Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Α ωραία ρε κορίτσι, αν εισαι κι εσύ Αθηνα εκείνες τις μέρες να κανονίσουμε κανενα καφέ...ερημιά θα είναι οπότε θα είμαστε πολύ άνετες στις μετακινήσεις.. τι λες;

Ameee mesa!!! Kai xwris kinhsh katevainw kai kentro anetotata!! Th latrevw thn Athina to 15ygousto pou einai ADEIA!

Διαφημίσεις

Ameee mesa!!! Kai xwris kinhsh katevainw kai kentro anetotata!! Th latrevw thn Athina to 15ygousto pou einai ADEIA!

τέλεια... και το Νταντακι κάτι έλεγε πως δεν θα φύγει οπότε μπορούμε να οργανωθούμε γενικά...καφεδάκι, φαγητάκι... καλοκαίρι βρε παιδί μου να το απολαύσουμε...

kOZcp3.png

τέλεια... και το Νταντακι κάτι έλεγε πως δεν θα φύγει οπότε μπορούμε να οργανωθούμε γενικά...καφεδάκι, φαγητάκι... καλοκαίρι βρε παιδί μου να το απολαύσουμε...

Mesaaaaaa 100%

Χθες το απόγευμα Μόρφω πολύ με στεναχώρησες με τα χαζά που έλεγες...

Εχεις ή δεν έχεις έναν σκοπό παιδάκι μου???Τα θα έχει δουλειά και τα υπολοιπα που είπες εγώ τα ακούω βερεσε...

Τώρα είναι η σώρα σου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικοτητα και εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι ένα μαγαζί και το τι θα κάνει ο αδερφός σου...θα την βρεί την άκρη αυτός...δεν θα χαθεί δα και ο κόσμος αν δεν πας εσύ για δουλειά....

Ασε λοιπόν τα δεν μπορώ και τα έτσι είμαι και προχωρα στο διαταυτα...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Oxi avrio doulevw. Teleytaia mera einai h avrianh.

Feygoume Savato prwi kai gyrnaw 11/8. Opote apo 12/8 pali sto grafeio.

Eytyxws peftei to 15ygousto ekeinh thn evdomada kai tha mou fanei pio omalh h epistrofh. Den tha einai diladi foul evdomada!! Kai tha nai kai nekra fadazomai!

Meta kapaki pas xalkidikh h tha meineis thessalonikh merikes meres? Pote gyrnas?

Μέχρι τις 11/8 θα είσαι διακοπές στο νησί????Ουαου.....

Θέλω και εγώ......

I81rp3.png

Χθες το απόγευμα Μόρφω πολύ με στεναχώρησες με τα χαζά που έλεγες...

Εχεις ή δεν έχεις έναν σκοπό παιδάκι μου???Τα θα έχει δουλειά και τα υπολοιπα που είπες εγώ τα ακούω βερεσε...

Τώρα είναι η σώρα σου να κάνεις το όνειρο σου πραγματικοτητα και εσύ κάθεσαι και σκέφτεσαι ένα μαγαζί και το τι θα κάνει ο αδερφός σου...θα την βρεί την άκρη αυτός...δεν θα χαθεί δα και ο κόσμος αν δεν πας εσύ για δουλειά....

Ασε λοιπόν τα δεν μπορώ και τα έτσι είμαι και προχωρα στο διαταυτα...

αχ πολύ το ευχαριστήθηκα... μπραβο Αναστασώ.... Η Ρίκα κι εγώ εχτες βγαλαμε καλος στα δαχτυλα απο το πληκτρολόγιο να λέμε τα ίδια αλλά ...στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....

kOZcp3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.... τι κανετε? χθες μπηκα αργα απο το κινητο γιατι ειχα προβλημα με το λαπ τοπ και εμαθα τα δυσαρεστα αλλα δεν τα καταφερα να γραψω....

Ναντιάκι μου γλυκό θελω να σου πω οτι λυπαμαι πολυ.... ειναι δυσκολο για σενα αυτο που περνας αλλα εγω ειμαι σιγουρη ότι συντομα θα τα καταφερεις και θα κρατας στην αγκαλίτσα σου ενα μωράκι.. σε σκεφτομαι πολυ και σου στελνω μια τεραστια αγκαλια..

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

αχ πολύ το ευχαριστήθηκα... μπραβο Αναστασώ.... Η Ρίκα κι εγώ εχτες βγαλαμε καλος στα δαχτυλα απο το πληκτρολόγιο να λέμε τα ίδια αλλά ...στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα....

Το ξέρω αγάπη...τα διάβασα τα μνμτ σας..

Μου φαίνεται ότι έχουμε μπλέξει εδώ....αλλά που θα πάει θα τα ξεμπλεξούμε...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Α γεια σου, ανέλαβε Αναστασάκι και το βραδάκυ θα βάλω στο χορό και τη ψυχάρα μας τη Νάντια, να δει τι θα πάθει....

cOiVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια μου.... τι κανετε? χθες μπηκα αργα απο το κινητο γιατι ειχα προβλημα με το λαπ τοπ και εμαθα τα δυσαρεστα αλλα δεν τα καταφερα να γραψω....

Ναντιάκι μου γλυκό θελω να σου πω οτι λυπαμαι πολυ.... ειναι δυσκολο για σενα αυτο που περνας αλλα εγω ειμαι σιγουρη ότι συντομα θα τα καταφερεις και θα κρατας στην αγκαλίτσα σου ενα μωράκι.. σε σκεφτομαι πολυ και σου στελνω μια τεραστια αγκαλια..

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Καλησπέρα Νατασούλα μου...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...