Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@Supergirl87 @Katiamaxikingκαλή επιτυχια να έχετε και μια τεραστια χοριακή!!!❤️❤️

Ευχαριστούμε πάρα πολύ !!!με το καλό να αγκαλιάσεις τα παιδάκια σου σύντομα ♥️

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

@Katiamaxiking Κορίτσι μου τώρα μόλις διάβαζα το μηνύματα και το κατάλαβα! Καλή επιτυχία να έχεις, μέσα από την καρδιά μου!!,❤️Πότε με το καλό η χοριακη?

@Supergirl87 Κοπέλα μου τις καλύτερες ευχές μου για το αποτέλεσμα που λαχταράς!❤️ Καλή επιτυχία! Εσένα ποτε είναι η χοριακη σου??

@Katiamaxiking κ @Supergirl87 Το λέω και στις δυο σας. Όσο μπορείτε.. κρατηθειτε ψύχραιμες το διάστημα της αναμονής..! Να βγαίνετε βόλτες, να μιλάτε με κόσμο.. να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστουν. Και πάνω απ' όλα.. Υπομονή!!❤️

Ευχαριστούμε πολύ πολύ!!! Με το καλό να ακούσεις την καρδούλα ή τις καρδούλες !!!! Μια εύκολη εγκυμοσύνη εύχομαι! 
      εγώ θα πάω στις 15 ημέρες 17/2 γιατί έβαλα 3η ημερών. Προς το παρόν είμαι ήρεμη και από παρασκευή θα αρχίσω να βγαίνω για κανένα καφεδάκι με φίλους. Ευτυχώς δουλεύω και λίγο από το σπίτι τα απογεύματα. Αλλιώς το έχω ρίξει στο διάβασμα και στην τηλεόραση! Νομίζω ότι όταν θα πλησιάζει η ημερομηνία θα αρχίσει τις άγχος! 

Κορίτσια οι ευχές σας αυτές τις μέρες μου έχουν ζεστάνει την καρδιά. Είναι συγκινητικό το πόσο πολύ θέλετε να πάνε όλα καλά! Ο αγώνας είναι πολύ δύσκολος και μακρύς. Και είναι μια περίοδος γεμάτη ελπίδα τώρα. Ευχαριστώ πολύ για τη θετική σας ενέργεια! Εύχομαι να καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε παρέα σε περίπου 2 βδομαδες. ♥️

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Πηνελόπη μου τελείωσες με τον γιατρό???τι σου είπε???

Αγαπημένη μου....δεν ξέρω πως το κάνεις...αλλά έχεις μεγαλείο ψυχής...κάτι που μάλλον εγώ δεν το έχω...εχω θυμώσει με τον Θεό...έχω ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί Του.....πόσα βάσανα πρέπει να περάσουμε και πόσο πρέπει να δοκιμαστούμε κάποιοι άνθρωποι?????Γιατί????

Μπορεί να σε ρίχνω ψυχολογικά...δεν το θέλω αλήθεια....αλλά θέλω μια εξήγηση στα ερωτημάτα μου....

Το μόνο που ευχομαι και θέλω να πιστευω είναι ότι αυτές οι ψυχούλες που χάνονται πάνε σε ένα πολύ όμορφο μέρος και ανθίζουν...και ότι το σποράκι σου αυτή τη στιγμή θα ανθίσει σε ένα άλλο καλύτερο μέρος ανάμεσα σε άλλες ψυχούλες....

Αναστασούλα μου γλυκιά μην νομίζεις και εγώ αναρωτήθηκα γιατί μου το έδωσε αφού ήταν να μου το πάρει και ξέρεις τι λέω τελικά????Ότι το εμβρυάκι μου για κάποιο λόγο δεν ήταν υγιές και είναι καλύτερα για εκείνο να είναι μαζί με τους αγγέλους στον ουρανό.Θα είναι πιο ευτυχισμένο και θα με προσέχει.Θυσιάστηκε το καμάρι μου για να γίνω λίγο αργότερα μανούλα σε ένα γερό παιδάκι.Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και πάντα θα θυμάμαι τη θυσία αυτή που έκανε για την μανούλα του.

