Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...!!!!!!!!!!!

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΔΕΙΣ..

ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ..????

ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΡΟΙ ΣΟΥ..???? ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΝΩ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..??? ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ.???

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΥΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ..!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ....

Η ΛΙΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ..???

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ....ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!!!

Ανιτάκι μου είμαι καλύτερα σήμερα.Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Θα φυλάω για πάντα στην καρδιά μου την χαρά που μου έδωσε αυτό το πλασματάκι.

Η Λιν δυστυχώς το έχασε το μωράκι της.

Διαφημίσεις

Συμφωνώ απόλυτα.....

Τι πράγμα είναι αυτό ρε???Μακάρι να μην γίνουμε τέτοιες...δεν θα το αντέξω...

Εμένα ο άντρας μου είναι τσακωμένος μαζί της εδώ και μια βδομάδα...της τα έσουρε για τα καλά....χεχεχε...το φχαριστήθηκα....

Λες να γίνουμε έτσι????Όχι Παναγία μου!!!!

Είχατε και εσείς θερμό επεισόδιο????Καθάρισε όμως ο δίμετρος έτσι????

καλά δεν έκανα; ειχα καποιες δευτερες σκέψεις σημερα αλλά συγγνώμη δεν ζητάω...έχω που έχω τις τύψεις μου που δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο μαζί του ερχεται κι αυτη και ρίχνει λάδι στη φωτιά

kOZcp3.png

Λες να γίνουμε έτσι????Όχι Παναγία μου!!!!

Είχατε και εσείς θερμό επεισόδιο????Καθάρισε όμως ο δίμετρος έτσι????

Εγώ δεν είπα τίποτα...

Του έκανε σκηνή γιατί δεν την είπες ότι θα πηγαίναμε για μπάνιο στην θαλασσα μια μέρα....:shock::shock::shock::shock:

Και μαλιστα του είπε ότι με παρακολούθησε(πίσω από τις κουρτίνες) που κουβάλαγα τις πετσέτες και τις έβαλα στο αυτοκίνητο....μόλις του είπε έγινε της π0υτ@ν@ς.....

Της είπε "μας παρακολουθείς???Που θα πάμε και τι θα κάνουμε....." μπλα μπλα μπλά...να μην τα πολυλογώ....

ΧΑΜΟΣ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

καλά δεν έκανα; ειχα καποιες δευτερες σκέψεις σημερα αλλά συγγνώμη δεν ζητάω...έχω που έχω τις τύψεις μου που δεν μπορώ να ασχοληθώ περισσότερο μαζί του ερχεται κι αυτη και ρίχνει λάδι στη φωτιά

Αγια έκανες...όχι απλά καλά..

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ δεν είπα τίποτα...

Του έκανε σκηνή γιατί δεν την είπες ότι θα πηγαίναμε για μπάνιο στην θαλασσα μια μέρα....:shock::shock::shock::shock:

Και μαλιστα του είπε ότι με παρακολούθησε(πίσω από τις κουρτίνες) που κουβάλαγα τις πετσέτες και τις έβαλα στο αυτοκίνητο....μόλις του είπε έγινε της π0υτ@ν@ς.....

Της είπε "μας παρακολουθείς???Που θα πάμε και τι θα κάνουμε....." μπλα μπλα μπλά...να μην τα πολυλογώ....

ΧΑΜΟΣ...

Συγγνώμη κιόλας αλλά τι θέλει να της λέτε και πότε πάτε για κατούρημα γιατι ακούει το καζανάκι από κάτω και εσείς εντωμεταξύ δεν της το είπατε???

Εγώ δεν είπα τίποτα...

ΧΑΜΟΣ...

Mathe ston Ektwra na ths ormaei!! ATTACK!

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα καλά λοιπόν.Μια χαρά είναι το ζευγαράκι μας στην κοιλίτσα της μανούλας του.

Θα πάω τις διακοπούλες μου να αλλάξω λίγο περιβάλλον και να αφήσω πίσω μου αυτό το ατυχές γεγονός.

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ..ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ.!!!!!

