Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , kate82 είπε:

Σ έχει κάνει λογικά κάποιον υπέρηχο τώρα για να δει πως ξεκίνησε ο κύκλος. Μόλις σε κάνει prp 2 μέρες μετά θα σου ξαναζητήσω υπέρηχο. Με πόσο ξεκίνησες τον κύκλο?

Σ έχει κάνει λογικά υπέρηχο για να δει πως ξεκίνησε? Μετά από το prp θα σε ξαναζητησει υπέρηχο στις 2 μέρες αν θυμάμαι καλά, εμένα έτσι μου είπε, θα κάνω και εγώ.  Με πόσο ξεκίνησες?

Δεν μου ειπε με ποσο ξεκινησα,εχω κανει μεχρι τωρα 2 υπερηχους αυριο prp και την Δευτερα Ετ.

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Το ξέρω ότι έχεις δίκιο Ανιτάκι μου.Το εύχομαι για όλες μας να αποκτήσουμε σύντομα ένα γερό μωράκι.Για εμένα και το αντράκι μου δεν ήταν γραφτό αυτή τη φορά.

εκεί που ο Θεούλης χρωστά..............διπλά και τριπλά το ανταποδίδει............μπορεί να αργεί μα ποτέ δεν ξεχνά..................να το θυμάσαι Ρουμπάκι.................εγώ μετά την απόξεση ήρθα πολύ κοντά Του.........και να σου πω τι απάλυνε τον πόνο μου;;;η εξομολόγηση σε έναν φοβερό Πνευματικό..................δεν το είχα ξανακάνει............μα με λύτρωσε............οι ευχούλες που μου διάβασε...............τα λόγια του...........τότε μόνο απελευθερώθηκα από τα φαντάσματα..................

bhgdp3.png

Διαφημίσεις

εκεί που ο Θεούλης χρωστά..............διπλά και τριπλά το ανταποδίδει............μπορεί να αργεί μα ποτέ δεν ξεχνά..................να το θυμάσαι Ρουμπάκι.................εγώ μετά την απόξεση ήρθα πολύ κοντά Του.........και να σου πω τι απάλυνε τον πόνο μου;;;η εξομολόγηση σε έναν φοβερό Πνευματικό..................δεν το είχα ξανακάνει............μα με λύτρωσε............οι ευχούλες που μου διάβασε...............τα λόγια του...........τότε μόνο απελευθερώθηκα από τα φαντάσματα..................

Μακάρι κοριτσάκι μου να πάνε όλα καλά στο μέλλον για όλες μας.Τώρα νιώθω περίεργα.Σκέφτομαι γιατί μου το έδωσε αφού θα μου το έπαιρνε.Νομίζω γι'αυτό στεναχωρήθηκα πιο πολύ απ'όλα.Την υπογονιμότητα είχα μάθει να την παλεύω και πια δεν με στεναχωρούσε,αυτό όμως ήταν κάτι που δεν είχα ξαναβιώσει και από όλες εσάς που το είχατε βιώσει παρακαλούσα το Θεό να μην το βιώσω και εγώ.Αλλά από την άλλη ποιά είμαι εγώ για να αποτελώ εξαίρεση???

Σε ευχαριστώ πολύ Ανιτάκι μου.Δυστυχώς πρέπει να περάσουμε και αυτό.Ίσως είναι μια δοκιμασία,δεν ξέρω.Προσπαθώ τόσο πολύ να μην χάσω την πίστη μου.Τα μάτια μου πονάνε από το κλάμα και η ψυχή μου είναι σφιγμένη.

Σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου.Σας αγαπώ τόσο.Μου δίνετε διέξοδο μεγάλη.

Το ξέρω ότι έχεις δίκιο Ανιτάκι μου.Το εύχομαι για όλες μας να αποκτήσουμε σύντομα ένα γερό μωράκι.Για εμένα και το αντράκι μου δεν ήταν γραφτό αυτή τη φορά.

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...

ΟΜΩΣ ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ.....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.....

ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΌΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ....

ΣΥΝΗΘΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΤΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ....

ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Ρουμπάκι μου ευχομαι να είναι το τελευταίο κακό που περνάς......

όλα καλά να πάνε αύριο στην απόξεση...... να μπεις να μας γράψεις αν είσαι καλά...... κουράγιο κ δύναμη σε σένα κ στο αντράκι σου.....γρήγορα να το ξεπεράσετε .........θα σε σκέφτομαι.......

σε φιλώ.........

dYw9p3.png

ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΠΟΝΑΣ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΛΕΩ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ...

ΟΜΩΣ ΝΑΝΤΙΑ ΜΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,

ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ.....ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.....

ΠΑΝΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΌΤΙ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ....

ΣΥΝΗΘΩΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΤΟΣΟ ΑΦΟΡΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ....

