Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Αντε πάλι με τα παγωτα...θα σταματήσω να μπαίνω για να μη κολάζομαι. Φέτος το καλοκαίρι έχω φάει ένα μόνο παγωτό και αυτό τη μέρα που βγήκαμε στην πλάκα με τη Δημητρούλα. Φεύγοντας εκανα την παρασπονδία μου..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

και εγω δεν το σκεφτομουνα μεχρι προτινος... ενω ο αντρας μου στο παρελθον μου το ειχε αναφερει.... απλα οχι ακομα.... θα εξαντλησω ολες μου τις αντοχες και μετα.....

απλα εδω στην Ελλαδα αργουνε πολυ τα πραγματα... μονο παιδακι απο το εξωτερικο μπορεις να υιοθετησεις συντομα... και δεν με χαλαει καθολου αυτο..:P

Φυσικά και θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια.Και εγώ το ίδιο θα κάνω.

Υπάρχουν και οι ιδιωτικές υιοθεσίες που είναι νόμιμες και δεν παίρνουν τόσο χρόνο.Αλλά και από το εξωτερικό να είναι πάλι δεν με νοιάζει.

Αντε πάλι με τα παγωτα...θα σταματήσω να μπαίνω για να μη κολάζομαι. Φέτος το καλοκαίρι έχω φάει ένα μόνο παγωτό και αυτό τη μέρα που βγήκαμε στην πλάκα με τη Δημητρούλα. Φεύγοντας εκανα την παρασπονδία μου..

Ελα βρε κοριτσι μου... μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου... σε εχω δει 2 φορες και πραγματικα για εγκυο εισαι πολυ αδυνατη... νομιζω οτι η γιατρος σου εχει ενα θεματακι.... φαε ενα παγωτακι... υπαρχουνε και τα σορμπε αν σου αρεσουνε... που εχουνε μονο ζαχαρη.... ολα χρειαζονται με μετρο παντα:P

Φυσικά και θα εξαντλήσεις όλα τα περιθώρια.Και εγώ το ίδιο θα κάνω.

Υπάρχουν και οι ιδιωτικές υιοθεσίες που είναι νόμιμες και δεν παίρνουν τόσο χρόνο.Αλλά και από το εξωτερικό να είναι πάλι δεν με νοιάζει.

παντως δεν πρεπει να απογοητευομαστε(το λεω για να το ακουω και εγω)

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

ΤΕΛΟΣ

Διαφημίσεις

Αχ Νελάκι μου άστα δεν μας λυπούνται οι αδύνατες.Βέβαια και εσύ αδύνατη είσαι,αλλά τώρα λόγω των μωρών μας.Υπομονή θα περάσει το καλοκαίρι!!!

Κακούργες θα μου το τρελάνετε το Νελάκι μας!!!

και εγω δεν το σκεφτομουνα μεχρι προτινος... ενω ο αντρας μου στο παρελθον μου το ειχε αναφερει.... απλα οχι ακομα.... θα εξαντλησω ολες μου τις αντοχες και μετα.....

απλα εδω στην Ελλαδα αργουνε πολυ τα πραγματα... μονο παιδακι απο το εξωτερικο μπορεις να υιοθετησεις συντομα... και δεν με χαλαει καθολου αυτο..:P

και εγώ με την υιοθεσία είμαι πολύ θετική αλλά ο άντρας μου δεν είναι και τόσο. Πριν την εξωσωματικη του το είχα κουβεντιάσει αλλά είπε οτι θα ηθελε να κανουμε μια προσπαθεια πρώτα και μετα. Μας έκατσε το θετικό και γενικά αν έχεις ήδη ενα παιδάκι πολύ δυσκολα θα εγκριθεί υιοθεσία, προηγουνται τα ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά.. δικαιως βεβαια..

kOZcp3.png

BTW , Αν βγάλετε καμιά άκρη με υιοθεσίες βρε κορίτσια πείτε μου. .. γτ εδώ Θεσσαλονίκη ...

διαβασα καπου νομιζω στο parents οτι πας στην πρεσβεια την αναλογη και κανεις τα χαρτια σου... δεν αργει τοσο οσο να υιοθετησεις παιδακι απο την Ελλαδα...

