Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

NANTIAKI μου, χαίρομαι καρδιά μου που είσαι καλύτερα.

Συμφωνώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται, είμαστε τόσο "μικροί" μπροστά Του που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα "ανεξήγητα" της φύσης.

Μπορεί να έφυγε το ¨αγγελούδι¨ σου, όμως κατάφερε να σου δώσει την ελπίδα και την προσμονή να γίνεις μανούλα και θα γίνεις σύντομα. Είναι σίγουρο. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να ξανασηκωνόμαστε πιο δυνατοί απο πριν. Εμείς εδώ θα σου κρατάμε το χέρι.

Πηνελόπη μου τελείωσες με τον γιατρό???τι σου είπε???

Αγαπημένη μου....δεν ξέρω πως το κάνεις...αλλά έχεις μεγαλείο ψυχής...κάτι που μάλλον εγώ δεν το έχω...εχω θυμώσει με τον Θεό...έχω ανοιχτούς λογαριασμούς μαζί Του.....πόσα βάσανα πρέπει να περάσουμε και πόσο πρέπει να δοκιμαστούμε κάποιοι άνθρωποι?????Γιατί????

Μπορεί να σε ρίχνω ψυχολογικά...δεν το θέλω αλήθεια....αλλά θέλω μια εξήγηση στα ερωτημάτα μου....

Το μόνο που ευχομαι και θέλω να πιστευω είναι ότι αυτές οι ψυχούλες που χάνονται πάνε σε ένα πολύ όμορφο μέρος και ανθίζουν...και ότι το σποράκι σου αυτή τη στιγμή θα ανθίσει σε ένα άλλο καλύτερο μέρος ανάμεσα σε άλλες ψυχούλες....

ρε Σασάκι ... οχι ρε μωρό μου ... δεν μπορώ να το ακούω απο εσένα οτι έχεις θυμώσει με το Θεό ... δεν μπορούμε να έχουμε απαντήσεις για όλα ... δεν είναι στην ανθρώπινη φύση να τα ξέρει και να τα γνωρίζει όλα ...

Υπάρχει για όλα ένας λόγος .... δεν θέλω να το αναλύσω ... δεν κάνει τώρα ... μα αν σκεφτείς σίγουρα θα βρεις και εσύ κάποια "δυσάρεστη" κατάσταση που σε γλύτωσε όμως απο, ίσως, ένα ανεπανόρθωτο κακό ...

Δεν θέλω να γίνομαι γραφική ...

url]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου.Πριν λίγο γύρισα από το Ιασώ.Να σας πω κάτι???Τώρα νιώθω καλύτερα από χθες.Δεν ήταν απλά γραφτό να γίνει τώρα.Θα γίνει στο μέλλον.Κάτι ξέρει ο Θεός παραπάνω από εμάς.Σας ευχαριστώ όλες πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.Δεν φαντάζεστε πόσο μεγάλο στήριγμα είστε για μένα.

Αρτεμάκι μου να μου προσέχεις τα μωράκια σου και κουράγιο στο ξενύχτι σου.

Πηνελοπάκι και βροχερούλα καλή επιτυχία σήμερα στον υπέρηχό σας.

Δημητρούλα μου να περνάς καλά και να ξέρεις ότι αντέχω.Κοίτα να προσέχεις τον εαυτό σου και τον Δημητράκι μας.

Εφάκι μου δεν ξέρω τι δίδαγμα πέρνουμε από όλα αυτά,αλλά μάλλον υπάρχει λόγος.Μόνο υπομονή μπορούμε να κάνουμε και να μην χάνουμε την πίστη μας.

Αναστασία μου γλυκιά να μην μου στεναχωριέσαι γιατί σε λίγο θα αρχίσουν για εσένα τα καλύτερα,όπως και για τα κορίτσια μας που έχουν προσπάθεια από Σεπτέμβρη.

Αννούλα μου γλυκιά τελικά δεν έχει σημασία γιατί έγινε.Σημασία έχει ότι έγινε.Και έγινε προφανώς γιατί το εμβρυάκι μου δεν ήταν καλό.

