Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Έχεις δίκιο βρε Ναντιάκι, αλλά δεν ξέρω γτ μου αρέσει να τρώω όλες τις βλακείες ... κανονικό φαγητό μαγειρεύω και το τρώμε 3 μέρες και μην φανταστείς πως κάνω πολύ ... αλλά παγωτό ... σουβλάκια ... πατατάκια ... αναψυκτικά ... τα τσακίζω σε χρόνο dt...

Εγώ έχω υψηλή και την καλή, αυτό είναι καλό μου είπε ...

Νομίζεις ότι εμένα δεν μου αρέσουν οι αηδίες????Για ό,τι junk food θες πρώτη μέσα είμαι.Τώρα με την εγκυμοσύνη είχα κίνητρο και πρόσεχα,αλλά χθες τσάκισα ένα σουβλάκι!!!!

Είναι πολύ καλό ότι έχεις υψηλή καλή χολιστερίνη,αυτό σε προστατεύει κατά κάποιο τρόπο!!!!

Διαφημίσεις

ετσι, υπάρχει θεία δίκη τελικά!

:(:(:( Πηρα το μωρο τηλ...μου πηρε ενα και το εβαλε στην καταψυξη στο μαγαζι χιχιιχιχιιχιχ!!!!!!

γιατι τον φοβάσαι; μια χαρά θα είναι. Σου έτυχε ρε κορίτσι η στραβή απο την αρχή γι'αυτο βάζεις χίλια κακά με το μυαλό σου.Ετσι όμως είναι οι εξωσωματικές, κάποιες τους καθεται απο την αρχή και κάποιες θελουν 3-4 προσπάθειες...

Εσυ Πηνελοπη που ξερεις πολλα λογω δουλειας....ειναι ΔΥΝΑΤΟΝ να εχω κανει 2 βιοχημικες με ΜΙΚΡΗ ΧΟΡΙΑΚΗ που σημαινει για εξωωσματικη ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΜΦΥΤΥΕΣΗ....κατι εχω....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Νομίζεις ότι εμένα δεν μου αρέσουν οι αηδίες????Για ό,τι junk food θες πρώτη μέσα είμαι.Τώρα με την εγκυμοσύνη είχα κίνητρο και πρόσεχα,αλλά χθες τσάκισα ένα σουβλάκι!!!!

Είναι πολύ καλό ότι έχεις υψηλή καλή χολιστερίνη,αυτό σε προστατεύει κατά κάποιο τρόπο!!!!

ΓΥΡΟΥΣ, ΠΑΝΣΕΤΕΣ, ΠΙΤΣΕΣ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΣ, ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!!!! :P:p:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΓΥΡΟΥΣ, ΠΑΝΣΕΤΕΣ, ΠΙΤΣΕΣ, ΚΟΚΑ ΚΟΛΕΣ, ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΓΛΥΚΑ!

ΕΔΩ ΕΙΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!

ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ!!!! :P:p:p:p:p

τελικά κάνεις δίαιτα ή μας δουλεύεις ???

τρως όλες αυτές τις βλακείες και μένεις κόκαλο ??? πως γίνεται αυτό ??? :evil::evil::evil::evil: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

url]

Διαφημίσεις

Θα συμβιβαστω με τα ροδακινα μου :(

Με φαγατε κακουργες και δε μπορεσα να παω....

Και γω ΖΕΤΤΑΚΙ ειχα υψηλη χοληστρεινη και τριγλυκεριδια και ημουν τοτε 53 κιλα..ειναι θεμα διατροφης και ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ..οτι και να κανα δεν επεφταν...

ΔΕν το ξαναψαξα...Εχθες το βραδυ στις 23:00 εφαγα μια μεριδα πανσετες και μισο μπουκαλι κρασι...

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ! ΜΙα ζωή την εχουμε!

Να το κοιτάξεις αυτό Εφάκι μου.Δεν πάει πάντα με τα κιλά η χοληστερίνη.Να πας τις εξετάσεις σου σε ένα παθολόγο και αυτός θα σου πει αν πρέπει να κάνεις κάτι.Το πολύ πολύ να πάρεις κανένα χαπάκι και να στην ρίξει,δεν είναι τίποτα.

ετσι, υπάρχει θεία δίκη τελικά!

γιατι τον φοβάσαι; μια χαρά θα είναι. Σου έτυχε ρε κορίτσι η στραβή απο την αρχή γι'αυτο βάζεις χίλια κακά με το μυαλό σου.Ετσι όμως είναι οι εξωσωματικές, κάποιες τους καθεται απο την αρχή και κάποιες θελουν 3-4 προσπάθειες...

