Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

είστε όλες ρουφ...δεν έχω και καμιά να με υποστηρίξει...αργω να απαντήσω γιατί είμαι στο μαγαζί.....πάντα σοβαρά μιλάω...:P.....εσύ εφη μη λες πολλά....γιατί θα έρθει και η σειρά σου...

Το ότι μιλάς συνέχεια σοβαρά το έχω εμπεδώσει...

Αλλα και εγώ πάντα σοβαρά μιλάω...

Φέτος έχεις προσπάθεια...δεν εχει σημασία αν είναι Σεπτεμβριος ή Δεκέμβριος και θα πάρεις τηλέφωνο στο Γέννημα να τους το πείς αυριο κιόλας.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

τι κανεις Πενελοπε? ολα καλα? ο υπερηχος οκ?? σορρυ αλλα τωρα προσπαθω να τα διαβασω ολα

καλά κουκλίτσα μου κι εγώ και τα μωρουδέλια... Παει κι αυτος ο υπέρηχος... τωρα ξανα στις 8 του μηνος..

kOZcp3.png

Το ότι μιλάς συνέχεια σοβαρά το έχω εμπεδώσει...

Αλλα και εγώ πάντα σοβαρά μιλάω...

Φέτος έχεις προσπάθεια...δεν εχει σημασία αν είναι Σεπτεμβριος ή Δεκέμβριος και θα πάρεις τηλέφωνο στο Γέννημα να τους το πείς αυριο κιόλας.

ΣΩΣΤΗ!!!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ρε κορίτσια δεν με καταλαβαίνετε....δν μπορώ να φύγω τον δεκέμβριο...δεν μπορώ να το κάνω απο ψυχολογικής άποψης.......δεν μπορώ....δεν θα είμαι ήσυχη....κάτι θα με τρώει....

Μα το Θεό δεν σε καταλαβαίνω....

Και συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω μνμ.

Πηνελόπη με κάλυψες.

Απλώς ρε κορίτσι, οπως είπα και εχτές, με έχεις μπερδέψει όσο αφορά στις προτεραιότητές σου. Προφανώς για σένα η δουλειά είναι προτεραιότητα και οταν και εφόσον μπορείς να απαλλαγείς λιγες μέρες απο αυτη θα κοιτάξεις μηπως κάνεις και παιδι. Δυστυχώς στις δικές μας περιπτώσεις που απαιτουν ιατρική υποστηριξη δεν χωράνε και πολύ οι δικοί μας κανόνες. Δεν νομιζω ότι γινεται να κανεις εξωσωματική με τους δικούς σου όρους. Πρέπει να κάνεις και κάποιες υποχωρίσεις... Κι εγω με τη δουλειά έχω θέμα. Οταν μου ειπε η γιατρός οτι σταματάω με επιασε ταχυκαρδία..τελικά το κατάπια και τωρα λέω πάλι καλα γιατι δεν θα την πάλευα...και μάλιστα και ο προιστάμενός μου επίσης ειναι οκ... δεν εγινε τιποτα...

I81rp3.png

είστε όλες ρουφ...δεν έχω και καμιά να με υποστηρίξει...αργω να απαντήσω γιατί είμαι στο μαγαζί.....πάντα σοβαρά μιλάω...:P.....εσύ εφη μη λες πολλά....γιατί θα έρθει και η σειρά σου...

Εγω παω Σεπτεμβριο γιατρους και αν δε μου βρουνε κατι ξεκιναω οταν μου πουνε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγω παω Σεπτεμβριο γιατρους και αν δε μου βρουνε κατι ξεκιναω οταν μου πουνε...

Αφού η Εφη και η Αναστασία το πήραν απόφαση, ήταν οι πλέον αρνητικές εδώ μεσα, νομίζω Μορφω δεν σε παίρνει να το τρενάρεις άλλο. Βάλε μπροστά με ότι προγραμμα σου πει ο γιατρος... μη βαζεις από μόνη σου εμπόδια... μη το καθυστερείς για μια δουλειά... οποια κι αν είναι αυτή.

kOZcp3.png

μην μιλάς....μην της δίνεις θάρρος μαρή.....

