Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα στην ομορφη παρέα.. Τί μου κάνετε??

Ναντιάκι μου γλυκο χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα... και εγω υποκλινομαι με τον τροπο που το αντιμετωπιζεις... εχω μεινει αφωνη..

Αννουλα καλα να περασετε και κανε και καμια βουτιτσα και για εμας...

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ki egw to xw akousei ayto. Makari na nai etsi. Ti na pw. Polla akougontai kai polla legodai!!

Έτσι είναι κορίτσι μου,μην ανησυχείς,αρκεί να προσέχεις.Πχ.μια μαστογραφία είναι απαραίτητη.Ο αδερφός μου είναι γιατρός,βέβαια όχι γυναικολόγος,αλλά όταν είπαμε ότι θα κάνω εξωσωματική έκατσε και έψαξε και διάβασε όλες τις έρευνες επί του θέματος και μου το είπε.Και να σου πω του έχω εμπιστοσύνη.Θύμισέ μου πόσες προσπάθειες έχεις κάνει????

Αλήθεια ο αδερφός σου πότε αποφοίτησε από το Κολλέγιο???Λες να γνωρίζονται με τον άντρα μου???Ο άντρας μου αποφοίτησε το 1996.

Nai mono mhn pathoume kana karkino apo ta farmaka kai yshxasoume emeis pou theloume 2-3 kai 4 prospatheies.

Kata ta alla JET

Και εγω αγχωνομαι με τα φαρμακα... και πως γινεται καθε φορα να πεφτω πανω στο ιντερνετ σε σχετικο θεμα.....:shock:

διαβασα τωρα οτι η Β.Σταματη δηλωσε οτι εφθασε στην μαστεκτομη λογω των εξω....:(

με επιασε το στομαχι μου απο το τοτε που το διαβασα:confused:

Δεν έχει να κάνει με την ψυχή αυτό κορίτσι μου.Έχει να κάνει με την γενικότερη ψυχολογία.Πάντα στη ζωή μου ήθελα να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.Σε όλα τα πράγματα.Μου δίνει δύναμη να παλεύω στη ζωή και να νιώθω και ευτυχισμένη.Ας πούμε ο άντρας μου έχει θυμώσει πολύ,αυτό δεν τον κάνει μικρή ψυχή,απλά δείχνει αλλιώς τον πόνο του.

Tha kanw koma me ton antra sou. xixixixixixi Tha to onomasoume O THYMOS.

Pera apo thn plaka kala kaneis!! egw se xairomai kai se thavmazw kai makari na mporesw na to dw ki egw etsi. Me exeis ebnefsei na prosapthsiw kai mono apo th dynamh sou!!

Είμαι στη δουλειά και δεν σας προλαβαίνω...

Αμαν ρε Εφη...σιγαμό δεν εχεις με το φαϊ...

Αννούκα μου σε ευχαριστώ πολύ που θα με πάρεις μαζί σου...μόλις δω τα σκουρα...ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιι

Ζεττάκι έχουμε κάνει καρυότυπο ζευγους και ήταν μια χαρά.

Tha se perimenw me anoixtes agales!!!!! :D:p:D:p

Διαφημίσεις

Δεν έχει να κάνει με την ψυχή αυτό κορίτσι μου.Έχει να κάνει με την γενικότερη ψυχολογία.Πάντα στη ζωή μου ήθελα να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.Σε όλα τα πράγματα.Μου δίνει δύναμη να παλεύω στη ζωή και να νιώθω και ευτυχισμένη.Ας πούμε ο άντρας μου έχει θυμώσει πολύ,αυτό δεν τον κάνει μικρή ψυχή,απλά δείχνει αλλιώς τον πόνο του.

Μπράβο Ναντιάκι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Πάντα πίσω απο ένα κακό πιστεύω πως κρύβεται το χειρότερο, απο τα ανεπανόρθωτο μας γλυτώνει ο Θεός.

Αννούκα μου σε ευχαριστώ πολύ που θα με πάρεις μαζί σου...μόλις δω τα σκουρα...ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιι

Δεν μου λες βρε μπέμπα, πριν την εξώ τον κάνατε ή μετά ???

Σου είπα ότι εμένα δεν μου το είχαν για απαραίτητο ... Εννοώ δλδ ο ντοκ σας, σας το είχε πει απο πριν ???

Ναντιάκι μου γλυκο χαιρομαι πολυ που εισαι καλυτερα... και εγω υποκλινομαι με τον τροπο που το αντιμετωπιζεις... εχω μεινει αφωνη..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!

καλημέρα μικρή μου.

url]

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!!!!!!

Τι κάνεις εσύ γλυκούλα μου???Κανένα μπανάκι έκανες???

