Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημερα! διαβασα οσα προλαβαινα και ειδα οτι η Μορφω εχει αδικο καλα της λετε, Μορφακι παρε αποφαση και ξεκινα.

Nantia ελπιζω να εισαι ολο και καλήτερα!

Πηνελοπη συγχαρητηρια για τις επιλογες σου προσκυνω αυτα που λες και οσο για την δουλεια εγω νομίζω τιποτα δεν πήγε στα σκουπιδια κανεις ενα διαλλειμματακι απαραιτητο και μετα που θα ερθει και η αναπτυξη θα παρεις παλι το ρολο που σου αξίζει. τωρα σημασια εχει ο πιο σημαντικος ρολος της μανας που επελεξες γιατι αυτο ειναι που μενει στη ζωη.

Αναστασια μου βοηθεια μας η Αγ. Παρασκευη και εμεις εχουμε εκκλησια κοντα στο σπιτι και πηγαμε χθες μετα το γιατρο.

Λοιπον ο γιατρος μια χαρα ειπε ειναι ο μικρουλης μας, θα ξανερθω για υπέρηχο στις 8 του μήνα προβληματιστηκε λίγο με την καμπυλη και ειπε να παρω μηΧανακι να μετραω προληπτικα για να μην εχουμε θεμα προωροτητας λογω σαχαρου, εγω τρομαξα λιγο αλλα ειπε οτι θα δουμε τις εξελλιξεις μετα την 35η εβδομαδα και βλεπουμε. Αν και στην Σταυρουλιτσα μου το ιδιο ειχε γινει και γλιτωσα και την κορτιζονη γιατι παλι φοβοταν και μου ειχε πει να την κανω πριν γεννησω.

Η μικρουλα ειναι καλα αν και της ματωσε η μυτουλα και φοβηθηκα κοιμηθηκε χθες 3 τα ξημερωματα ημουν ετοιμη να παρω την γιατρο αλλα ευτυχως σταματησε.

Εμεις θα φυγουμε το μεσημερακι, αν δεν σας προλαβω. Πολλα φιλια σας Αγαπω και θα προσπαθω να βρω wifi να μπαινω. Να προσεχετε και να φουσκωνετε! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!:-P

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Kalimera k apo tin agelada tis pareas, I na po mmmmmououou kalitera?:tongue:

Lambrini mou kales diakopes! Apolause tes dioti opou nasai tharthei k to 2 o k meta de tha prolavaineis! Prosektika k oa thapane kala k me to thema tis proorotitas. perastika stimikroula.

morfaki mou otan noioseis etoimi prepei na to kaneis. kataavaino tin euthini p noiotheis ga ti doueia alla prepei na vreis tropo na ta volepseis. tha dis meta p tha eisai egkioula tpt allo de thaxei simasia.

leutaki me to kalo na gennisei i kolliti sou! ante thaxete xares simera!

Nadiaki mou, se skeftomai k to aggeloui s tha s stelei sintoma to aderfaki t. X

Ego kanonika xthes ta ginomun 40 vdomadon! Eno tora aurio thaxoun genethlia 1 Mina! Kapoia pragmata den mporeis na ta elegxis! Mana m ta. Xalali to ksenixti...

Filia se oles

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ...

ΝΑΝΤΙΑΚΙ μου καλό, ελπίζω όσο περνάν οι μέρες να είσαι όλο και καλύτερα.

Δε θα κανεις μαρη αρχες Σεπτέμβρη διέγερση? Ε... Δεκεμβρη αναλαμβανεις λιγες ωρες στο μαγαζι της Μορφω μαζι με τη φιλη της για να κανει την εξωσωματικη της...

Δε θα δουλευεις 8ωρο...λιγοτερο γιατι θα εισαι εγκυμονουσα....

χαχαχα καλό εεεε ... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ????

Είπαμε ή Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη .... και πάντα μιλάμε για τέλη του μήνα ....

Άσε και το άλλο αν είμαι όντως εγκυος τον Δεκέμβριο ... έλα πες εσύ τον άντρα μου ... να πάω να δουλέψω σε ζαχαροπλαστείο .... πολύ θα γελάσω όταν θα σε βλέπω να του το λες .... ω ρε πολύ γέλιο λέμε ... να σε δω πως θα φύγεις ...

Καλημερα!

