Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Για αυτό δεν δίνουν τόσο βάση οι γιατροί; Είχα διαβάσει και από ξένα άρθρα ότι το σπέρμα επηρεάζει την ανάπτυξη μετά την 3η μέρα. 

Επιρεαζει αλλά στην εξωσωματική διαλέγουν τα υγιή οπότε ένας άνθρωπος με μέτριο προς καλό σπέρμα δεν θα έχει πρόβλημα στην εξωσωματική. Γενικά στους άντρες η καλή ποσότητα Κ η κινητικότητα  συνήθως δείχνει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα ειδικά στην εξωσωματική .  

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Ααστασια εγω εχω μια βαφτησιμια 4χρονων σχεδον,μου λεει μια μερα νονα εσυ δεν εχεισ παιδακι;της λεω οχι δεν εχω,και μου λεει δεν πειραζει νονα μου εχεις εμενα,θα με παρεις σπιτι σου;

Tι καλό.......................:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ααστασια εγω εχω μια βαφτησιμια 4χρονων σχεδον,μου λεει μια μερα νονα εσυ δεν εχεισ παιδακι;της λεω οχι δεν εχω,και μου λεει δεν πειραζει νονα μου εχεις εμενα,θα με παρεις σπιτι σου;

:-)

Είδες τα παιδιά?

Πιο ώριμα απο τους μεγάλους είναι καμιά φορά. .

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΣΕΣ οργανωθειτε...μας φαγαν στη στροφή οι "κάτω απο το αυλάκι" :P:p:p

Ποτε θα μαζευτούμε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΚΟΡΙΤΣΙΑ το αποφασισα...και οργανώθηκα...:rolleyes: εκλεισα ραντεβού την αλλη Πέμπτη σε αιματολογο να δω τι θα μου πει για τη θρομβοφιλία μου, ποσο με επηρεάζει ή οχι και να μου πει αυτη τι πρεπει να παιρνω στις εξωσωματικες και σε περίπτωση που δω θετική χοριακή (ειτε με φυσική σύλληψη είτε με εξωσωματική) ώστε να μην το χασω...και την ιδια μερα θα δώσω σε νέο κέντρο αιμα για επανάληψη της ΑΜΗ, εχω 2 τελειως διαφορετικες μετρήσεις με τιμές και πρεπει να ξέρουμε ποσο ειναι η ΑΜΗ οεο..:shock:...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μετά θα πάω να δω τη γιατρό μου και τον Μάιο-Ιούνιο στον Τσίλι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Επειδή τα παιδιά που μας παντρεψαν θα μου κόψουν την Καλημέρα αν δε μου βαφτισουν το πρώτο μου παιδι, θα πω ενα μεγαλο ΝΑΙ για το δεύτερο! :wink:

Πάει και η δευτερη κουμπαριά, κοιτα να ξεκινήσεις γρήγορα γρηγορα μην με πάρουν και τα χρόνια.

Η βαφτιστήρα μου η μεγάλη είναι 23 χρονών και καμαρώνει που έχει νέα νονά, ο μικρός μου είναι 5.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΒΟΡΕΙΟΕΛΛΑΔΙΤΙΣΕΣ οργανωθειτε...μας φαγαν στη στροφή οι "κάτω απο το αυλάκι" :P:p:p

Ποτε θα μαζευτούμε?

χαχαχαχα, Λετάκι έχεις πολύ πλάκα...Ρε δεν μαζέυεστε λεω εγώ προς τα κατώ?

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Μπράβο μπέμπα, ετσι αποφασηστική σε θέλω.

Αντε να δούμε Αναστασούλα τι ψάρια θα πιάσουμε πάλι....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: τον Ιουλιο μετα απο τόσους γιατρους θα χουμε βγαλει κανένα συμπέρασμα ή "τι ειχες Γιάννη τι ειχα πάντα...." :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

χαχαχαχα, Λετάκι έχεις πολύ πλάκα...Ρε δεν μαζέυεστε λεω εγώ προς τα κατώ?

Θα κανουμε 2 συναντήσεις ιδια μέρα και ώρα και θα μιλάμε μέσω skype!!!!!!!!!

TEΛΕΙΟ!!!!!

Εμεις χαλαρα......παραλιακή στην Σαλόνικα και σεις καπου ωραία εκει...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ζετααααακι που εισαι;κουμπαρουουουλα μου που εισαι,εξω εχει ηλιοοοοοοο,βρες το κεφι σουουουου.Αντε γραψε μας ενα ποιημα.θελεις το βραδυ να παμε για καφε με τους αντρες μας η και μονες μας;

aaaxx βρε κουμπαρούλα, σε ευχαριστώ που μου συμπαραστέκεσαι.

Δυστυχώς ο σύζυγος ξυπνάει πολύ νωρίς για την δουλειά και έτσι τις καθημερινές είμαστε εντός των "τειχών", αλλά σίγουρα θα είχε πλάκα κάποια στιγμή να βγούμε παρεούλα. Όμως θα κανονίσω σίγουρα ένα πρωινό από εβδομάδα να έρθω για καφέ (άμα θα θες ακόμα δλδ .... ε?)

