Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Μπράβο ρε kale αυτο λέω και εγώ...Λιγο κρασί, λίγο θαλασσα και το αγόρι μου...Αν είναι να κανονίσουμε και συνάντηση για μπανάκι και μετά στο beach bar για ποτάκι...Αχ τι ωραία...θέλω να πάω παραλία...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Agaph mou esu ...

Tha kaneis auto pou niothis, TELOS !!! Otan tha eisai etoimi na kaneis kati tote tha to kaneis. Xalarose ...

Egw to skeytome alios. To exo parei apofasi oti den ginete alios (pou den ginete) kai i eksosomatiki einai pleon PART OF MY LIFE. Mou aresei na pigeno sto giatro mou kai den exo provlima na kano eksosomatiki. Ksero oti kapia stigmi tha exo to pedaki mou !!!!

Αυτό λέω και εγώ καποιες γυναίκες, όπως εσύ ας πούμε, εχουν τεράστια δύναμη, εμένα δεν ξέρω με χαλάει η όλη φάση.Ισως καποια στιγμή σε φυσικό κύκλο κάνω κάτι.

Dadaki γερά με τσαμπουκα...

I81rp3.png

Κοριτσάκι μου μπράβο! Θεωρω φοβερή ωριμότητα να ξεκαθαρισεις τι θελεις και να εχεις το απολυτο κουραγιο να το ανακοινωσεις και να εχεις επιπλεον και υποστηριξη. Νομιζω οτι αν σε πιασει παλι το "θέλω παιδί" το ξαναβλέπεις αλλά δεν ειναι αναγκη να πιεστεις. Οπως νιωθεις και δεν εχεις υποχρεωση σε κανενα.., ουτε καν στον αντρα σου.

Kale κι εγω στην πρωτη εξωσωματικη ήμουν πολυ χαλαρη. Εγω ειχα παει ολοκληρω ΣΚ ιστιοπλοϊα και κουβαλουσα σε ισοθερμικό τσαντακι παγοκύστες και gonalpeptyl! Για να κανω τις ενεσεις δεινοπαθησα γιατι κονουσε το ατιμο..περα δωθε περα δωθε και εγω προσπαθουσα μα βρω στόχο.

Ευχαριστώ μπουμπου για την στήριξη, άντε και μόλις γεννήσεις ερχομαι και εγώ για ιστιοπλοϊα, σούπερ θα είναι...

I81rp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!!

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.....!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ...!!!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ....ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑ.....ΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...!!!!!

Μωρο μου γλυκό, δεν είναι άρνηση καθε αυτού...εγώ την καταλαβαίνω την Δήμητρα τα έχουμε πει άλλωστε και από κοντά.Αλλά τόσες μέρες διαβάζω και ξαναδιαβάζω και μπήκα στο τρυπάκι "παιδί πάση θυσία", νομίζω ότι κάπου έχασα τον δρόμο μου, δεν είμαι εγώ έτσι.Οταν ξεκίνησα όλη αυτή την διαδικασία είχα πει στον εαυτό μου ότι θα κάνω τρεις προσπάθειες αν κάτσει οκ αν όχι τέλος.Εχω κάνει 2 ολοκληρωμένες προσπάθειες, ίσως καποια στιγμή να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, από την άλλη όμως αν δεν πετύχω δεν θέλω να γίνω μια δυστυχισμένη γυναίκα για κάτι που δεν είχα ποτε.ΘΑ απολάυσω αυτά που έχω ήδη στη ζωή μου και θα είμαι ευτυχισμένη μέσα από αυτά...Θέλω να είμαι οπως ήμουν πριν ξεκινήσω...

Σ'αγαπώ μπουμπούκα...

Α και κάτια άλλο θα αποκτήσω πολλά βαφτιστήρια, τόσες θα γεννησετε εδω μέσα, δεν θα μου δώσετε κανένα να βαφτίσω, έχω ήδη 2 και θέλω τουλάχιστον 10.

I81rp3.png

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ελα ρε κοριτσια τι γραφετε τοσο πολλη; 2σελιδες διαβασα ουτε στο σχολειο τοσο διαβασμα.Ζεττα κουμπαρουλα μου θα σε μαλωσω,ΟΧΙ μαυρες σκεψεις ειπαμε,εγω οταν δεν ειμαι καλα πηγαινω στην ανιψια μου που ειναι 9 μηνων και ξεχνιεμαι.σου ειπα ελα να πιουμε καφε να ξεχαστεις.

