Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 46 λεπτά , little miracle είπε:

Δυστυχως επιβεβαιωθηκα. εκανα την χοριακη κοριτσια μου , μολις βγηκε … αρνητικη… 

Σε νιώθουμε μόνο αυτό θα πω. Πάρε  το χρόνο σου να ημερήσεις και Μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα. Ότι θέλεις μας στέλνεις. ♥️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Zettaki τελεια θα εισαι και εσυ ελευθερη να βρεθουμε οοολες τοτε!!!

Ελα ρε κοριτσια εγω θα δουλευω δεν θα μπορω,α,θα κανουμε κατι αλλο θα ερθετε στο μαγαζι ολες μαζι,μεχρι τοτε η Ζεττα θα εχει ερθει,λεμε τωρα,και θα ξερει που θα με βρειτε,ελατε ρε κοριτσια,σνιφ σνιφ.

Κοριτσια μου "πανω απο το αυλάκι" :tongue::tongue::tongue: ακούστε τι θα γινει....

Θα περιμένω να βγει το προγραμμα του συνεδρίου και αναλογα τι ώρα τελειώνει εγώ θα το σκάσω νωρίτερα να πιούμε καφέ το μεσημέρακι γιατι μετά πρέπει να πάρω το λεωφορείο και να γυρίσω Σέρρες...

Ευμορφία μου δυστυχώς τα σκ ειναι δυσκολο για συνάντηση γιατι λογω του φόρτου ολης της εβδομάδα το περνάμε στο εξοχικο με υπνο, φαι και γούτσου γούτσου...;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κοριτσια μου "πανω απο το αυλάκι" :tongue::tongue::tongue: ακούστε τι θα γινει....

Θα περιμένω να βγει το προγραμμα του συνεδρίου και αναλογα τι ώρα τελειώνει εγώ θα το σκάσω νωρίτερα να πιούμε καφέ το μεσημέρακι γιατι μετά πρέπει να πάρω το λεωφορείο και να γυρίσω Σέρρες...

Ευμορφία μου δυστυχώς τα σκ ειναι δυσκολο για συνάντηση γιατι λογω του φόρτου ολης της εβδομάδα το περνάμε στο εξοχικο με υπνο, φαι και γούτσου γούτσου...;););)

ΓΟΥΤΣΟΥ ΓΟΥΤΣΟΥ ε;τι ειναι αυτο;το εχουμε ξεχασει το αθλημα με αυτην την κ@λ@ θεραπεια,ο δικος μου κοντευει να πηδηχτει απο το παραθυρο,ελπιζω τωρα που μου ηρθε η ακατανομαστη να μπουν ολα στη θεση τους γιατι δεν τον βλεπω καλα.

Καλησπέρα γλυκιες μελλοντικες μανούλες.

Βλεπω σας εχει πιασει λογοδιαρροια διαβάζω και δεν προλαβαίνω, εγω σημερα ξύπνησα λίγο περιεργα γιατι καποιος χτυπησε το κουδουνι 6.30 το πρωι 10 λεπτα αφου εφυγε ο ανδρας μου και φυσικα τρομαξα πολύ γιατι το ιδιο είχε συμβει οταν μας εκλεψαν και εβαλα το συναγερμο να χτυπαει ταραχτηκα τοσο πολύ. αλλα ολα οκ την αρπαξα κι ολας και ο λαιμος ειναι χαλια βήχω και εχω συνναχι και η μικρή το ιδιο και προσπαθω να ξεκουραζομαι και να τρωω φρουτα μην με ριξει κι αλλο.

Anastasia & Μιμιτρα εχετε δικιο κι εγω δεν ειμαι υπερο των πολλων προσπαθιών εαν και εφοσον υπάρχει δυνατότητα φυσικής συλληψης. εγω δεν ειχα αυτη την δυνατότηα για αυτο το τραβηξα τοσο.

Dada σκεφτεσαι πολύ σωστα το ιδιο ελεγα κι εγω η εξωσωματική ειναι μερος της ζωης μου. θα δεις θα το πετύχεις.

Sweety2 μην αγχωνεσαι μακαρι να ήταν παραπάνω αλλα ας ειναι κι ενα καθε φορα δεν πειραζει κι εγω το περασα αυτο υπηρξε μήνας που χωρις φαρμακα ειχα 2 και για λιγο δεν προλαβαμε το ενα τα εχει αυτα η διαδικασια εσυ να παρακαλας να ειναι καλο κι ας τραβήξει κι ενα μήνα παραπάνω. Αντε γιατι εχω αγωνια να δω τι θα γινει τον εχω μπριζωσει το γιατρο χι χι...

Christine1012 συγχαρητηρια για τα αποτελεσματα ειδες τα αγορακια σου τι γλυκουλια που είναι? εμενα εμοιαζε πολύ οταν γεννηθηκε με αυτο που ειχα δει στην β΄επιπεδου, οσο για την υπνηλια μην σε νοιαζει οταν γεννησεις θα κοιμασαι οταν κοιμούνται κι εκεινα σου δινει δύναμη ο θεός εγω θήλαζα κάθε 2,5 ωρες και παρολαυτα στεκομουν ορθια ειναι τοση η χαρα που δεν σε νοιαζει ο υπνος αφου το πρωτο βραδυ τα κοιτας και λες δικα μου ειναι? μεχρι να το συνειδητοποιήσεις εχεις γίνει ξενυχτης. Φιλια πολλα πολλα.