Λαμπρινούλα μου όλα θα γίνουν στο μέλλον.Τι να κάνουμε ήταν να γίνει.Με τις εξετάσεις της μαμάς σου τι έγινε????

Σας αγαπώ όλες πολύ!!!!

κοριτσάκι μου........πόση δύναμη έχεις!πόσο ψύχραιμη....είσαι...εύχομαι οι πλήγή σου γρήγορα να κλείσει...και να σου έρθει γρήγορα το χαμογελό σου......με ένα μωράκι....σε αγαπώ...

Mwrakla mou ateleiwth!!!

Kale adiathetisa foul apo xtes to vrady. Kai normal periodo oute pio varia oute pio elafria.

Exw mwre anwmalies ston kyklo to xerw!!

Piga kai sthn aimatologo. Den exw thromvofilia.

Exw xamilo aimatrokrith opote mou dwse sidhro kai B12 gia na pesei ligo h omokysteinh sta fysiologika pou kai pali den eiani kati anyshxhtiko giati htan apla 1 monada anw tou oriou!!

Aytiaaaaaaaa

Μην νομίζεις ότι ξέχασα τι σου έλεγα χθες...την επόμενη φορά στις 5 μέρες θα κάνεις χοριακή....

Σκεφτόμουν που σε πίεζα να κάνεις την προσπάθεια σου τον Σεπτέμβριο...ποσα πολλά είπαμε χθες....και εγώ μετά κόλωσα...είπα δεν θέλω να κάνω άλλη προσπάθεια....θέλω να τα παρατήσω....σήμερα το σκέφτηκα καλύτερα...

Κοριτσια τα μωράκια μας κάπου είναι και μας περιμένουν και πρέπει να παλέψουμε γι'αυτά...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

NANTIAKI μου, χαίρομαι καρδιά μου που είσαι καλύτερα.

Συμφωνώ πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται, είμαστε τόσο "μικροί" μπροστά Του που δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τα "ανεξήγητα" της φύσης.

Μπορεί να έφυγε το ¨αγγελούδι¨ σου, όμως κατάφερε να σου δώσει την ελπίδα και την προσμονή να γίνεις μανούλα και θα γίνεις σύντομα. Είναι σίγουρο. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά και να ξανασηκωνόμαστε πιο δυνατοί απο πριν. Εμείς εδώ θα σου κρατάμε το χέρι.

ρε Σασάκι ... οχι ρε μωρό μου ... δεν μπορώ να το ακούω απο εσένα οτι έχεις θυμώσει με το Θεό ... δεν μπορούμε να έχουμε απαντήσεις για όλα ... δεν είναι στην ανθρώπινη φύση να τα ξέρει και να τα γνωρίζει όλα ...

Υπάρχει για όλα ένας λόγος .... δεν θέλω να το αναλύσω ... δεν κάνει τώρα ... μα αν σκεφτείς σίγουρα θα βρεις και εσύ κάποια "δυσάρεστη" κατάσταση που σε γλύτωσε όμως απο, ίσως, ένα ανεπανόρθωτο κακό ...

Δεν θέλω να γίνομαι γραφική ...

Se ayto den exeis adiko!! Den to xa skeftei etsi!

Mwrakla mou ateleiwth!!!

Kale adiathetisa foul apo xtes to vrady. Kai normal periodo oute pio varia oute pio elafria.

Exw mwre anwmalies ston kyklo to xerw!!

Piga kai sthn aimatologo. Den exw thromvofilia.

Exw xamilo aimatrokrith opote mou dwse sidhro kai B12 gia na pesei ligo h omokysteinh sta fysiologika pou kai pali den eiani kati anyshxhtiko giati htan apla 1 monada anw tou oriou!!

Aytiaaaaaaaa

φεριτίνη έχεις κάνει ??? ήταν κι αυτή χαμηλή ??? Πόσο είναι ο αιματοκρίτης σου, και μένα down τον βρήκαν

url]

Μην νομίζεις ότι ξέχασα τι σου έλεγα χθες...την επόμενη φορά στις 5 μέρες θα κάνεις χοριακή....