Μωρο μου γλυκό, δεν είναι άρνηση καθε αυτού...εγώ την καταλαβαίνω την Δήμητρα τα έχουμε πει άλλωστε και από κοντά.Αλλά τόσες μέρες διαβάζω και ξαναδιαβάζω και μπήκα στο τρυπάκι "παιδί πάση θυσία", νομίζω ότι κάπου έχασα τον δρόμο μου, δεν είμαι εγώ έτσι.Οταν ξεκίνησα όλη αυτή την διαδικασία είχα πει στον εαυτό μου ότι θα κάνω τρεις προσπάθειες αν κάτσει οκ αν όχι τέλος.Εχω κάνει 2 ολοκληρωμένες προσπάθειες, ίσως καποια στιγμή να του δώσω άλλη μια ευκαιρία, από την άλλη όμως αν δεν πετύχω δεν θέλω να γίνω μια δυστυχισμένη γυναίκα για κάτι που δεν είχα ποτε.ΘΑ απολάυσω αυτά που έχω ήδη στη ζωή μου και θα είμαι ευτυχισμένη μέσα από αυτά...Θέλω να είμαι οπως ήμουν πριν ξεκινήσω...

Σ'αγαπώ μπουμπούκα...

Α και κάτια άλλο θα αποκτήσω πολλά βαφτιστήρια, τόσες θα γεννησετε εδω μέσα, δεν θα μου δώσετε κανένα να βαφτίσω, έχω ήδη 2 και θέλω τουλάχιστον 10.

Na to pareis ligo pio xalara kai na min to skeytese.

Yv7Sp2.png

Εγώ καμια φόρα σκέφτομαι τα πεθερικά μου που δεν εχουν αλλο παιδί πέρα του άντρα μου και ισως δε δουνε εγγονι ή αν δούνε να μην ειναι φυσικό εγγονι...:(

Χαιρομαι Αναστασία που νιώθεις τόσο ήρεμα και κατασταλαγμένα....αν και οπως ειπαμε όλες και εσυ και η Δήμητρα ειναι καλό να ψαξετε οτι ειναι να ψάξετε ωστε αν αποφασισετε σε κανενα χρονο απο τωρα για εξωσωματική πάλι να ειστε έτοιμες...ΆΛλωστε πολλα απο αυτα τα χρειαζόμαστε και για τη φυσική σύλληψη (μικρόβια, σπέρμα, ανοσολογικά....)

ΖΕΤΤΑ πέρασες δύσκολα.....απλα δωσε χρονο στον ευατό σου να πενθήσει για ολα αυτα που σε χαλάσανε...ειναι φυσιολογικο...και μετα πάλι ορθιες συνεχίσουμε!!!!

Pink hat μπράβο σου που ειδες ψυχολογο, ελπίζω να σε βοήθησε....Στο ξαναειπα..καταλαβαινω απολυτα το φοβο σου τώρα ειδικα μετα που μας το ανέλυσες πόσα πέρασες και τι ειδες...Εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεχεις πολύ και να εχεις πίστη. Η φύση μας εκπλήσει συνέχεια...το ξέρεις καλα...αυτη η εγκυμοσύνη μπορει να ειναι η πιο εύκολη του κοσμου...;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σ'αγαπώ μπουμπούκα...

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ...!!!!!!!!!!!111

ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΩΡΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ...!!!!!!!!!!!!1

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ..!!!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Εγώ καμια φόρα σκέφτομαι τα πεθερικά μου που δεν εχουν αλλο παιδί πέρα του άντρα μου και ισως δε δουνε εγγονι ή αν δούνε να μην ειναι φυσικό εγγονι...:(

Χαιρομαι Αναστασία που νιώθεις τόσο ήρεμα και κατασταλαγμένα....αν και οπως ειπαμε όλες και εσυ και η Δήμητρα ειναι καλό να ψαξετε οτι ειναι να ψάξετε ωστε αν αποφασισετε σε κανενα χρονο απο τωρα για εξωσωματική πάλι να ειστε έτοιμες...ΆΛλωστε πολλα απο αυτα τα χρειαζόμαστε και για τη φυσική σύλληψη (μικρόβια, σπέρμα, ανοσολογικά....)

