Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

και να ξαναβρεις μωρό μου, δεν παλεύεται αλλιώς η ζωή ...

Ένα θα σου πω ... κάνω εξώ και παίρνω άδεια απο τον παθολόγο γτ δεν ήθελα να μαθευτεί στη δουλειά οτι θα κάνω εξώ και πέσουν και με φάνε κάποιες κλώσες ... μπλα μπλα ... κλπ .. κλπ ... Γυρνάω στη δουλειά ... 1η μέρα Οκ, 2η μέρα μου ανακοινώνουν πως απολύομαι λόγω περικοπών ... όμς είχε ήδη φτάσει στα αυτιά μου .. πως στους διαδρόμους ακουγόταν πως αν μείνω έγκυος .. θα πάρω και επαπειλούμενη και θα λείπω συνέχεια ... την ίδια μέρα με την ανακοίνωση της απόφασης έκανα και την χοριακή το αποτελέσμα της οποία το ξέρεις ... Μέσα σε μια μέρα 2 καμπανιές ...

Τα κοριτσάκια εδώ μάλλον το θυμούνται ...

Σε 3 μέρες είχα ξαναβρει (όσο μπορούσα) τον εαυτό μου.

Αυτό που θέλω να πω είναι πως η ζωή προχωράει, πρέπει και εμείς, όσο είμαστε "εδώ" να περνάμε καλά ...

Γι αυτό ...

έλα ... χαμογέλα ...

όλα θα πάνε καλά ...

Τα μάτια το `χουν ανάγκη στον ουρανό να κοιτάνε

Κι εμείς ανάγκη να πιστεύουμε πως όλα καλά θα πάνε

Όλα, όλα καλά θα πάνε

Όλα, όλα καλά θα πάνε

Τα όνειρα σου το `πα στον ουρανό γυρνάνε

Όλα θα δεις καλά θα πάνε

Εγώ το θυμάμαι πολύ καλά Ζεττάκι μου.Έτσι πρέπει να την αντιμετωπίζουμε τη ζωή γιατί είναι γλυκιά και μικρή,όσο κι αν μας πικραίνει μερικές φορές!!!

Διαφημίσεις

Koritsia to syberasma eiani ENA:

AN EXEIS TYXH DIAVAINE KAI RIZIKO PERPATA!!!!!!!!!!!!

Epishs SEX ALKOOL KAI NIKOTINH!!

Iiiiiiiiiiii IDEA: Mipws na einai ayto to onoma tou sygrothmatos mas?????

ωραιος ο τιτλος... αλλα μηπως να λεγεται sex, gonimes meres kai exosomatikes??? λεω εγω τωρα...

DFI εκανε παρολο που ο εξω μας ειπε να μην κανει.... γιατι λεει το βλεπει καλο το σπερμα... τί να σου πω.... δεν τον ρωτας πρωτα? παντως δεν υπαρχει θεραπεια να ξερεις... παλι στην εξω θα καταφυγετε ειτε ειναι καλη ειτε όχι:evil:

βασικά και εμάς μας είπαν πως δεν χρειάζεται γτ το σπέρμα το βλέπουν καλό ...

Το ξέρω.... κοντεύω πλέον να γίνω και εγώ γιατρός ... αφού τις προάλλες που είχα πάει σε έναν άλλον ντοκ ... ξεκινούσε να μου λέει κατι και το ολοκλήρωνα εγώ ... Στο τέλος μου λέει .. ε αφού τα ξέρεις τι να σου λέω εγώ ... ρόμπα με έκανε ...

Καλά εσύ δεν παίζεσαι!!!

τι να κάνω βρε μωρό ??? ψάχνομαι πλέον ... κουράστηκα, αλλά θέλω την επόμενη φορά, να έχω αποκλείσει τα πάντα.

Η αλήθεια είναι πως έχω ξεφύγει λίγο ... :tongue::tongue::tongue:

μα τι ζέστη είναι αυτη... εφτιαξα μια σαλατα και περιμένω τον άντρα μου να φάμε..!

Αχ και εμείς σαλάτα θα φάμε σήμερα ... καταλαβαίνεις μετά τα αποτελέσματα .. δεν με παίρνει και για κάτι άλλο ...

url]

Διαφημίσεις

παντως βρε Ναντιάκι μου.... ειναι φοβερο.... να μας εμψυχωνεις εσυ μια ημερα μετα το συμβαν... τι να πω..... σκαω:(

Να μην σκας.Δεν μπορείς να φανταστείς τι ανακούφιση είναι η συζήτηση μαζί σας για το ο,τιδήποτε.Με κάνει άλλο άνθρωπο.Με βοηθάει τόσο πολύ.Ρίχνω και το κλαματάκι μου για λίγο και ξεθυμαίνω.Εγώ βασικά είμαι υπέρ του κλάματος για να βγαίνει από μέσα μου και έτσι παλεύω καλύτερα.

