Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

α ΟΚ, εσείς ξέρετε .. αν τα ζυγίσατε και τα βρήκατε ... εύχομαι πάντως οτι κι αν είναι να είναι για καλό.

Θα δείξει βρε ζεττάκι...πάντως δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση ακόμα...

Μέχρι την τετάρτη που είναι να πέσουν οι υπογραφές πολλά μπορούν να αλλάξουν...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Θα δείξει βρε ζεττάκι...πάντως δεν έχει παρθεί η οριστική απόφαση ακόμα...

Μέχρι την τετάρτη που είναι να πέσουν οι υπογραφές πολλά μπορούν να αλλάξουν...

Δεν ξέρω μπέμπα, εγώ το μόνο που σας εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου είναι όποια απόφαση κι αν πάρετε να είναι η καλύτερη για εσάς.

url]

Κάτι του είπα....τα πολλά όμως θα του τα πω όταν θα έρθει η ώρα να βρεθούμε από κοντά...

χαχχαχα ... θα αργήσει πολύ αυτή η ώρα και βλέπω να τα έχεις ξεχάσει μέχρι τότε .... ένεκα και του γερμανού που πλέον θα έχει ριζώσει για τα καλά στα άνω διαμερίσματα ....

url]

Κάνω ένα συντομο πέρασμα να πω ενα γεια και φυσικά να σας καληνυχτίσω. Σημερα ειχα υπέρηχο νωρίς το πρωί, μετά λιγο με το μικρό,λιγο το μαγειρεμα και λιγο η ζέστη δεν μπορεσα να ξεκουραστω και λεω να ξαπλώσω... Σας φιλώ όλες ...

kOZcp3.png

Κάνω ένα συντομο πέρασμα να πω ενα γεια και φυσικά να σας καληνυχτίσω. Σημερα ειχα υπέρηχο νωρίς το πρωί, μετά λιγο με το μικρό,λιγο το μαγειρεμα και λιγο η ζέστη δεν μπορεσα να ξεκουραστω και λεω να ξαπλώσω... Σας φιλώ όλες ...

φιλάκια γλυκό Νελάκι, καλή ξεκούραση και όνειρα γλυκά ...

url]

Διαφημίσεις

χαχχαχα ... θα αργήσει πολύ αυτή η ώρα και βλέπω να τα έχεις ξεχάσει μέχρι τότε .... ένεκα και του γερμανού που πλέον θα έχει ριζώσει για τα καλά στα άνω διαμερίσματα ....

Δεν σεπιάνω ρε μωρό.....:shock::shock::shock::shock:

I81rp3.png

Ελα μαρή κάτσε λιγουλάκι μαζί μας...

I81rp3.png

Δεν σεπιάνω ρε μωρό.....:shock::shock::shock::shock:

:P:p:p

πολύ μου αρέσει .... που δεν με πιάνεις ... είναι που μας χωρίζουν αυτά τα χλμ ... έλα στις 31 και πιάσε με όσο θες ... ;)

γερμανός = Alzheimer

άνω διαμερίσματα = εγκέφαλος , κεφάλι ...

url]

:P:p:p

πολύ μου αρέσει .... που δεν με πιάνεις ... είναι που μας χωρίζουν αυτά τα χλμ ... έλα στις 31 και πιάσε με όσο θες ... ;)

γερμανός = Alzheimer

άνω διαμερίσματα = εγκέφαλος , κεφάλι ...

Αχά....ναι το ξέρω αυτό....οι πολυ ευστροφοι άνθρωποι(σαν εμένα) έχουν κίνδυνο να πάθούν..

I81rp3.png

Αχά....ναι το ξέρω αυτό....οι πολυ ευστροφοι άνθρωποι(σαν εμένα) έχουν κίνδυνο να πάθούν..

έτσι .. έτσι ... και πως σε είπαμε κοπελιά εσένα ???? :P:p:p

Γι αυτό άσε τις εξυπνάδες τύπου ...

όταν θα πάω κυρά μου στο Θεό ...

έχω δυο λογάκια σταράτα να του πω ....

και κοίτα μπροστά ...

The show must go on

Inside my heart is breaking

My make-up may be flaking

But my smile still stays on.

Whatever happens, I'll leave it all to chance

Another heartache, another failed romance

On and on, does anybody know what we are

living for?

I guess I'm learning, I must be warmer now

I'll soon be turning, round the corner now

Outside the dawn is breaking

But inside in the dark I'm aching to be free

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...