Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Είδες τι έχω πάθει. ..

Ναι ειδικό αναπαραγωγής ακούγεται καλύτερα!

Για πες το όνομα. ..

xxxaxaxxaxaxxaxaxa

ρε πρόεδρε συγκεντρώσου! για τον μαντ... λέω! αχχχχαχχαχαχαααχχχχχααα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Θελω.........................................................

να χασω 2 κιλά σε μια μέρα....................................σήμερα.............

για να μπορέσω αυριο...................................................

να φάω σοκολάτες, παγωτά και γύρους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

κι εγώ που θέλω 20 πώς θα το κάνω????? αχχχχχχχ

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

ΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ? ΤΙ? ΠΩΣ? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

βαζεις στο μπουκαλακι μερικές στάλες περιόδου και τις ελέγχει για μικρόβια.... δεν την έχω κάνει ακόμα αλλά αρκετές λένε ότι ενώ δεν είχε δείξει τίποτα η εξέταση κολπικού επιχρίσματος, με αυτήν βρήκαν μικρόβιο!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

βαζεις στο μπουκαλακι μερικές στάλες περιόδου και τις ελέγχει για μικρόβια.... δεν την έχω κάνει ακόμα αλλά αρκετές λένε ότι ενώ δεν είχε δείξει τίποτα η εξέταση κολπικού επιχρίσματος, με αυτήν βρήκαν μικρόβιο!

Αρα kale μου...πως θα γίνει αυτο? Πρεπει να κανονισω να πάω οταν θα εχω περίοδο? Δεν εχω σταθερό κύκλο...

Λες να τους το στειλω και οταν παω εκει να έχει βγει το αποτελεσμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Δεν ξέρω ρε κορίτσια για σας άλλα εμένα με έχει πιάσει γενικά μια άρνηση για τους γιατρούς, βαρεθηκα.....Είμαι 37 χρονών και θέλω να ζήσω ξένοιαστα, δεν θέλω να μπαινοβγαίνω σε κένρα εξωσωματικής, να πηγαίνω από τον ένα γιατρό στον άλλο.Χθες βράδυ μόλις κουβέντιασα με τον αντρούλη μου ένιωσα να μου φευγει ένα βάρος και σήμερα είμαι πολύ καλύτερα μετα από πάρα πολύ καιρό.Μπορεί μετά από ένα χρόνο να με ξαναπιάσει και να πω "θέλω παιδί", τώρα όμως θα κάνω ένα break, θα χαλαρώσω και μετά βλέπουμε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρων και την στήριξη, εδώ θα είμαστε κάθε μέρα να τα λέμε.Dadaki και γω σ'αγαπώ πολυ πολύ...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

xxxaxaxxaxaxxaxaxa

ρε πρόεδρε συγκεντρώσου! για τον μαντ... λέω! αχχχχαχχαχαχαααχχχχχααα

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αχ μωρέ είμαι στην δουλειά και δεν είμαι συγκεντωμενη στη συζήτηση!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλημέρα κοριτσάκια μου,

αν και για μένα σήμερα δεν είναι καλή, δεν είμαι καλά... κάτι μου φταίει...

ΟΥΥΦΦΦ

christine1012, labrinipo

συγχαρητήρια αγάπες μου, τα καλύτερα νέα. Με συγκινήσατε βρε μωρά μου, να έχετε και οι δυο μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη μπουμπούδες μου.

leuta, διάβασα οτι έχεις πάει στον ανοσολογο, μπορείς να μου πεις σε ποιον και αν έμεινες ευχαριστημένη?

url]

Δεν ξέρω ρε κορίτσια για σας άλλα εμένα με έχει πιάσει γενικά μια άρνηση για τους γιατρούς, βαρεθηκα.....Είμαι 37 χρονών και θέλω να ζήσω ξένοιαστα, δεν θέλω να μπαινοβγαίνω σε κένρα εξωσωματικής, να πηγαίνω από τον ένα γιατρό στον άλλο.Χθες βράδυ μόλις κουβέντιασα με τον αντρούλη μου ένιωσα να μου φευγει ένα βάρος και σήμερα είμαι πολύ καλύτερα μετα από πάρα πολύ καιρό.Μπορεί μετά από ένα χρόνο να με ξαναπιάσει και να πω "θέλω παιδί", τώρα όμως θα κάνω ένα break, θα χαλαρώσω και μετά βλέπουμε...

