Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπερα....

Κοιμηθηκα 1 ωριτσα και ηρθα μαγαζι...επεσα τουβλο μιλαμε...

ΝΑΝΤΙΑΚΙ μου σου ειπα ποσο σε αγαπω?

Τρελαρες οι υπολοιπες τι κανετε? Αννουλα διακοπες καλες θα κανουμε βλεπω! ΕΥΓΕ!!!!!!!! Νασταζια που εισαι εσυ? ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ!

ΜΟΡΦΩ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΟ ΔΙΜΕΤΡΟ ΚΟΡΜΙ!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

τί κανεις κουκλα? ολα καλα?? ελπιζω να μην εχει γινει και κατι αλλο γιατι δεν εχω διαβασει ολα τα μηνυματα..

Οχι αγάπη μου όλα τα αλλα τα ίδια...εδώ όπως μας άφησες...να "τρωγόμαστε" με την Μόρφω...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Μόρφω....που είσαι μικρή μου;;;;

Στρατηγε Νο 2...μη χασεις και συ..χαχαχαχχαχαχχαχα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Χθες το απόγευμα Μόρφω πολύ με στεναχώρησες με τα χαζά που έλεγες...

Εχεις ή δεν έχεις έναν σκοπό παιδάκι μου???Τα θα έχει δουλειά και τα υπολοιπα που είπες εγώ τα ακούω βερεσε...

Τώρα είναι η σώρα σου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικοτητα και εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι ένα μαγαζί και το τι θα κάνει ο αδερφός σου...θα την βρεί την άκρη αυτός...δεν θα χαθεί δα και ο κόσμος αν δεν πας εσύ για δουλειά....

Ασε λοιπόν τα δεν μπορώ και τα έτσι είμαι και προχωρα στο διαταυτα...

εγω την είπα την κοπέλα μέχρι τον νοέμβριο...αν οχι ....μετά τον φεβρουάριο....δεν γίνεται αλλιώς.....

εγω την είπα την κοπέλα μέχρι τον νοέμβριο...αν οχι ....μετά τον φεβρουάριο....δεν γίνεται αλλιώς.....

Κανεις χαζα....ξερεις και γω ειμαι maniac με τη δουλεια...αλλα οχι ετσι λιονταρακι μου!

Εγω αν πανε ολα καλα απο αρχες νοεμβρη και μετα ξεκινω και...οποιον παρει ο χαρος! :tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Στρατηγε Νο 2...μη χασεις και συ..χαχαχαχχαχαχχαχα

εγώ τα είπα εχτές...δεν έχω κάτι να προσθέσω. Απλώς η μικρή λουφάζει για να περάσει η μπορα...ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! παρουσιάσου και απολογήσου

kOZcp3.png

Μόρφω σοβαρέψου δεν είσαι μικρό παιδί...το αντίθετο μάλιστα...ο χρόνος για εμας περναει σαν νερό και το ξέρεις...

Δεν το καταλαβαίνω το δεν γινεται αλλιώς...και δεν νομίζω ότι αν το πεις στον αδερφό σου θα σου πει όχι...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

αχ πολύ το ευχαριστήθηκα... μπραβο Αναστασώ.... Η Ρίκα κι εγώ εχτες βγαλαμε καλος στα δαχτυλα απο το πληκτρολόγιο να λέμε τα ίδια αλλά ...στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....
Το ξέρω αγάπη...τα διάβασα τα μνμτ σας..

Μου φαίνεται ότι έχουμε μπλέξει εδώ....αλλά που θα πάει θα τα ξεμπλεξούμε...

Α γεια σου, ανέλαβε Αναστασάκι και το βραδάκυ θα βάλω στο χορό και τη ψυχάρα μας τη Νάντια, να δει τι θα πάθει....
Που είσαι Μόρφω???

Θα παίξουμε ή θα μιλήσουμε σοβαρά???

Μόρφω....που είσαι μικρή μου;;;;
ΜΟΡΦΩ ΑΝΑΣΑ! (χιχιιχιχιιχιχιχ)

είστε όλες ρουφ...δεν έχω και καμιά να με υποστηρίξει...αργω να απαντήσω γιατί είμαι στο μαγαζί.....πάντα σοβαρά μιλάω...:P.....εσύ εφη μη λες πολλά....γιατί θα έρθει και η σειρά σου...

εγώ τα είπα εχτές...δεν έχω κάτι να προσθέσω. Απλώς η μικρή λουφάζει για να περάσει η μπορα...ΜΟΡΦΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!! παρουσιάσου και απολογήσου
Μόρφω σοβαρέψου δεν είσαι μικρό παιδί...το αντίθετο μάλιστα...ο χρόνος για εμας περναει σαν νερό και το ξέρεις...

Δεν το καταλαβαίνω το δεν γινεται αλλιώς...και δεν νομίζω ότι αν το πεις στον αδερφό σου θα σου πει όχι...

ρε κορίτσια δεν με καταλαβαίνετε....δν μπορώ να φύγω τον δεκέμβριο...δεν μπορώ να το κάνω απο ψυχολογικής άποψης.......δεν μπορώ....δεν θα είμαι ήσυχη....κάτι θα με τρώει....

Απλώς ρε κορίτσι, οπως είπα και εχτές, με έχεις μπερδέψει όσο αφορά στις προτεραιότητές σου. Προφανώς για σένα η δουλειά είναι προτεραιότητα και οταν και εφόσον μπορείς να απαλλαγείς λιγες μέρες απο αυτη θα κοιτάξεις μηπως κάνεις και παιδι. Δυστυχώς στις δικές μας περιπτώσεις που απαιτουν ιατρική υποστηριξη δεν χωράνε και πολύ οι δικοί μας κανόνες. Δεν νομιζω ότι γινεται να κανεις εξωσωματική με τους δικούς σου όρους. Πρέπει να κάνεις και κάποιες υποχωρίσεις... Κι εγω με τη δουλειά έχω θέμα. Οταν μου ειπε η γιατρός οτι σταματάω με επιασε ταχυκαρδία..τελικά το κατάπια και τωρα λέω πάλι καλα γιατι δεν θα την πάλευα...και μάλιστα και ο προιστάμενός μου επίσης ειναι οκ... δεν εγινε τιποτα...

kOZcp3.png

είστε όλες ρουφ...δεν έχω και καμιά να με υποστηρίξει...αργω να απαντήσω γιατί είμαι στο μαγαζί.....πάντα σοβαρά μιλάω...:P.....εσύ εφη μη λες πολλά....γιατί θα έρθει και η σειρά σου...

κοριτσαρα μην υπολογισεις σε εμενα για συμμαχο... ολες εχουνε δικιο.... αντε τωρα που πηρες φορα..... βιασου.... ο αδερφος σου θα την βρει την λυση..μην το σκεφτεσαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...