Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, nikoulini33 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι και εγώ καινούρια εδώ και θέλω λίγο τα φώτα σας.

Τέλος Μαρτίου ξεκινάμε τη διέγερση των ωοθηκών εάν όλα πάνε καλά, 5 Μαρτίου περνάω επιτροπή. Εμένα οι εξετάσεις μου είναι όλες καλές, ΑΜΗ έχω 1,9 και ηλικία 32. Πρόβλημα έχουμε με το σπερμα γιαυτο και η γυναικολόγος μου πρότεινε κατευθείαν γιατρό για εξωσωματική στο Μητέρα.

Ξέρετε περίπου το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή και εάν τελικά έχει νόημα; Το πρήξιμο από τα φάρμακα πως είναι; Πόσο καιρό σας κράτησε; Εχω κανονίσει ραντεβού να πάρω και μια δεύτερη γνώμη γιατί νιώθω ότι δεν έχω πλήρη εικόνα. Είπαμε ότι θα μεταφέρουμε 2 έμβρυα αλλά η πιθανότητα μιας δίδυμης κύησης με τρομάζει είναι η αλήθεια. Σε συζήτηση με τη γυναικολόγο που θα με παρακολουθεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τους φόβους μου για διπλή κύηση μου λέει Ε άμα χρειαστεί θα σε περιορίσουμε.

Δεν ξέρω, νομίζω είμαι σε σύγχυση…

Καλως ήρθες κοπέλα μου! είμαι ακριβώς στην ίδια φάση με εσένα και έχω ακριβώς της ίδιες φοβίες!ξεκινάω φάρμακα μέσα Μαρτίου!εγώ περιμένω την απόφαση της επιτροπής, έχω αγοράσει ήδη τα έξτρα φάρμακα και σκέψου με συμμετοχή ήδη έχω δώσει 80 ευρώ. Το κόστος των φαρμάκων που καλύπτει η επιτροπή αν το καλύψεις μόνη σου είναι μεγάλο..σκέψου το ένα μπουκαλάκι από τα ενέσιμα είναι πάνω κάτω 45 ευρώ...οπότε καταλαβαίνεις.Την συζήτηση για τα  δυο έμβρυα  την είχα εχτές με τον άντρα μου και με τρομάζει και εμένα η αλήθεια είναι!Καλή αρχή να σου ευχηθώ και θα τα λέμε!Μην πελαγώνεις , θα τα καταφέρουμε!!!💖

Koula - mares

kale

Recommended Posts

πω πω τι μου θυμίζεις ρε ρουμπάκι;;;;

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ δεν ήθελα να το ξανακούσω να συμβαίνει και ειδικά από πονεμένες και ταλαιπωρημένες καρδούλες.................

Ρουμπάκι μου................ό,τι κι αν σου γράψω τίποτε δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που νοιώθεις............και το γιατί που δεσπόζει στο μυαλουδάκι σου.................σίγουρα το σποράκι σου θα είναι εκεί ψηλά και θα σε χαιρετά....μαζί με τα δικά μας.....και θα προετοιμάζει το αδερφάκι να έρθει πολύ πολύ σύντομα......................

αγκάλιασε το αντράκι σου.....κουρνιάστε και τα δυο ....και θα το ξεπεράσετε καλό μου.................. παρακάτω σε περιμένει το μωρό σου....να είσαι σίγουρη!!!!!

σου στέλνω μια τεράστια αγκαλια..............γεμάτη αγάπη, κατανόηση και πολλά χαδάκια!!!!

Αχ κορίτσι μου τα έχεις περάσει και εσύ.Ξέρω πως ακόμα είναι νωρίς,αλλά θα συνέλθω και θα προσπαθήσω για ένα ακόμα μωράκι.Τι να κάνουμε,είναι κρίμα το ξέρω,αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι.Απλά θέλω να τελειώσουν όλα αύριο για να μπορέσω να συνέλθω τουλάχιστον σωματικά το συντομότερο δυνατόν.Αλήθεια εσένα μετά από πόσο καιρό σου ήρθε περίοδος και επανήλθες σωματικά τουλάχιστον???Μέσα σε όλα αυτά δεν ρώτησα τίποτα τον γιατρό εκείνη την ώρα.Θα μου πει αύριο βέβαια,απλά ρωτάω.

