Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, dimi.tra είπε:

Αυτό δεν το ξέρω καθόλου. Νομίζω σε τεχνητό κύκλο δεν κάνεις ωορρηξία; Κάτι τέτοιο έχει πάρει το μάτι μου, μη σου πω και ψέματα. Ρώτα καλύτερα τον γιατρό σου και συζήτησε το μαζί του. 

Τα σικλακιουρ δεν είναι αντισυλληπτικα ,θα έχεις πιθανότητες απλά είναι λιγότερες από ότι σε φυσικό κύκλο 

πρίν από 18 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Κορίτσια να σας ρωτησω μετά από εμβρυομεταφορα είχε καμία σας,ας πούμε πόνο η σαν κάψιμο στις κλειδώσεις;Πόδια χέρια;Έχει από το μεσημέρι που το νιώθω αυτό.

Καλησπέρα ποια μέρα εμβρυομεταφορας είσαι???μην παραμένεις άγαλμα να κινεισε λίγο ώστε να κάνει καλή κυκλοφορία το αίμα.  Εγώ είχα πονακια στα πλάγια του ποπου, μπορεί να είχα θετικό αποτέλεσμα αλλά θεωρώ ότι ήταν από την ξάπλα χαχαχχαχαχα 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

όχι ... με το σπέρμα δεν έχουμε θέμα ... απο ότι μας έχουν πει ...

εγώ έχω θέμα με τις σάλπιγγες .. δεν κινούνται οι κροσοί λόγω συμφύσεων ... για να τσακώσουν το σπερματοζωάριο .. και να τσακώσουμε κατα συνέπεια και το μπεμπε ... αλλά εγώ φαντάζομαι πως όλο και κάτι ακόμα θα υπάρχει ... και δεν το βρήκαμε ακόμα.

καλα τί μου λες τωρα?? εδω μενουνε φυσιολογικα με μια σαλπιγγα γυναικες 45 χρονων?? ολα γινονται.... μην μου πεφτεις:P

και δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο....

οτι δεν κινουνται οι κροσοι.... απο που το ειδανε? εκανες λαπαροσκοπηση?

και πολύ σημαντική μάλιστα, θα έλεγα ... αυτός είναι ο λόγος που εγώ το τρενάρω μέχρι τώρα ... αλλιώς θα είχα ήδη πάει ...

Άραγε να ισχύει και για του εξωτερικου ??? πολύ πιθανό ...

Koritsia oute ayth exei douleia kai eiani tou 75!!! PSYXRAIMIA!!! Rwta th tha se daifwtisei!!! Menei sthn Krhth.

όχι ... με το σπέρμα δεν έχουμε θέμα ... απο ότι μας έχουν πει ...

εγώ έχω θέμα με τις σάλπιγγες .. δεν κινούνται οι κροσοί λόγω συμφύσεων ... για να τσακώσουν το σπερματοζωάριο .. και να τσακώσουμε κατα συνέπεια και το μπεμπε ... αλλά εγώ φαντάζομαι πως όλο και κάτι ακόμα θα υπάρχει ... και δεν το βρήκαμε ακόμα.

ααααα! θα πηδηχτώ από το παράθυρο... Μαρή τι σ'έπιασε ξαφνικά;

Δηλαδή τι μπορεί να έχετε; Εχεις κάνει δυο προσπαθειες όλες κι όλες... κι εσύ και η Νατάσσα, σιγά τα ωα (εδω ταιριάζει και στην κυριολεξία αυτο..χμμ). Ρε κορίτσια το εχω πει 100 φορές. Στις 3-4 προσπάθειες συλλαμβάνει το 85% των ζευγαριών..! Μη το ξαναπω..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Koritsia oute ayth exei douleia kai eiani tou 75!!! PSYXRAIMIA!!! Rwta th tha se daifwtisei!!! Menei sthn Krhth.

οντως ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.... κανε μια ερωτηση Ζεττα.... αλλα δεν νομιζω να χρειαστει... θα τα καταφερουμε ολες!!

Δηλαδή τι μπορεί να έχετε; Εχεις κάνει δυο προσπαθειες όλες κι όλες... κι εσύ και η Νατάσσα, σιγά τα ωα (εδω ταιριάζει και στην κυριολεξία αυτο..χμμ). Ρε κορίτσια το εχω πει 100 φορές. Στις 3-4 προσπάθειες συλλαμβάνει το 85% των ζευγαριών..! Μη το ξαναπω..

δικιο εχεις.... εγω φταιω..... την εριξα... γαμωτο...