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλες για το ενδιαφέρων και την στήριξη, εδώ θα είμαστε κάθε μέρα να τα λέμε.Dadaki και γω σ'αγαπώ πολυ πολύ...

ENNOEITAI και θα εισαι εδω...μη μας την κανεις....:(:(:(:(:(

Αυτο ακριβώς ελεγα και γω...να εισαι καλα και χαρούμενη με οτι αποφάσισες ;););)..σε ενα χρονο μπορει να αλλαξεις γνώμη..μπορει και όχι..

Αρκει να εισαι σίγουρη για τις αποφάσεις σου...

Αν και οπως ειπε και η Kale αφου θέλετε παιδάκι δοκιμάστε σε φυσικό κύκλο...εχει πάλι εμπλοκή με εξωσωματικούς αλλα ειναι χωρις φάρμακα απο τη μια και απο την άλλη ειναι πιο σταθερό και σίγουρο απο το να προσπαθείτε μονοι αφου υπάρχει θέμα με το σπέρμα..Κια μεις επειδη εχουμε θέμα με το σπέρμα θα παω αναγκαστικα σε φυσικό κύκλο γιατι μονοι μας ειναι δύσκολο...ποτέ δεν ξέρεις βέβαια...ολα γίνονται απλα δε θελω να το αφήσω τελειως στην τύχη....Και πάω στα 36..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

καλημέρα κοριτσάκια μου,

αν και για μένα σήμερα δεν είναι καλή, δεν είμαι καλά... κάτι μου φταίει...

ΟΥΥΦΦΦ

christine1012, labrinipo

συγχαρητήρια αγάπες μου, τα καλύτερα νέα. Με συγκινήσατε βρε μωρά μου, να έχετε και οι δυο μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη μπουμπούδες μου.

leuta, διάβασα οτι έχεις πάει στον ανοσολογο, μπορείς να μου πεις σε ποιον και αν έμεινες ευχαριστημένη?

Τι έχεις καλό μου???? Ειναι απο αυτες τις γκρίζες μέρες που σου φταίνε όλα? Τις περνάω και γω....;)

Πήγα στον Δανιηλίδη, θεσσαλονίκη. Πολύ καλός γιατρός, πολλά ζευγάρια θα συναντήσεις να περιμένουν και σαν ανθρωπος ειναι φευγάτος :)...Μας ελεγε εμάς να χαλαρώσουμε, να πίνουμε κανένα ποτήρι κρασί και να περνάμε καλα...;)

Μου πήρε πλήρες ιστορικό και ηταν ενθουσιασμένος που ειχα τοσο καλό ιστορικό ατομικό και οικογενειακό..και γι αυτο το λογο δεν θελησε να μου κανει πολλές εξετάσεις και να δίνω τζάμπα χρήματα...μου ειπε μετα τις 3 εξωσωματικές θελει παραπάνω ψάξιμο...γιατί ήταν ακριβές...αν και καλύτερα να τις εκανα απο το να παίρνω ορμόνες...

ΚΑι ενα καλο ακόμα ειναι οτι σου παιρνουν εκει αίμα και το στέλνουν αυτοι στο εργαστήριο..δεν πας εσυ αλλη μέρα για να δώσεις το αίμα...

Το μόνο κακό ειναι οτι περιμένεις πολλή ώρα στην αναμονη εμείς ετυχε να περιμένουμε και 3 ώρες...μπήκαμε 10 παρα το βράδυ..:shock: Ο άντρας μου μέσα στην γκρίνια ήταν....:rolleyes:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Αρα kale μου...πως θα γίνει αυτο? Πρεπει να κανονισω να πάω οταν θα εχω περίοδο? Δεν εχω σταθερό κύκλο...

