Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katiamaxiking είπε:

Εμένα μου είπε σε 14 μέρες και πέφτει Κυριακή οπότε θα πάω την Δευτέρα. Ήρεμη είμαι προς το παρόν και αισιοδοξώ. Εσύ; 

Εβαλες 3 ημέρας καλά θυμάμαι;Γι αυτο λογικά.Ηρεμη κ χαλαρή κ εγώ,ελπίζω για το καλυτερο.Σήμερα βέβαια ειχα απο το μεσημερι κάτι σαν κάψιμο στις κλειδώσεις αλλά οκ τπτ σημαντικό.

πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ θα σου ευχηθώ καλή επιτυχία μέσα από την καρδιά μου προσπαθησε να εισαι ηρεμη ,περιμένουμε τα νέα σου ...

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσι μου!!❤️ 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

α Οκ θα το ψάξω εκεί, ευχαριστώ ... εγώ νιώθω ότι η δικιά μου η ώρα έχει περάσει κιόλας ...

Έχει όριο ηλικίας ???? Την κάτσαμε ....

Ζετακι μην σκεφτεσαι εσυ τωρα απαισιοδοξα... ολα θα γινουνε... μικρες θεωρουμαστε ακομα... να το ξερεις...35 δεν εισαι και εσυ???

Διαφημίσεις

Και εμένα ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του το είχα αναφέρει.Ήθελε να κάνουμε πρώτα εξωσωματική.Το καταννοώ απόλυτα και γι'αυτό δεν επέμεινα.

ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Αφού καμιά φορά με ρωτάει ... πότε θέλεις να πάμε να κάνουμε αίτηση ??? Το θέμα είναι πως απο την στιγμή που εγώ είμαι άνεργη δεν θα μας εγκρίνουν ...

url]

καλο βγηκε? γιατι μια φορα που επιχειρησα να φτιαξω με συνταγη της Αννας Μαριας.... βλ. Μενεγακη βγηκε χαλια.... ειχε πιασει παγο:evil:

Συνταγή του Στέλιου και να μη βγει καλή δεν υπάρχει... Πραγματικά αν ακολουθήσεις τις δόσεις και τις οδηγίες κατά γράμμα θα σου βγει τέλειο...

kOZcp3.png

καλέ έδω μια στην Τουρκια που είχε γεννηθεί χωρίς μήτρα, έκανε μεταμοσχευση και μετά έμεινε και έγκυος...!!!!!! Τι λέμε τώρα. Εσυ Νατασούλα δεν θα κανεις καν εξωσωματικη, θα ερθει απο μόνο του...απλως κοιτα να "εργαστείς" σκληρά στις διακοπές σου ..

οτι εργαζομαι σκληρα.... εργαζομαι.... χωρις αποτελεσμα.... αλλα τεσπα... τουλαχιστον εχουμε την εναλλακτικη της εξω...:(

ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα. Αφού καμιά φορά με ρωτάει ... πότε θέλεις να πάμε να κάνουμε αίτηση ??? Το θέμα είναι πως απο την στιγμή που εγώ είμαι άνεργη δεν θα μας εγκρίνουν ...

ειναι και αυτη μια παραμετρος ... που δεν ειχα σκεφτει.... :(

Διαφημίσεις

Ζετακι μην σκεφτεσαι εσυ τωρα απαισιοδοξα... ολα θα γινουνε... μικρες θεωρουμαστε ακομα... να το ξερεις...35 δεν εισαι και εσυ???

:cry::cry::cry: τι μου το θυμίζεις ????

ναι ... σχεδόν ... τα κοντεύω .... θέλω άλλο μισό χρόνο ... :cry::cry::cry:

url]

ειναι και αυτη μια παραμετρος ... που δεν ειχα σκεφτει.... :(

και πολύ σημαντική μάλιστα, θα έλεγα ... αυτός είναι ο λόγος που εγώ το τρενάρω μέχρι τώρα ... αλλιώς θα είχα ήδη πάει ...

Άραγε να ισχύει και για του εξωτερικου ??? πολύ πιθανό ...

url]

και πολύ σημαντική μάλιστα, θα έλεγα ... αυτός είναι ο λόγος που εγώ το τρενάρω μέχρι τώρα ... αλλιώς θα είχα ήδη πάει ...

Άραγε να ισχύει και για του εξωτερικου ??? πολύ πιθανό ...

δεν ξερω αγαπη... αλλα να σε ρωτησω.... γιατι τοση απαισιοδοξια?? το σπερμα δεν ειναι μονο το θεμα σας??

α Οκ θα το ψάξω εκεί, ευχαριστώ ... εγώ νιώθω ότι η δικιά μου η ώρα έχει περάσει κιόλας ...

Εχει όριο ηλικίας ???? Την κάτσαμε ....

:shock::shock::shock::shock: Μαρή τι έννοείς ότι η δικιά σου η ώρα πέρασε; Μ'αρεσει που διδάσκεις και αισιοδοξία στο φορουμ!!! Θα με τρελάνει αυτο το παιδι...

kOZcp3.png

οριστε ... ακομα εισαι 34... το ξερεις οτι θεωρουμαστε μικρες??? για τους εξω???? (και τριανταφυλλενιες)

Διαφημίσεις

:shock::shock::shock::shock: Μαρή τι έννοείς ότι η δικιά σου η ώρα πέρασε; Μ'αρεσει που διδάσκεις και αισιοδοξία στο φορουμ!!! Θα με τρελάνει αυτο το παιδι...

εγω φταιω.... την εριξα με τις μακακιες μου .... σορρυ.... τωρα που εγω ειμαι λιγο καλυτερα....

ΑΝΑΣΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

δεν ξερω αγαπη... αλλα να σε ρωτησω.... γιατι τοση απαισιοδοξια?? το σπερμα δεν ειναι μονο το θεμα σας??

όχι ... με το σπέρμα δεν έχουμε θέμα ... απο ότι μας έχουν πει ...

εγώ έχω θέμα με τις σάλπιγγες .. δεν κινούνται οι κροσοί λόγω συμφύσεων ... για να τσακώσουν το σπερματοζωάριο .. και να τσακώσουμε κατα συνέπεια και το μπεμπε ... αλλά εγώ φαντάζομαι πως όλο και κάτι ακόμα θα υπάρχει ... και δεν το βρήκαμε ακόμα.

url]

Αυτό μπορεί να μην ισχύει στις ιδιωτικές.Δεν το ξέρω όμως.

αν θέλεις άλλο μισό χρόνο δεν τα κοντευεις.. Εισαι 34..! Ελεος αλλες κρυβουν την ηλικία τους και άλλες προσθετουν...Ζέττα θα πάθω εγκεφαλικο μ'αυτά που ακούω

Να ρωτήσω, το Μορφάκι μήπως τα πήρε λιγάκι με την επιθεση που έφαγε εχτές και απέχει σημερα για να ηρεμήσει; Αχ! τι να πω...

kOZcp3.png

Έχει όριο ηλικίας ???? Την κάτσαμε ....

Sto Kafe exwswmatikhs uiothetise mia kopela h Vaso 75 prin apo mia evodmada. Nomziw ta xartia thd ta xe kanei ligo prin ta xristougenna. An thes steilths ena pm na se diafwtisei.

Ki emena o antras mou den eiani thetikos se ayto. :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...