Αναστασούλα μου γλυκιά μην νομίζεις και εγώ αναρωτήθηκα γιατί μου το έδωσε αφού ήταν να μου το πάρει και ξέρεις τι λέω τελικά????Ότι το εμβρυάκι μου για κάποιο λόγο δεν ήταν υγιές και είναι καλύτερα για εκείνο να είναι μαζί με τους αγγέλους στον ουρανό.Θα είναι πιο ευτυχισμένο και θα με προσέχει.Θυσιάστηκε το καμάρι μου για να γίνω λίγο αργότερα μανούλα σε ένα γερό παιδάκι.Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και πάντα θα θυμάμαι τη θυσία αυτή που έκανε για την μανούλα του.

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!

ubies;2125609]Ανιτάκι μου είμαι καλύτερα σήμερα.Όλα γίνονται για κάποιο λόγο.Θα φυλάω για πάντα στην καρδιά μου την χαρά που μου έδωσε αυτό το πλασματάκι.

Η Λιν δυστυχώς το έχασε το μωράκι της.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ...

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Μωρέ μια χαρά έκανες!!!Να ζητήσεις συγγνώμη γιατί???Επειδή σε προσέβαλε και δεν σεβάστηκε και την κατάστασή σου????Και μην νομίζεις και να μην είχες την ανάγκη της και να μην κράταγε το παιδί σου τότε θα έκανε άλλα παράπονα.Ότι δεν της το δίνεις,δεν το βλέπει συχνά,δεν της έχεις εμπιστοσύνη κλπ.Δεν τις πιάνεις πουθενά!!!

Συγγνώμη κιόλας αλλά τι θέλει να της λέτε και πότε πάτε για κατούρημα γιατι ακούει το καζανάκι από κάτω και εσείς εντωμεταξύ δεν της το είπατε???

Και ποτε θα το "κάνουμε" θέλει να ξέρει...

Χάρηκα όμως που έγινε όλο αυτό γιατί κάθε φορά που του έλεγα του δικού μου ότι η μάνα του με παρακολουθεί με έλεγε υπερβολικη...τώρα το εμπέδωσε...

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Νελάκι μου γλυκό αυτό μου είπε και ο γιατρός.Ότι το σώμα έχει μνημη,οπότε μου πρότεινε να προσπαθήσουμε μόνοι μας για τους επόμενους 6 μήνες.Μάλιστα μια νέα έρευνα λέει ότι δεν χρειάζεται να περάσει χρόνος πριν την επόμενη προσπάθεια ακριβώς γι'αυτό το λόγο και ότι οι περισσότερες εγκυμοσύνες που επιτυγχάνονται μετά από μια αποβολή μέσα στο πρώτο εξάμηνο,συνήθως εξελίσσονται ομαλά.

Τώρα δεν νιώθω ακόμα έτοιμη για κάτι τέτοιο.Ελπίζω να νιώθω σύντομα και να επιβεβαιωθεί ο γιατρός μου,όπως έγινε και με τη φίλη σου.

Καλή επιτυχία στον υπέρηχο σήμερα αγαπούλα.

Εισαι πολυ δυνατο και πολυ ψυχραιμο ατομο! Σε θαυμάζω πραγματικα! Σιγουρα πονας αλλα εχεις τον καταλληλο τροπο να νατιμετωπιζεις τα δυσκολα!!!!

χαίρομαι που νιώθεις καλύτερα. Μπορεί να είναι άχαρη διαδικασία αλλά βάζει μια τελεία και αυτό βοηθάει. Δεν είναι ανάγκη να σκεφτεις το παρακάτω από τώρα...δεν χρειάζεται να πιεστείς για τίποτα...όσο μπορείς προσπάθησε να ηρεμήσεις, να χαλαρώσεις και να ευχαριστηθείς τις διακοπές σου. Είμαι 100% σίγουρη οτι παιδάκι σου θα έρθει φυσιολογικά και σύντομα.

Το υπέρηχο τον έκανα πρωί πρωί για να μη με πίασει η ζέστη.Καλά είναι τα πράγματα, πάλι ξανα στις 8/8 και στις 12/8! ετσι τους παώ τους υπερηχους εγώ σε σετ των τριων!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΗΝΕΛΟΠΑΚΙ!! Προχωραμε ακαθεκτοι...

Πηνελόπη μου τελείωσες με τον γιατρό???τι σου είπε???

