Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αν θέλεις άλλο μισό χρόνο δεν τα κοντευεις.. Εισαι 34..! Ελεος αλλες κρυβουν την ηλικία τους και άλλες προσθετουν...Ζέττα θα πάθω εγκεφαλικο μ'αυτά που ακούω

Να ρωτήσω, το Μορφάκι μήπως τα πήρε λιγάκι με την επιθεση που έφαγε εχτές και απέχει σημερα για να ηρεμήσει; Αχ! τι να πω...

μη λες χαζομάρες ....εγω δεν παρεξηγούμαι ετσι εύκολα....ήμουνα στο κέντρο με την νύφη μου για να πάρει φόρεμα για την βάφτιση....και τελικά πήρα εγω...και τώρα είμαι στην δουλειά...

Διαφημίσεις

Nai gia na vgainei o mesos oros 3-4 profanws tha yparxoun kai me 8 kai 9 kai 10.

Egw den lew kati gia to poses prospatheies thelei. Apla to mono pou lew eiani oti allh eiani h psyhologia otan exeis apotyxies sthn plati sou. That's all.

όχι έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτο. Απλώς η κακή ψυχολογία, το άγχος και η άρνηση χτυπάνε ακριβώς στην κρίσιμη καμπή. Εκει δηλαδη που θέλει άλλη μια φορά, εκεί συνηθως μας παίρνει και από κάτω...Αυτό ειναι που προσπαθω να υπενθυμίσω στα κορίτσια οτι θέλει άλλο ένα κλικ...Εχω ηδη πει, φιλη μου εμεινε εγκυος μετά απο 7 προσπάθεις... γέννησε πρόωρα λόγω προεκλαμψίας...εμεινε η μικρή 1,5 μηνα θερμοκοιτίδα και οταν εγινε 8 μηνων η κοπέλα εμεινε εγκυος φυσιολογικά, ειχε τέλεια εγκυμοσύνη και γεννησε στις 41 εβδομάδες..!

kOZcp3.png

Ναντιάκι, εμείς θα φτιάξουμε σύλλογο

ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Kermit-Meditates.jpg

ΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟ...!!!!!!!!!!!:P:p:p

Nai symfwnw apolyta me ton giatro sou kai me to oti thelei 3-4 prospatheies kai genika etsi sou lene. Apla re gmt den sou lene poso dyskolh eiani h apotyxia!!

AX VAXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΒΡΕ ΑΝΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...Η ΚΑΘΕΜΙΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΟΛΓΟΘΑ...ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΩΝ, ΜΕ ΔΥΟ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ..???

"Ε ΚΑΙ.??? ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΑΙΨΩ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ, ΘΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!!!!!!

ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ....ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΕΤΣΙ, ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ..!!!!!!;););)

τι έγινε ρε κορίτσια;γιατί να παρεξηγηθώ;τι είπατε για εμένα κακούργες;

ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΒΡΕ ΜΟΡΦΑΚΙ.???;);)

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΚΑΙ ΠΜ ΚΑΙ ΔΕ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ...ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ.???:shock::shock::shock:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Nai gia na vgainei o mesos oros 3-4 profanws tha yparxoun kai me 8 kai 9 kai 10.

Egw den lew kati gia to poses prospatheies thelei. Apla to mono pou lew eiani oti allh eiani h psyhologia otan exeis apotyxies sthn plati sou. That's all.

Είναι πραγματικά άλλη η ψυχολογία και έχεις δίκιο.Θυμάμαι όταν ήταν να ξεκινήσω ήμουν τόσο χαρούμενη και ανυπομονούσα.Ήταν η άγνοια της πρώτης φοράς και τελικά έμεινα μόνη μου.Φαντάζομαι άμα ξαναμείνω πιθανότατα θα τρέμω στους υπέρηχους.Πάντα η αποτυχία επιβαρύνει την ψυχολογία.Θα προσπαθούμε όμως,δεν έχουμε άλλη επιλογή.

Exeis varynei poly??

Gia pes exei polles diafores h monh apo th diplh egymosynh??

εχω γινει σαν μπάλα. Καμια φορά φοβάμαι οτι αν σταθω στην κορυφη μιας κατηφόρας μπορεί να αρχίσω να κυλάω αντι να περπατάω...

