Και η Αναστασία.Δεν είναι χαρακτήρας προέδρου.Είναι χαρακτήρας στρατηγού.

Egw lew poula ayto pou exeis sth nyfh me ligo kerdos kai pare ena kainourgio twra pou xei kai ekptwseis!!

αχ εγω πήρα για την βάφτιση προχθές....σήμερα είδα ένα ωραίο.....αλλά είχε 350?:shock::shock:...αν θα γίνω ποτέ μανούλα.....στην βάφτιση του παιδιού μου..απο εκείνο το μαγαζί θα πάω να πάρω...

μόνο καλά!! απλώς είναι δρόμος ρε κορίτσι και αν καταβασετε και κανένα ποτηράκι πως θα γυρίσετε;

Ο δικός μου δεν πίνει....σιγά πόσο θα πιούμε... η ζέττα θα πιεί βυσινάδα......εγω με την χούντα θα πιούμε λίγο....αλλά δεν θα οδηγάμε....

Διαφημίσεις

αχ εγω πήρα για την βάφτιση προχθές....σήμερα είδα ένα ωραίο.....αλλά είχε 350?:shock::shock:...αν θα γίνω ποτέ μανούλα.....στην βάφτιση του παιδιού μου..απο εκείνο το μαγαζί θα πάω να πάρω...

Θα γίνεις μανούλα και εκεί θα πας.Το καλύτερο θα αξίζει η βάφτιση του μωρού σου.

Θα γίνεις μανούλα και εκεί θα πας.Το καλύτερο θα αξίζει η βάφτιση του μωρού σου.

εγώ θα ρίξω και την μπηχτη μου..: βιάσου λιγάκι γιατί με τέτοιες τιμες δεν το βλέπω το μαγαζί να μένει ανοιχτό για πάνω από χρόνο!;)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...