σας αφηνω ηρθε ο αντρας μου παω να ετοιμασω να φαμε... θα τα πουμε αργοτερα... φιλια

αν θέλεις άλλο μισό χρόνο δεν τα κοντευεις.. Εισαι 34..! Ελεος αλλες κρυβουν την ηλικία τους και άλλες προσθετουν...Ζέττα θα πάθω εγκεφαλικο μ'αυτά που ακούω

Να ρωτήσω, το Μορφάκι μήπως τα πήρε λιγάκι με την επιθεση που έφαγε εχτές και απέχει σημερα για να ηρεμήσει; Αχ! τι να πω...

Καλά έχεις δίκιο δεν το συζητώ.Μα είναι δυνατόν ρε Ζεττάκι να τα λες αυτά για την ηλικία???

Δεν νομίζω μωρέ το Μορφάκι να παρεξηγήθηκε.Είναι πολύ καλό παιδί και ξέρει ότι την αγαπάμε.Μάλλον θα έχει δουλίτσα.

Re paidia daxi mhn tis arpazete oles apo ta malia otan lene ton pono tous.

2 apotyxies den eiani kai liges. Esy exeis 2 stis 2. Edaxei allh psyhologia esy ki allh emeis.

Makari na xame oloi 3 paidia me 2 exwswmatikes re sy pinelopaki.

Den lew travixes alla. Alla edaxei o kathenas me ton pono tou pistevw.

Edaxei katanoow thn empsyxwsh alla den exoume oles re paidia thn idia psyhologia. Pistevw den eiani kako. Kai o kathenas thelei allous xronous na synelthei!!

Καλά έχεις δίκιο δεν το συζητώ.Μα είναι δυνατόν ρε Ζεττάκι να τα λες αυτά για την ηλικία???

Δεν νομίζω μωρέ το Μορφάκι να παρεξηγήθηκε.Είναι πολύ καλό παιδί και ξέρει ότι την αγαπάμε.Μάλλον θα έχει δουλίτσα.

Καλά όχι να παρεξηγηθεί απλώς να θέλει λίγο να μας "ξεφορτωθεί"

Να σε ρωτήσω, γίνεται ακόμα αυτό το πανηγύρι στην Αγ.Ιωάννου;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Καλά όχι να παρεξηγηθεί απλώς να θέλει λίγο να μας "ξεφορτωθεί"

Να σε ρωτήσω, γίνεται ακόμα αυτό το πανηγύρι στην Αγ.Ιωάννου;

Φέτος γίνεται στην πλατεία γιατί στην Αγ Ιωάννου κάνουν έργα.Θα πάω το απογευματάκι.Να πέσει λίγο ο ήλιος.

Kala ki egw gia thn ilikia syfmwnw oti to 34 eiani poly mikro eidika gia exwsw.

Edaxei paidia to morfaki-eidwlo egw den to adikw. De nomizw oti 3 mhnes tha kanoun kamia diafora sthn prospatheia.

2 apotyxies den eiani kai liges. Esy exeis 2 stis 2. Edaxei allh psyhologia esy ki allh emeis.

Edaxei katanoow thn empsyxwsh alla den exoume oles re paidia thn idia psyhologia. Pistevw den eiani kako. Kai o kathenas thelei allous xronous na synelthei!!

Ναι βρε Αννα μου απλώς υπάρχει δομή και συγκεκριμένες στατιστικές που αντιπροσωπευουν την πραγματικότητα. Πρέπει να τις λαμβάνουμε υπόψη μας αλλιώς θα μαραζόσουμε στο κλάμμα και την απελπισία. Οταν ειχα κι εγω την αποτυχία με τα κατεψυγμένα, ρωτησα το γιατρο γιατί , με κοιταξε στραβα και μου είπε "ε, ας μην ειμαστε και πλεονέκτες". Την πρωτη φορά που ειδα το γιατρό μου είπε ξεκάθαρα να έχω στο μυαλό μου ότι μεσα σε ενα χρόνο απο την αρχή των προσπαθειών θα είμαι έγκυος..! Αυτη είναι η γενική εικόνα των εξωσωματικών, άσχετα με το αντικτυπο που έχει στην καθε μια που εννοείται ότι δεν μπορεί να είναι το ίδιο σε όλες.

kOZcp3.png

Ναι βρε κορίτσι μου δεν είναι λίγες.Και ο πόνος είναι μεγάλος για την κάθε μια από εμάς.Σίγουρα δεν μετράμε τους πόνους μας γιατί δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.Για την κάθε μια είναι διαφορετικό.Το Νελάκι έχει περάσει άλλα και άλλα,εσύ άλλα,η Ζέττα άλλα και πάει λέγοντας.Απλά λόγω οικειότητας προσπαθούμε να δώσουμε η μια στην άλλη θετική ενέργεια.Η κάθε μια με τον τρόπο της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...