Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Διαφημίσεις

μπήκα με φόρα κι έκανα χαρούλες επειδή μου λείψατε..............

και...... και......

σκ@τ@

.............

νάντια μου σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά..... θα προσευχηθώ για το αγγελουδάκι σου... και τι να πω..... είμαι σίγουρη πως τα γατίσια ματάκια σου θα χαμογελάσουν σύντομα..... να πάνε όλα καλά αύριο.... καλή δύναμη και σε σένα και το αντράκι σου..........

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Δεν ξέρω τι να πω για την φουλίτσα μας....μόνο ότι έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ...

Δυστυχώς μέσα στη ζωή είναι και τα καλά και τα κακά...το μόνο που θα πω είναι γιατί ο Θεός μας το δίνει αν είναι να το πάρει πίσω???Απορώ....

Δεν ξέρω....λυπάμαι...

Ναντιακι όταν θα είσαι έτοιμη το παρεάκι θα σε περιμένει και θα κάνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να γιατρέψει την πληγή σου....

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Λαμπρινούλα μου, είναι μια γλύκα η μικρή σου.

Σε ρώτησα και σε προηγούμενο post αλλά μάλλον δεν το είδες.

Πως πάει με το ματάκι της ???

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ... ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΜΠΟΡΕΙΣ

ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ

Ζεττακι μου γλυκο σε ευαχαριστω πολυ, εσυ να κανεις εξωσωματικη οταν πραγματικα θα νιωθεις ετοιμη και σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ειναι και η τυχερη αυτη και θα ειναι δεν μπορει με τοση θετικη ενεργεια θα κατσει. Σεπτεμβριος ειναι ενας καλος μήνας για συλληψη λενε οι ανοσολογοι. Μασαζ ξερω κι εγω οτι δεν κανει ουτε πριν την εξωσωματικη ουτε στην περιοδο δεν ξερω το λογο.

Σχετικα με το ματακι της μικρης το κανει ολο και λιγοτερο και ισως να περνα και μερα να μην το κανει θα το επανεξετασουμε απο Σεπτεμβρη.

Πολλα φιλια να περνας καλα κι εσυ και ολες!:-P

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια καλησπέρα.Είναι η πρώτη φορά που γράφω χωρίς νωρίτερα να έχω διαβάσει τι έχετε γραψει.

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.Δυστυχώς το μωράκι μου χάθηκε.Πάει η καρδούλα του και δεν είχε μεγαλώσει.Αύριο πάω για απόξεση.Σας αγαπώ πολύ κορίτσια μου αλλά τώρα δεν μπορώ να μιλήσω άλλο.Ίσως μπω αργότερα!!!

γιατί? γιατί??? γιατί??? :(:(:(:(:(:(:(:(

είναι τραγικό......δεν έχω λόγια κοριτσάκι μου.........:(:(:(

μια αγκαλιά κ πολλά φιλιά................

dYw9p3.png

Ναντια δεν το πιστευω, αμαν πια να μην χαρουμε γιατι ρε γαμωτο γιατι??? Οτι θες ειμαστε εδω για σενα, α ρε κουκλιτσα απιστευτο μου φαινεται, εχω σκασει, εβαλα τα κλαματα,

Να ξερεις οτι Σ΄αγαπω πολυ πολυ κι ο θεουλης θα μας ακουσει και θα το ξαναστειλει πιο σωστα αυτη την φορα.

Προσπαθησε να ηρεμησεις οσο μπορεις γλυκεια μου, και οπωσδηποτε να ζητησετε να εξεταστει για να βρειτε το λογο. Φιλακια πολλα.

image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495398image.php?type=sigpic&userid=35235&dateline=1383495566

γιατί? γιατί??? γιατί??? :(:(:(:(:(:(:(:(

είναι τραγικό......δεν έχω λόγια κοριτσάκι μου.........:(:(:(

μια αγκαλιά κ πολλά φιλιά................

Κοριτσάκι μου εσύ δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι καθόλου.Να πας με ηρεμία να ακούσεις το μωράκι σου,έτσι καρδιά μου?Σε παρακαλώ δεν θέλω να ταράζεστε οι εγκυούλες.

Να μας ενημερώσεις.Αύριο δεν έχεις γιατρό νομίζω???

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για την συμπαράσταση.Σας αγαπώ πολύ και να ξέρετε ότι προσπαθώ να είμαι καλά.Αυτά δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή.Ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία.Θα ζητήσω καριότυπο μήπως καταφέρουμε να βρούμε το λόγο.Ο γιατρός μου είπε να μην ξεκινήσω άμεσα εξωσωματική και να προσπαθήσουμε για κανένα 6μηνο μόνοι μας γιατί πιστεύει ότι αφού πιάσαμε μια φορά θα ξαναπιάσουμε.Μακάρι να έχει δίκιο.

Σας αγαπώ πολύ και δεν θέλω να στεναχωριέστε.Τώρα θέλω να έρθει η αυριανή μέρα και να τελειώνει αυτός ο εφιάλτης και πάμε για άλλα.Πιστεύω πως το φασολάκι μου από εκεί ψηλά θα με προστατεύει και θα μου στείλει το αδερφάκι του που αυτή τη φορά θα είναι γερό και θα φτάσει ως το τέλος.