Λες να τους το στειλω και οταν παω εκει να έχει βγει το αποτελεσμα?

με ταχυδρομικό περιστέρι! σου στέλνουν ειδικό μπουκαλάκι κι όταν έρθει η ακατανόμαστη το στέλνεις πίσω!

αναστασία μου αν είναι να αγχώνεσαι και να χαλιέσαι δεν υπάρχει λόγος να πιέζεσαι... βλέπεις πώς θα πάει... εξάλλου κι εγώ έχω πει στοπ για την ώρα! κι ας μην έχω βαρεθεί τους γιατρούς... κι ας ήμουν χαλαρότατη στην εξωσωματική μου και πήγαινα για κλάμπινγκ και ταυτόχρονα κουβάλαγα παγοκύστη στην τσάντα και χτύπαγα την puregon στις τουαλέτες! παρόλαυτά είπα στοπ! να απολαύσω τον άντρα μου και το καλοκαίρι μας! να ρουφήξουμε ήλιο κι αλμύρα και η μόνη μας έννοια να είναι πού θα πάμε για κολύμπι το σαββατοκύριακο....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Χριστινακι και Λαμπρινούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σας. Μπραβο κοριτσακια μου, με το καλό να τα παρετε στην αγκαλιά σας τα παιδάκια σας και ευχομαι σε ολες τις κοπέλες εδω μεσα να ζησουν συντομα αυτες τις στιγμές.

Ανιτακι μου αρεσει η πρόταση για καφε, εγω ειμαι μεσα. Δεν μενει παρά να το κανονίσουμε. Μακάρι να μπορουσαμε να ειμαστε όλες...μη ξεχνατε θα πρέπει να κανονισουμε και το bachelor της Dada 75.

Δεν ξερω ποια είναι τα νεα της Κελλυς αλλά θα χαιρομουν αν μας εγραφε πεντε σειρες...νομιζω οτι εδω μεσα εχουμε τζαμπα ψυχολογο (να σημειωσω οτι μετα την προωρη γεννα του γιου μου πηγα σε ψυχολογο για περιπου 6 μηνες καθως ηταν αδυνατο να το αντιμετωπίσω... τα παρατησα με το που επιασαν οι ζεστες και με ειδε λιγο ο ήλιος... εχουμε την τυχη να ζουμε σε μια χωρα που δεν τσιγγουνευεται τον ηλιο. Γι αυτο αντεχουμε μετα από τόσα που μας εχουν κάνει..!)

κοριτσάκι σε σκέφτομαι συχνά κι ελπίζω να έρθει η στιγμή, να γίνει το κλικ! που θα σε κάνει να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου και να πιστέψεις πως το σώμα σου θα φέρει στον κόσμο και τα δύο αγγελούδια σου τελειόμηνα και υγιή. Συγχαρητήρια που βοηθήθηκες με ψυχολόγο, σε μια χώρα που αυτό είναι τόσο μεγάλο ταμπού....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Κοριτσάκι μου μπράβο! Θεωρω φοβερή ωριμότητα να ξεκαθαρισεις τι θελεις και να εχεις το απολυτο κουραγιο να το ανακοινωσεις και να εχεις επιπλεον και υποστηριξη. Νομιζω οτι αν σε πιασει παλι το "θέλω παιδί" το ξαναβλέπεις αλλά δεν ειναι αναγκη να πιεστεις. Οπως νιωθεις και δεν εχεις υποχρεωση σε κανενα.., ουτε καν στον αντρα σου.

