Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Και γω εχω θυμωσει...κλονιστηκαν πολλες αρχές μου και πολλά πιστεύω μου....δεν ειναι σωστο το ξερω αλλα ετσι ενιωσα...

Επισης ενιωσα οτι δε θελω να κανω προσπαθεια...αφου ειναι ολα τοσο αδικα ποιος ο λογος να ταλαιπωρουμαστε??? :(

ΕΣΥ....ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΕΣΙΜΙΣΤΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ Ε..????????????????

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕΡΡΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ MHΔΕΝ..!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

ΕΣΥ....ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΕΣΙΜΙΣΤΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ Ε..????????????????

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕΡΡΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ MHΔΕΝ..!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ΔΕν ειμαι πεσιμιστρια..ισα ισα...που μαλωνω το μωρο οταν γκρινιαζει

Ευχαριστω που εχω τη δουλεια μου, την υγεια μου και τον αντρα μου!

Ακομα και τοσες ωρες που δουλευω δε θελω να γκρινιαζω γιατι υπαρχει κοσμος χωρις δουλεια...

Και στο θεμα του παιδιου παντα λεω οτι δε μας το στελνει ο Θεος γιατι δεν ειμαστε ετοιμοι...ξερει αυτος!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΖΕΤΤΑ οτι παντα κοιταμε αυτα που ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ και οχι απο αυτα που μας γλυτωνει..Ας πουμε οταν επεσε το μωρο θα μπορουσε να χτυπησει ασχημα πραγματικα...

Απλα εχθες με πειραξε..αληθεια....ειναι πολυ σκληρο ολο αυτο για μια γυναικα....καποιες φορες με θυμωνει ολο αυτο....απλα αυτο....:(

Εγω συνειδητοποιω καθημερινα οτι ο Θεος πιο ΠΟΛΛΑ μου εχει δωσει παρα μου εχει στερησει...

Μεγαλωσα με πολλους καλους γονεις, εχω φιλους, μπορεσα να σπουδασω, να βρω δουλεια, γνωρισα το μωρο, εχω την υγεια μου! Ολα αυτα αρκουν και παραρκουν για να ειμαι ευγνωμονων...απλα καμια φορα με πιανει πικρα στο θεμα του παιδιου.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση,αλλά έχουμε ήδη κανονίσει αγαπούλα να πάμε Γύθειο και μετά Λουτράκι.

Νομίζω κανείς δεν έχει το τηλέφωνο από το Λινάκι μας.Απ'ότι καταλαβαίνω όμως θέλει να απέχει λίγο για να ηρεμήσει.

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ....Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..!!!!!!!!!;););)

Εσυ μικρή μη χανεσαι....;););)

ΕΓΩ..???????????:shock::shock::shock: ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ..???????:P:p:p

ΕΔΩ, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ....ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!;);)

Εισαι πολυ δυνατο και πολυ ψυχραιμο ατομο! Σε θαυμάζω πραγματικα! Σιγουρα πονας αλλα εχεις τον καταλληλο τροπο να νατιμετωπιζεις τα δυσκολα!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ!! Προχωραμε ακαθεκτοι...

Και γω εχω θυμωσει...κλονιστηκαν πολλες αρχές μου και πολλά πιστεύω μου....δεν ειναι σωστο το ξερω αλλα ετσι ενιωσα...

Επισης ενιωσα οτι δε θελω να κανω προσπαθεια...αφου ειναι ολα τοσο αδικα ποιος ο λογος να ταλαιπωρουμαστε??? :(

Διδυμάκι μου δεν θέλω ηττοπάθειες.Όλα είναι για τους ανθρώπους.Είτε μας αρέσει είτε όχι η ζωή είναι άδικη.Και θα ταλαιπωρηθούμε μέχρι να φτάσουμε στο στόχο μας και μόλις φτάσουμε αυτή θα είναι η πιο όμορφη,η πιο γλυκιά,η πιο τέλεια στιγμή της ζωής μας.

Προσπάθεια λοιπόν θα κάνεις και θα δεις ότι δεν θα είναι μάταιη!!!

Διαφημίσεις

Ζεττάκι μου γλυκό...πολύ χαίρομαι που ότι και να γίνει δεν κλονίζεται η πίστη σου για τον Θεό...εγώ όμως είμαι τσαούσα...και όταν θα έρθει η ώρα μου να τον συναντήσω θα τις απαιτήσω της εξήγήσεις....θα Του τα πω ένα χεράκι...

δεν με ξέρει καλά εμένα....

Axxx Σασάκι μου, ξέρεις πόσες φορές έχει κλονιστεί η πίστη μου ????

Πόσες φορές αναρωτήθηκα "ποιος με τιμωρεί" , "Υπάρχει Θεός" ??? πάρα πολλές ... Ξέρεις όμως και πόσες φορές είπα .. "Θέε μου, δώσε μου δύναμη να αντέξω, όσα δεν μπορώ να παλέψω ...." άλλες τόσες είπα .. "Ναι υπάρχει Θεός" γιατί μας έχει φυλάξει απο τα χειρότερα ....

Είμαι πολύ μικρή εγώ για να υψώσω το ανάστημα μου μπροστά Του... (αλλά μην ξεχνάς πως εγώ είμαι και κοντή ... δεν είμαι της αεροπορίας εγω ... ;) )

url]

Ακομα και τοσες ωρες που δουλευω δε θελω να γκρινιαζω γιατι υπαρχει κοσμος χωρις δουλεια...

