Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

• Μου αρέσει 1

Koula - mares

kale

Recommended Posts

δεν ξέρω... ισως η Ζεττα και η Νάντια να έχουν δίκιο. Πάντα εστιαζουμε στο κακό που μας συνέβει και όχι στα καλά που έχουμε. Μάλιστα κάποια από αυτά και χωρίς κόπο...το τυχαίο που λέγαμαι δηλαδη..! Οπως και η Εφη οφείλω κι εγώ να αναγνωρίσω όλα τα δώρα που μου έδωσε απλόχερα η ζωή, γιατί αν τα βάλω στη ζυγαριά πράγματι έχω πολλά και ίσως δεν δικαιούμαι να έχω παράπονο. Ισως τελικά να έπρεπε να ζήσω όλο αυτό με την προωρότητα του παιδίου μου για να μπορώ σ'αυτη την εγκυμοσύνη να εκτιμώ την κάθε μέρα που περνάει...Πραγματικά, κάθε βράδυ πριν κοιμηθω κάνω την προσευχή μου και λέω ευχαριστώ που με εχεις ακομα καλά και δεν χρειαζεται να ξαπλωνω στο κρεβατι ενός νοσοκομείου...Δεν ξέρω, ειναι πολύ μεταφυσικά αυτά η καθε μια είναι οπως το νιωθει και οπως το σκέφτεται. Απλως η εικονα του παιδιου μου 1100 γρ με 10 σωληνακια δεν θα βγει ποτε απο το μυαλό μου...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

τι μεγαλείο ψυχής είναι αυτό.....μπράβο σου....αντι να σου δίνουμε δύναμη εμείς....μας δίνεις εσύ.....τι άλλο να πω...

ΜΟΡΦΑΚΙ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.???

ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΣΑΙ.???

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Καλησπερα κουκλιτσες πενταμορφες!

Ναντια συγχαρητηρια για την δυναμη ψυχης που εχεις μπραβο ετσι πρεπει να αντιμετωπιζουμε τα πραγματα με ψυχραιμια και να προχωραμε κι εγω αν δεν εβλεπα τα πραγματα που προεκυπταν με ψυχρη λογικη δεν θα ειχα φτασει εδω λύγισα εκλαψα αλλα σηκωθηκα και συνεχισα. Εσυ εισαι τυχερη θα δεις συντομα θα εχεις στην κοιλιτσα σου ενα υγιες εμβρυακι. Πολλα φιλια. Οποτε πατε Λουτρακι παρε με αν θες να ερθουμε για καφε. Η μαμα οκ βγηκε η βιοψια ειναι καλη δεν ειναι επιθετικος και μαλιστα δεν εχει παει σε λεμφαδαινες αρα με χημειοθεραπεια χαπιου θα συνεχισουμε και πρωτα ο θεος ολα θα πανε καλα!

Αννιτακι μου πως εισαι ολα καλα? βρηκατε σπίτι? εσυ ποτε ξεκινας με το καλο?

Dada μου εχεις πονεσει κι εσυ πολυ αλλα πρεπει να συνεχιζουμε και να προσπαθουμε να ειμαστε πιο δυνατοι δυστυχως υπαρχουν πραγματα που δεν μπορουμε να εξηγησουμε και να καταλαβουμε και ειναι λογικο να θυμωνουμε.

Αναστασια πισω απο την κουρτινα η δικια σου ε? πολυ γελιο εμενα μολις ακουει τσικ την πορτα βγαινει και ρωταει που θα πατε? ποτε θα ερθετε? μολις ερχομαστε πρεπει να παρει πληρη αναφορα αλλα απανταμε μονολεκτικα και γελαμε βεβαια τα λεει ολα η μικρη.

Pink hat καλα κανεις και νιωθεις ευλογημενη και χαιρεσαι καθε στιγμη της εγκυμοσυνης σου εγω παω σημερα για υπερηχο και μετα στις 20 του μηνα πρωτα ο θεος. Οσο για την πεθερα καλα εκανες κι εγω της τα λεω πολλες φορες να μην ανακαταευεται εκει που δεν την περνει αλλα δεν χαμπαριαζει αφου ομως την εχουμε κι αναγκη και οικονομικα και για το παιδι δεν πολυμιλαω αλλα και τι να πεις απλα δεν χαλιεμαι τοσο της φτανει τοσα λεει, ας ειναι καλα. Αυτο παντως για τα παιδια το κανουν γιατι μεσα απο αυτα νιωθουν σημαντικες εμενα μου λεει πολλες φορες κλαιει γιατι θελει εμενα αλλα της απαντα η μικρη χι χι.

Κουρευτηκα σημερα και τα εβαψα με κανονικη βαφη σε μια ωρα παω να δω το μπεμπη μου.

Πολλα φιλια σε ολες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Που είστε κορίτσια???

Λαμπρνή και ηδικιά σου τα ίδια κάνει????Θάνασιμες τελικά οι πεθερούλες...

Εφη την παροιμία που είπες μου την λέει και η πεθερά μου...:shock::shock::shock::shock:...δεν νομίζω όμως...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Που είστε κορίτσια???

Εφη την παροιμία που είπες μου την λέει και η πεθερά μου...:shock::shock::shock::shock:...δεν νομίζω όμως...

Ωρα για καφεδάκι????

cOiVp2.png

Που είστε κορίτσια???

Ωρα για καφεδάκι????
Θα σας κάνω για κανα μισαωρακί παρεούλα για να ξεβαρεθήτε....

Gia peite!! Ti nea??

Τι έχει το πρόγραμμα μετά Αναστασάκι????

Θα πάω σε ένα μοναστήρι για τον εσπερίνο.Είναι της Αγίας Παρασκευης αυριο...μετά θα γυρίσω σπίτι να κατσω με το αντράκι μου...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Gia peite!! Ti nea??

Τι νέα βρε Αννούλα????Επεσε το παρεάκι από τα γεγονότα...όμως ξέρετε τι σκέφτομαι????

Πάλι καλά που βρήκα και εσάς και έτσι ο πόνος μοιράζετε και γίνεται πιο μαλακός....

I81rp3.png

Θα πάω σε ένα μοναστήρι για τον εσπερίνο.Είναι της Αγίας Παρασκευης αυριο...μετά θα γυρίσω σπίτι να κατσω με το αντράκι μου...

Αχ ναι μωρε το είχες πει πιο κάτω, το είχα ξεχάσει...Δεν θα πάτε βολτούλα σήμερα??? Χαλαρά στο σπιτάκι????

cOiVp2.png

θα ανάψεις και κανένα κεράκι και για εμένα;ξέρεις εσυ...;)

Τι νέα βρε Αννούλα????Επεσε το παρεάκι από τα γεγονότα...όμως ξέρετε τι σκέφτομαι????

Πάλι καλά που βρήκα και εσάς και έτσι ο πόνος μοιράζετε και γίνεται πιο μαλακός....

Nai ayto xanapes to 1000 fores!!

Den exw metanoiwsei stigmh pou sas mpika sfhna. xixixixixixi

Efyge o proistamenos mou kai mou leei ela mwre fyge ki esy den exei tipota. E tou lew tha katsw kana misawraki akoma mpas kai skasei tipota ki an oxi tha thn kanw kata tis 6mish.

Esy pote feygeis gia thesalonikh?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...