Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Κοριτσάκια μου σας αφήνω προς το παρόν.Λέω να ξαπλώσω μήπως καταφέρω και κλείσω λίγο τα μάτια μου.Μόλις γυρίσω από το νοσοκομείο θα σας γράψω.Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ πολύ για την αμέριστη συμπαράστασή σας και τα καλά σας λόγια.Σας αγαπώ πολύ!!!

Καλη ξεκούραση αγαπούλα μου, όλα καλά να πάνε αύριο και μόλις είσαι οκ μας ενημερώνεις...Δε χρειάζεται να σου πω ότι για ότι θες είμαστε εδώ....Σ' αγαπάμε πολύ κοριτσάρα μου, κοιμήσου να ηρεμήσεις λίγο...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου σας αφήνω προς το παρόν.Λέω να ξαπλώσω μήπως καταφέρω και κλείσω λίγο τα μάτια μου.Μόλις γυρίσω από το νοσοκομείο θα σας γράψω.Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ πολύ για την αμέριστη συμπαράστασή σας και τα καλά σας λόγια.Σας αγαπώ πολύ!!!

καλή δύναμη...για αυριο.....πονάω σαν να συμβαίνει σε εμένα.........όλα καλά να πάνε......σε αγαπώ.....

De to pisteuo. roubies mou lipamai para poli. giati re gamoto. giati prepei na einai toso diskolo... tha ta katafereis telika na to ksereis tha to deis eimai sigouri. na xeis dinami ipomoni k kouragio.

Αστα ρε Αρτεμάκι, συγκλονιστήκαμε όλες σήμερα...Το Ναντιάκι μας είναι ψυχούλα και είναι σίγουρο ότι θα τα καταφέρει...

Εσυ τι κάνεις??? Πεινάσανε τα θηριάκια μας????

cOiVp2.png

nai! Etoimasteite Gia agria ksenixtia! vevaia eseis eiste sinithismenes. antlo gala tora, se kana 2 oro 3 oro edo tha eimai pali.

skeftomai to nadiaki mas k tou stello polles euxes k agkalies.

Esi rikaki pos eisai?

x

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

nai! Etoimasteite Gia agria ksenixtia! vevaia eseis eiste sinithismenes. antlo gala tora, se kana 2 oro 3 oro edo tha eimai pali.

skeftomai to nadiaki mas k tou stello polles euxes k agkalies.

Esi rikaki pos eisai?

x

Αν εξαιρέσεις τη στεναχώρια από τη Νάντια μας, μια χαρά στην ηρεμία μας...

Οι κολικοί περάσανε ή ταλαιπωρούνται ακόμα???

cOiVp2.png

ΝΑΝΤΙΑΚΙ MOY καλη δυναμη ψυχη μου! Σε σκεφτομαι συνεχεια.....

Εισαι ενα δυνατο παιδι με ψυχραιμια και θεληση και ολα αυτα θα σε βοηθησουν να συνεχισεις απο αυριο το ταξίδι προς το παιδακι σας...Το εχω ξαναπει οτι ανταμοιβονταιι οι καλοι ανθρωποι και σενα η ψυχουλα σου ξεχειλιζει απο καλοσυνη....

Εχθες εκλαιγα στο μπανιο μη με δει ο αντρας μου....ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Η Ναντιουλα μας θα κανει παιδακι και οχι μονο 1 και 2 και 3...απλα σταναχωρεθηκα τοσο πολυ...........

Γιατι ο θεος το δινει αφου ειναι να το παρει? Και γιατι σε μας που ειμαστε τοσο ταλαιπωρημενες και πληγωμενες στο θεμα αυτο? Το ιδιο εγινε και με το ΛΙΝΑΚΙ μας...

Υπαρχει καποιος σκοπος, καποιος λόγος ή καποιο διδαγμα μεσα απο ολα αυτα? Αν ναι ...αν ειναι πιο ξεκαθαρο τουλαχιστον ωστε να καταλαβουμε, να κατανοησουμε και να διδαχθουμε ωστε να προχωρησουμε πιο ευκολα σε αυτο τον ηδη δυσκολο δρομο...αλλιως εγω το βρισκω αδικο και σκληρο ολο αυτο....

Ευχομαι...οσο χαζο και αν ακουστει σημερα ξαφνικα να αλλαξουν ολα...και να ξανακουσετε καρδουλα....δεν ξερω αν αυτο γινεται ιατρικα....εγω ομως αυτο επιθυμω και ας ειναι χαζο....

Επειδη ομως οι επιθυμιες δεν εκπληρωνονται παντα... ευχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ και στη ΝΑΝΤΙΟΥΛΑ και στο ΛΙΝΑΚΙ ως τα χριστουγενα να εχουν φουσκωμενες κοιλιτσες με μωρακια υγιη!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Αχ κορίτσια μου είστε τόσο καλές!!!!!

Στεναχωριέμαι και για το αντράκι μου που δεν "πρόλαβε" να στεναχωρεθεί ο ίδιος γιατι νταντεύει συνέχεια εμένα!!!!

Eισαι τυχερη Ναντιακι μου που εχεις τετοιον αντρα διπλα σου και αυτος τυχερος που εχει εσενα! Σας ευχομαι να ειστε παντα αγαπημενοι και με ΠΟΛΛΗ ΥΓΕΙΑ και ολα θα ξαναγινουν!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ναντιουλα μου σε σκεφτομουν ολο το βραδυ, εννοειται να μας λες οτι νιωθεις κι οτι θες και οι στεναχωριες ειναι μεσα στο προγραμμα, εγω τα περασα οταν εχασα τα διδυμα στην 8η εβδομαδα ασε τελικα ολες εχουμε περασει λιγο πολυ δυσκολα, αλλα ειδες τώρα ο καλος θεουλης με λίγο κοπο παραπανω μου εστειλε δυο παιδακια ετσι θα κανει και σε σενα και πολυ σύντομα θα δεις! Σ'αγαπω πολυ πολυ και σε σκεφτομαι.

Βροχερουλα εχουμε υπερηχο σήμερα? με το καλο γλυκεια μου.

Αρτεμις ξενυχτας ε? αξιζει ομως αυτο το ξενυχτι πιο πολυ απο ολα.

Φιλια Καλημερα κουκλες!

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

KΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε Πηνελόπη και Βροχερή που εχουν υπέρηχο σήμερα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Kalimera koritsia.

Nantiaki to xw perasei akrivws to idio eixame akousei ki emeis kardoula. Elpizw o kariotipos na sou ferei apadhseis, oxi opws se mena pou den eixe tipota to emvryo kai htan tyxaio gegonos.

Katalavainw ton pono sou kai thn fovia sou elpizw na eisai pio dynath apo mena kai na to xeperaseis pio grhgora, egw akoma palevw.

Eisai megalh psyhi sou eyxomai oti kalytero eilikrina apo ta vathi ths kardias mou!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...