Λοιπον ο γιατρος μια χαρα ειπε ειναι ο μικρουλης μας, θα ξανερθω για υπέρηχο στις 8 του μήνα προβληματιστηκε λίγο με την καμπυλη και ειπε να παρω μηΧανακι να μετραω προληπτικα για να μην εχουμε θεμα προωροτητας λογω σαχαρου, εγω τρομαξα λιγο αλλα ειπε οτι θα δουμε τις εξελλιξεις μετα την 35η εβδομαδα και βλεπουμε. Αν και στην Σταυρουλιτσα μου το ιδιο ειχε γινει και γλιτωσα και την κορτιζονη γιατι παλι φοβοταν και μου ειχε πει να την κανω πριν γεννησω.

Η μικρουλα ειναι καλα αν και της ματωσε η μυτουλα και φοβηθηκα κοιμηθηκε χθες 3 τα ξημερωματα ημουν ετοιμη να παρω την γιατρο αλλα ευτυχως σταματησε.

Εμεις θα φυγουμε το μεσημερακι, αν δεν σας προλαβω. Πολλα φιλια σας Αγαπω και θα προσπαθω να βρω wifi να μπαινω. Να προσεχετε και να φουσκωνετε! ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!:-P

Καλημέρα Λαμπρινούλα μου, να αποφεύγεις όσο μπορείς τα γλυκά. Για τη μυτούλα της μικρούλας εφόσον σταμάτησε μην ανησυχείς πολλές φορές αιμορραγεί η μύτη απο την πολύ ζέστη ή το κρύο .... Εγώ το έχω αυτό απο πολύ μικρή ... πιο μικρή απο την μπουμπούκα σου ήμου όταν ξεκίνησε.

Xalali to ksenixti...

Filia se oles

καλημέρα και σε εσένα μικρή μας .... αγελαδίτσα. ....

Όπως είπες ... χαλάλι το ξενύχτι ... να είστε πάντα γεροί.

url]

Κ

Να μου φιλησεις και την μικρουλα και τον μικρουλη και να προσεχεις!

Lambrini mou kales diakopes! Apolause tes dioti opou nasai tharthei k to 2 o k meta de tha prolavaineis! Prosektika k oa thapane kala k me to thema tis proorotitas. perastika stimikroula.

morfaki mou otan noioseis etoimi prepei na to kaneis. kataavaino tin euthini p noiotheis ga ti doueia alla prepei na vreis tropo na ta volepseis. tha dis meta p tha eisai egkioula tpt allo de thaxei simasia.

leutaki me to kalo na gennisei i kolliti sou! ante thaxete xares simera!

Nadiaki mou, se skeftomai k to aggeloui s tha s stelei sintoma to aderfaki t. X

Ego kanonika xthes ta ginomun 40 vdomadon! Eno tora aurio thaxoun genethlia 1 Mina! Kapoia pragmata den mporeis na ta elegxis! Mana m ta. Xalali to ksenixti...

Filia se oles

Αρτεμακι μου...τι ευτυχια που ζεις κοριτσι μου!!! Τα 2 τα μωρακια σου στο σπιτι!!!Να μου τα φιλησεις!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ...

χαχαχα καλό εεεε ... το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις ????

Είπαμε ή Σεπτέμβρη ή Οκτώβρη .... και πάντα μιλάμε για τέλη του μήνα ....

Άσε και το άλλο αν είμαι όντως εγκυος τον Δεκέμβριο ... έλα πες εσύ τον άντρα μου ... να πάω να δουλέψω σε ζαχαροπλαστείο .... πολύ θα γελάσω όταν θα σε βλέπω να του το λες .... ω ρε πολύ γέλιο λέμε ... να σε δω πως θα φύγεις ...

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool: Ναι ε? ωχ! Εννοουσα να κανεις πολυ ελαφρια δουλεια 3-4 ωρες τη μερα...αλλα ασε μη φαω ξυλο απο την κολόνα... Ασε θα βρω αλλη να αντικαταστησει τη Μορφω...εσυ να πας να της κανεις παρεα στο διαστημα μετα την εμβρυομεταφορα της....Ως εγκυουλα θα βαριεσαι ολη μερα σπιτι!

Κανονιστηκε και αυτο! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

:rolleyes::rolleyes::rolleyes::cool::cool::cool: Ναι ε? ωχ! Εννοουσα να κανεις πολυ ελαφρια δουλεια 3-4 ωρες τη μερα...αλλα ασε μη φαω ξυλο απο την κολόνα... Ασε θα βρω αλλη να αντικαταστησει τη Μορφω...εσυ να πας να της κανεις παρεα στο διαστημα μετα την εμβρυομεταφορα της....Ως εγκυουλα θα βαριεσαι ολη μερα σπιτι!