Και στο θεμα του παιδιου παντα λεω οτι δε μας το στελνει ο Θεος γιατι δεν ειμαστε ετοιμοι...ξερει αυτος!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Η ΖΕΤΤΑ οτι παντα κοιταμε αυτα που ΔΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ και οχι απο αυτα που μας γλυτωνει..Ας πουμε οταν επεσε το μωρο θα μπορουσε να χτυπησει ασχημα πραγματικα...

Απλα εχθες με πειραξε..αληθεια....ειναι πολυ σκληρο ολο αυτο για μια γυναικα....καποιες φορες με θυμωνει ολο αυτο....απλα αυτο....:(

Εγω συνειδητοποιω καθημερινα οτι ο Θεος πιο ΠΟΛΛΑ μου εχει δωσει παρα μου εχει στερησει...

Μεγαλωσα με πολλους καλους γονεις, εχω φιλους, μπορεσα να σπουδασω, να βρω δουλεια, γνωρισα το μωρο, εχω την υγεια μου! Ολα αυτα αρκουν και παραρκουν για να ειμαι ευγνωμονων...απλα καμια φορα με πιανει πικρα στο θεμα του παιδιου.....

ΤΟ ΞΕΡΩ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ, ΟΛΕΣ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΚΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΟ....ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ.!!!!!!!!

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ....ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ..????;););)

ΕΣΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ ΦΕΤΟΣ.???? ΝΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ..???:P:p:p

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...!!!!!

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ...ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΕΙΞΩ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΑΚΙ ΜΟΥ..!!!!!!!:P:p:p

Η ζωή διδυμάκι μου είναι ένας αγώνας.Εμείς τον δίνουμε καθημερινά σε πολλά θέματα όπως όλος ο κόσμος,αλλά κυρίως στο θέμα του παιδιού.Άλλοι τον δίνουν αλλού που για εμάς τα πράγματα πάνε καλύτερα.Θα πέσουμε πολλές φορές,αλλά το βασικό είναι να σηκωθούμε μια παραπάνω.

ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ....Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ..!!!!!!!!!;););)

ΕΓΩ..???????????:shock::shock::shock: ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΩ..???????:P:p:p

ΕΔΩ, ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΕΙΜΑΙ....ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ..!!!!!!!!!;);)

Σε ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!!!

Ναντιακι μου όμορφο ...

Είμαι πολύ στεναχωρημένη. Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα.

Σε σκέφτομαι συνεχεια.

Είμαι σίγουρη ότι ο Θεός θα σου στείλει ένα παιδάκι.

Πάρε το χρόνο σου και όταν θα είσαι έτοιμη ξεκινα δυναμικά.

Εγώ είμαι εδώ για εσένα και σε αγαπάω παρα πολύ !!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Η ζωή διδυμάκι μου είναι ένας αγώνας.Εμείς τον δίνουμε καθημερινά σε πολλά θέματα όπως όλος ο κόσμος,αλλά κυρίως στο θέμα του παιδιού.Άλλοι τον δίνουν αλλού που για εμάς τα πράγματα πάνε καλύτερα.Θα πέσουμε πολλές φορές,αλλά το βασικό είναι να σηκωθούμε μια παραπάνω.

ΒΡΕ ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΜΕ ΕΧΕΙΣ ΣΥΓΚΙΝΙΣΕΙ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕΙ ΠΟΛΥ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΟΥ ΠΙΣΤΗ...!!!!!!!:P:p:p

ΟΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ, ΕΙΠΑ ΜΕΣΑ ΜΟΥ "ΑΥΤΗ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ.... ΤΟΣΟ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΣΥΓΧΡΟΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΝΑΤΗ....ΜΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΑΛΗΝΙΟ ΤΡΟΠΟ"...!!!!!!

ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ...ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ..!!!!;););)

Ναντιακι μου όμορφο ...

Σε σκέφτομαι συνεχεια.

Νταντάκι μου γλυκό ξέρω πόσο με σκέφτεσαι και πόσο με νιώθεις,όπως και όλα τα κορίτσια.Θέλω να ξέρεις πως σήμερα μετά την απόξεση νιώθω καλύτερα.Με ηρέμησε πολύ και ο γιατρός που ήταν πραγματικά πολύ τρυφερός μαζί μου.Μα κυρίως με καλμάρετε εσείς και το αντράκι μου,που το αγαπώ ακόμα περισσότερο από χθες!!!!

Ναντιακι μου όμορφο ...

Σε σκέφτομαι συνεχεια.

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ.???

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ.???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ.??? ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!:P:p:p

ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΕΣΥ.???

ΣΕ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ ΤΩΡΑ.???

ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ.??? ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΖΟΥΖΟΥ ΜΟΥ..!!!!!!!:P:p:p

Δεν διάβασα τίποτα από εχτές που έμαθα για την Νάντια ...

Κάποια στιγμή θα διαβάσω.

Μια χαρά είμαστε, δεν είναι τέλεια αλλα η δουλειά βγαίνει.

Δεν νομίζω ότι θα πάμε κάπου φέτος. Δεν έχουμε λεφτά καθόλου.

Εσύ τι κανεις?

Yv7Sp2.png

Aisthanomai AKRIVWS etsi!! Opws h teleytaia paragraphos!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...