ΖΕΤΤΑ πέρασες δύσκολα.....απλα δωσε χρονο στον ευατό σου να πενθήσει για ολα αυτα που σε χαλάσανε...ειναι φυσιολογικο...και μετα πάλι ορθιες συνεχίσουμε!!!!

Pink hat μπράβο σου που ειδες ψυχολογο, ελπίζω να σε βοήθησε....Στο ξαναειπα..καταλαβαινω απολυτα το φοβο σου τώρα ειδικα μετα που μας το ανέλυσες πόσα πέρασες και τι ειδες...Εσυ το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να προσεχεις πολύ και να εχεις πίστη. Η φύση μας εκπλήσει συνέχεια...το ξέρεις καλα...αυτη η εγκυμοσύνη μπορει να ειναι η πιο εύκολη του κοσμου...;)

Εγω πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε όλες αργά ή γρήγορα.

Τώρα σε σχέση με αυτό που λες για τα εγγόνια τα φυσικά κλπ.

Προ ετών ειχα δει στους Πρωταγωνιστες του Σταύρου Θεοδωράκη (βλέπω τις περισσότερες εκπομπές του ), μια εκπομπή που ειχε κανει για οικογενειες με υιοθετημενα παιδιά.

Οι παππούδες που μίλησαν σε κάποια φάση έλεγαν οτι δε σκεφτονται ΠΟΤΕ οτι δεν ειναι βιολογικό τους εγγονι το παιδί.

Δε τους περνάει καν απο το μυαλό, ουτε καν το θυμούνται οτι έγινε υιοθεσία!

Μάλιστα μου έκανε εντύπωση που ο χαζό παππούς έλεγε "μου φαίνεται οτι μου μοιάζει φυσιογνωμικα ο εγγονός μου...."

Που καμία σχέση. .

Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη τους.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Ζετααααακι που εισαι;κουμπαρουουουλα μου που εισαι,εξω εχει ηλιοοοοοοο,βρες το κεφι σουουουου.Αντε γραψε μας ενα ποιημα.θελεις το βραδυ να παμε για καφε με τους αντρες μας η και μονες μας;

ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ, ΑΡΚΕΙ ΕΣΥ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΛΑ...!!!!!!!!!!!111

ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΤΙΜΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ ΜΩΡΟ, ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΒΑΦΤΙΣΕΙΣ ΕΣΥ...!!!!!!!!!!!!1

ΚΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ..!!!!!!!!!!

ok την κλείσαμε την πρώτη κουμπαριά.....

I81rp3.png

Εγω πιστεύω οτι θα τα καταφέρουμε όλες αργά ή γρήγορα.

Τώρα σε σχέση με αυτό που λες για τα εγγόνια τα φυσικά κλπ.

Προ ετών ειχα δει στους Πρωταγωνιστες του Σταύρου Θεοδωράκη (βλέπω τις περισσότερες εκπομπές του ), μια εκπομπή που ειχε κανει για οικογενειες με υιοθετημενα παιδιά.

Οι παππούδες που μίλησαν σε κάποια φάση έλεγαν οτι δε σκεφτονται ΠΟΤΕ οτι δεν ειναι βιολογικό τους εγγονι το παιδί.

Δε τους περνάει καν απο το μυαλό, ουτε καν το θυμούνται οτι έγινε υιοθεσία!

Μάλιστα μου έκανε εντύπωση που ο χαζό παππούς έλεγε "μου φαίνεται οτι μου μοιάζει φυσιογνωμικα ο εγγονός μου...."

Που καμία σχέση. .

Τόσο μεγάλη ήταν η αγάπη τους.

Με σενα τι θα γίνει?Θα σου τον βαφτίσω τον μπέμπη?

I81rp3.png

Με σενα τι θα γίνει?Θα σου τον βαφτίσω τον μπέμπη?

Επειδή τα παιδιά που μας παντρεψαν θα μου κόψουν την Καλημέρα αν δε μου βαφτισουν το πρώτο μου παιδι, θα πω ενα μεγαλο ΝΑΙ για το δεύτερο! :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Ααστασια εγω εχω μια βαφτησιμια 4χρονων σχεδον,μου λεει μια μερα νονα εσυ δεν εχεισ παιδακι;της λεω οχι δεν εχω,και μου λεει δεν πειραζει νονα μου εχεις εμενα,θα με παρεις σπιτι σου;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...