Αγαπημένη μου....δεν ξέρω πως το κάνεις...αλλά έχεις μεγαλείο ψυχής...κάτι που μάλλον εγώ δεν το έχω...εχω θυμώσει με τον Θεό...έχω ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί Του.....πόσα βάσανα πρέπει να περάσουμε και πόσο πρέπει να δοκιμαστούμε κάποιοι άνθρωποι?????Γιατί????

Μπορεί να σε ρίχνω ψυχολογικά...δεν το θέλω αλήθεια....αλλά θέλω μια εξήγηση στα ερωτημάτα μου....

Το μόνο που ευχομαι και θέλω να πιστευω είναι ότι αυτές οι ψυχούλες που χάνονται πάνε σε ένα πολύ όμορφο μέρος και ανθίζουν...και ότι το σποράκι σου αυτή τη στιγμή θα ανθίσει σε ένα άλλο καλύτερο μέρος ανάμεσα σε άλλες ψυχούλες....

Μην νομίζεις ότι ξέχασα τι σου έλεγα χθες...την επόμενη φορά στις 5 μέρες θα κάνεις χοριακή....

Σκεφτόμουν που σε πίεζα να κάνεις την προσπάθεια σου τον Σεπτέμβριο...ποσα πολλά είπαμε χθες....και εγώ μετά κόλωσα...είπα δεν θέλω να κάνω άλλη προσπάθεια....θέλω να τα παρατήσω....σήμερα το σκέφτηκα καλύτερα...

Κοριτσια τα μωράκια μας κάπου είναι και μας περιμένουν και πρέπει να παλέψουμε γι'αυτά...

Και γω εχω θυμωσει...κλονιστηκαν πολλες αρχές μου και πολλά πιστεύω μου....δεν ειναι σωστο το ξερω αλλα ετσι ενιωσα...

Επισης ενιωσα οτι δε θελω να κανω προσπαθεια...αφου ειναι ολα τοσο αδικα ποιος ο λογος να ταλαιπωρουμαστε??? :(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αναστασούλα μου γλυκιά μην νομίζεις και εγώ αναρωτήθηκα γιατί μου το έδωσε αφού ήταν να μου το πάρει και ξέρεις τι λέω τελικά????Ότι το εμβρυάκι μου για κάποιο λόγο δεν ήταν υγιές και είναι καλύτερα για εκείνο να είναι μαζί με τους αγγέλους στον ουρανό.Θα είναι πιο ευτυχισμένο και θα με προσέχει.Θυσιάστηκε το καμάρι μου για να γίνω λίγο αργότερα μανούλα σε ένα γερό παιδάκι.Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και πάντα θα θυμάμαι τη θυσία αυτή που έκανε για την μανούλα του.

RESPECT.....ειλικρινα......

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ, ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΟΔΕΧΟΥΜΕΝΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΔΩ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ..ΘΑ ΧΑΡΩ ΠΟΛΥ.!!!!!

ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...ΜΠΡΑΒΟ ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ...!!!!!

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.??? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ...

Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση,αλλά έχουμε ήδη κανονίσει αγαπούλα να πάμε Γύθειο και μετά Λουτράκι.

Νομίζω κανείς δεν έχει το τηλέφωνο από το Λινάκι μας.Απ'ότι καταλαβαίνω όμως θέλει να απέχει λίγο για να ηρεμήσει.

Και γω εχω θυμωσει...κλονιστηκαν πολλες αρχές μου και πολλά πιστεύω μου....δεν ειναι σωστο το ξερω αλλα ετσι ενιωσα...

Επισης ενιωσα οτι δε θελω να κανω προσπαθεια...αφου ειναι ολα τοσο αδικα ποιος ο λογος να ταλαιπωρουμαστε??? :(

ΕΣΥ....ΕΡΩΤΑ ΜΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΥΣΗ ΣΟΥ ΛΙΓΟ ΠΕΣΙΜΙΣΤΡΙΑ ΝΟΜΙΖΩ Ε..????????????????

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΑΥΤΟ...ΔΕ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ...!!!!!!!!!:shock::shock::shock:

ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΞΑΝΑ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΣΕΡΡΕΣ ΣΕ ΧΡΟΝΟ MHΔΕΝ..!!!!:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...