Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Χαίρομαι πάρα πολύ που σου συμπαραστάθηκε ο γιατρούλης μας...

Το αντράκι σου πως είναι???Ελπίζω ο χρόνος να γιατρέψει της ψυχούλες σας και όλο αυτό όταν θα έρθει το μωράκι σας να ειναι μια κακια ανάμνηση.

Ρε συ αγάπη ήθελα να σε ρωτήσω....σου είπε ο γιατρός τι μπορεί να έφταιξε???

Ο άντρας μου την πρώτη μέρα έδειχνε "καλά" για να συμπαρασταθεί σε μένα που έλιωσα στο κλάμα.Χθες που με είδε κάπως καλύτερα τον είδα ότι έπεσε.Όταν καθόμαστε μαζί μου κρατάει συνέχεια το χέρι.Δεν μιλάει πολύ,αλλά τον βλέπω εγώ.Τα έβαλε και αυτός με τον Θεό και πάει λέγοντας.Θα περάσει όμως ρε κορίτσι που θα πάει.

Ο γιατρός μου είπε ότι πιθανότατα υπήρξε χρωμοσωμική ανωμαλία.Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις.Δεν ήταν δηλαδή καλό το έμβρυο και η φύση φρόντισε,ώστε να μην προχωρήσει.Θα κάνουμε και ιστολογική,αλλά δεν νομίζω ότι θα βγάλει κάτι σε αυτή τη φάση.Ήταν πολύ μικρό το έμβρυο.Θα δούμε όμως.

Διαφημίσεις

Πηνελοπάκι μου μη στεναχωριεσαι....εκει που δε τον περιμενεις ισως βρεθει δουλεια για τον αντρα σου! Δε βρικσει τιποτα? Ουτε part time?

Μηπως να του βρω εγω οπως στη ζεττα? :rolleyes::rolleyes:

Ευχαριστούμε...επίσης...χαχαχαχαχα

Τι λες θα ζήσει και το δικό μου????

Θα ζησει! Του κανες και χαλάουα! ;)

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!Πωπω άντε να βγάλεις το κερί τώρα.

Εγώ καλά είμαι,αλλά το σκέφτομαι ακόμα και δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι.Θέλω να πιστέψω πολύ στον γιατρό μας ότι θα ξαναπιάσω και ότι αυτή τη φορά θα είναι γερό.Δεν φαντάζεσαι πόσο με βοήθησε χθες ο γιατρός στο δωμάτιο του νοσοκομείου που ήμουν χωρίς τον άντρα μου γιατί δεν επιτρεπόταν να μπει και τον είχαν στο σαλόνι.Μέχρι να ετοιμαστεί το χειρουργείο και παρ'ότι είχε άλλες 4 κοπέλες ήρθε και με παρηγορούσε και μου μίλαγε και με χάιδευε τρυφερά στο χέρι και στο κεφάλι.Είναι πολύ καλός άνθρωπος.

Ειναι προς τιμή του αυτο! Μπράβο!

Σου ειπε τι μπορει να εφταιξε?

Ααααα συνεταιρικό το χετε το μαγαζί με τη Μόρφω ... εεε ??? Ε πες μου έτσι ... :tongue::tongue::tongue:

Βλέπεις όλα τα ξέρει το Εφάκι μας και τα κανονίζει.Σου έκανε και πρόσληψη σε ξένο μαγαζί!!!
Είδες Ναντιάκι ... αυτά είναι ... μόνο για το μισθό δεν μου είπε ... να ξέρω και εγώ ... με συμφέρει ή να πάω μετανάστης στην Αυστραλία ???

Πως είσαι μωρό μου ?

Μην φοβάσαι για τον μισθό.Αφού προσλαμβάνει σε ξένο μαγαζί έτσι άνετα το ίδιο άνετη θα είναι και μισθολογικά.

Καλά είμαι κοριτσάκι.