Kale κι εγω στην πρωτη εξωσωματικη ήμουν πολυ χαλαρη. Εγω ειχα παει ολοκληρω ΣΚ ιστιοπλοϊα και κουβαλουσα σε ισοθερμικό τσαντακι παγοκύστες και gonalpeptyl! Για να κανω τις ενεσεις δεινοπαθησα γιατι κονουσε το ατιμο..περα δωθε περα δωθε και εγω προσπαθουσα μα βρω στόχο.

kOZcp3.png

Τι έχεις καλό μου???? Ειναι απο αυτες τις γκρίζες μέρες που σου φταίνε όλα? Τις περνάω και γω....;)

Πήγα στον Δανιηλίδη, θεσσαλονίκη. Πολύ καλός γιατρός, πολλά ζευγάρια θα συναντήσεις να περιμένουν και σαν ανθρωπος ειναι φευγάτος :)...Μας ελεγε εμάς να χαλαρώσουμε, να πίνουμε κανένα ποτήρι κρασί και να περνάμε καλα...;)

Μου πήρε πλήρες ιστορικό και ηταν ενθουσιασμένος που ειχα τοσο καλό ιστορικό ατομικό και οικογενειακό..και γι αυτο το λογο δεν θελησε να μου κανει πολλές εξετάσεις και να δίνω τζάμπα χρήματα...μου ειπε μετα τις 3 εξωσωματικές θελει παραπάνω ψάξιμο...γιατί ήταν ακριβές...αν και καλύτερα να τις εκανα απο το να παίρνω ορμόνες...

ΚΑι ενα καλο ακόμα ειναι οτι σου παιρνουν εκει αίμα και το στέλνουν αυτοι στο εργαστήριο..δεν πας εσυ αλλη μέρα για να δώσεις το αίμα...

Το μόνο κακό ειναι οτι περιμένεις πολλή ώρα στην αναμονη εμείς ετυχε να περιμένουμε και 3 ώρες...μπήκαμε 10 παρα το βράδυ..:shock: Ο άντρας μου μέσα στην γκρίνια ήταν....:rolleyes:

κάπως έτσι, αλλά σήμερα δεν είναι γκρίζα, είναι μαύρη.... προσπαθώ να κλείσω διακόπτη, συνήθως τα καταφέρνω, σήμερα είναι αδύνατον, μου έρχεται συνέχεια στο μυαλό εκείνη η μέρα .... απο το πρωί μέχρι το βράδυ και είναι σαν να τη ζω ξανά και ξανά...

θα το περάσω.............. κάποια στιγμή ...........

Στον Δανιηλίδη πήγες δηλαδή στο εξωτερικό του ιατρείο, όχι στο νοσοκομείο?

url]

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥ..!!!!!!!!!!

Aνιτάκι εγώ είμαι μέσα...όποτε θες...:D:D:D:D

ΩΡΑΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...!!!!!!!!

ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ...!!!!!!!!!!!

Geia sas omorfes.

Labrinipo mou mpravo! Xarika para poli gia ta nea sou kai sigkinithika! Makari ola kala Kai omala na kilisoun se oli sou tin egkimosini. :)

Piga kai go ston giatro kai eida ta agoria mou. Ola kala, pio kala den mporouse na einai mas eipe o giatros. Kathe fora o antras mou auto rotaei! O enas einai 500 Kai o allos 600 gr. mas evgale Kai oraies pics 3d. Tora arxisan na mou metrane glikozi, piesi Kai me zigisan. Evala sxedon 14 kg :shock: mommy! Tha gino teras mexri ti genna!

Filakia se oles

Xxxxx

ΚΕΦΤΕΔΑΚΙ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ.....!!!!!!!!!

ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ....!!!!!!!

Anitaki mou egw eimai mesa ...

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ...!!!!!!!!!!!!!

Αγαπούλες μου!!!

Καλησπέρα Καλησπέρα!

Ανιτάκι τρελό εννοείται πως ειμαι μέσα για 14/04!

Ανυπομονώ!

ΘΑ ΤΡΕΛΛΑΘΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια της Νότιας Ελλάδας θέλω και γω συνάντηση :shock::shock::shock::(:(:(

ΕΣΥ ΜΠΟΥΜΠΟΥ ΜΟΥ.....ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ ΖΑΚΥΝΘΟ....!!!!!!!!

Φυσικά είμαι και εγώ μέσα για τον καφέ.

Καληνύχτα ζουζούνες μου!!!!!

ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ......!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου ο άντρας μου τελείωσε απο το Λυμπε!

Στα πολύ γρήγορα μου είπε οτι του ζήτησαν όλο το ιστορικό μας και του είπαν ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα κρίνουν εκείνοι αν χρειάζεται dna.