Διαφημίσεις

κ εμείς σ΄αγαπάμε......κ το ξέρεις......:cry::cry::cry::cry::cry:

Το ξέρω αγαπούλα μου,το ξέρω.

Απλά δεν θέλω εσύ να μου στεναχωριέσαι που είσαι και εγκυούλα.Όλα θα πάνε καλά για όλες μας,που θα πάει.

Αχ κορίτσι μου τα έχεις περάσει και εσύ.Ξέρω πως ακόμα είναι νωρίς,αλλά θα συνέλθω και θα προσπαθήσω για ένα ακόμα μωράκι.Τι να κάνουμε,είναι κρίμα το ξέρω,αλλά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι.Απλά θέλω να τελειώσουν όλα αύριο για να μπορέσω να συνέλθω τουλάχιστον σωματικά το συντομότερο δυνατόν.Αλήθεια εσένα μετά από πόσο καιρό σου ήρθε περίοδος και επανήλθες σωματικά τουλάχιστον???Μέσα σε όλα αυτά δεν ρώτησα τίποτα τον γιατρό εκείνη την ώρα.Θα μου πει αύριο βέβαια,απλά ρωτάω.

Ρουμπάκι μου.............κι εγώ έτσι ήθελα............να πάω όσο πιο γρήγορα να τελειώσει το μαρτύριο.......................κενή συναισθημάτων.............η περίοδος μου ήρθε μετά από 25-28 μέρες αν θυμάμαι......αλλά το αίμα ερχόταν και έφευγε ... είχα δηλαδή από την απόξεση και μετά λίγο αιματάκι.....αλλά η περίοδος ήρθε κανονικά...............

να σου πω κάτι............όλα αυτά είναι τίποτα...............θα περάσουν...............κι ο πόνος θα περάσει και θα αντικατασταθεί από μια λαχτάρα απεριόριστη για ένα νέο νινάκι................

όλα καλά θα πάνε καλό μου καλό μου συναδελφάκι!!!θα δεις που θα έρθει πολύ σύντομα...............τώρα η φωλίτσα σου έχει τη μνήμη.....και θα το ξανακάνει πολύ σύντομα............

να μου είσαι ήρεμη όσο μπορείς.....................και να μην χάνεις την πίστη σου!!!

είμαι δίπλα σου για ό,τι θες...................γλυκό μου Ρουμπάκι..............

σε νοιώθω στον απόλυτο βαθμό.......................κάθε σου σκέψη..........και κάθε συναίσθημα!!!

γλυκό μου ρουμπάκι!!!

bhgdp3.png

η περίοδος έρχεται κανονικά τον επόμενο μήνα...... εμένα μου είχε έρθει σε 28 μέρες ακριβώς....... τις πρώτες μέρες θα έχεις λίγο αιματάκι.....μη φοβάσαι.....δεν είναι τίποτα η διαδικασία.......

dYw9p3.png

Ρουμπάκι μου.............κι εγώ έτσι ήθελα............να πάω όσο πιο γρήγορα να τελειώσει το μαρτύριο.......................κενή συναισθημάτων.............η περίοδος μου ήρθε μετά από 25-28 μέρες αν θυμάμαι......αλλά το αίμα ερχόταν και έφευγε ... είχα δηλαδή από την απόξεση και μετά λίγο αιματάκι.....αλλά η περίοδος ήρθε κανονικά...............

να σου πω κάτι............όλα αυτά είναι τίποτα...............θα περάσουν...............κι ο πόνος θα περάσει και θα αντικατασταθεί από μια λαχτάρα απεριόριστη για ένα νέο νινάκι................

όλα καλά θα πάνε καλό μου καλό μου συναδελφάκι!!!θα δεις που θα έρθει πολύ σύντομα...............τώρα η φωλίτσα σου έχει τη μνήμη.....και θα το ξανακάνει πολύ σύντομα............

να μου είσαι ήρεμη όσο μπορείς.....................και να μην χάνεις την πίστη σου!!!

είμαι δίπλα σου για ό,τι θες...................γλυκό μου Ρουμπάκι..............

σε νοιώθω στον απόλυτο βαθμό.......................κάθε σου σκέψη..........και κάθε συναίσθημα!!!

γλυκό μου ρουμπάκι!!!