Κανονιστηκε και αυτο! :cool:

:P:p:p:p:p:p

πλάκα έχεις .... συνεχίζεις ε ???? Ποιος σου είπε πως θα είμαι έγκυος .... δεν μπορώ να καταλάβω ....

Ας το αποφασίσει η Μόρφω να πάει ... γιατί δεν το βλέπω ... και εγώ όπου και όπως μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως ....

Πάντως εγκυκλοπαιδειακά, για να ξέρεις, ζαχαροπλαστείο και ελαφριά δουλειά δεν πάνε μαζί ... έχει κουβάλημα λαμαρίνες ... έχει χοντρό καθάρισμα γιατί είναι κατάστημα υγειονομικού ... έχει ορθοστασία ... και μέσα στο Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο με τις γιορτές είναι μανίκι, εως εδώ την καταλαβαίνω την Μόρφω ... όχι όμως στο ότι δεν μπορούν να βρουν ένα άτομο να καλύψει το κενό της ...

Και που είσαι Μόρφω ... τα λέω γιατι ξέρω απο πρώτο χέρι πως αν θες όλα γίνονται ... ακόμα και σε αυτές τις δουλειές ...

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???Εγώ καλά είμαι.

Λαμπρινούλα μου να περάσετε καλά στις διακοπές σας.Όλα θα πάνε καλά.Πρόσεχε λίγο με τα γλυκάκια και θα είσαι μια χαρούλα.

Διδυμάκι μου πάλι ψοφάς στη δουλειά???Θα πάτε εξοχικό σήμερα????

Αρτεμάκι μου,αγελαδίτσα μου όμορφη,να μου φιλήσεις τα πατουσάκια από τα αγοράκια σου.

Ζεττουλίνι μου έχεις απόλυτο δίκιο γι'αυτά που λες για το ζαχαροπλαστείο.Το Μορφάκι μας είναι εξαιρετικός άνθρωπος και βάζει πάντα τους άλλους πάνω από τον εαυτό της.Όταν όμως με το καλό έρθει το μπεμπάκι της τότε θα καταλάβει και η ίδια ότι τίποτα δεν θα είναι πιο σημαντικό από το φασολάκι της.Εγώ εύχομαι να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν και να πάνε όλα καλά και τότε από μόνη της δεν θα θέλει να πάει γιατί η δουλειά αυτή είναι σκληρή και δεν θα το ρισκάρει.Τώρα ίσως να μην το βλέπει,αλλά όταν με το καλό έρθει η θετική χορική θα το δει.

Καλημέρα κοριτσάρες μου..τι κάνετε???

Αρτεμις γιατί μουγκρίζεις γλυκιά μου???ΣΕ ξεζουμίσανε οι άντρες σου????

Ναντιάκι μου είσαι λίγο καλύτερα????

Ζεττάκι χθες που κλείσαμε την έκανα την μακακία....πήρα στα χέρια μου το κερί για το σβήσω και χύθηκε όλο πάνω στο πληκτρολόγιο.....κατάλαβαίνεις τι έγινε...μέχρι τις 3 καθάρισα τα μισά πλήκτρα και σήμε ρα έχω τα άλλα μισα....

Εχει παγώσει κάτω από τα πλήκτρα και θέλει ενα ένα βγάλσιμο και καθάρισμα.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

:P:p:p:p:p:p

πλάκα έχεις .... συνεχίζεις ε ???? Ποιος σου είπε πως θα είμαι έγκυος .... δεν μπορώ να καταλάβω ....

Ας το αποφασίσει η Μόρφω να πάει ... γιατί δεν το βλέπω ... και εγώ όπου και όπως μπορώ να βοηθήσω, πολύ ευχαρίστως ....

Πάντως εγκυκλοπαιδειακά, για να ξέρεις, ζαχαροπλαστείο και ελαφριά δουλειά δεν πάνε μαζί ... έχει κουβάλημα λαμαρίνες ... έχει χοντρό καθάρισμα γιατί είναι κατάστημα υγειονομικού ... έχει ορθοστασία ... και μέσα στο Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο με τις γιορτές είναι μανίκι, εως εδώ την καταλαβαίνω την Μόρφω ... όχι όμως στο ότι δεν μπορούν να βρουν ένα άτομο να καλύψει το κενό της ...

