Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Μια χαρά κουκλάρα είσαι!!!Εγώ που σε είδα σε θαύμασα.Είσαι πολύ σέξυ φιλενάδα!!!

σου λεώ είμαι μια μπαλα με πόδια...! κι εδώ που μένω έχει μονο ανηφόρες...θα με παρει καποια μερα η κλιση και δεν θα μπορω να σταματήσω...και να φανταστείς έχω μέλλον ακομα μπροστά μου...!

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Kale ki allo forema pires??????

Dwse to allo sth nyfh!!

Pws einai??

καλέ ενα απλό πήρα....για να φορέσω στα γενεθλιά μου....:P:p.....καλά είμαι.....και όσο ακούω την νάντι να είναι καλύτερα...είμαι και εγω...

άστα να πάνε ....έχουμε πάει 3 φορές και ακόμα δεν έχει πάρει.....θα πάει και αύριο....ελπίζω τελευταία.....

ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.????

ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ.???

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

σου λεώ είμαι μια μπαλα με πόδια...! κι εδώ που μένω έχει μονο ανηφόρες...θα με παρει καποια μερα η κλιση και δεν θα μπορω να σταματήσω...και να φανταστείς έχω μέλλον ακομα μπροστά μου...!

Έχεις πολλή πλάκα ρε Νελάκι!!!

Διαφημίσεις

Πάντα υπάρχουν τέτοια παραδείγματα.Τα έχω ακούσει τόσες φορές και εγώ.Να πάμε διακοπές να ηρεμήσουμε λίγο.

θα με πάρεις και εμένα μαζί σου;θέλω και εγω διακοπές...αλλά που..πουθενά...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::P:p:p:p:p:p

καλέ ενα απλό πήρα....για να φορέσω στα γενεθλιά μου....:P:p.....καλά είμαι.....και όσο ακούω την νάντι να είναι καλύτερα...είμαι και εγω...

Μορφάκι καλά είμαι.Θα πάω και διακοπές και θα γίνω καλύτερα.

ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....

ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.????

ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ.???

λοιπόν θα σου πω κάτι....και αν παρεξηγηθεις....παρεξηγήθηκες.......δεν μπορούμε όλες εδω να πηγαίνουμε με τα κέφια σου.....οταν είσαι καλά να μας αγαπάς.....και όταν δεν είσαι καλά να τα βάζεις μαζί μας.....δεν είμαστε υποχρεωμένες να δεχόμαστε....τα καμωματά σου...

θα με πάρεις και εμένα μαζί σου;θέλω και εγω διακοπές...αλλά που..πουθενά...:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::P:p:p:p:p:p

Δεν μας είπες, τι θα κάνετε στα γεννέθλια; θα βγείτε όντως όλες οι Βόρειες μαζί με την Αναστασία; που θα πάτε;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Είναι εκλεκτική φαίνεται!!!!

εχει πλάκα....βρήκε ένα με 330?.....ακριβό δεν το θέλει.....βρήκε σήμερα ένα...με 90?..καλό..το σκέφτεται....θα πάει να δει και άλλο ένα αυριο ...και θα καταλήξει πιο θα πάρει...

Egw lew poula ayto pou exeis sth nyfh me ligo kerdos kai pare ena kainourgio twra pou xei kai ekptwseis!!

Δεν μας είπες, τι θα κάνετε στα γεννέθλια; θα βγείτε όντως όλες οι Βόρειες μαζί με την Αναστασία; που θα πάτε;

Να σου πω ψιλοζηλεύω που εμείς δεν θα είμαστε,αλλά δικαιούνται και οι Βόρειες μια όμορφη συνάντηση σαν τις δικές μας.Απλά κάποιες είναι πιο τυχερές και είναι και στις δύο,π.χ. το Μορφάκι μας.

θα είμαστε....η ζέττα με τον άντρα της...η αναστασία με τον δικό της....και εγω με τονδικό μου...αν με καλύψει ο αδερφός μου και έρθει να κλείσει το μαγαζί....γιατί θα έχει άδεια....θα πάμε κάπου με θάλασσα....αν όχι θα πάμε εδω στην περιοχή μου.....για να κλείσω εγω το μαγαζί....γιατί η κοπέλα που έχουμε δεν μπορεί....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...