Κοίτα εγώ συμφωνώ απόλυτα,αλλά αν σε ακούσει η Ζέττα κάηκες!!!

βασικά και εμάς μας είπαν πως δεν χρειάζεται γτ το σπέρμα το βλέπουν καλό ...

Το ξέρω.... κοντεύω πλέον να γίνω και εγώ γιατρός ... αφού τις προάλλες που είχα πάει σε έναν άλλον ντοκ ... ξεκινούσε να μου λέει κατι και το ολοκλήρωνα εγώ ... Στο τέλος μου λέει .. ε αφού τα ξέρεις τι να σου λέω εγώ ... ρόμπα με έκανε ...

και εγω στην 1η εξω.... ενας βοηθος του εξω.... με ρωτησε ευθεως... "γιατρός ειστε"?.... ρομπα....

ΛΟΛΙΤΣΑ μου καλημέρα, όλα καλά ???

την θυμαμαι και εγω την απολυσή σου... μπραβο σου που τα καταφερες σε 3 ημερες.... εγω ακομα μετα απο 2,5 χρονια..... ειμαι δυσκολη περιπτωση....:shock:

:P:p:p:p

Δεν είσαι δύσκολη περίπτωση ... απλά πρέπει να το δεις διαφορετικά το θέμα ...

Δεν θα σχολιάσω .....

ωραιος ο τιτλος... αλλα μηπως να λεγεται sex, gonimes meres kai exosomatikes??? λεω εγω τωρα...

Αυτό είναι ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ....

άκου νικοτίνη ???????? :evil::evil::evil:

url]

ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ, ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ....

ΕΓΩ ΠΕΤΑΩΩΩΩΩΩ...!!!:P:p

ΤΥΧΕΡΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!!!!!;););)

ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ........ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!;);):P:p

Μπράβο Ανιτάκι μου!!!Χαίρομαι που πετάς!!!!

Διαφημίσεις

To διαβασα και γω για τη Σταμάτη και αγχώθηκα...

μετα τις διακοπες θα κανω μαστογραφια..

Μεχρι τοτε...

θα τρωω παγωτα ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!

μιαμ μιαμ μιαμ!

δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια όλα αυτα με τη Σταμάτη. Στις αρχες ο Κουγιας είχε δηλωσει οτι η κα. Σταματη πασχει απο "γυναικολογική αιμορραγία" και πρέπει να αποφυλακιστεί...!:shock::shock::shock:

Ειναι πολύ πιθανό να διαρρεουν τέτοια απο τα μεγαλοδικηγορικά γραφεία προς ευνοια των πελατών τους. Και αν ακομα το επαθε απο εξωσωματική αυτό που έχω να πω ειναι να μη παντρευόταν τον Ακη ..!

kOZcp3.png

Να μην σκας.Δεν μπορείς να φανταστείς τι ανακούφιση είναι η συζήτηση μαζί σας για το ο,τιδήποτε.Με κάνει άλλο άνθρωπο.Με βοηθάει τόσο πολύ.Ρίχνω και το κλαματάκι μου για λίγο και ξεθυμαίνω.Εγώ βασικά είμαι υπέρ του κλάματος για να βγαίνει από μέσα μου και έτσι παλεύω καλύτερα.

μπραβο κοριτσαρα μου.... και εγω ειμαι υπερ του κλαματος... δεν κανει να συσωρευονται....

αντε να πατε και τις διακοπουλες σας... και θα δεις.... σιγα σιγα θα ξεχαστεις λιγακι..

ΛΟΛΙΤΣΑ μου καλημέρα, όλα καλά ???

Δεν είσαι δύσκολη περίπτωση ... απλά πρέπει να το δεις διαφορετικά το θέμα ...

Δεν θα σχολιάσω .....

Αυτό είναι ΣΑΦΩΣ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ....

άκου νικοτίνη ???????? :evil::evil::evil:

Σου το είπα Αννούλα θα έχουμε θέμα με το Ζεττάκι!!!!

δεν ξέρω κατά πόσο είναι αλήθεια όλα αυτα με τη Σταμάτη. Στις αρχες ο Κουγιας είχε δηλωσει οτι η κα. Σταματη πασχει απο "γυναικολογική αιμορραγία" και πρέπει να αποφυλακιστεί...!:shock::shock::shock:

Ειναι πολύ πιθανό να διαρρεουν τέτοια απο τα μεγαλοδικηγορικά γραφεία προς ευνοια των πελατών τους. Και αν ακομα το επαθε απο εξωσωματική αυτό που έχω να πω ειναι να μη παντρευόταν τον Ακη ..!

Μα γιατί το λες αυτό ???? Τέτοιος έρωτας να πήγαινε χαμένος ???? :tongue::tongue::tongue:

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...