Βέβαια τους έδωσε το ελεύθερο να το κάνουν αν χρειάζεται.

:-)

ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΡΟΥΛΗΣ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ.....ΕΧΕΙΣ ΑΝΤΡΑ ΜΑΛΑΜΑ.....!!!!!!!!!!!!

καλημέρα κοριτσάρες μου!

συνάντηση???? Ουάου! Θέλω! Θέλω!

ΠΩ-ΠΩ.....ΠΟΣΕΣ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ...!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρούδια κοριτσάκια μου...

Εγώ κορίτσακια μου έχω όλη την εβδομάδα που τρώγομαι με τα ρούχα μου, δεν θέλω να ξανακάνω εξωσωματική, το σκέφτηκα από δω το σκέφτηκα από κει και χθες το βράδυ το ανακοίνωσα και στον άντρα μου, ο οποίος είναι μαζί μου και μου είπε ότι θα γίνει ότι θέλω εγώ.Βαρέθηκα ρε κορίτσια, δεν αντέχω άλλο, άλλες κοπέλες μπορουνε και έχουν την δύναμη εγώ δεν αντέχω, θέλω να ζήσω χωρίς αυτο το άγχος και αυτή την αγωνία, αρα αποφάσησα να συνεχίσω στον Τσίλι ανα τρίμηνο με εξετάσεις και αν έρθει το μωράκι καλώς αν όχι δεν πειράζει...

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΑΡΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.....!!!!

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΣΑΤΕ ΣΕ ΜΑΚΑΚΕΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΦΥΣΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ...!!!!!

ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΜΗ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ.....ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ....ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΑ.....ΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ...!!!!!

ΣΥΜΦΩΝΩ!

Εξωσωματική να μην κανεις! Αλλα τους λογους της παλίνδρομής και της ανεμβρυικής να τους ψάξεις γιατι μπορει να αποτελούν πρόβλημα και στη φυσική σύλληψη. Αν και πιστεύω οτι και τα 2 ηταν τυχαία γεγονότα και θα μεινεις μονη σου εγκυος...(αληθεια το πιστευω δεν το λεω ετσι) καλύτερα να εισαι σίγουρη και καλυμένη απο παν ενδεχόμενο.....

ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΔΗΜΗΤΡΑ.....!!!!!!!!!!!!!!

ΤΙ ΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ..???????

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΤΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΡΥΟΜΕΤΑΦΟΡΑ......ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΛΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ...!!!!!!!!

Koritsaki mou gliko, makari na minis fisiologika.

Ala ama thelis pedaki toso poli prepi na eisai dinati kai prepina kaneis ta panta na to apoktisis. I koliti mou ekane pano apo 10 eksosomatikes kai sta 42 genise ena kouklo. Den evgaze oaria auti, ena sto toso. Me 300 monades puregon evgale 1. Vrike ena telio giatro, pigane me fisiko kiklo kai genise. Kai apo sperma tipota to spoudeo. Emine 3 fores mazi tou kai 2 palindromisan.

Ama thelis tha sou pw se pm pios einai.

Love u !!!!!

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΝ ΜΟΥ...!!!!!!!

Ανιτακι μου αρεσει η πρόταση για καφε, εγω ειμαι μεσα. Δεν μενει παρά να το κανονίσουμε. Μακάρι να μπορουσαμε να ειμαστε όλες...μη ξεχνατε θα πρέπει να κανονισουμε και το bachelor της Dada 75.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧ......ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ.....!!!!!!!!

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Agaph mou esu ...

Tha kaneis auto pou niothis, TELOS !!! Otan tha eisai etoimi na kaneis kati tote tha to kaneis. Xalarose ...

Egw to skeytome alios. To exo parei apofasi oti den ginete alios (pou den ginete) kai i eksosomatiki einai pleon PART OF MY LIFE. Mou aresei na pigeno sto giatro mou kai den exo provlima na kano eksosomatiki. Ksero oti kapia stigmi tha exo to pedaki mou !!!!

Yv7Sp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...