Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

κοριτσάκια..έχω πολύ πονοκέφαλο...τα λέμε αργότερα

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

H ZETTA τον δεκεμβρη θα εχει κλεισει τον 3ο μήνα και θα ειναι εκτος κινδύνου..μπορει να δουλεψει αυτη λιγες ωρες στο μαγαζι σας μαζι με τη φιλη σου σε αναπληρωνε τωρα τον Ιουλιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μπραβο Εφακι... ετσι σε θελω.... Μορφακι ξανασκεψου το ... εχει απολυτο δικιο η Εφη.... τα χρονια δεν γυριζουνε πισω!!:(

Αχ Ξανθουλα μου κανεις δε με ακουει....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

να σου πω κάτι.. εγώ ισως και να σε καταλαβαίνω... Κοίτα Μορφάκι μου εγώ μεχρι τα 26 μου είχα λιώσει τον απ'αυτό μου στα εργαστήρια για ναμπορέσω να εχω ενα μια καλυτερη ευκαιρία στην εργασία...με τα πολλά τη βρηκα τη δουλειά που μπορεί να μου ανταποδωσει τους κόπους μου...λίωνω κι εγώ ώρες ατελείωτες, κάνω αμέτρητα χιλιόμετρα, διαβάζω ακόμα και προσπαθώ να μαθαίνω για να ειμαι οσο πιο καλη στη δουλειά μου... η απουσία μου τόσο καιρό ενα πράγμα μονο σημαίνει.. ό,τι έχτισα θα παει στα σκουπίδια. Το ιδιο εγινε οταν ελλειψα και για το γιο μου , το ιδιο θα γινει και τωρα. Εφυγα 9 μηνες και οταν γυρισα ο ανθρωπος που του μαθαινα βασικά πραγματα ειχε γινει ξαφνικά αφέντης και ειχε το θρασσος να μου κάνει και προτάσεις να παω στην ομάδα του...Να δουλέψω υπο την διοικησή του...!!! και φυσικά και διαφορα άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Τωρα θα λειψω σχεδόν ενα χρόνο. Η καριερα μου έχει τελειώσει.. δεν πρόκειται να προχωρήσω πέρα από αυτό που ηδη είμαι και το ξέρω...Ειμαι το μόνο εισόδημα στο σπίτι αυτη τη στιγμή...κι ομως επέλεξα η προτεραιότητά μου να είναι άλλη... Εσυ μπορει να μην νιωθεις καλα απέναντι στον αδερφό σου για το μαγαζί ...εγώ δεν νιωθω καλά απέναντι στον εαυτό μου γιατί σ'αυτόν επενδυσα και τώρα ότι έχω κανει θα παει στα σκουπιδια...Μην νομίζεις δεν με πειράζει αυτό ή οτι δεν στεναχωριέμαι..αυτη τη στιγμή όμως η προτεραιότητα ειναι αλλη

Eτσι οπως τα λεει η Πηνελοπη ειναι....

Επειδη εχω δουλεψει σε projects αμοιβομενα, σε ομαδες και ερευνες εκει ειναι ο ανταγωνισμος τεραστιος....και η Πηνελόπη αυτη τη στιγμη ειναι η μονη που φερνει μισθο στο σπιτι...κανοντας την επιλογη να μεινει σπιτι..ισως μεινει πισω σε πολλα θεματα επαγγελματικα ομως η ευτυχια να εχει 3 παιδακια δε συγκρινεται με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Γι αυτο ας εστιασουμε στον στοχο και ας αφησουμε για λιγο μαγαζια, εργοδοτες και ενοχικα συμπλεγματα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Επειδη εχω δουλεψει σε projects αμοιβομενα, σε ομαδες και ερευνες εκει ειναι ο ανταγωνισμος τεραστιος....και η Πηνελόπη αυτη τη στιγμη ειναι η μονη που φερνει μισθο στο σπιτι...κανοντας την επιλογη να μεινει σπιτι..ισως μεινει πισω σε πολλα θεματα επαγγελματικα ομως η ευτυχια να εχει 3 παιδακια δε συγκρινεται με ΤΙΠΟΤΑ!!!!!

Γι αυτο ας εστιασουμε στον στοχο και ας αφησουμε για λιγο μαγαζια, εργοδοτες και ενοχικα συμπλεγματα....

3 εμβρυομεταφοες εκανα..σε καμια δεν ηρθα στο μαγαζι που ξερετε ποσο δουλεια ριχνω επειδη δεν εχουμε υπαλληλο... και γω σκεφτομου τι θα κανει το μωρο χωρις εμενα στο μαγαζι...βρηκαμε την ακρη ομως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Αχ Ξανθουλα μου κανεις δε με ακουει....

Κοριτσαρα μου τα λες καλα και χαιρομαι πολυ που και εσυ θα το προσπαθησεις αμεσα.... θελει υπομονη και επιμονη και ολες θα τα καταφερουμε.....

