Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Η ζωή διδυμάκι μου είναι ένας αγώνας.Εμείς τον δίνουμε καθημερινά σε πολλά θέματα όπως όλος ο κόσμος,αλλά κυρίως στο θέμα του παιδιού.Άλλοι τον δίνουν αλλού που για εμάς τα πράγματα πάνε καλύτερα.Θα πέσουμε πολλές φορές,αλλά το βασικό είναι να σηκωθούμε μια παραπάνω.

τι μεγαλείο ψυχής είναι αυτό.....μπράβο σου....αντι να σου δίνουμε δύναμη εμείς....μας δίνεις εσύ.....τι άλλο να πω...

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΗ...!!!!!!!:P:p:p

ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ "ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.... ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ....ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟ ΤΡΟΠΟ"...!!!!!!

ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..!!!!;););)

Ανιτάκι μου θα σου πω το εξής.Υπάρχουν άνθρωποι-και αυτή τη στιγμή μου έρχεται και κάποια φίλη μου στο μυαλό-που τα πράγματα γενικά τους έχουν έρθει εύκολα στη ζωή και όμως δεν χαίρονται τίποτα.Μιζεριάζουν και κλαίγονται γενικώς και για το παραμικρό.Ξέρεις γιατί???Γιατί δεν έχουν μοχθήσει για τίποτα απ'όσα η ζωή απλόχερα τους χάρισε.Και όμως δεν είναι ευτυχισμένοι.Το βλέπω αυτό πολύ καλά από αυτήν την φίλη μου,που πραγματικά δεν της λείπει τίποτα στην κυριολεξία.Και όμως με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένη.Η ζωή είναι πολύ μικρή για την περνάμε με μιζέρια.Οι δυσκολίες μας κάνουν να εκτιμούμε αυτά που έχουμε και εγώ πραγματικά είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος.Έχω έναν άντρα μάλαμα,την υγεία μου,την δουλειά μου που την αγαπάω και πολλές καλές φίλες(εσάς δηλαδή).Μου έτυχε τώρα αυτό.Θα σηκωθώ ξανά κορίτσι μου και θα προσπαθήσω να διεκδικήσω από τη ζωή ένα γερό μωράκι.

Νταντάκι μου γλυκό ξέρω πόσο με σκέφτεσαι και πόσο με νιώθεις,όπως και όλα τα κορίτσια.Θέλω να ξέρεις πως σήμερα μετά την απόξεση νιώθω καλύτερα.Με ηρέμησε πολύ και ο γιατρός που ήταν πραγματικά πολύ τρυφερός μαζί μου.Μα κυρίως με καλμάρετε εσείς και το αντράκι μου,που το αγαπώ ακόμα περισσότερο από χθες!!!!

Σε θαυμάζω πραγματικά.

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα !!!

Yv7Sp2.png

τι μεγαλείο ψυχής είναι αυτό.....μπράβο σου....αντι να σου δίνουμε δύναμη εμείς....μας δίνεις εσύ.....τι άλλο να πω...

Να μην πεις τίποτα αγαπούλα και να συγκεντρωθείς στην προσπάθεια που θα σου χαρίσει το μωράκι σου.Όλα θα γίνουν με υπομονή.Θα γελάσει και για εμάς,θα δεις!!!

Και να ξέρεις πόσο κουράγιο μου δίνει η κουβέντα μαζί σας!!!!

ΔΕν ειμαι πεσιμιστρια..ισα ισα...που μαλωνω το μωρο οταν γκρινιαζει

Ευχαριστω που εχω τη δουλεια μου, την υγεια μου και τον αντρα μου!

Ακομα και τοσες ωρες που δουλευω δε θελω να γκρινιαζω γιατι υπαρχει κοσμος χωρις δουλεια...

Και στο θεμα του παιδιου παντα λεω οτι δε μας το στελνει ο Θεος γιατι δεν ειμαστε ετοιμοι...ξερει αυτος!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΖΕΤΤΑ οτι παντα κοιταμε αυτα που ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ και οχι απο αυτα που μας γλυτωνει..Ας πουμε οταν επεσε το μωρο θα μπορουσε να χτυπησει ασχημα πραγματικα...

Απλα εχθες με πειραξε..αληθεια....ειναι πολυ σκληρο ολο αυτο για μια γυναικα....καποιες φορες με θυμωνει ολο αυτο....απλα αυτο....:(

Εγω συνειδητοποιω καθημερινα οτι ο Θεος πιο ΠΟΛΛΑ μου εχει δωσει παρα μου εχει στερησει...

