Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Και εγώ να το χωνέψω προσπαθώ αγαπούλα.Δεν ήταν γραφτό φαίνεται.Τώρα το μόνο που θέλω είναι να τελειώνουμε αύριο και να γυρίσω σπίτι μου.

σε αγαπώ τόοοοοοοοσο πολύ.........δεν ξέρω τι άλλο να σου πω........σε αγαπώ....θα ήθελα να ήμουν κοντά σου...

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει κούκλα.Ψαρεύει ο άντρας σου???Χρειάζεται υπομονή το ψάρεμα.Εμένα μου φαίνεται βαρετό.Έπιασε τίποτα να φάτε φρέσκο ψαράκι???
Με φάγαν τα κουνούπια σήμερα.Και έχω και σίτες σε όλο το σπίτι.Από που στο καλό ξετρύπωσαν???

Και εγώ το βαριέμαι...Του αρέσει πολύ και τα τελευταία 2 χρόνια βρήκε ένα φίλο με βάρκα και πάνε τώρα για καλαμάρια. Καλά τα πήγε γύρισε με κανα κιλό περίπου...

Ενα περίεργο πράγμα με τα κουνούπια, εξαφανίζονται και εμφανίζονται από το πουθενά...Εσεις είχατε και τις βροχές γι' αυτό εμφανίστηκαν πάλι. Θέλει ένα καλό αεράκι για να φύγουν από εκεί που ήρθαν...

cOiVp2.png

σε αγαπώ τόοοοοοοοσο πολύ.........δεν ξέρω τι άλλο να σου πω........σε αγαπώ....θα ήθελα να ήμουν κοντά σου...

Το ξέρω Μορφάκι μου.Και εγώ σε αγαπώ πολύ.Όλες σας αγαπώ πολύ.Τέτοια στήριξη και τόση αγάπη που πήρα σήμερα.

Και εγώ το βαριέμαι...Του αρέσει πολύ και τα τελευταία 2 χρόνια βρήκε ένα φίλο με βάρκα και πάνε τώρα για καλαμάρια. Καλά τα πήγε γύρισε με κανα κιλό περίπου...

Ενα περίεργο πράγμα με τα κουνούπια, εξαφανίζονται και εμφανίζονται από το πουθενά...Εσεις είχατε και τις βροχές γι' αυτό εμφανίστηκαν πάλι. Θέλει ένα καλό αεράκι για να φύγουν από εκεί που ήρθαν...

Καλή ψαριά είχε.Θα φάτε ωραιότατο φρέσκο καλαμάρι.Γιαμ γιαμ!!!!

Δεν έβρεξε εδώ.Πάντως να φύγουν τα σιχαμένα!!!

Το ξέρω Μορφάκι μου.Και εγώ σε αγαπώ πολύ.Όλες σας αγαπώ πολύ.Τέτοια στήριξη και τόση αγάπη που πήρα σήμερα.

θα ήθελα να σου πάρω όλο αυτό τον πόνο.......αλλά δεν ξέρω πως........

Διαφημίσεις

Καλή ψαριά είχε.Θα φάτε ωραιότατο φρέσκο καλαμάρι.Γιαμ γιαμ!!!!

Δεν έβρεξε εδώ.Πάντως να φύγουν τα σιχαμένα!!!

Α νόμιζα ότι κάτι έριξε και στην Αθήνα...Ε να φυσήξω να φύγουνε τα άτιμα...Φουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Και μόνο που μιλάμε και το μοιράζομαι νιώθω καλύτερα.Αυτό είναι ήδη αρκετά σημαντικό.
Δεν φαντάζεσαι πόσο παίρνετε που απλώς μιλάμε.Να είστε καλά!!!

Το ίδιο να κάνεις και με το αντράκι σου, να το συζητάς να ηρεμήσει και εκείνος λίγο, τον σκεφτόμαστε και αυτόν πεστου...

cOiVp2.png

Το ίδιο να κάνεις και με το αντράκι σου, να το συζητάς να ηρεμήσει και εκείνος λίγο, τον σκεφτόμαστε και αυτόν πεστου...

Η αλήθεια είναι ότι εγώ μιλάω περισσότερο από εκείνον ως συνήθως άλλωστε.Θα προσπαθήσω να τον κάνω να νιώσει και εκείνος καλύτερα.

Κοριτσάκια μου σας αφήνω προς το παρόν.Λέω να ξαπλώσω μήπως καταφέρω και κλείσω λίγο τα μάτια μου.Μόλις γυρίσω από το νοσοκομείο θα σας γράψω.Για μια ακόμη φορά σας ευχαριστώ πολύ για την αμέριστη συμπαράστασή σας και τα καλά σας λόγια.Σας αγαπώ πολύ!!!

De to pisteuo. roubies mou lipamai para poli. giati re gamoto. giati prepei na einai toso diskolo... tha ta katafereis telika na to ksereis tha to deis eimai sigouri. na xeis dinami ipomoni k kouragio.

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...