Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 13 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Πήγα να σου γράψω ότι είναι μια γλυκιά ανυπομονησία αλλά μόνο εσύ ξέρεις πώς νιώθεις τελικά.  Βάλε την μουσική που σε χαλαρώνει πάρε βαθιές ανάσες και όλα θα πάνε καλά. Μέσα από την καρδιά μου στο εύχομαι. Και επίσης σου εύχομαι να περάσουν γρήγορα οι ώρες μέχρι Πέμπτη απόγευμα για να ησυχάσεις🤍🤍🤍

πρίν από 44 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Καλή αρχή!!να πάνε όλα καλά!! 
      η δική μου συμβουλή εφόσον λες ότι υπάρχει πρόβλημα με το σπερμα είναι να πάτε σε εξειδικευμένο ανδρολόγο!! Μην το παραμελήσετε ακόμα και αν δεν το προτείνει ο εξωσωματικός ή ακόμη και αν πει ότι δεν χρειάζεται. 
      Αν δεν κάνω λάθος, έχεις συμμετοχή 25% στα φάρμακα και εξαρτάται από τι και πόσα φάρμακα θα σου δώσει. Έχω πληρώσει και 500€ για συμμετοχή. 
      Θα πρότεινα να προχωράς βήμα βήμα..μην σκέφτεσαι από τώρα το παρακάτω.. ένα ένα !! 

Λες επειδή εγώ ήμουν σε ήπια διέγερση να μου βγήκαν 140€; Γιατί είναι μεγάλη η διαφορά 

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Ναντιάκι μου, τι ώρα θα πας αύριο ???

Πρέπει να είμαι εκεί στις 8.15.Προς το παρόν θέλω να τελειώσει και αυτό το διαδικαστικό και μετά να πάω διακοπές να ηρεμήσω λίγο.Και αυτό που ελπίζω περισσότερο απ'όλα είναι να μας δώσει ο καρυότυπος την απάντηση.Ίσως αυτό με κάνει να ηρεμήσω περισσότερο.Τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω.

Πρέπει να είμαι εκεί στις 8.15.Προς το παρόν θέλω να τελειώσει και αυτό το διαδικαστικό και μετά να πάω διακοπές να ηρεμήσω λίγο.Και αυτό που ελπίζω περισσότερο απ'όλα είναι να μας δώσει ο καρυότυπος την απάντηση.Ίσως αυτό με κάνει να ηρεμήσω περισσότερο.Τουλάχιστον έτσι θέλω να ελπίζω.

Ναι μωρό μου, να πας τις διακοπούλες και να ηρεμήσεις, όσο γίνεται και όσο μπορείς.

να ξέρεις πως και ο καρυότυπος τίποτα να μην δείξει δε σημαίνει πως θα ξαναγίνει, γιατί καταλαβαίνω πως αυτό φοβάσαι ... δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και δε σημαίνει πως πάντα υπάρχει πρόβλημα.

Οπότε μην το βάλεις έτσι στο μυαλό σου, ότι και αν είναι και όπως κι αν είναι ...

Καλό κουράγιο εύχομαι για αύριο και πραγματικά εύχομαι να είναι το τελευταίο δυσάρεστο που θα έχετε.

url]

Είχα αποφασίσει να μη μπω μέχρι να μας γράψεις, αλλά αφού μας θες εσύ, εγώ εδώ είμαι αγαπούλα, χωρίς λόγια, χωρίς υποσχέσεις μα με ανοιχτά αυτιά για να βγάλεις ότι σε πονά και μια ανοιχτή αγκαλιά για να χωθείς και να ξεχάσεις...Αυτές οι μέρες είναι για σένα Ναντιάκι μου και για τον πόνο που σε βαραίνει, να προσπαθήσουμε να τον διώξουμε μακρυά όσο μπορούμε και να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία...Σε αγαπώωωωωω....

cOiVp2.png

Ναι μωρό μου, να πας τις διακοπούλες και να ηρεμήσεις, όσο γίνεται και όσο μπορείς.