Μεγαλωσα με πολλους καλους γονεις, εχω φιλους, μπορεσα να σπουδασω, να βρω δουλεια, γνωρισα το μωρο, εχω την υγεια μου! Ολα αυτα αρκουν και παραρκουν για να ειμαι ευγνωμονων...απλα καμια φορα με πιανει πικρα στο θεμα του παιδιου.....

Θα έπρεπε να σκέφτομαι και εγώ έτσι αλλα δυστυχώς δεν μπορώ.

Για πιο λόγο μου πήρε την μαμά μου ????

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Σε θαυμάζω πραγματικά.

Χαίρομαι που είσαι καλύτερα !!!

Νταντάκι μου είμαι καλύτερα αλήθεια.Πάλεψε ο άγγελός μου αλλά δεν τα κατάφερε και φρόντισε να μην ταλαιπωρηθεί η μανούλα του.Δεν είχα ούτε πόνους ούτε αίμα ούτε τίποτα.Με προστάτευσε και θα με προστετεύει από εδώ και στο εξής.Αν το καλοσκεφτείς από τα άσχημα μου έτυχε το "καλύτερο" άσχημο.

Σήμερα είναι παραμονή της Αγίας Παρασκευης....είχα κανονίσει με την πεθερά μου να πάω στον εσπερινό.....εχθές κλονιστηκα και δεν ήθελα να πάω ...θα πάω όμως...θα μπω στον Οικο Του και θα του κάνω τα παραπονα μου...είμαι άνθρωπος και έχω ατέλειες....αφού τα σκέφτομαι πρέπει να Του τα πω....

Δεν θα ξεχάσω το αγγελούδι σου Ναντιακι μου, θα του ανάψω ένα κεράκι και ένα ακόμα σε όλες τις άλλες ψυχούλες που γίναν αστεράκια στο ουρανό...

Θα προσευχηθώ βαθιά για όλες μας...να μας αξιώσει να βιώσουμε το θαυμα της μητρότητας.

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δεν διάβασα τίποτα από εχτές που έμαθα για την Νάντια ...

Κάποια στιγμή θα διαβάσω.

Μια χαρά είμαστε, δεν είναι τέλεια αλλα η δουλειά βγαίνει.

Δεν νομίζω ότι θα πάμε κάπου φέτος. Δεν έχουμε λεφτά καθόλου.

Εσύ τι κανεις?

ΑΦΟΥ ΘΑ ΣΕ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΩ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΑ....ΤΙ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΤΕ..????

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΝ......ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ..!!!!!!!;););)

Ανιτάκι μου θα σου πω το εξής.Υπάρχουν άνθρωποι-και αυτή τη στιγμή μου έρχεται και κάποια φίλη μου στο μυαλό-που τα πράγματα γενικά τους έχουν έρθει εύκολα στη ζωή και όμως δεν χαίρονται τίποτα.Μιζεριάζουν και κλαίγονται γενικώς και για το παραμικρό.Ξέρεις γιατί???Γιατί δεν έχουν μοχθήσει για τίποτα απ'όσα η ζωή απλόχερα τους χάρισε.Και όμως δεν είναι ευτυχισμένοι.Το βλέπω αυτό πολύ καλά από αυτήν την φίλη μου,που πραγματικά δεν της λείπει τίποτα στην κυριολεξία.Και όμως με τίποτα δεν είναι ευχαριστημένη.Η ζωή είναι πολύ μικρή για την περνάμε με μιζέρια.Οι δυσκολίες μας κάνουν να εκτιμούμε αυτά που έχουμε και εγώ πραγματικά είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος.Έχω έναν άντρα μάλαμα,την υγεία μου,την δουλειά μου που την αγαπάω και πολλές καλές φίλες(εσάς δηλαδή).Μου έτυχε τώρα αυτό.Θα σηκωθώ ξανά κορίτσι μου και θα προσπαθήσω να διεκδικήσω από τη ζωή ένα γερό μωράκι.

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ...ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΧΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΡΙΣΕΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ...!!!!!!!

ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ...ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗ ΦΙΛΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!:P:p;);)

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Θα έπρεπε να σκέφτομαι και εγώ έτσι αλλα δυστυχώς δεν μπορώ.

Για πιο λόγο μου πήρε την μαμά μου ????

Ξέρω ότι δεν πρέπει να αναρωτιέμαι συνεχεια. Πρέπει να την αφήσω ήσυχη εκεί που είναι αλλα δεν μπορώ.

Έχουν περάσει 4 αλλα νιώθω σαν να πέθανε σήμερα.

Γενικά δεν είμαι μίζερη, χαίρομαι την ζωή μου.

Αυτό είναι το μονο παραπάνω που έχω από τον Μεγάλο.