Διαφημίσεις

Συγχαρητήρια αγαπημένη... οπότε μπορούμε να είμαστε σε λίγο καιρό περήφανες για τις μαγειρικές σου ικανότητες.

Τι θα μας έλεγες για την πεθερά ... ???

όταν λες σίδηρος εννοείς τον αιματοκρίτη ??? Σόρρυ αλλά μου έπεσε βαριά η ντεκαπαζ ...και εγώ 34 έχω αιματοκρίτη .... είχα 35 πριν κάτι μέρες, μετά 12 μέρες που ξαναέκανα εξέταση και έπεσε στο 34 :confused::confused:

Xaxa den ftais esy. Etsi opws ta lew POU na katalaveis. Nai ton aimatokrith ennow.

Nai ki emena mou pe na epanalavw ton aimatokrith kai thn omokysteinh se 2 mines afou tha xw parei sidhro kai B12.

Μην νομίζεις ότι ξέχασα τι σου έλεγα χθες...την επόμενη φορά στις 5 μέρες θα κάνεις χοριακή....

Σκεφτόμουν που σε πίεζα να κάνεις την προσπάθεια σου τον Σεπτέμβριο...ποσα πολλά είπαμε χθες....και εγώ μετά κόλωσα...είπα δεν θέλω να κάνω άλλη προσπάθεια....θέλω να τα παρατήσω....σήμερα το σκέφτηκα καλύτερα...

Κοριτσια τα μωράκια μας κάπου είναι και μας περιμένουν και πρέπει να παλέψουμε γι'αυτά...

Αναστασία μου δεν θα παρατήσεις τίποτα.Τα μωράκια μας περιμένουν στην επόμενη στροφή.

Και ο γιατρός μας ο γλυκός πόσο με συγκίνησε σήμερα.Καθόταν στο δωμάτιο μαζί μου και με παρηγορούσε και με χαιδευε με στοργή.Στο τέλος μου έκλεισε ραντεβού την επόμενη φορά στον όροφο -1 εκεί δηλαδή που γίνονται οι τοκετοί.Είναι πολύ καλός άνθρωπος!!!

Αναστασούλα μου γλυκιά μην νομίζεις και εγώ αναρωτήθηκα γιατί μου το έδωσε αφού ήταν να μου το πάρει και ξέρεις τι λέω τελικά????Ότι το εμβρυάκι μου για κάποιο λόγο δεν ήταν υγιές και είναι καλύτερα για εκείνο να είναι μαζί με τους αγγέλους στον ουρανό.Θα είναι πιο ευτυχισμένο και θα με προσέχει.Θυσιάστηκε το καμάρι μου για να γίνω λίγο αργότερα μανούλα σε ένα γερό παιδάκι.Δεν θα το ξεχάσω ποτέ και πάντα θα θυμάμαι τη θυσία αυτή που έκανε για την μανούλα του.

Μπράβο σου Ναντιάκι μου, αυτό ακριβώς ήθελα να πω ...

Εάν το εμβρυάκι είχε κάποιο πρόβλημα και γεννιόταν ένα παιδάκι με πρόβλημα, δεν ήταν χειρότερα για όλους βρε κορίτσια ???? Σκεφτείτε το.

Ο Μεγαλοδύναμος και η φύση ξέρουν ποιο είναι το καλό μας.

Απλά αυτό το εμβρυάκι έφερε την ελπίδα έστω και για τόσο, μα η ελπίδα δεν πεθαίνει ...

Σκεφτείτε πόσο χάλια ήταν ο άντρας της Ναντιούλας και τι έλεγε ... Ήρθε όμως το εμβρυάκι να του αναπτερώσει το ηθικό ...

url]

Διαφημίσεις

Xaxa den ftais esy. Etsi opws ta lew POU na katalaveis. Nai ton aimatokrith ennow.