Σκεφτόμουν που σε πίεζα να κάνεις την προσπάθεια σου τον Σεπτέμβριο...ποσα πολλά είπαμε χθες....και εγώ μετά κόλωσα...είπα δεν θέλω να κάνω άλλη προσπάθεια....θέλω να τα παρατήσω....σήμερα το σκέφτηκα καλύτερα...

Κοριτσια τα μωράκια μας κάπου είναι και μας περιμένουν και πρέπει να παλέψουμε γι'αυτά...

εσύ δεν γίνεται να κάνεις πίσω τώρα... εχεις ήδη ραντεβού με επιτροπή...θεωρώ ότι το νερό έχει μπει στο αυλάκι... δεν θα κανει πίσω τωρα, προχωρας και δεν ακούω κουβέντα

kOZcp3.png

Edaxei thn epomeni fora tha kanw xoriakh pio nwris. Ayto mporw na to yposhethw.

Oso omws gia ta ypoloipa. Eidwmen....

Διαφημίσεις

Νελάκι μου, χαίρομαι που όλα είναι καλά με τα μπεμπεδίνια σου.

Δεν μας είπες πέτυχε η πίτσα ???

η ζύμη μου βγήκε λίγο ξερή αλλά δεν ήταν άσχημη... ο άντρας μου έφαγε όλο το ταψί οπότε μάλλον δεν ήταν τόσο χάλια. Τωρα ξέρω ότι την επόμενη φορά θα βαλω λίγο περισσότερο νερό για να γινει πιο ελαστική...ειμαι σε καλό δρόμο. Σε τρεις πίτσες από τωρα πιστευω θα μπορώ να πω ότι φτιάχνω πιτσα στο σπίτι;)

kOZcp3.png

φεριτίνη έχεις κάνει ??? ήταν κι αυτή χαμηλή ??? Πόσο είναι ο αιματοκρίτης σου, και μένα down τον βρήκαν ??

Nai exw kanei. Mesa sta fysiologika apla sta katwtera oria.

O sidhros htna kapou 34-35 kai eipe oti epeidh tha pesei an yparxei egymosynh kalo eiani na ton anevasoume ligo.

Se ayto den exeis adiko!! Den to xa skeftei etsi!

Έτσι είναι βρε κορίτσια, αν κάτσουμε και το σκεφτούμε ψύχραιμα ... είναι πολλά τα κομμάτια του παζλ ... απλά πρέπει να μπουν στη σωστή σειρά ....

url]

η ζύμη μου βγήκε λίγο ξερή αλλά δεν ήταν άσχημη... ο άντρας μου έφαγε όλο το ταψί οπότε μάλλον δεν ήταν τόσο χάλια. Τωρα ξέρω ότι την επόμενη φορά θα βαλω λίγο περισσότερο νερό για να γινει πιο ελαστική...ειμαι σε καλό δρόμο. Σε τρεις πίτσες από τωρα πιστευω θα μπορώ να πω ότι φτιάχνω πιτσα στο σπίτι;)

Συγχαρητήρια αγαπημένη... οπότε μπορούμε να είμαστε σε λίγο καιρό περήφανες για τις μαγειρικές σου ικανότητες.

Τι θα μας έλεγες για την πεθερά ... ???

Nai exw kanei. Mesa sta fysiologika apla sta katwtera oria.

O sidhros htna kapou 34-35 kai eipe oti epeidh tha pesei an yparxei egymosynh kalo eiani na ton anevasoume ligo.

όταν λες σίδηρος εννοείς τον αιματοκρίτη ??? Σόρρυ αλλά μου έπεσε βαριά η ντεκαπαζ ...και εγώ 34 έχω αιματοκρίτη .... είχα 35 πριν κάτι μέρες, μετά 12 μέρες που ξαναέκανα εξέταση και έπεσε στο 34 :confused::confused:

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...