Αννιτακι μου κι εγω μεσα για την συναντηση.

Kale πραγματι εχεις φοβερη αισιοδοξια και μας την μεταδίδεις σέυχαριστουμε.

Pink hat ειπαμε μονο θετικα μονο θετικα μονο θετικα και ολα θα πανε καλα!

Zettap εισαι ευαισθητουλα αλλα σε νιώθω ολα ομως θα γινουν θα δεις, χαμογελα.

Κοριτσια πρεπει να ζουμε το καθε λεπτο εφοσον ειμαστε γερες και δυνατες πρεπει να παλευουμε και να χαμογελαμε γιατι υπαρχει πολυ δυστηχια γυρω μας.

Χαμογελαστε!

Σαν την ζητιανα νιώθω! ποτε θα αρχισουμε να γραφουμε στο epitelousmama? πρεπει να κανουμε κι εκει θεμα πχ.Ποιες προσπαθούμε παρεούλα (με η χωρις εξωσωματική). εγω το ανοιγω και ελπιζω σιγα σιγα να μεταφερθουμε.

Φιλακια πολλαααααααα!:oops:

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας – Αίθουσα Τελετών

13:00 – 14:00

Υποδοχή – Εγγραφή Συνέδρων

Κορίτσια βγήκε το πρόγραμμα της 1η ημέρας...ξεκινάει στισ 13:00 και τελειώνει στις 21:30 :shock::shock::shock::shock::shock::shock:..χάλια...περιμένα να ξεκινάει 8 το πρωϊ......δε θα δήλωνα αλλιώς..εγω πρεπει να ειμαι το απογευμα σερρες :(

Θα γινει στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας...

Πως θα το κάνουμε τώρα?

Ξενέρωσα....δεν περιμένα τετοιο πρόγραμμα :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σαν την ζητιανα νιώθω! ποτε θα αρχισουμε να γραφουμε στο epitelousmama? πρεπει να κανουμε κι εκει θεμα πχ.Ποιες προσπαθούμε παρεούλα (με η χωρις εξωσωματική). εγω το ανοιγω και ελπιζω σιγα σιγα να μεταφερθουμε.

Φιλακια πολλαααααααα!:oops:

Λαμπρινή μου δες ποιες γράφτηκαν και ποιες όχι...να τις μαζέψουμε όλες να κάνουν εγγραφή και να μπαίνουμε εκεί...;);)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μόνη ειμαι?

Τζάμπα μιλάω? τζάμπα καίει η λάμπα, τζάμπα σε θυμάμαι...που λέει και το άσμα..:tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΜΠΟΥΜΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ, ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ 20/4 ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ....!!!:oops::oops::oops:

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΑΘΗΝΑ, ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ, ΣΤΙΣ 17/4 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΘΑ ΦΥΓΩ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ 21/4...!!!!!!!!!!

ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΕΝΟ ΣΥΝΕΧΕΙΑ....ΕΣΕΙΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ....ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.....ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΩΙ.....ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ..!!!!!!!!:P:p:p:p

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

leuta θελω να τονιζω τις λεξεις ποιο παταω;

To B ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θεσσαλονίκη είπα τις φίλες μου να δω

μα άλλαξε το πρόγραμμα και πάω να τρελαθώ...

πρωί, απόγευμα ή βράδυ να βρεθούμε?

δεν ειναι και εύκολο 4 άτομα να συγχρονιστούμε....

Ειμαι απο αλλου δεν ξέρω καν τη πόλη...:shock:

μη χαθώ και σας ψάχνω μια ώρα εχω όλη κι όλη...

Μου φαίνεται ούε συνέδριο, ούτε δουλειά θα πάω...

με τις φίλες μου όλη μέρα, χαλαρα φραπεδιές θα μετράω...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θεσσαλονίκη είπα τις φίλες μου να δω

μα άλλαξε το πρόγραμμα και πάω να τρελαθώ...

πρωί, απόγευμα ή βράδυ να βρεθούμε?

δεν ειναι και εύκολο 4 άτομα να συγχρονιστούμε....

Ειμαι απο αλλου δεν ξέρω καν τη πόλη...:shock:

μη χαθώ και σας ψάχνω μια ώρα εχω όλη κι όλη...

Μου φαίνεται ούε συνέδριο, ούτε δουλειά θα πάω...

με τις φίλες μου όλη μέρα, χαλαρα φραπεδιές θα μετράω...;)

TAΛΕΝΤΑΡA MOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.....!!!!!!!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

TAΛΕΝΤΑΡA MOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY.....!!!!!!!!!!!!!!!!

Εγώ Αννίτα μου έπρεπε να γίνω ή συνθέτης ή στιχουργός ή τραγουδιάρα :P

Αναθεμα τα γράμματα που με εφαγαν....:tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...