οταν και αμα ερθει η ωρα θα το ψαξω.... απλα δεν ηρθε η ωρα... το νιωθω:P

BTW , Αν βγάλετε καμιά άκρη με υιοθεσίες βρε κορίτσια πείτε μου. .. γτ εδώ Θεσσαλονίκη ...

Θα σου Ζεττάκι μου,όταν το ξαναψάξω.

Τώρα θέλω να δω ποιό είναι το όριο ηλικίας.

Ελα βρε κοριτσι μου... μην το κανεις αυτο στον εαυτο σου... σε εχω δει 2 φορες και πραγματικα για εγκυο εισαι πολυ αδυνατη... νομιζω οτι η γιατρος σου εχει ενα θεματακι.... φαε ενα παγωτακι... υπαρχουνε και τα σορμπε αν σου αρεσουνε... που εχουνε μονο ζαχαρη.... ολα χρειαζονται με μετρο παντα:P

αχχ ναι τώρα που το είπες ξεχασα να αναφέρω και το παγωτό που είχα φτιαξει μόνη μου με συνταγη του Παρλιάρου...Γάλα, ζάχαρη και φραουλες...ηταν τοσο ωραίο ....παιδική γεύση βεβαια αλλά υπέροχο. Κι ο γιος μου το έτρωγε μετα μανίας..

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

ΤΕΛΟΣ

Είναι πολύ σωστό αυτό που λες.Αλλά και μανούλα της καρδιάς να γίνω δεν έχω πρόβλημα.

αχχ ναι τώρα που το είπες ξεχασα να αναφέρω και το παγωτό που είχα φτιαξει μόνη μου με συνταγη του Παρλιάρου...Γάλα, ζάχαρη και φραουλες...ηταν τοσο ωραίο ....παιδική γεύση βεβαια αλλά υπέροχο. Κι ο γιος μου το έτρωγε μετα μανίας..

καλο βγηκε? γιατι μια φορα που επιχειρησα να φτιαξω με συνταγη της Αννας Μαριας.... βλ. Μενεγακη βγηκε χαλια.... ειχε πιασει παγο:evil:

διαβασα καπου νομιζω στο parents οτι πας στην πρεσβεια την αναλογη και κανεις τα χαρτια σου... δεν αργει τοσο οσο να υιοθετησεις παιδακι απο την Ελλαδα...

οταν και αμα ερθει η ωρα θα το ψαξω.... απλα δεν ηρθε η ωρα... το νιωθω:P

α Οκ θα το ψάξω εκεί, ευχαριστώ ... εγώ νιώθω ότι η δικιά μου η ώρα έχει περάσει κιόλας ...

Θα σου Ζεττάκι μου,όταν το ξαναψάξω.

Τώρα θέλω να δω ποιό είναι το όριο ηλικίας.

Έχει όριο ηλικίας ???? Την κάτσαμε ....

url]

ΤΕΛΟΣ

καλέ έδω μια στην Τουρκια που είχε γεννηθεί χωρίς μήτρα, έκανε μεταμοσχευση και μετά έμεινε και έγκυος...!!!!!! Τι λέμε τώρα. Εσυ Νατασούλα δεν θα κανεις καν εξωσωματικη, θα ερθει απο μόνο του...απλως κοιτα να "εργαστείς" σκληρά στις διακοπές σου ..

kOZcp3.png

και εγώ με την υιοθεσία είμαι πολύ θετική αλλά ο άντρας μου δεν είναι και τόσο. Πριν την εξωσωματικη του το είχα κουβεντιάσει αλλά είπε οτι θα ηθελε να κανουμε μια προσπαθεια πρώτα και μετα. Μας έκατσε το θετικό και γενικά αν έχεις ήδη ενα παιδάκι πολύ δυσκολα θα εγκριθεί υιοθεσία, προηγουνται τα ζευγάρια που δεν έχουν παιδιά.. δικαιως βεβαια..

Και εμένα ο άντρας μου το ίδιο μου είπε όταν του το είχα αναφέρει.Ήθελε να κάνουμε πρώτα εξωσωματική.Το καταννοώ απόλυτα και γι'αυτό δεν επέμεινα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...