ΟΜΩΣ, ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ...

Το ξέρω μωρέ Ανιτάκι μου,το ξέρω.Σίγουρα υπάρχει πάντα κάποιος λόγος που εμείς είμαστε τόσο μικροί για να τον γνωρίζουμε.Εύχομαι μόνο να μου δώσει ο καρυότυπος μια απάντηση στο γιατί.

Διαφημίσεις

Ρουμπάκι μου ευχομαι να είναι το τελευταίο κακό που περνάς......

όλα καλά να πάνε αύριο στην απόξεση...... να μπεις να μας γράψεις αν είσαι καλά...... κουράγιο κ δύναμη σε σένα κ στο αντράκι σου.....γρήγορα να το ξεπεράσετε .........θα σε σκέφτομαι.......

σε φιλώ.........

Κοριτσάκι μου σε συχαριστώ πολύ για την συμπαράσταση.Θα σας γράψω αύριο.Και πάλι εσύ δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι.Θέλω να μας γράψεις αύριο τα ευχάριστα από τον γιατρό σου.Και πάλι χίλια συγγνώμη από εσένα και όλες τις εγκυούλες που τάραξα σήμερα άθελά μου,αλλά κορίτσια δεν μπορώ χωρίς εσάς.

NANTIAKI μου, γλυκό μου κοριτσάκι ...

πραγματικά δεν έχω λόγια. Λυπάμαι αφάνταστα, σου στέλνω όλη μου την αγάπη.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι να προσπαθήσεις να μείνεις δυνατή, να μη χάσεις την ελπιδα και την πίστη σου και την κατάλληλη στιγμή, όλα θα γίνουν.

Σε αγαπώ πολύ πολύ και με τη σκέψη μου είμαι δίπλα σου και σου κρατώ το χέρι.

url]

NANTIAKI μου, γλυκό μου κοριτσάκι ...

πραγματικά δεν έχω λόγια. Λυπάμαι αφάνταστα, σου στέλνω όλη μου την αγάπη.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι να προσπαθήσεις να μείνεις δυνατή, να μη χάσεις την ελπιδα και την πίστη σου και την κατάλληλη στιγμή, όλα θα γίνουν.

Σε αγαπώ πολύ πολύ και με τη σκέψη μου είμαι δίπλα σου και σου κρατώ το χέρι.

Ευχαριστώ πολύ Ζεττάκι μου.Χαίρομαι πραγματικά πολύ που σας έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή.

Ευχαριστώ πολύ Ζεττάκι μου.Χαίρομαι πραγματικά πολύ που σας έχω δίπλα μου αυτή τη στιγμή.

Αγαπούλα μου γι αυτό είμαστε εμείς οι φούλες σου και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα που εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα μικρή μου.

Ελπίζω αύριο να είναι η τελευταία "δύσκολη" μέρα για σένα και μετά να έρχονται μόνο ευχάριστα.

Θέλω να προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς καλά και να μην το βάλεις κάτω.

Μακάρι να ήμουν πιο κοντά και να ερχόμουν να σε αγκαλιάσω, όμως πραγματικά με τη σκέψη είμαι δίπλα σου.

url]

Αγαπούλα μου γι αυτό είμαστε εμείς οι φούλες σου και στα ευχάριστα και στα δυσάρεστα που εύχομαι να μην υπάρξουν άλλα μικρή μου.

Ελπίζω αύριο να είναι η τελευταία "δύσκολη" μέρα για σένα και μετά να έρχονται μόνο ευχάριστα.

Θέλω να προσπαθείς να είσαι όσο μπορείς καλά και να μην το βάλεις κάτω.

Μακάρι να ήμουν πιο κοντά και να ερχόμουν να σε αγκαλιάσω, όμως πραγματικά με τη σκέψη είμαι δίπλα σου.

Αχ Ζεττάκι μου το ξέρω ότι με σκέφτεσαι.Αναρωτιέμαι ξανά ύστερα από πολύ καιρό γιατί πρέπει να παιδευόμαστε όλες μας τόσο για το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.Γιατί να είναι τόσο δύσκολο.

Διαφημίσεις

Αχ Ζεττάκι μου το ξέρω ότι με σκέφτεσαι.Αναρωτιέμαι ξανά ύστερα από πολύ καιρό γιατί πρέπει να παιδευόμαστε όλες μας τόσο για το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο.Γιατί να είναι τόσο δύσκολο.

Δυστυχώς μωρό μου, έτσι είναι ... για κάποιες είναι πολύ εύκολο ... και για κάποιες πολύ δύσκολο και επώδυνο ... όμως κανένα δεν αφήνει ο Θεός ... Ίσως να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ... όμως εφόσον το έζησες έστω και τόσο, μικρή μου, είμαι σίγουρη ότι θα το ξαναζήσεις σύντομα και τότε θα πάρεις και ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου. Θα στο στείλει ο Θεούλης σίγουρα.