Προσπαθώ Νατασούλα μου να είμαι αισιόδοξη.Θα δούμε!!!

Έτσι είναι κορίτσι μου,μην ανησυχείς,αρκεί να προσέχεις.Πχ.μια μαστογραφία είναι απαραίτητη.Ο αδερφός μου είναι γιατρός,βέβαια όχι γυναικολόγος,αλλά όταν είπαμε ότι θα κάνω εξωσωματική έκατσε και έψαξε και διάβασε όλες τις έρευνες επί του θέματος και μου το είπε.Και να σου πω του έχω εμπιστοσύνη.Θύμισέ μου πόσες προσπάθειες έχεις κάνει????

Αλήθεια ο αδερφός σου πότε αποφοίτησε από το Κολλέγιο???Λες να γνωρίζονται με τον άντρα μου???Ο άντρας μου αποφοίτησε το 1996.

O aderfos mou apofoithse 3taxio to 94 alla exw APEIRES files pou apofoithsane to 96!!

Les na ton xerw??

Άσε φιλενάδα πήραμε φόρα σήμερα!!!

Μπράβο Ναντιάκι, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.

Πάντα πίσω απο ένα κακό πιστεύω πως κρύβεται το χειρότερο, απο τα ανεπανόρθωτο μας γλυτώνει ο Θεός.

Δεν μου λες βρε μπέμπα, πριν την εξώ τον κάνατε ή μετά ???

Σου είπα ότι εμένα δεν μου το είχαν για απαραίτητο ... Εννοώ δλδ ο ντοκ σας, σας το είχε πει απο πριν ???

καλημέρα μικρή μου.

Καλημερα Ζετάκι μου!! Εμεις τον καναμε μετα απο τις 2 αποτυχημενες εξω..

Δεν το κοιτας και εσεις να την κανετε?

Διαφημίσεις

Και εγω αγχωνομαι με τα φαρμακα... και πως γινεται καθε φορα να πεφτω πανω στο ιντερνετ σε σχετικο θεμα.....:shock:

διαβασα τωρα οτι η Β.Σταματη δηλωσε οτι εφθασε στην μαστεκτομη λογω των εξω....:(

με επιασε το στομαχι μου απο το τοτε που το διαβασα:confused:

Kala yparxei kai ena thema sto parents cafe pou 2 kopeles exoun pathei adistoixo. Twra eiani apo ta farmaka? Den einai? Kaneis den xerei kai oi farmakeytikes siga mhn to poune kai na einai!!

τελικά κάνεις δίαιτα ή μας δουλεύεις ???

τρως όλες αυτές τις βλακείες και μένεις κόκαλο ??? πως γίνεται αυτό ??? :evil::evil::evil::evil: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Ti φωνάζετε καλέ?? :cool::cool::cool:

ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΙΤΑ και ΟΝΤΩΣ εχασα τα 3 κιλα του χειμωνα + ορμονων...

Τωρα τρωω και γυρους και κρασια και παγωτα απλα δεν τρωω ποσοτητες...αν δω οτι εβαλα 1 κιλο μαζευομαι με τη διαιτα και επανερχομαι!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Den apadisa se mia erwthsh sou. 2 prospatheies exw kanei! Kai eimai kai eykoli periptwsh ypotithetai tromara mou.

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!!!!!

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΨΥΧΗ ΜΟΥ...ΔΩΣΕ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΣΟΥ..ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ..!!!!!!!!!!:P:p:p

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ ΜΟΥ..??????????

ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΜ..!!!!!!;););)

ΛΑΜΠΡΙΝΟΥΛΑ ΜΟΥ, ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ....ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΜΑΣ..!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ.........ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΗΧΤΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!;););)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Τι κάνεις εσύ γλυκούλα μου???Κανένα μπανάκι έκανες???

Προσπαθώ Νατασούλα μου να είμαι αισιόδοξη.Θα δούμε!!!

Τί να κανω κοριτσαρα μου... καθαριζα το σπιτι.... και με αυτην την ζεστη μου ερχεται να πεσω κατω τωρα..

Μπανια εχω κανει 5... αλλη χρονια τωρα θα ειχα κανει 25!! τεσπα... εχω και μια φλεγμονη στο αυτι.... παλι.... και μου ειπε ο γιατρος προσοχη στην θαλασσα.... αλλα δεν τον ακουσα.... τους βαρεθηκα ολους... τους βλεπω στον υπνο μου... τους βλεπω στον ξυπνιο μου.... αλλα ας μην γκρινιαζω αλλο..

Να εισαι αισιοδοξη και συντομα θα ξαναμεινεις εγκυουλα... ειμαι σιγουρη εγω..:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...