να ξέρεις πως και ο καρυότυπος τίποτα να μην δείξει δε σημαίνει πως θα ξαναγίνει, γιατί καταλαβαίνω πως αυτό φοβάσαι ... δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά και δε σημαίνει πως πάντα υπάρχει πρόβλημα.

Οπότε μην το βάλεις έτσι στο μυαλό σου, ότι και αν είναι και όπως κι αν είναι ...

Καλό κουράγιο εύχομαι για αύριο και πραγματικά εύχομαι να είναι το τελευταίο δυσάρεστο που θα έχετε.

Σε ευχαριστώ πολύ Ζεττάκι μου.

Ξέρεις τι φοβάμαι πραγματικά???Σε εσάς θα το πω γιατί ξέρω ότι θα με καταλάβετε.Φοβάμαι στ'άλήθεια ότι όλο αυτό συνέβη επειδή το σπέρμα μας δεν είναι καλό.Αυτός ήταν ο ενδόμυχος φόβος μου σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως είμαι έγκυος.Από τη μια σκεφτόμουν πως αφού το διάλεξε η φύση αυτό θα είναι το πιο γερό,αλλά από την άλλη τα σπερμοδιαγράμματα δεν μου αφήναν μεγάλα περιθώρια.'Ηταν ο πρώτος μου φόβος.Δεν το είχα πει πουθενά,αλλά φοβόμουν.Και φυσικά δεν μπορώ να το πω στο αντράκι μου και να το πικράνω γιατί έκανε όλες τις προσπάθειες που μπορούσε για να βελτιωθεί το σπέρμα.Δεν θέλω να μοιραστώ αυτές μου τις σκέψεις μαζί του,αλλά νιώθω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει.Μακάρι να κάνω λάθος.

Διαφημίσεις

Είχα αποφασίσει να μη μπω μέχρι να μας γράψεις, αλλά αφού μας θες εσύ, εγώ εδώ είμαι αγαπούλα, χωρίς λόγια, χωρίς υποσχέσεις μα με ανοιχτά αυτιά για να βγάλεις ότι σε πονά και μια ανοιχτή αγκαλιά για να χωθείς και να ξεχάσεις...Αυτές οι μέρες είναι για σένα Ναντιάκι μου και για τον πόνο που σε βαραίνει, να προσπαθήσουμε να τον διώξουμε μακρυά όσο μπορούμε και να ατενίσουμε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία...Σε αγαπώωωωωω....

Ρικάκι μου με κάνεις και δακρύζω!!!Και εγώ σε αγαπώ πολύ και όλες δηλαδή σας αγαπώ και διαπιστώνω ότι δεν αντέχω μακρυά σας.Σας τα λέω και μοιράζεται ο πόνος που νιώθω.Μόνο που στεναχωριέμαι για τις εγκυούλες μας που δεν θέλω να τις στεναχωρώ καθόλου,αλλά δεν αντέχω μακρυά σας.Ελπίζω να με καταλαβαίνουν και να με συγχωρήσουν που έδωσα τέτοια στεναχώρια στο παρεάκι μας.

Έλα Ρικάκι μου, να κάνουμε παρέα στο Ναντιάκι, και εγώ αυτό λέω, εμείς όσο μπορούμε δίπλα της.

Ξέρεις τι φοβάμαι πραγματικά???Σε εσάς θα το πω γιατί ξέρω ότι θα με καταλάβετε.Φοβάμαι στ'άλήθεια ότι όλο αυτό συνέβη επειδή το σπέρμα μας δεν είναι καλό.Αυτός ήταν ο ενδόμυχος φόβος μου σχεδόν από την πρώτη στιγμή που έμαθα πως είμαι έγκυος.Από τη μια σκεφτόμουν πως αφού το διάλεξε η φύση αυτό θα είναι το πιο γερό,αλλά από την άλλη τα σπερμοδιαγράμματα δεν μου αφήναν μεγάλα περιθώρια.'Ηταν ο πρώτος μου φόβος.Δεν το είχα πει πουθενά,αλλά φοβόμουν.Και φυσικά δεν μπορώ να το πω στο αντράκι μου και να το πικράνω γιατί έκανε όλες τις προσπάθειες που μπορούσε για να βελτιωθεί το σπέρμα.Δεν θέλω να μοιραστώ αυτές μου τις σκέψεις μαζί του,αλλά νιώθω πως κάτι τέτοιο συμβαίνει.Μακάρι να κάνω λάθος.

