Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Έλπιζα...εσυ λίγο να με καταλάβαινες....:cry::cry:ρε κοριτσάρα μόνο εγω και ο αδερφός μου είμαστε στο μαγαζί.....είπα μέχρι τον νοέμβριο αν με πάρουν τηλ.καλώς...αλλιώς μετά τις γιορτές.....

Βρε κορίτσι μου καταλαβαίνω τι λες,πιστεψέ με,όμως αν μείνεις έγκυος τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη νομίζεις ότι τον Δεκέμβριο θα μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά κανονικά και να βαράς εορταστικό ωράριο 7 μέρες την εβδομάδα???Επομένως δεν έχει λογική αυτό που λες γιατί στο πρώτο τρίμηνο και όλα καλά να πηγαίνουν ξέρεις πόση προσοχή θέλει.Έτσι κι αλλιώς δηλαδή δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς.

εσύ πως είσαι;έχεις αίμα;

Ναι έχω λίγο αιματάκι.Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό το μετράμε κανονικά σαν περίοδο.Καλά είμαι Μορφάκι μου.Δεν λέω το σκέφτομαι και είναι νωρίς ακόμα,αλλά με ανακουφίζει η σκέψη ότι είναι αγγελάκι στον ουρανο.Αύριο θα πάω εκκλησία να του ανάψω ένα κεράκι και να προσευχηθώ για όλες μας.

Βρε κορίτσι μου καταλαβαίνω τι λες,πιστεψέ με,όμως αν μείνεις έγκυος τον Οκτώβρη ή τον Νοέμβρη νομίζεις ότι τον Δεκέμβριο θα μπορείς να πηγαίνεις στη δουλειά κανονικά και να βαράς εορταστικό ωράριο 7 μέρες την εβδομάδα???Επομένως δεν έχει λογική αυτό που λες γιατί στο πρώτο τρίμηνο και όλα καλά να πηγαίνουν ξέρεις πόση προσοχή θέλει.Έτσι κι αλλιώς δηλαδή δεν θα μπορείς να ανταποκριθείς.

εγω το σκέφτομαι αλλιώς....άλλο να είμαι έγκυος και να μην μπορώ να τον βοηθήσω πολύ.....και άλλο να τον παρατήσω τον δεκέμβριο που γίνεται χαμός ...να πάω να κάνω εξωσω....κοίτα δεν λέω οτι η σκέψη μου είναι σωστή....αλλά έτσι λειτουργώ....

Ναι έχω λίγο αιματάκι.Ο γιατρός μου είπε ότι αυτό το μετράμε κανονικά σαν περίοδο.Καλά είμαι Μορφάκι μου.Δεν λέω το σκέφτομαι και είναι νωρίς ακόμα,αλλά με ανακουφίζει η σκέψη ότι είναι αγγελάκι στον ουρανο.Αύριο θα πάω εκκλησία να του ανάψω ένα κεράκι και να προσευχηθώ για όλες μας.

δεν πονάς;να πας κοριτσάκι μου....να κάνεις οτι σε κάνει να νοιώθεις καλά....να του ανάψεις και ένα απο εμένα.....θα περάσει λίγος καιρός για να γιάνει η καρδούλα σου......αλλά θα γιάνει....

Διαφημίσεις

εγω το σκέφτομαι αλλιώς....άλλο να είμαι έγκυος και να μην μπορώ να τον βοηθήσω πολύ.....και άλλο να τον παρατήσω τον δεκέμβριο που γίνεται χαμός ...να πάω να κάνω εξωσω....κοίτα δεν λέω οτι η σκέψη μου είναι σωστή....αλλά έτσι λειτουργώ....

Κορίτσι μου δεν είναι θέμα σωστού ή λάθους και σαφώς η απόφαση είναι δική σου,το θέμα είναι τώρα που μπήκαν τα πράγματα σε μια τάξη για σένα να κάνεις την προσπάθειά σου σωστά και να είσαι συγκεντρωμένη σε αυτό το στόχο άσχετα από δουλειές.

δεν πονάς;να πας κοριτσάκι μου....να κάνεις οτι σε κάνει να νοιώθεις καλά....να του ανάψεις και ένα απο εμένα.....θα περάσει λίγος καιρός για να γιάνει η καρδούλα σου......αλλά θα γιάνει....

Δεν πονάω ευτυχώς.Ναι το ξέρω ότι θα γιάνει σιγά σιγά.

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ!!!

ΝΑΝΤΙΑΚΙ ελπιζω να νιωθεις σήμερα εστω και ενα 1 της 1000 πιο καλα σημερα...Σε φιλω!

Σημερα εχουμε γεννητούρια! Γεννάει η κολητουλα μου που ειχα παει στον γαμο! Να πάνε ολα καλά!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Τι έγινε ρε παιδιά?

Έχασα επεισόδια. ... Μου βρήκατε δουλειά?

Και για ποιον 3ο μήνα λέτε? Δεν προλαβαίνω .... ακου 3ο .... ακόμα δεν το είδαμε. ... Πραξιτελη το βγάλαμε. ...

Δε θα κανεις μαρη αρχες Σεπτέμβρη διέγερση? Ε... Δεκεμβρη αναλαμβανεις λιγες ωρες στο μαγαζι της Μορφω μαζι με τη φιλη της για να κανει την εξωσωματικη της...

Δε θα δουλευεις 8ωρο...λιγοτερο γιατι θα εισαι εγκυμονουσα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Εφάκι ευχαριστώ για την ενημέρωση.

Μαρή Μόρφω θα σε χ....σω!!!!!Θα πάρω εγώ τον γιατρούλη και θα του πω για Οκτώβρη.Πρόσεχε κακομοίρα μου.

τι έγινε κοριτσάρα μου....τι σου είπανε πάλι για εμένα;γιατι με ξεχ@Ζ@ς;

ΕΦΗ = ΡΟΥΦ! :oops::oops::oops:

Το πιο απαιχτο ηταν αυτό που είπε η Πηνελόπη στη Μορφω:

ναι αλλά αν είναι έτσι τότε ούτε το Φλεβάρη μπορείς γιατί θα πλησιάζει το Πάσχα, που εκεί πια κι αν έχετε δουλειά , μετά θα έρθει ο Μαιος , Κων/νου και Ελένης, Μεγάλη η Χάρη τους, ούτε τότε θα μπορείς, άρα μηπως να το κάνεις Ιούνιου του 14; αλλά ξεχνάω, ειπαμε θα ειμαστε σε τροχιά ανάπτυξης και δεν θα προλαβαίνουμε ....

:P:p:p:p:p:p:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...