Leuta, 12/4 είπες θα είσαι Θεσσαλονίκη? Εγώ είμαι μέσα εκτός απροόπτου που σιγά μην βρω δουλειά μέχρι τότε .... λέμε και καμια μ@λ@κι@ να ξεχνιόμαστε.

Αναστασάκι, εγώ λέω να ανέβεις εσύ κατά εδώ μεριά που λέει και η Leuta παραλία, χαλαραααα.... φραπέ....

Και μαζί με την Αναστασία δεν πετάγεστε μωρέ και οι υπόλοιπες .... εεε????

url]

Κορίτσια μου σας διαβάζω τόση ώρα και έχω τόσα πολλά συναισθήματα!

Πρώτα νοιώθω αυτό το θετικό ρυθμό και ενέργεια της kale και λέω τι καλά! Μακάρι να είμασταν όλες τόσο upbit και χαρούμενες! kale μου πολύ σε πάω!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ μου, θέλω να σου πω πως σε καταλαβαίνω απόλυτα και μου αρέσει πολύ που δεν κλείνεις εντελώς το παράθυρο για μια ακόμη εξωσωματική, είτε σε φυσικό είτε σε φάρμακα κύκλο. Ποτέ δεν πρέπει να είμαστε απόλυτοι. Εμείς θα είμαστε δίπλα σου να σε στηρίξουμε ΌΤΙ ΜΑ ΟΤΙ θές. Σ΄αγαπάω πολύ μπουμπου μου!

Μου αρέσει και η στάση της Dada όμως πολύ, που λέει ότι είναι part of her life όχι όμως αυτοσκοπός. Πιστεύω είναι η καλύτερη προσέγγιση για κάθε κοπέλα που μπαίνει στη διαδικασία εξωσωματικής. Που ποτέ δεν πρέπει να ξαχνάμε ότι απλά μας αυξάνει τις πιθανότητες δεν μας δίνει εγγυήσεις. Γιαυτό πρέπει να είμαστε έτοιμες και να μη ξεχνάμε να χαιρόμαστε για τα υπόλοιπα πράγματα που συμβαίνουν γύρω μας!

Leuta μου, γιουπιιιιιιιιι!!!Επιτέλους οργανώθηκες πήρες το πρώτο βήμα! Χαίρομαι πολύ πολυ! Καλή αρχή! ;) χχχχχ

zettaki εσύ είσαι δυναμικός χαρακτήρας μην αφήσεις αυτές τις άσχημες συγκιρίες που σου έτυχαν να σε ρίχνουν για πολύ ακόμη. Το ξέρω ότι θα το ξεπεράσεις και θα βγεις πιο δυνατή από όλο αυτό το νοιώθω, αλλά βοήθα τον εαυτό σου και μην αφήνεις το μυαλό σου να σε κυβερνά και να ξαναζεις εκείνη τη μέρα. Πες του ότι θα δεις μπροστά και θα αφήσεις τις άσχημες στιγμές στο παρελθόν, εκεί που έτσι κιαλλιώς είναι! χχχ:)

ΑΝΙΤΑΚΙ μου καλό! Ποτέ δεν με ξεχνάς, ούτε εγώ εσένα! Σέξυ γραμματέα! χιχιχι Τι κάνεις κοριτσάρα μου?

μιμιτρα μου προεδράρα μου, δεν χάνεις το χιουμορ σου εσυ ε??? Άλλαξε λιγάκι τον τίτλο του γιατρου η kale και τσιμπησες αμέσως! Ψήνεσαι κουκλάκι, σε βλέπω εγώ! Άντε μακάρι να βρουν μια άκρη με το σπέρμα και σύντομα να μας πεις τα καλά νέα!

evmorfia μου, τι καλό βαφτηστικούλι που έχεις! Δεν έλλιωσες που σου είπε έτσι? Να σου ζήσει!

Πάντως για τα υιοθετημένα, αν και δεν ξέρω προσωπικά περίπτωση, από φίλες που ακούω, η αγάπη είναι η ίδια και όσο παράξενο και αν ακούγεται, ακόμη και άγνωστοι πιστεύουν ότι τα μωρά μοιάζουν των γονιών!! Απίστευτο αλλά το άκουσα για πολλές περιπτώσεις!

Έγραψα πολλά αλλά είχα να πώ κάτι σε όλες :D

χχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ελα την Δευτερα που φευγει ο αδερφος μου νωρις απο το μαγαζι,εγω θα ειμαι 11 το πρωι,θα πιουμε καφε κατω απο τον πλατανο,ΧΑΛΑΡΑ.Τωρα που με απαντησες μπορω να συνεχισω την δουλεια μου γιατι δεν θα προλαβω να τελειωσω μεχρι τις 7 που σχολαω,θα τα πουμε μετα.ΦΙΛΑΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ

Κοριτσια μου ευχαριστω για τη συμπαρασταση και τις συμβουλες σας!!!!Τελικα οπως ειπε και η kale ειναι για καλο που θα κανω μια υστεροσκοπηση γιατι βοηθαει τη μητρα και αυξανει την επιτυχια την επομενη φορα!Σας φιλω ολες!!!!!!!!!!!

Leuta μου σου στελνω το τηλεφωνο μου σε πμ τωρα που θα ερθεις παρε τηλεφωνο να βρεθουμε με βολευει πρωι μεχρι μερσημερι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...