Πάρε το χρόνο σου, τις ανάσες σου και όταν νιώσεις ξανά έτοιμη θα έρθει.

url]

Δυστυχώς μωρό μου, έτσι είναι ... για κάποιες είναι πολύ εύκολο ... και για κάποιες πολύ δύσκολο και επώδυνο ... όμως κανένα δεν αφήνει ο Θεός ... Ίσως να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ... όμως εφόσον το έζησες έστω και τόσο, μικρή μου, είμαι σίγουρη ότι θα το ξαναζήσεις σύντομα και τότε θα πάρεις και ένα μωράκι στην αγκαλίτσα σου. Θα στο στείλει ο Θεούλης σίγουρα.

Πάρε το χρόνο σου, τις ανάσες σου και όταν νιώσεις ξανά έτοιμη θα έρθει.

Τι να πω ρε Ζεττάκι αυτό είπε και ο γιατρός.Η γνώμη του είναι να μην κάνω ακόμα εξωσωματική και να προσπαθούμε μόνοι μας για το επόμενο εξάμηνο.Ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτώ,αλλά μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή του.Στο κάτω κάτω σε ό,τι μου έχει πει μέχρι τώρα έχει πέσει μέσα.Μακάρι λοιπόν να είναι έτσι.Αν και μικρής διάρκειας η εγκυμοσύνη μου ήταν ό,τι ωραιότερο μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα μαζί με τον γάμο μου.Απλά τώρα πια φοβάμαι.Φοβάμαι πιο πολύ από πριν.

Τι να πω ρε Ζεττάκι αυτό είπε και ο γιατρός.Η γνώμη του είναι να μην κάνω ακόμα εξωσωματική και να προσπαθούμε μόνοι μας για το επόμενο εξάμηνο.Ακόμα δεν ξέρω τι θα κάνω είναι πολύ νωρίς για να το σκεφτώ,αλλά μάλλον θα ακολουθήσω τη συμβουλή του.Στο κάτω κάτω σε ό,τι μου έχει πει μέχρι τώρα έχει πέσει μέσα.Μακάρι λοιπόν να είναι έτσι.Αν και μικρής διάρκειας η εγκυμοσύνη μου ήταν ό,τι ωραιότερο μου έχει συμβεί μέχρι σήμερα μαζί με τον γάμο μου.Απλά τώρα πια φοβάμαι.Φοβάμαι πιο πολύ από πριν.

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάσαι.

Είναι όντως πολύ νωρίς για να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, άσε τις μέρες να περάσουν και κάποια στιγμή θα βρεις το δρόμο σου ξανά ....

Το χρονικό περιθώριο θα το θέσεις εσύ μαζί με το αντράκι σου, μόλις περάσει το πρώτο στάδιο θα αποφασίσετε τι θα κάνετε.

Μέχρι τότε προσπάθησε να ξεχνιέσαι όσο μπορείς, ξέρω είναι δύσκολο, αλλά και εμείς θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε.

Προσπάθησε να είσαι και δίπλα στο αντράκι σου και να μιλάτε ... κάνει καλό να μοιράζεστε τον πόνο .. το φόβο και τις σκέψεις σας,

url]

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να φοβάσαι.

Είναι όντως πολύ νωρίς για να πάρεις οποιαδήποτε απόφαση, άσε τις μέρες να περάσουν και κάποια στιγμή θα βρεις το δρόμο σου ξανά ....

Το χρονικό περιθώριο θα το θέσεις εσύ μαζί με το αντράκι σου, μόλις περάσει το πρώτο στάδιο θα αποφασίσετε τι θα κάνετε.

Μέχρι τότε προσπάθησε να ξεχνιέσαι όσο μπορείς, ξέρω είναι δύσκολο, αλλά και εμείς θα είμαστε εδώ να βοηθήσουμε όσο και όπως μπορούμε.

Προσπάθησε να είσαι και δίπλα στο αντράκι σου και να μιλάτε ... κάνει καλό να μοιράζεστε τον πόνο .. το φόβο και τις σκέψεις σας,

Είστε η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω αυτήν την ώρα μαζί με το μωρό μου.Πόσο μα πόσο σας αγαπώ!!!

Είστε η καλύτερη παρέα που θα μπορούσα να έχω αυτήν την ώρα μαζί με το μωρό μου.Πόσο μα πόσο σας αγαπώ!!!

Ναντιάκι μου και εμείς σε αγαπάμε όλες και σε σκεφτόμαστε.

Είσαι πολύ καλό παιδί και να δεις θα ξαναγελάσει το χειλάκι σου σύντομα.

url]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...