Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κανείς δεν ένιωσε τον πόνο μου

μα δεν πειράζει έτσι είναι τι να γίνει

κι αν τους βοήθησα χαλάλι τους

θα τους αφήσω στο θεό για να τους κρίνει

Πάντα έτσι γίνεται ... εμένα με είχαν με συμβάσεις 1,5 χρόνο, ο ίδιος ο προϊστάμενος, μου έλεγε ... ε μην τρέχεις όλη την ώρα... ηρέμησε και λίγο ... τον τελευταίο 5μήνο πριν την απόλυση με είχαν κάνει αορίστου και τότε επειδή κάποιες φοβήθηκαν για την θέση τους άρχισαν ... να κελαηδάνε ... απλά με κάναν εύκολο στόχο ...

Δεν πειράζει ... καλή καρδιά ...

ετσι.... παντα οι καλοι και εργατικοι την πατανε.... και εγω εφαγα λασπη.... αντι να κοιταξουνε να δουλεψουνε.... τεσπα...

Εγω παντως δεν μπορω να το πω .... το καλη καρδια... σορρυ....:(

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε Ζεττάκι έτσι είναι.Πάντα μας γλυτώνουν ορισμένα γεγονότα από κάτι χειρότερο.Ουδέν κακό αμιγές καλού που λένε.Και εγώ κάπως έτσι σκέφτομαι.Αν δεν σταμάταγε π.χ. τώρα το φασολάκι μου σίγουρα θα είχα θέμα στην αυχενική και τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ χειρότερα και ο πόνος μεγαλύτερος.Δοξάζω το Θεό που δεν βίωσα κάτι τέτοιο.

Ναντιάκι, εμείς θα φτιάξουμε σύλλογο

ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Kermit-Meditates.jpg

url]

Έχεις δίκιο να νιώθεις έτσι.Προφανώς τους χάλαγες την πιάτσα όπως λες,αλλά δες ότι δεν αξίζει να δουλευεις κάπου που δεν εκτιμούν τα προσόντα σου και την δουλειά σου.Αν έμενες θα στεναχωριόσουν και πάλι γιατί θα έβλεπες ενδεχομένως αυτές που αναφέρεις να προάγονται ή να παίρνουν αύξηση π.χ ή να έχουν καλύτερη μεταχείρηση από σένα.Είναι και αυτό πολύ άδικο.Τώρα πιέζεστε οικονομικά όπως όλοι και θα ήθελες τη δουλειά σου με όποιο κόστος βέβαια,αλλά δεν θα μπορούσες να σηκωθείς από το κρεβάτι και να πας γιατί αυτές οι αδικίες που σου ανέφερα σε περίοδο κρίσης μεγενθύνονται ακόμα περισσότερο στην ψυχολογία μας.Σε λίγο θα έρθει το μωράκι σου και θα λες "ευτυχώς έχω το χρόνο που θέλω για να αφιερώσω στο παιδάκι μου".

εννοειται οτι εκει που δουλευα δεν εκτιμουσαν την δουλεια μου, αλλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι δεν θα τους εκανα την χαρη να παραιτηθω... και αυτο το προσπαθησε ο διευθυντης μου, μου εκανε πολεμο νευρων... αλλα δεν πειραζει θα αποφασισει η δικαιοσυνη γι αυτο..

απλα ηθελα τουλαχιστον σε αυτα τα 2,5 χρονια να ειχα το παιδακι μου... τωρα θα ητανε τα πραγματα διαφορετικα... απο ψυχολογικης αποψης το λεω.... αλλα θα ερθει.... και αν δεν ερθει.... σκεφτομαι και την υιοθεσία... μανα θα γινω... ο κοσμος να χαλασει!!!!

Κανείς δεν ένιωσε τον πόνο μου

μα δεν πειράζει έτσι είναι τι να γίνει

κι αν τους βοήθησα χαλάλι τους

θα τους αφήσω στο θεό για να τους κρίνει

Πάντα έτσι γίνεται ... εμένα με είχαν με συμβάσεις 1,5 χρόνο, ο ίδιος ο προϊστάμενος, μου έλεγε ... ε μην τρέχεις όλη την ώρα... ηρέμησε και λίγο ... τον τελευταίο 5μήνο πριν την απόλυση με είχαν κάνει αορίστου και τότε επειδή κάποιες φοβήθηκαν για την θέση τους άρχισαν ... να κελαηδάνε ... απλά με κάναν εύκολο στόχο ...

Δεν πειράζει ... καλή καρδιά ...

Αυτή η ανθρωποφαγία υπάρχει σε πολλές δουλειές δυστυχώς και το θέμα είναι τι κάνει εκεί ο διευθυντής ή ο προιστάμενος.Υπάρχουν 2 κατηγορίες διευθυντών.Ο διευθυντής με @ρχ@@@ και ο @ρχ@@@ διευθυντής.Αν πέσεις στη δεύτερη κατηγορία βράστα Χαράλαμπε!!

ετσι.... παντα οι καλοι και εργατικοι την πατανε.... και εγω εφαγα λασπη.... αντι να κοιταξουνε να δουλεψουνε.... τεσπα...