Οσο για τον καρυοτυπο-επειδη και εγω το ειχα αγχος- μην τρελενεσαι...οκ θα ειναι θα το δεις:P

α ρε Μορφάκι οπως βλέπεις σε καταλαβαίνουμε πολύ περισσότερο από ότι νομίζεις. Η μόνη διαφορά είναι οτι το δικό σου μαγαζί είναι ενα πραγματικό παραγωγικό ζαχαροπλαστείο, το δικό μου μαγαζί είναι η μόρφωσή μου και ο κόπος που έχω επενδύσει μέχρι τώρα στη δουλειά μου. Αυτα θα πάνε στα σκουπίδια... το δικό μου μαγαζί θα κλείσει εξαιτίας αυτης της επιλογής... Σκεψου το... !

kOZcp3.png

Νατασούλα καλησπέρα κοριτσάκι μου.Καλά είμαι κοπέλα μου.Προσπαθώ να κοιτάω μπροστά.

Λαμπρινούλα μου να πάνε καλά στο υπέρηχο κουκλίτσα μου.Να μας ενημερώνεις.Ευχάριστα τα νέα της μαμάς σου.Μπράβο κοπέλα μου.Να το αφήσετε πίσω σας σαν έναν κακό εφιάλτη.

Ρε κοριτσάκια κάντε μια περίληψη τι έγινε με το Μορφάκι και του τα χώνετε γιατί μ'αυτά και με εκείνα δεν διάβασα χθες τίποτα.

NANTIAKI NA TI ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΜΟΡΦΩ

μόλις τελείωσα τις δουλειές του μαγαζιού...και είπα να πούμε καμιά κουβέντα....τον φεβρουάριο ποια θα κάνει προσπάθεια ..για να έχω παρέα;
Τι Φεβρουάριο ρε κοπελιά??? Σε πήρε ο γιατρός????
τι εγινε; σε πήρε ο γιατρος και σου είπε για δότρια; από τωρα ξέρει για φλεβάρη;;;
Γιατί τον Φλεβάρη????
με πηρε σήμερα η μαία πυ ασχολείται.....με τις δώτριες.....και μου είε θα περιμένω απο 3...με 6 μήνες...εγω την είπαοτι δεκέμβριο...και ιανουάιο δεν μπορώ.....οπότε για τότε το κόβω....
Νοέμβριο όμως???? Αν είναι τρίμηνο σε καλύπτει και ο Νοέμβρης....
γιατί δεν μπορείς; λόγω φόρτου εργασίες εκείνους τους μήνες; και αν ειναι μονο 3 μηνες ; σημαίνει ότι βγαίνεις γύρω στον οκτωβριο/Νοέμβριο.. εσυ τότε τι έχεις ; γιατι εδώ μέσα θα μας τρελάνετε όλες με τις αναβολές
Ε πεστα ρε Πηνελοπάκι...Λες και το μαγαζί θα σταματήσει ποτέ να έχει δουλειά:evil::evil::evil:
αν με πάρει οκτώμβριο..εντάξει...αλλά μετά δεν γίνεται αρχίζει η πολλή δουλειά...και δεν γίνεται να λείπω...
Κάτσε ρε Μορφάκι μου, και αν μας κάτσει τον Οκτώβρη και τύχει να σου πει ο γιατρός ξεκούραση πολύ το πρώτο τρίμηνο τι θα γίνονταν με το μαγαζί???? Πολύ τα προεξοφλείς τα πράγματα και δε νομίζω ότι πρέπει να παίρνεις τόσες αναβολές σε τόσο σοβαρό ζήτημα...
ναι αλλά αν είναι έτσι τότε ούτε το Φλεβάρη μπορείς γιατί θα πλησιάζει το Πάσχα, που εκεί πια κι αν έχετε δουλειά , μετά θα έρθει ο Μαιος , Κων/νου και Ελένης, Μεγάλη η Χάρη τους, ούτε τότε θα μπορείς, άρα μηπως να το κάνεις Ιούνιου του 14; αλλά ξεχνάω, ειπαμε θα ειμαστε σε τροχιά ανάπτυξης και δεν θα προλαβαίνουμε ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

H ZETTA τον δεκεμβρη θα εχει κλεισει τον 3ο μήνα και θα ειναι εκτος κινδύνου..μπορει να δουλεψει αυτη λιγες ωρες στο μαγαζι σας μαζι με τη φιλη σου σε αναπληρωνε τωρα τον Ιουλιο...

Τι έγινε ρε παιδιά?

Έχασα επεισόδια. ... Μου βρήκατε δουλειά?

Και για ποιον 3ο μήνα λέτε? Δεν προλαβαίνω .... ακου 3ο .... ακόμα δεν το είδαμε. ... Πραξιτελη το βγάλαμε. ...

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...