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Σήμερα είναι παραμονή της Αγίας Παρασκευης....είχα κανονίσει με την πεθερά μου να πάω στον εσπερινό.....εχθές κλονιστηκα και δεν ήθελα να πάω ...θα πάω όμως...θα μπω στον Οικο Του και θα του κάνω τα παραπονα μου...είμαι άνθρωπος και έχω ατέλειες....αφού τα σκέφτομαι πρέπει να Του τα πω....

Δεν θα ξεχάσω το αγγελούδι σου Ναντιακι μου, θα του ανάψω ένα κεράκι και ένα ακόμα σε όλες τις άλλες ψυχούλες που γίναν αστεράκια στο ουρανό...

Θα προσευχηθώ βαθιά για όλες μας...να μας αξιώσει να βιώσουμε το θαυμα της μητρότητας.

Μπράβο κοριτσάκι μου να πας.Θα πάω και εγώ αφού γιορτάζει η περιοχή μας,αλλά και η μανούλα μου που πήρε και αυτή μεγάλη πίκρα.Φυσικά είμαστε άνθρωποι και έχουμε ατέλειες και παράπονα και αδυναμίες.

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου για όλα.

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!

Τώρα μπήκα και έμαθα τα άσχημα.

-ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοριτσάκι!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Μην στενοχωριέσαι αγάπη μου. Αφού έγινε μιά φορά το θαύμα,

σύντομα είμαι σίγουρη θα ξαναγίνει και αυτή τη φορά θα μείνει!!!

Καλή ξεκούραση και ηρεμία!!! Ολα θα πάνε καλά!!!!

-ΛΙΝΑΚΙ δεν ξέρω αν μπαίνεις αλλά στ' αλήθεια θέλω να σου πώ πως έχω στενοχωρηθεί -και όλες οι κοπέλες -ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με εσένα!!!

Δεν έχω λόγια παρηγοριάς να σου πώ απλά κάνε κουράγιο και έχε δύναμη!!!!!!! Πιστεύω πως θα γίνει από μόνο του κάποια στιγμή!!!

Φιλάκια σε όλες τις κοπέλες!!!!!

Ξέρω ότι δεν πρέπει να αναρωτιέμαι συνεχεια. Πρέπει να την αφήσω ήσυχη εκεί που είναι αλλα δεν μπορώ.

Έχουν περάσει 4 αλλα νιώθω σαν να πέθανε σήμερα.

Γενικά δεν είμαι μίζερη, χαίρομαι την ζωή μου.

Αυτό είναι το μονο παραπάνω που έχω από τον Μεγάλο.

Λογικό είναι να έχεις αυτό το παράπονο.Η μάνα είναι μια και όποτε κι αν φύγει από τη ζωή ακόμα και πλήρης ημερών πάντα θα νιώθουμε πίκρα για ένα τέτοιο γεγονός.Πόσο μάλλον για την μαμά σου που απ'ότι κατάλαβα έφυγε νέα.Σκέψου μόνο ότι και εκείνη δεν θέλει να στεναχωριέσαι.Να έχεις πάντα μια όμορφη ανάμνηση από την γλυκιά σου μανούλα.

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!!

Τώρα μπήκα και έμαθα τα άσχημα.

-ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κοριτσάκι!!!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

Μην στενοχωριέσαι αγάπη μου. Αφού έγινε μιά φορά το θαύμα,

σύντομα είμαι σίγουρη θα ξαναγίνει και αυτή τη φορά θα μείνει!!!

Καλή ξεκούραση και ηρεμία!!! Ολα θα πάνε καλά!!!!

-ΛΙΝΑΚΙ δεν ξέρω αν μπαίνεις αλλά στ' αλήθεια θέλω να σου πώ πως έχω στενοχωρηθεί -και όλες οι κοπέλες -ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ με εσένα!!!

Δεν έχω λόγια παρηγοριάς να σου πώ απλά κάνε κουράγιο και έχε δύναμη!!!!!!! Πιστεύω πως θα γίνει από μόνο του κάποια στιγμή!!!

Φιλάκια σε όλες τις κοπέλες!!!!!

Γεια σου Αθανασία μου.Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια.Εύχομαι σύντομα όλες μας να έχουμε ευχάριστα νέα!!!!

Κοριτσάκια μου πάω να ξαπλώσω λίγο.Όπως καταλαβαίνετε ζήτημα είναι να έχω κοιμηθεί 1 ώρα όλη τη νύχτα.Όσο κι αν προσπάθησα δεν τα κατάφερα.Και πάλι σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την στήριξη και το κουράγιο που μου δίνετε.Να ξέρετε πόσο καλό μου κάνει!!!!Τα λέμε αργότερα!!!Σας αγαπώ πολύ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...