Nai mono mhn pathoume kana karkino apo ta farmaka kai yshxasoume emeis pou theloume 2-3 kai 4 prospatheies.

Kata ta alla JET

NA ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ! Κια να φας πολλα παγωτα...τελειωνει το καλοκαιρι!

εμενα το μωρο δε με αφηνει να τρωωτ ο χειμωνα :(...οσες φορες μου πηρε χειμωνα συσκευασια να εχω για μερες το εφαγα ολο με τη μια :oops: και μετα ημουν αρρωστη 2 μερες....ετσι οτι προλαβω τωρα το καλοκαιρι!

XAXAXAXAXAXA. Kale esy eisai palhkari!! Poly asteia!!

Agapi mou xairomai pou eisai kalytera!! Kai genika thelw na sou pw oti eisai thea sto pws to xeis adimetwpisei. Ypoklinomai.

Κοριτσάκι μου εσύ ξέρεις πως είναι όπως και πολλά κορίτσια εδώ μέσα.Δεν θέλω να αφήσω τον εαυτό μου να θυμώσει με ότι έγινε.Δεν θέλω να με δηλητηριάσω συναισθηματικά,μήπως μπορέσω και τα καταφέρω ξανά γρήγορα.Προσπαθώ να βάλω τη λογική μου πάνω απ'όλα και να πω ότι απ'όλα τα άσχημα μου έτυχε το "καλύτερο" άσχημο.

Nai mono mhn pathoume kana karkino apo ta farmaka kai yshxasoume emeis pou theloume 2-3 kai 4 prospatheies.

Kata ta alla JET

Μην έχεις τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου.Δεν συνδέονται αυτά τα δύο.Σίγουρα δεν είναι καλό να παίρνουμε ορμονες,αλλά μόνο σε πολύ λίγες περιπτώσεις και μάλιστα με φοβερή κληρονομικότητα και σε ηλικιακές ομάδες μέχρι 25 άντε 27 μπορεί να συμβεί αυτό και πάλι όχι σίγουρα.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου εσύ ξέρεις πως είναι όπως και πολλά κορίτσια εδώ μέσα.Δεν θέλω να αφήσω τον εαυτό μου να θυμώσει με ότι έγινε.Δεν θέλω να με δηλητηριάσω συναισθηματικά,μήπως μπορέσω και τα καταφέρω ξανά γρήγορα.Προσπαθώ να βάλω τη λογική μου πάνω απ'όλα και να πω ότι απ'όλα τα άσχημα μου έτυχε το "καλύτερο" άσχημο.

Gia ayto ypoklinomai!!! Eisai poly pio megalh psyhi apo mena. Egw to xw parei olo anapoda!!

τελικά κάνεις δίαιτα ή μας δουλεύεις ???

τρως όλες αυτές τις βλακείες και μένεις κόκαλο ??? πως γίνεται αυτό ??? :evil::evil::evil::evil: ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ

Μα έλα ντε!!!Δεν είναι τρομερά προκλητική!!!!:evil::evil::evil::evil:

Μην έχεις τέτοιες σκέψεις στο μυαλό σου.Δεν συνδέονται αυτά τα δύο.Σίγουρα δεν είναι καλό να παίρνουμε ορμονες,αλλά μόνο σε πολύ λίγες περιπτώσεις και μάλιστα με φοβερή κληρονομικότητα και σε ηλικιακές ομάδες μέχρι 25 άντε 27 μπορεί να συμβεί αυτό και πάλι όχι σίγουρα.

Ki egw to xw akousei ayto. Makari na nai etsi. Ti na pw. Polla akougontai kai polla legodai!!

Gia ayto ypoklinomai!!! Eisai poly pio megalh psyhi apo mena. Egw to xw parei olo anapoda!!

Δεν έχει να κάνει με την ψυχή αυτό κορίτσι μου.Έχει να κάνει με την γενικότερη ψυχολογία.Πάντα στη ζωή μου ήθελα να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο.Σε όλα τα πράγματα.Μου δίνει δύναμη να παλεύω στη ζωή και να νιώθω και ευτυχισμένη.Ας πούμε ο άντρας μου έχει θυμώσει πολύ,αυτό δεν τον κάνει μικρή ψυχή,απλά δείχνει αλλιώς τον πόνο του.

Είμαι στη δουλειά και δεν σας προλαβαίνω...

Αμαν ρε Εφη...σιγαμό δεν εχεις με το φαϊ...

Αννούκα μου σε ευχαριστώ πολύ που θα με πάρεις μαζί σου...μόλις δω τα σκουρα...ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιι

Ζεττάκι έχουμε κάνει καρυότυπο ζευγους και ήταν μια χαρά.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...