Μην με ευχαριστείς βρε καρδιά μου, είμαστε μαζί σε όλα.

Το ξέρω μωρό μου πως αυτό φοβάσαι και καταλαβαίνω οτι φοβάσαι να μην το ξανζήσεις. αυτός είναι και ο λόγος που σου λέω πως ακόμα κι αν ο καρυότυπος είναι καθαρός, δε σημαίνει κάτι. Να σου πω την αλήθεια εγώ σου εύχομαι να είναι καθαρός και αυτό να ηταν απλά ενα κακό τυχαίο γεγονός.

Καλά κάνεις και δεν το λες στο μωρό σου, αυτό μπορεί και να τον τσάκιζε και δεν είναι καλό να πέσει κι άλλο η ψυχολογία του, εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές.

Σε αγαπώ πολύ πολύ, μην μου στεναχωριέσαι, όλα θα φτιάξουν.

url]

Ρικάκι μου με κάνεις και δακρύζω!!!Και εγώ σε αγαπώ πολύ και όλες δηλαδή σας αγαπώ και διαπιστώνω ότι δεν αντέχω μακρυά σας.Σας τα λέω και μοιράζεται ο πόνος που νιώθω.Μόνο που στεναχωριέμαι για τις εγκυούλες μας που δεν θέλω να τις στεναχωρώ καθόλου,αλλά δεν αντέχω μακρυά σας.Ελπίζω να με καταλαβαίνουν και να με συγχωρήσουν που έδωσα τέτοια στεναχώρια στο παρεάκι μας.

Μη βασανίζεις κι άλλο τον εαυτό σου, καταλαβαίνουν απόλυτα και οι εγκυούλες. και εμείς σε θέλουμε εδώ κοντά μας ... να μας τα λες όλα .. οτι νιώθεις ... οτι σκέφτεσαι.

url]

Δε θέλω να σε κάνω να δακρύζεις, τα δάκρυα μας είναι για το μωράκι σου που έφυγε και σου άφησε ένα κενό, δύσκολα να το αποδεχτείς αλλά και ερωτηματικά που δύσκολα βρίσκουν απάντηση. Ευχομαι να σου στείλει σύντομα το αδελφάκι του το οποίο θα σε συντροφεύει για μια ζωή...Οι εγκυούλες μας καταλαβαίνουν, και όχι μόνο σε συγχωρούν αλλά θέλουν να σε βοηθήσουν...Γι' αυτό να λες ότι θέλεις που σε βοηθά...

cOiVp2.png

Έλα Ρικάκι μου, να κάνουμε παρέα στο Ναντιάκι, και εγώ αυτό λέω, εμείς όσο μπορούμε δίπλα της.

Μην με ευχαριστείς βρε καρδιά μου, είμαστε μαζί σε όλα.

Το ξέρω μωρό μου πως αυτό φοβάσαι και καταλαβαίνω οτι φοβάσαι να μην το ξανζήσεις. αυτός είναι και ο λόγος που σου λέω πως ακόμα κι αν ο καρυότυπος είναι καθαρός, δε σημαίνει κάτι. Να σου πω την αλήθεια εγώ σου εύχομαι να είναι καθαρός και αυτό να ηταν απλά ενα κακό τυχαίο γεγονός.

Καλά κάνεις και δεν το λες στο μωρό σου, αυτό μπορεί και να τον τσάκιζε και δεν είναι καλό να πέσει κι άλλο η ψυχολογία του, εμείς οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές.