Βασικά εκτός απο το μέγεθος της κοιλιάς και καποια εντονότερα συμπτώματα στο πρώτο τρίμηνο, δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές. Αλλά να σημειώσω ότι η κοιλιά μπορεί να είναι και εξαιτίας του οτι είναι δευτερη κύηση..παιζει ρόλο λένε γιατι οι μύες έχουν χαλαρώσει ηδη και διογκώνεται πιο ευκολα... Θα δουμε στη συνέχεια...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

μη λες χαζομάρες ....εγω δεν παρεξηγούμαι ετσι εύκολα....ήμουνα στο κέντρο με την νύφη μου για να πάρει φόρεμα για την βάφτιση....και τελικά πήρα εγω...και τώρα είμαι στην δουλειά...

Ωραίο το φορεματάκι σου????

EI EI EIDWLO

Γειά σου αμαζόνα μου....τι κάνεις;

οχι να παρεξηγηθείς απλώς έγω αναρωτιομουν που είσαι σήμερα και μήπως ήθελες να πάρεις μια ανάσα μετά τη χτεσινή βροχή μηνυμάτων για το timing της προσπάθειάς σου...Αλλά αφού ήρθες μάλλον δεν μας σιχάθηκες

Εγω να σιχαθώ εσάς;δεν πας καλά.....είστε οι φούλες μου ρε....:P:p:o:o

θα πάτε στα βαφτίσια κανενός γαλαζοαίματου; Μα τι ετοιμασίες είναι αυτές! τόσες μέρες φορεματα, ψώνια, μαγαζιά και πάλι μαγαζιά...

kOZcp3.png

όχι έχεις απόλυτο δίκιο σ'αυτο. Απλώς η κακή ψυχολογία, το άγχος και η άρνηση χτυπάνε ακριβώς στην κρίσιμη καμπή. Εκει δηλαδη που θέλει άλλη μια φορά, εκεί συνηθως μας παίρνει και από κάτω...Αυτό ειναι που προσπαθω να υπενθυμίσω στα κορίτσια οτι θέλει άλλο ένα κλικ...Εχω ηδη πει, φιλη μου εμεινε εγκυος μετά απο 7 προσπάθεις... γέννησε πρόωρα λόγω προεκλαμψίας...εμεινε η μικρή 1,5 μηνα θερμοκοιτίδα και οταν εγινε 8 μηνων η κοπέλα εμεινε εγκυος φυσιολογικά, ειχε τέλεια εγκυμοσύνη και γεννησε στις 41 εβδομάδες..!

MA eiani TOSO shmantikh h psyhologia. Diladi egw to pistevw 100%!! Kai einai kai h pio dyskolh na damaseis!!

Ki egw xerw zeygari me 10 exwsw uiothethsane kai ton epomeno mina emeine egyos kai ta paidia exoun ligotero apo xrono diafora. Kai to uithetimeno einai brilliant o kalyteros mathitis kai ypodeigma enw to kanoniko tyrranos!!

εχω γινει σαν μπάλα. Καμια φορά φοβάμαι οτι αν σταθω στην κορυφη μιας κατηφόρας μπορεί να αρχίσω να κυλάω αντι να περπατάω...

Βασικά εκτός απο το μέγεθος της κοιλιάς και καποια εντονότερα συμπτώματα στο πρώτο τρίμηνο, δεν βλέπω και μεγάλες διαφορές. Αλλά να σημειώσω ότι η κοιλιά μπορεί να είναι και εξαιτίας του οτι είναι δευτερη κύηση..παιζει ρόλο λένε γιατι οι μύες έχουν χαλαρώσει ηδη και διογκώνεται πιο ευκολα... Θα δουμε στη συνέχεια...

Μια χαρά κουκλάρα είσαι!!!Εγώ που σε είδα σε θαύμασα.Είσαι πολύ σέξυ φιλενάδα!!!

Διαφημίσεις

θα πάτε στα βαφτίσια κανενός γαλαζοαίματου; Μα τι ετοιμασίες είναι αυτές! τόσες μέρες φορεματα, ψώνια, μαγαζιά και πάλι μαγαζιά...

άστα να πάνε ....έχουμε πάει 3 φορές και ακόμα δεν έχει πάρει.....θα πάει και αύριο....ελπίζω τελευταία.....

MA eiani TOSO shmantikh h psyhologia. Diladi egw to pistevw 100%!! Kai einai kai h pio dyskolh na damaseis!!

Ki egw xerw zeygari me 10 exwsw uiothethsane kai ton epomeno mina emeine egyos kai ta paidia exoun ligotero apo xrono diafora. Kai to uithetimeno einai brilliant o kalyteros mathitis kai ypodeigma enw to kanoniko tyrranos!!

Πάντα υπάρχουν τέτοια παραδείγματα.Τα έχω ακούσει τόσες φορές και εγώ.Να πάμε διακοπές να ηρεμήσουμε λίγο.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...