Εγώ σου είπα την γνώμη μου και ελπίζωπραγματικά να την λάβεις υπόψη σου πολύ σοβαρά...

Στο ξαναλέω ότι δεν είμαστε παιδούλες...κάνε αυτό που έχεις να κάνεις όσο είναι καιρός.

Αυτά από μένα και ελπιζω να πράξεις το σωστό.

Κοριτσάκια μου πρέπει να ετοιμαστώ...τα λέμε το βράδυ.

I81rp3.png

Μα το Θεό δεν σε καταλαβαίνω....

Και συμφωνώ απόλυτα με το παρακάτω μνμ.

Πηνελόπη με κάλυψες.

δεν διαφωνώ σε αυτά που λέτε.....και άλλη αν τα έλεγε αυτά τα ίδια που λέτε εσείς θα της έλεγα.........αλλά εγω δν μπορώ να το κάνω....δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο του τις γιορτές....περάσανε τόσες απο το μαγαζί και καμιά δεν τα καταφέρνει....οχι γιατί δεν μπορούνε..αλλά γιατί δεν θελουνε...δεν τις ενδιαφέρει το μαγαζί....κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει....αχ ρε κορίτσια δεν με καταλαβαίνετε...

Διαφημίσεις

μην μιλάς....μην της δίνεις θάρρος μαρή.....

Μορφακι μου νιωθω πολυ κουρασμενη με ολα αυτες τι π@π@ριες που πρεπει να κανουμε για να κανουμε ενα παιδι...πιστεψε με...το εχω ξαναπει θα ηθελα να ειχα 10 χρονια περιθωριο μπροστα μου...ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΝ κια να περασω καλα με το μωρο μου λιγα χρονια!

Δυτυσχως ομως δεν εχω το χρονικο περιθωριο....28 Ιουλιου κλεινω τα 36....οπως καταλαβαινεις πρεπει να το δω σοβαρα....να αφησω πισω ονειρα απατηλα και δουλειες και ταξιδια και να προπσαθησω...

Επειδη ακριβως δεν ξερω αν θα πετυχει και η 4η προσπαθεια και δε το λεω με απαισιοδοξια το λεω με γνωση της πραγματικοτητας πρεπει ως τον Δεκεμβριο να κανω την 4η ωστε να μπορεσω αν δεν πετυχει να κανω ως το καλοκαιρι την επομενη...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Ειτε θελουμε ειτε οχι...

Με φρικαρει ολο αυτο ...οταν ομως βλεπω την Πηνελοπη και την Λαμπρινη που με επιμονη και υπομονη καταφεραν και 2η εγκυμουσνη θελω να το παλεψω ρε γαμωτο...

Αν το αφησουμε για Φλεβαρη μπορει να παει κατι στραβα και να παει γιο\α Μαρτη..Απριλη...χανουμε ενα χρονο ΜΟΡΦΩ και δεν εχουμε τον χρονο...ΞΥΠΝΑ! Μη γυρισεις πισω μετα απο χρονια και μετανιωσεις για επιλογες για να μη λειψεις απο μια δουλεια που μπορει να σε αναπληρωσει ο καθενας...!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

μπραβο Εφη...

Δεν θα σου βρούνε τίποτα...

Σαν τι να σου βρούνε???

Μονο τον καρυοτυπο φοβαμαι...τιποτα αλλο....ελπιζω...:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Μορφακι μου νιωθω πολυ κουρασμενη με ολα αυτες τι π@π@ριες που πρεπει να κανουμε για να κανουμε ενα παιδι...πιστεψε με...το εχω ξαναπει θα ηθελα να ειχα 10 χρονια περιθωριο μπροστα μου...ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΚΑΝ κια να περασω καλα με το μωρο μου λιγα χρονια!

Δυτυσχως ομως δεν εχω το χρονικο περιθωριο....28 Ιουλιου κλεινω τα 36....οπως καταλαβαινεις πρεπει να το δω σοβαρα....να αφησω πισω ονειρα απατηλα και δουλειες και ταξιδια και να προπσαθησω...