Και που είσαι Μόρφω ... τα λέω γιατι ξέρω απο πρώτο χέρι πως αν θες όλα γίνονται ... ακόμα και σε αυτές τις δουλειές ...

Απλα το ξερω...

ΜΟΝΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ! :tongue::tongue:

Το ξερω οτι ειναι σκληρη δουλεια...θα σε εχαμε να πουλας και να εισαι στο ταμειο ;)

Καλημέρα κορίτσια μου,τι κάνετε???Εγώ καλά είμαι.

Διδυμάκι μου πάλι ψοφάς στη δουλειά???Θα πάτε εξοχικό σήμερα????

Ναι θα παμε εξοχικο....

ΑΝΤΕ ΝΑ ΡΘΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΕΜΠΤΗ να παρω αδεια...

Εχω κατι ματια..δρακουλισια! Κοκκινα κοκκινα απο τοσες ωρες στον ΗΥ καθε μερα! :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Ζεττάκι χθες που κλείσαμε την έκανα την μακακία....πήρα στα χέρια μου το κερί για το σβήσω και χύθηκε όλο πάνω στο πληκτρολόγιο.....κατάλαβαίνεις τι έγινε...μέχρι τις 3 καθάρισα τα μισά πλήκτρα και σήμε ρα έχω τα άλλα μισα....

Περαστικα σας! :P:p

Εγω μια φορα ποτισα τον φορητο μου κρασι!!!!

Του εκανα μετα μεταμοσχευση σκληρου...και ακομα ζει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Περαστικα σας! :P:p

Εγω μια φορα ποτισα τον φορητο μου κρασι!!!!

Του εκανα μετα μεταμοσχευση σκληρου...και ακομα ζει!

Ευχαριστούμε...επίσης...χαχαχαχαχα

Τι λες θα ζήσει και το δικό μου????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκι μου!!!Πωπω άντε να βγάλεις το κερί τώρα.

Εγώ καλά είμαι,αλλά το σκέφτομαι ακόμα και δεν μπορώ να μην στεναχωριέμαι.Θέλω να πιστέψω πολύ στον γιατρό μας ότι θα ξαναπιάσω και ότι αυτή τη φορά θα είναι γερό.Δεν φαντάζεσαι πόσο με βοήθησε χθες ο γιατρός στο δωμάτιο του νοσοκομείου που ήμουν χωρίς τον άντρα μου γιατί δεν επιτρεπόταν να μπει και τον είχαν στο σαλόνι.Μέχρι να ετοιμαστεί το χειρουργείο και παρ'ότι είχε άλλες 4 κοπέλες ήρθε και με παρηγορούσε και μου μίλαγε και με χάιδευε τρυφερά στο χέρι και στο κεφάλι.Είναι πολύ καλός άνθρωπος.

Απλα το ξερω...

Το ξερω οτι ειναι σκληρη δουλεια...θα σε εχαμε να πουλας και να εισαι στο ταμειο ;)

Ναι θα παμε εξοχικο....

Εχω κατι ματια..δρακουλισια! Κοκκινα κοκκινα απο τοσες ωρες στον ΗΥ καθε μερα! :(

Υπομονή.Θα περάσουν οι μέρες και μετά φουλ ξεκούραση!!!!

ωχχχχχχχ την πάτησες φιλενάδα .... άντε και καλό κουράγιο ...

Απλα το ξερω...

Ναι θα παμε εξοχικο....

Ααααα συνεταιρικό το χετε το μαγαζί με τη Μόρφω ... εεε ??? Ε πες μου έτσι ... :tongue::tongue::tongue:

url]

ωχχχχχχχ την πάτησες φιλενάδα .... άντε και καλό κουράγιο ...

Ααααα συνεταιρικό το χετε το μαγαζί με τη Μόρφω ... εεε ??? Ε πες μου έτσι ... :tongue::tongue::tongue:

Βλέπεις όλα τα ξέρει το Εφάκι μας και τα κανονίζει.Σου έκανε και πρόσληψη σε ξένο μαγαζί!!!

Βλέπεις όλα τα ξέρει το Εφάκι μας και τα κανονίζει.Σου έκανε και πρόσληψη σε ξένο μαγαζί!!!

Είδες Ναντιάκι ... αυτά είναι ... μόνο για το μισθό δεν μου είπε ... να ξέρω και εγώ ... με συμφέρει ή να πάω μετανάστης στην Αυστραλία ???

Πως είσαι μωρό μου ?

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...