Nai ki emena mou pe na epanalavw ton aimatokrith kai thn omokysteinh se 2 mines afou tha xw parei sidhro kai B12.

Πες βρε Αννουλίτσα, μάλλον κάτι παραπάνω ξέρεις απο μένα ...

Απο τι πέφτει ο αιματοκρίτης ??? Μου έκανε εντύπωση που μου έπεσε μέσα σε 12 μέρες ... ακόμα δεν πήγα να τα δείξω σε ντοκ γτ περιμένω κι άλλα αποτελέσματα ...

url]

η ζύμη μου βγήκε λίγο ξερή αλλά δεν ήταν άσχημη... ο άντρας μου έφαγε όλο το ταψί οπότε μάλλον δεν ήταν τόσο χάλια. Τωρα ξέρω ότι την επόμενη φορά θα βαλω λίγο περισσότερο νερό για να γινει πιο ελαστική...ειμαι σε καλό δρόμο. Σε τρεις πίτσες από τωρα πιστευω θα μπορώ να πω ότι φτιάχνω πιτσα στο σπίτι;)

Αυτό που παθαίνεις εσύ με τις πίτσες το παθαίνω εγώ με τις φακές.Δεν μπορώ να τις πετύχω με τίποτα.Μια τις κάνω πολύ νερουλές,μια πολύ πηχτές,μια άνοστες.

Gia pes!!!
Συγχαρητήρια αγαπημένη... οπότε μπορούμε να είμαστε σε λίγο καιρό περήφανες για τις μαγειρικές σου ικανότητες.

Τι θα μας έλεγες για την πεθερά ... ???

όταν λες σίδηρος εννοείς τον αιματοκρίτη ??? Σόρρυ αλλά μου έπεσε βαριά η ντεκαπαζ ...και εγώ 34 έχω αιματοκρίτη .... είχα 35 πριν κάτι μέρες, μετά 12 μέρες που ξαναέκανα εξέταση και έπεσε στο 34 :confused::confused:

Αλλο σίδηρος άλλο αιματοκρίτης. Το σιδηρο τον μετράνε με άλλο τρόπο και έχει όρια απο 50 μεχρι 125 ή κατι τέτοιο τελοσπάντων. Το εκανα προχτες ...

λοιπόν πεθερούλα: γενικά βοηθάει πολύ. Δεν έχω παράπονο. Οταν δουλευα συμπληρωνε τις ώρες τις κοπέλας και τωρα που δεν μπορω να τον σηκωσω και να τρεχω γυρω γυρω μαζί του βοηθάει επισης πολύ. Αυτό βεβαια την έχει κάνει να πιστεύει ότι έχει και λόγο πάνω στο παιδί...γενικά δεν μιλάω οταν πετάει τις μαλ...ιες της αλλά εχτές δεν κρατηθηκα. Βγηκαμε λοιπον εχτες με τον άντρα μου εδω στη γειτονιά για ενα καφέ. Παμε συνηθως στο καφενειο που είναι διπλα στην παιδική χαρά. Ηταν λοιπόν εκει και η πεθερούλα μου με τον μικρό...με το που καθόμαστε λοιπόν στο καφε, όλοι μαζί, λιγο κουραση, λίγο που τα είχε κάνει πάνω του ο μικρός ήταν μεσα στη γκρινια... λεω λοιπον στον άντρα μου να φυγουμε γιατι δεν γινοταν με τις τσιριδες να πινουμε αμεριμνα τον καφέ μας. Τη βλέπω λοιπόν την πεθερουλα αρπαζει τσαντα και ετοιμαζεται να σηκωθει. Της λεω μια φορά ευγενικα: καθίστε εσεις, δεν υπάρχει λόγος, θα τον πάμε εμεις σπιτι. Δεν ακουει!το επαναλαμβάνω. Λεει: τον λυπάμαι που κλαιει για αυτο θα ερθω, εμενα θέλει γιατι τον εχω καλομάθει..!!! το ξαναλέω με οση ηρεμια μου ειχε απομεινει: καθίστε εσεις δεν χρειάζεται... συνεχιζει το ιδιο βιολι.. "τον λυπάμαι δεν μπορω"..!!!! Ε δεν άντεξα, της ειπα οτι με προσβάλει τρομερά αυτο που λέει...Ηταν σαν να μην ειπα τιποτα...συνεχιζε να λέει οτι τον λυπαται μου τον βλέπει να κλαιει έτσι... τι να πω.. ειμαι ακομα εκνευρισμένη και το χειρότερο είναι οτι ειμαι και στην ανάγκη της. Υπάρχει μια ψυχρασία στην ατμοσφαιρα απο το πρωί αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ζητησω συγγνωμη...