Επειδη ακριβως δεν ξερω αν θα πετυχει και η 4η προσπαθεια και δε το λεω με απαισιοδοξια το λεω με γνωση της πραγματικοτητας πρεπει ως τον Δεκεμβριο να κανω την 4η ωστε να μπορεσω αν δεν πετυχει να κανω ως το καλοκαιρι την επομενη...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ! Ειτε θελουμε ειτε οχι...

Με φρικαρει ολο αυτο ...οταν ομως βλεπω την Πηνελοπη και την Λαμπρινη που με επιμονη και υπομονη καταφεραν και 2η εγκυμουσνη θελω να το παλεψω ρε γαμωτο...

Αν το αφησουμε για Φλεβαρη μπορει να παει κατι στραβα και να παει γιο\α Μαρτη..Απριλη...χανουμε ενα χρονο ΜΟΡΦΩ και δεν εχουμε τον χρονο...ΞΥΠΝΑ! Μη γυρισεις πισω μετα απο χρονια και μετανιωσεις για επιλογες για να μη λειψεις απο μια δουλεια που μπορει να σε αναπληρωσει ο καθενας...!!!!!

Μπραβο Εφακι... ετσι σε θελω.... Μορφακι ξανασκεψου το ... εχει απολυτο δικιο η Εφη.... τα χρονια δεν γυριζουνε πισω!!:(

δεν διαφωνώ σε αυτά που λέτε.....και άλλη αν τα έλεγε αυτά τα ίδια που λέτε εσείς θα της έλεγα.........αλλά εγω δν μπορώ να το κάνω....δεν μπορώ να τον αφήσω μόνο του τις γιορτές....περάσανε τόσες απο το μαγαζί και καμιά δεν τα καταφέρνει....οχι γιατί δεν μπορούνε..αλλά γιατί δεν θελουνε...δεν τις ενδιαφέρει το μαγαζί....κάποιος πρέπει να τον βοηθήσει....αχ ρε κορίτσια δεν με καταλαβαίνετε...

να σου πω κάτι.. εγώ ισως και να σε καταλαβαίνω... Κοίτα Μορφάκι μου εγώ μεχρι τα 26 μου είχα λιώσει τον απ'αυτό μου στα εργαστήρια για ναμπορέσω να εχω ενα μια καλυτερη ευκαιρία στην εργασία...με τα πολλά τη βρηκα τη δουλειά που μπορεί να μου ανταποδωσει τους κόπους μου...λίωνω κι εγώ ώρες ατελείωτες, κάνω αμέτρητα χιλιόμετρα, διαβάζω ακόμα και προσπαθώ να μαθαίνω για να ειμαι οσο πιο καλη στη δουλειά μου... η απουσία μου τόσο καιρό ενα πράγμα μονο σημαίνει.. ό,τι έχτισα θα παει στα σκουπίδια. Το ιδιο εγινε οταν ελλειψα και για το γιο μου , το ιδιο θα γινει και τωρα. Εφυγα 9 μηνες και οταν γυρισα ο ανθρωπος που του μαθαινα βασικά πραγματα ειχε γινει ξαφνικά αφέντης και ειχε το θρασσος να μου κάνει και προτάσεις να παω στην ομάδα του...Να δουλέψω υπο την διοικησή του...!!! και φυσικά και διαφορα άλλα που δεν χρειάζεται να αναφέρω. Τωρα θα λειψω σχεδόν ενα χρόνο. Η καριερα μου έχει τελειώσει.. δεν πρόκειται να προχωρήσω πέρα από αυτό που ηδη είμαι και το ξέρω...Ειμαι το μόνο εισόδημα στο σπίτι αυτη τη στιγμή...κι ομως επέλεξα η προτεραιότητά μου να είναι άλλη... Εσυ μπορει να μην νιωθεις καλα απέναντι στον αδερφό σου για το μαγαζί ...εγώ δεν νιωθω καλά απέναντι στον εαυτό μου γιατί σ'αυτόν επενδυσα και τώρα ότι έχω κανει θα παει στα σκουπιδια...Μην νομίζεις δεν με πειράζει αυτό ή οτι δεν στεναχωριέμαι..αυτη τη στιγμή όμως η προτεραιότητα ειναι αλλη

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...