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: Κακούργες!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ναι όντως το βιβλιάριό μου το εχω θεωρήσει και ληγει 02/14. Μετά μάλλον θα μπορέσω να το ανανεώσω γιατί έχω ήδη 100 ένσημα απο μέσα στο 2013 αλλά νομίζω εχουν ήδη κατέβει στα 50 και πιθανό να το πάνε και στα 25!

Είδες μην αγχώνεσαι για την ασφάλεια που είναι άλλωστε και το πιο σημαντικό.Γεροί να είστε κούκλα μου και να μην αγχώνεσαι για τίποτα.Να είστε εσείς καλά και ας πάνε και πίσω ορισμένες υποχρεώσεις.Δεν θα τρελαθούμε κιόλας,ναι κορίτσι???

Ο άντρας μου την πρώτη μέρα έδειχνε "καλά" για να συμπαρασταθεί σε μένα που έλιωσα στο κλάμα.Χθες που με είδε κάπως καλύτερα τον είδα ότι έπεσε.Όταν καθόμαστε μαζί μου κρατάει συνέχεια το χέρι.Δεν μιλάει πολύ,αλλά τον βλέπω εγώ.Τα έβαλε και αυτός με τον Θεό και πάει λέγοντας.Θα περάσει όμως ρε κορίτσι που θα πάει.

Ο γιατρός μου είπε ότι πιθανότατα υπήρξε χρωμοσωμική ανωμαλία.Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στις περισσότερες τέτοιες περιπτώσεις.Δεν ήταν δηλαδή καλό το έμβρυο και η φύση φρόντισε,ώστε να μην προχωρήσει.Θα κάνουμε και ιστολογική,αλλά δεν νομίζω ότι θα βγάλει κάτι σε αυτή τη φάση.Ήταν πολύ μικρό το έμβρυο.Θα δούμε όμως.

Ρε συ Ρουμπάκι καρυότυπο δεν έχετε κάνει???

Πάντως ευχομαι να μην είναι κάτι τέτοιο και να ήταν απλά τυχαίο γεγονός.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΠΕΙΝΑΩ

ΝΥΣΤΑΖΩ

images?q=tbn:ANd9GcQqGQ3d0L8-Mcdixb71wRXumk6tmNtqKjVi8yQyiHzWtyeqc5ElnQ

ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΟ

ΡΕ ΣΥ ΕΦΑΚΙ ΕΛΕΟΣ ................

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 268 με όριο 200 και τα ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ μου 215 με όριο το 140 ....

εεεε άμα δεν με λυπάσαι συνέχισε έτσι ....

url]

ΠΕΙΝΑΩ

images?q=tbn:ANd9GcQ1kyeZTEKP3o4zyc5uz5KSjr9teNvG6-3ri6gRir_BI-vYu_ug

ΝΥΣΤΑΖΩ

images?q=tbn:ANd9GcQqGQ3d0L8-Mcdixb71wRXumk6tmNtqKjVi8yQyiHzWtyeqc5ElnQ

ΘΕΛΩ ΠΑΓΩΤΟ

IMG_2239-621x800.jpg

άρχισες πάλι τα ίδια;Μαρή σου λέω είμαι γκαστρωμένη και πρέπει να προσέχω. Α!ξεχασα να σας πω ότι από την προηγουμενη φορά που έφαγα το κραξιμο απο τη γιατρό ότι πηρα πολλά κιλά, προσεχα τόσο πολύ που μέσα σε ενα μηνα δεν πηρα ουτε γραμμάριο ενώ τα μωράκια μου διπλασιάστηκαν. Με ζυγισε και μου λεέι...α ενταξει ειμαστε σε καλό δρόμο. Μια ακομα προσπαθεια να μη βαλεις πολλά μεσα στον Αυγουστο και θα ειμαστε οκ!!!

kOZcp3.png

Αχ! Βαχ! Να μην εχει παγωτο κοντα στη δουλεια...........:cry::cry::cry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Ρε συ Ρουμπάκι καρυότυπο δεν έχετε κάνει???

Πάντως ευχομαι να μην είναι κάτι τέτοιο και να ήταν απλά τυχαίο γεγονός.

Οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες θεωρείται τυχαίο γεγονός.Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ξανασυμβεί.Δεν έχουμε κάνει καρυότυπο.Στο έμβρυο θα κάνουμε μόνο ιστολογική και αυτή πιθανότατα δεν θα δείξει κάτι.Ο καρυότυπος ήταν επίσης πιο πιθανό να μην δείξει κάτι γιατί το έμβρυο ήταν πάρα πολύ μικρό και όπως σε καθαρίζουν το πιθανότερο ήταν να μπερδευτεί το αίμα του με το δικό μου και πάλι δεν θα είχαμε απάντηση.Ίσως από Σεπτέμβρη κάνουμε καρυότυπο εγώ και ο άντρας μου.Θα δούμε.Για την ώρα δεν θέλω να σκεφτώ άλλες εξετάσεις.

Σταμάτα ρε κοπελιά να το κάνεις αυτό!!!Μας τρέχουν τα σάλια!!!

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Η ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 268 με όριο 200 και τα ΤΡΙΓΛΥΚΕΡΙΔΙΑ μου 215 με όριο το 140 ....

άρχισες πάλι τα ίδια;Μαρή σου λέω είμαι γκαστρωμένη και πρέπει να προσέχω.

:cry::cry::cry::(:(:(

Καλα... παω μονη στους αφιλοξενους δρομους της πολης.....παω να βρω παγωτο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Δεν μας λυπάται καθόλου αυτό το κορίτσι.Επειδή εκείνη είναι αδυνατούλα και μπορεί να τρώει ό,τι θέλει μας τρελαίνει κάθε φορά.Ρώτα και εμάς κυρία μου!!!

Εσύ ρε κοριτσάκι γιατί έχεις τόσο ψηλές τιμές???Είναι κληρονομικό μήπως???

Οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες θεωρείται τυχαίο γεγονός.Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα ξανασυμβεί.Δεν έχουμε κάνει καρυότυπο.Στο έμβρυο θα κάνουμε μόνο ιστολογική και αυτή πιθανότατα δεν θα δείξει κάτι.Ο καρυότυπος ήταν επίσης πιο πιθανό να μην δείξει κάτι γιατί το έμβρυο ήταν πάρα πολύ μικρό και όπως σε καθαρίζουν το πιθανότερο ήταν να μπερδευτεί το αίμα του με το δικό μου και πάλι δεν θα είχαμε απάντηση.Ίσως από Σεπτέμβρη κάνουμε καρυότυπο εγώ και ο άντρας μου.Θα δούμε.Για την ώρα δεν θέλω να σκεφτώ άλλες εξετάσεις.

έτσι ακριβώς είναι, δεν σημαίνει οτι θα ξανασυμβεί. Όσον αφορά τον καρυότυπο ζεύγους, να τον κάνετε και εύχομαι όπως σου ξαναείπα να είναι καθαρός.

Καλά κάνεις, κάνε διακοπούλες προς το παρόν και όλα θα πάνε καλά την επόμενη φορά που θα είναι σύντομα.

url]

άρχισες πάλι τα ίδια;Μαρή σου λέω είμαι γκαστρωμένη και πρέπει να προσέχω. Α!ξεχασα να σας πω ότι από την προηγουμενη φορά που έφαγα το κραξιμο απο τη γιατρό ότι πηρα πολλά κιλά, προσεχα τόσο πολύ που μέσα σε ενα μηνα δεν πηρα ουτε γραμμάριο ενώ τα μωράκια μου διπλασιάστηκαν. Με ζυγισε και μου λεέι...α ενταξει ειμαστε σε καλό δρόμο. Μια ακομα προσπαθεια να μη βαλεις πολλά μεσα στον Αυγουστο και θα ειμαστε οκ!!!

Μα καλά θα μας τρελάνει αυτή η γιατρός????Εσύ είσαι μια κούκλα και έχεις και δύο.Τι την έχει πιάσει???Μάλλον σε φοβίζει επίτηδες προσπαθώντας να σε προστατέψει,δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...