kOZcp3.png

ΝΑΝΤΙΑΚΙ μας, είσαι εδώ ???

Εδώ είμαι κοριτσάκι μου.Απλά ψιλοχάνομαι γιατί παίρνει τηλέφωνο και η μανούλα να δει τι κάνω,μετά ο πατερούλης,μετά ο πεθερούλης και πάει λέγοντας!!!

κοριτσάκι μου........πόση δύναμη έχεις!πόσο ψύχραιμη....είσαι...εύχομαι οι πλήγή σου γρήγορα να κλείσει...και να σου έρθει γρήγορα το χαμογελό σου......με ένα μωράκι....σε αγαπώ...

Μορφάκι μου και εγώ σ'αγαπώ πολύ.Σύντομα να έχουμε όλες ένα γερό μωράκι!!!

Διαφημίσεις

Ζεττάκι μου γλυκό...πολύ χαίρομαι που ότι και να γίνει δεν κλονίζεται η πίστη σου για τον Θεό...εγώ όμως είμαι τσαούσα...και όταν θα έρθει η ώρα μου να τον συναντήσω θα τις απαιτήσω της εξήγήσεις....θα Του τα πω ένα χεράκι...

δεν με ξέρει καλά εμένα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ...!!!!!!!!!!!

ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ...ΕΓΩ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙΣ ΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΓΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΑΔΕΛΦΑΚΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΘΑ ΔΕΙΣ..

ΑΡΤΕΜΙΣ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ..????

ΣΕ ΚΟΥΡΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΑΡΟΙ ΣΟΥ..???? ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΕΛΝΩ, ΣΕ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΔΙΜΑΚΙΑ ΣΟΥ..!!!!!!

ΝΤΑΝΤΑΚΙ ΜΟΥ, ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ..??? ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΤΕ.???

ΠΗΝΕΛΟΠΗ ΚΑΙ ΒΡΟΧΕΡΟΥΛΑ, ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ, ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣΤΑΤΑ..!!!!!!!

ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ....

Η ΛΙΝ ΤΟ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΗΣ..???

ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ...

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ....ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ..!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Αλλο σίδηρος άλλο αιματοκρίτης. Το σιδηρο τον μετράνε με άλλο τρόπο και έχει όρια απο 50 μεχρι 125 ή κατι τέτοιο τελοσπάντων. Το εκανα προχτες ...