Όπως το λες ακριβώς....κενή συναισθημάτων....Ακόμα ηχεί στα αφτιά μου η φωνή του γιατρού.Δεν θέλω να λέω άλλα για να μην ταράζω τις εγκυούλες μας.Κορίτσια μου εγκυούλες μου σας ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη γι'αυτά που γράφω,δεν θέλω να σας στεναχωρώ,αλλά έχω ανάγκη να τα μοιραστώ μαζί σας.Συγγνώμη κορίτσια μου,ναι???

Διαφημίσεις

η περίοδος έρχεται κανονικά τον επόμενο μήνα...... εμένα μου είχε έρθει σε 28 μέρες ακριβώς....... τις πρώτες μέρες θα έχεις λίγο αιματάκι.....μη φοβάσαι.....δεν είναι τίποτα η διαδικασία.......

Δεν φοβάμαι βροχερούλα μου γιατί έχω εμπιστοσύνη στο γιατρό,απλά ρωτάω.

Όπως το λες ακριβώς....κενή συναισθημάτων....Ακόμα ηχεί στα αφτιά μου η φωνή του γιατρού.Δεν θέλω να λέω άλλα για να μην ταράζω τις εγκυούλες μας.Κορίτσια μου εγκυούλες μου σας ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη γι'αυτά που γράφω,δεν θέλω να σας στεναχωρώ,αλλά έχω ανάγκη να τα μοιραστώ μαζί σας.Συγγνώμη κορίτσια μου,ναι???

πες οτιδήποτε αρκεί να ανακουφιστείς εσύ.......πες μας αν σου κάνει καλό όλη την ιστορία....τι σου είπε ο γιατρός κλπ....... ότι θέλεις κ όπως νοιώθεις εσύ καλύτερα.......αν δεν θες αυτά πες μας άλλα...... ότι θέλεις...... μη ζητάς συγνώμη......δεν υπάρχει λόγος........

dYw9p3.png

αχ βρε κοριτσάκι μου..............είσαι τόσο γλυκό πλάσμα...................να τα πεις όσα έχεις στο μυαλουδάκι σου................και στην ψυχούλα σου.............να ξελαφρώσεις λίγο καλή μου.......................

bhgdp3.png

ΜΠΗΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ....

ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια μου είστε τόσο καλές!!!!!

Στεναχωριέμαι και για το αντράκι μου που δεν "πρόλαβε" να στεναχωρεθεί ο ίδιος γιατι νταντεύει συνέχεια εμένα!!!!

εσύ έχεις μεγαλύτερη ανάγκη για φροντίδα τώρα κοριτσάκι μου........ κ αυτός στεναχωριέται.....αλλά σκέφτεται πρώτα εσένα.......μαζί θα το ξεπεράσετε καλό μου............μαζί..........αγκαλιά.......

dYw9p3.png

Στεναχωριέμαι και για το αντράκι μου που δεν "πρόλαβε" να στεναχωρεθεί ο ίδιος γιατι νταντεύει συνέχεια εμένα!!!!

έτσι είναι τα αντράκια.................το περνάνε σιωπηλά................μα μένουν βράχοι δίπλα μας!!!

όλα θα πάνε καλά Ρουμπάκι μου................ακόμη κι αν τώρα φαντάζει βουνό.............όλα θα πάνε καλά!!!

bhgdp3.png

ΣΩΠΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ....ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ..

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

name-graphics-anita-633978.gif

ΟΤΙ ΔΕ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ.....ΜΕ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ..!!!

ΜΠΗΚΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ....

ΝΑΝΤΙΑΚΙ ΜΟΥ, ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΨΥΧΗ ΜΟΥ....ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ....

ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ΜΟΥ...

ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.....

Σε ευχαριστώ πολύ Ανιτάκι μου.Δυστυχώς πρέπει να περάσουμε και αυτό.Ίσως είναι μια δοκιμασία,δεν ξέρω.Προσπαθώ τόσο πολύ να μην χάσω την πίστη μου.Τα μάτια μου πονάνε από το κλάμα και η ψυχή μου είναι σφιγμένη.

Σας ευχαριστώ πολύ που είστε δίπλα μου.Σας αγαπώ τόσο.Μου δίνετε διέξοδο μεγάλη.

ΣΩΠΑ ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ, ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ....ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ 9 ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΣΟΥ..

ΣΕ ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ....ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΜΑΣ....

Το ξέρω ότι έχεις δίκιο Ανιτάκι μου.Το εύχομαι για όλες μας να αποκτήσουμε σύντομα ένα γερό μωράκι.Για εμένα και το αντράκι μου δεν ήταν γραφτό αυτή τη φορά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...