Σε αγαπώ πολύ πολύ, μην μου στεναχωριέσαι, όλα θα φτιάξουν.

Ναι Ζεττάκι μου, η βραδια είναι της Νάντιούλας μας....

Λογικό Ναντιούλα μου να το σκέφτεσαι και ακόμα καλύτερα να κάνεις τον καρυοτυπο μπας και φανεί κάτι...Μπορείς αύριο με το γιατρό όταν δεν είναι μπροστά το αντράκι να το συζητήσεις να σου πει τη γνώμη του και αν έπαιξε αυτό ρόλο...Ασε το αντράκι σου γιατί πιστεύώ ότι περνάει πλέον και από το δικό του μυαλό, και εχει να διαχειριστεί και αυτός αρκετα...Και όπως σου είπε και το Ζεττάκι εμείς είμαστε πιο δυνατές...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Θα σας πω και κάτι άλλο σε μια βραδιά σαν και αυτήν που είναι τελείως εξομολογητική τελικά.Πίστευα πως το εμβρυάκι μου θα ήταν αγοράκι και είχα σχεδόν αποφασίσει πως θα τον έλεγα Άγγελο αφού σαν άγγελος μπήκε στην ζωή μου.Τώρα πια είναι ο Άγγελός μου στον ουρανό.Όπως ξαφνικά μπήκε στην ζωή μου...έτσι ξαφνικά έφυγε ο Άγγελός μου....

Ναι Ζεττάκι μου, η βραδια είναι της Νάντιούλας μας....

Λογικό Ναντιούλα μου να το σκέφτεσαι και ακόμα καλύτερα να κάνεις τον καρυοτυπο μπας και φανεί κάτι...Μπορείς αύριο με το γιατρό όταν δεν είναι μπροστά το αντράκι να το συζητήσεις να σου πει τη γνώμη του και αν έπαιξε αυτό ρόλο...Ασε το αντράκι σου γιατί πιστεύώ ότι περνάει πλέον και από το δικό του μυαλό, και εχει να διαχειριστεί και αυτός αρκετα...Και όπως σου είπε και το Ζεττάκι εμείς είμαστε πιο δυνατές...

Δυστυχώς και εγώ φοβάμαι πως αργά ή γρήγορα μπορεί να περάσει από το μυαλό του.Μακάρι να μην περάσει ποτέ.Δεν θέλω να έχει αυτό το συναισθηματικό βάρος.Δεν φταίει αυτός σε τίποτα ακόμα και έτσι να είναι.

Θα σας πω και κάτι άλλο σε μια βραδιά σαν και αυτήν που είναι τελείως εξομολογητική τελικά.Πίστευα πως το εμβρυάκι μου θα ήταν αγοράκι και είχα σχεδόν αποφασίσει πως θα τον έλεγα Άγγελο αφού σαν άγγελος μπήκε στην ζωή μου.Τώρα πια είναι ο Άγγελός μου στον ουρανό.Όπως ξαφνικά μπήκε στην ζωή μου...έτσι ξαφνικά έφυγε ο Άγγελός μου....

Εκει παρέα στον ουράνο με τα άλλα αγγελάκια που το ζηλεψανε και το πήρανε παρέα θα προσέχει τη μανούλα του που τόσο στεναχωρήθηκε και θα φροντίσει να της στείλει αδελφάκι...

cOiVp2.png

Εκει παρέα στον ουράνο με τα άλλα αγγελάκια που το ζηλεψανε και το πήρανε παρέα θα προσέχει τη μανούλα του που τόσο στεναχωρήθηκε και θα φροντίσει να της στείλει αδελφάκι...

Μακάρι....

ααχχ καλό μου κοριτσάκι ... σίγουρα το εμβρυακι σου θα είναι ένα αγγελάκι και θα φροντίσει να φωτιστεί ξανά το γλυκό σου προσωπάκι.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...