λοιπόν πεθερούλα: γενικά βοηθάει πολύ. Δεν έχω παράπονο. Οταν δουλευα συμπληρωνε τις ώρες τις κοπέλας και τωρα που δεν μπορω να τον σηκωσω και να τρεχω γυρω γυρω μαζί του βοηθάει επισης πολύ. Αυτό βεβαια την έχει κάνει να πιστεύει ότι έχει και λόγο πάνω στο παιδί...γενικά δεν μιλάω οταν πετάει τις μαλ...ιες της αλλά εχτές δεν κρατηθηκα. Βγηκαμε λοιπον εχτες με τον άντρα μου εδω στη γειτονιά για ενα καφέ. Παμε συνηθως στο καφενειο που είναι διπλα στην παιδική χαρά. Ηταν λοιπόν εκει και η πεθερούλα μου με τον μικρό...με το που καθόμαστε λοιπόν στο καφε, όλοι μαζί, λιγο κουραση, λίγο που τα είχε κάνει πάνω του ο μικρός ήταν μεσα στη γκρινια... λεω λοιπον στον άντρα μου να φυγουμε γιατι δεν γινοταν με τις τσιριδες να πινουμε αμεριμνα τον καφέ μας. Τη βλέπω λοιπόν την πεθερουλα αρπαζει τσαντα και ετοιμαζεται να σηκωθει. Της λεω μια φορά ευγενικα: καθίστε εσεις, δεν υπάρχει λόγος, θα τον πάμε εμεις σπιτι. Δεν ακουει!το επαναλαμβάνω. Λεει: τον λυπάμαι που κλαιει για αυτο θα ερθω, εμενα θέλει γιατι τον εχω καλομάθει..!!! το ξαναλέω με οση ηρεμια μου ειχε απομεινει: καθίστε εσεις δεν χρειάζεται... συνεχιζει το ιδιο βιολι.. "τον λυπάμαι δεν μπορω"..!!!! Ε δεν άντεξα, της ειπα οτι με προσβάλει τρομερά αυτο που λέει...Ηταν σαν να μην ειπα τιποτα...συνεχιζε να λέει οτι τον λυπαται μου τον βλέπει να κλαιει έτσι... τι να πω.. ειμαι ακομα εκνευρισμένη και το χειρότερο είναι οτι ειμαι και στην ανάγκη της. Υπάρχει μια ψυχρασία στην ατμοσφαιρα απο το πρωί αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να ζητησω συγγνωμη...

Αυτό που ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνουν τα όρια τους με εκνευρίζει φοβερά.Τι θα πει τον λυπάται????Γιατί τον λυπάται????Παιδάκι είναι και θα κλάψει και θα κουραστεί και θα είναι και ανήσυχο.Γιατί θέλει μόνο εκείνη???Άκου θέλει μόνο εκείνη!!!!Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι στην κατάστασή σου και βάλε τον άντρα σου να καθαρίσει.Και αυτό στο λέω όχι γιατί δεν μπορείς να το κάνεις εσύ,αλλά γιατί δεν πρέπει να το κάνεις εσύ με το ζευγαράκι στην κοιλίτσα σου.

Ζεττάκι μου γλυκό...πολύ χαίρομαι που ότι και να γίνει δεν κλονίζεται η πίστη σου για τον Θεό...εγώ όμως είμαι τσαούσα...και όταν θα έρθει η ώρα μου να τον συναντήσω θα τις απαιτήσω της εξήγήσεις....θα Του τα πω ένα χεράκι...

δεν με ξέρει καλά εμένα....

Είσαι άπαιχτη ρε φιλενάδα!!!!

Αυτό που ορισμένες φορές δεν καταλαβαίνουν τα όρια τους με εκνευρίζει φοβερά.Τι θα πει τον λυπάται????Γιατί τον λυπάται????Παιδάκι είναι και θα κλάψει και θα κουραστεί και θα είναι και ανήσυχο.Γιατί θέλει μόνο εκείνη???Άκου θέλει μόνο εκείνη!!!!Προσπάθησε να μην εκνευρίζεσαι στην κατάστασή σου και βάλε τον άντρα σου να καθαρίσει.Και αυτό στο λέω όχι γιατί δεν μπορείς να το κάνεις εσύ,αλλά γιατί δεν πρέπει να το κάνεις εσύ με το ζευγαράκι στην κοιλίτσα σου.

Συμφωνώ απόλυτα.....

Τι πράγμα είναι αυτό ρε???Μακάρι να μην γίνουμε τέτοιες...δεν θα το αντέξω...

Εμένα ο άντρας μου είναι τσακωμένος μαζί της εδώ και μια βδομάδα...της τα έσουρε για τα καλά....χεχεχε...το φχαριστήθηκα....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...