Εγω παντως δεν μπορω να το πω .... το καλη καρδια... σορρυ....:(

Να μην το πεις αν δεν μπορείς.Να φροντίσεις όμως τον εαυτό σου για να μην σε παίρνει από κάτω.Δεν αξίζει.

Διαφημίσεις

Ναντιάκι, εμείς θα φτιάξουμε σύλλογο

ΟΟΟΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Kermit-Meditates.jpg

Ναι Ζεττάκι μου να φτιάξουμε.Να είμαστε όλα τα κοριτσάκια όσο γίνεται ανεβασμένα και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!Έρχονται,μας περιμένουν στη γωνία και πρέπει να περπατήσουμε μέχρι εκεί για να τα συναντήσουμε!!!

Αυτή η ανθρωποφαγία υπάρχει σε πολλές δουλειές δυστυχώς και το θέμα είναι τι κάνει εκεί ο διευθυντής ή ο προιστάμενος.Υπάρχουν 2 κατηγορίες διευθυντών.Ο διευθυντής με @ρχ@@@ και ο @ρχ@@@ διευθυντής.Αν πέσεις στη δεύτερη κατηγορία βράστα Χαράλαμπε!!

εγω επεσα στην 2η περιπτωση... ο ιδιος ειχε φτιαξει μια κλικα.... και ο ιδιος επετρεπε σε καποιες να μην δουλευουνε... ειχε τους λογους τους ο

κ.. γερος

Ναι Ζεττάκι μου να φτιάξουμε.Να είμαστε όλα τα κοριτσάκια όσο γίνεται ανεβασμένα και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!!!Έρχονται,μας περιμένουν στη γωνία και πρέπει να περπατήσουμε μέχρι εκεί για να τα συναντήσουμε!!!

:P:p:p:p

Διαφημίσεις

εννοειται οτι εκει που δουλευα δεν εκτιμουσαν την δουλεια μου, αλλα επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι δεν θα τους εκανα την χαρη να παραιτηθω... και αυτο το προσπαθησε ο διευθυντης μου, μου εκανε πολεμο νευρων... αλλα δεν πειραζει θα αποφασισει η δικαιοσυνη γι αυτο..

απλα ηθελα τουλαχιστον σε αυτα τα 2,5 χρονια να ειχα το παιδακι μου... τωρα θα ητανε τα πραγματα διαφορετικα... απο ψυχολογικης αποψης το λεω.... αλλα θα ερθει.... και αν δεν ερθει.... σκεφτομαι και την υιοθεσία... μανα θα γινω... ο κοσμος να χαλασει!!!!

Έχεις δίκιο και το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες.

Θα έρθει το μπεμπάκι και θα δεις θα τους ξεχάσεις όλους τους μ@λ@κες.Και εγώ σκέφτομαι την υιοθεσία.Για μένα ήταν πάντα όνειρο να δώσω μια οικογένεια σε ένα παιδάκι που άλλοι δεν ήθελαν,αλλά ο άντρας μου προς το παρόν δεν το σκέφτεται.Θα δούμε.

εγω επεσα στην 2η περιπτωση... ο ιδιος ειχε φτιαξει μια κλικα.... και ο ιδιος επετρεπε σε καποιες να μην δουλευουνε... ειχε τους λογους τους ο

κ.. γερος

Ναι το φαντάζομαι ότι έπεσες στη δεύτερη κατηγορία.

Τώρα αυτές οι περιπτώσεις με αηδιάζουν ακόμα περισσότερο.

Έχεις δίκιο και το αντιλαμβάνομαι αυτό που λες.

Θα έρθει το μπεμπάκι και θα δεις θα τους ξεχάσεις όλους τους μ@λ@κες.Και εγώ σκέφτομαι την υιοθεσία.Για μένα ήταν πάντα όνειρο να δώσω μια οικογένεια σε ένα παιδάκι που άλλοι δεν ήθελαν,αλλά ο άντρας μου προς το παρόν δεν το σκέφτεται.Θα δούμε.

και εγω δεν το σκεφτομουνα μεχρι προτινος... ενω ο αντρας μου στο παρελθον μου το ειχε αναφερει.... απλα οχι ακομα.... θα εξαντλησω ολες μου τις αντοχες και μετα.....

απλα εδω στην Ελλαδα αργουνε πολυ τα πραγματα... μονο παιδακι απο το εξωτερικο μπορεις να υιοθετησεις συντομα... και δεν με χαλαει καθολου αυτο..:P

Koritsia eixa paei na parw ena tost kai pira kai ena pagwtini. KAKOURGA EFH.

Eppppppppppp katw ta xeria apo to Nantiaki mou!!!!!!!!!!

Αυτά μας κάνει η κακούργα βλέπεις!!!Εσύ βέβαια δεν έχεις ανάγκη!!!

Άντε που είσαι και θα τα βάλει και μένα το Ζεττάκι που δεν το πρότεινα μεν,αλλά συμφώνησα δε!!!!:oops::oops::oops:

Ναι το φαντάζομαι ότι έπεσες στη δεύτερη κατηγορία.

Τώρα αυτές οι περιπτώσεις με αηδιάζουν ακόμα περισσότερο.

ΑΗΔΙΑ!! ΞΕΠΕΣΜΟΣ!! ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΙΚΡΟ ΕΤΑΙΡΙΟΥΛΑ.... ΞΕΦΤΙΛΑ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...