Ναντια δεν το πιστευω, αμαν πια να μην χαρουμε γιατι ρε γαμωτο γιατι??? Οτι θες ειμαστε εδω για σενα, α ρε κουκλιτσα απιστευτο μου φαινεται, εχω σκασει, εβαλα τα κλαματα,

Να ξερεις οτι Σ΄αγαπω πολυ πολυ κι ο θεουλης θα μας ακουσει και θα το ξαναστειλει πιο σωστα αυτη την φορα.

Προσπαθησε να ηρεμησεις οσο μπορεις γλυκεια μου, και οπωσδηποτε να ζητησετε να εξεταστει για να βρειτε το λογο. Φιλακια πολλα.

Λαμπρινούλα μου γλυκειά δεν θέλω να ταράζεσαι και να στεναχωριέσαι και να μου στεναχωρείς τον αγόραρο σου.Θα ξαναπροσπαθήσουμε και πιστεύω πως το αγγελάκι μου θα με προσέχει και θα μου στείλει το αδερφάκι του κάποια στιγμή.

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου εσύ δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι καθόλου.Να πας με ηρεμία να ακούσεις το μωράκι σου,έτσι καρδιά μου?Σε παρακαλώ δεν θέλω να ταράζεστε οι εγκυούλες.

Να μας ενημερώσεις.Αύριο δεν έχεις γιατρό νομίζω???

Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες πολύ για την συμπαράσταση.Σας αγαπώ πολύ και να ξέρετε ότι προσπαθώ να είμαι καλά.Αυτά δυστυχώς είναι μέσα στη ζωή.Ούτε η πρώτη είμαι ούτε η τελευταία.Θα ζητήσω καριότυπο μήπως καταφέρουμε να βρούμε το λόγο.Ο γιατρός μου είπε να μην ξεκινήσω άμεσα εξωσωματική και να προσπαθήσουμε για κανένα 6μηνο μόνοι μας γιατί πιστεύει ότι αφού πιάσαμε μια φορά θα ξαναπιάσουμε.Μακάρι να έχει δίκιο.

Σας αγαπώ πολύ και δεν θέλω να στεναχωριέστε.Τώρα θέλω να έρθει η αυριανή μέρα και να τελειώνει αυτός ο εφιάλτης και πάμε για άλλα.Πιστεύω πως το φασολάκι μου από εκεί ψηλά θα με προστατεύει και θα μου στείλει το αδερφάκι του που αυτή τη φορά θα είναι γερό και θα φτάσει ως το τέλος.

αχ βρε κοριτσάκι μου..........

ευχομαι όλα να πάνε καλά αυριο.......... σύντομα θα έρθει κ το αδερφάκι......είμαι σίγουρη γι αυτό......... σύντομα θα ΄ξανακάνουμε πάρτυ......... είσαι μεγάλη ψυχή......κ να ξερεις.........οι σπάνιοι άνθρωποι σαν εσένα.........δεν χάνονται ποτέ........

dYw9p3.png

κορίτσια πάω λιγο στο αντράκι μου... στεναχωρεθηκα με τη Ναντιουλα μας, πολύ...!

Σας φιλώ όλες, εχω και υπέρηχο αυριο πρωι... ..

Κοριτσάκι μου καλή επιτυχία αύριο στον υπέρηχο.Εσύ δεν θέλω να στεναχωριέσαι και να μου στεναχωρείς τα μωράκια σου,ναι???

πω πω τι μου θυμίζεις ρε ρουμπάκι;;;;

ουφφφφφφφφφφφφφφφφφ δεν ήθελα να το ξανακούσω να συμβαίνει και ειδικά από πονεμένες και ταλαιπωρημένες καρδούλες.................

Ρουμπάκι μου................ό,τι κι αν σου γράψω τίποτε δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο που νοιώθεις............και το γιατί που δεσπόζει στο μυαλουδάκι σου.................σίγουρα το σποράκι σου θα είναι εκεί ψηλά και θα σε χαιρετά....μαζί με τα δικά μας.....και θα προετοιμάζει το αδερφάκι να έρθει πολύ πολύ σύντομα......................

αγκάλιασε το αντράκι σου.....κουρνιάστε και τα δυο ....και θα το ξεπεράσετε καλό μου.................. παρακάτω σε περιμένει το μωρό σου....να είσαι σίγουρη!!!!!

σου στέλνω μια τεράστια αγκαλια..............γεμάτη αγάπη, κατανόηση και πολλά χαδάκια!!!!

bhgdp3.png

αχ βρε κοριτσάκι μου..........

ευχομαι όλα να πάνε καλά αυριο.......... σύντομα θα έρθει κ το αδερφάκι......είμαι σίγουρη γι αυτό......... σύντομα θα ΄ξανακάνουμε πάρτυ......... είσαι μεγάλη ψυχή......κ να ξερεις.........οι σπάνιοι άνθρωποι σαν εσένα.........δεν χάνονται ποτέ........

Κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά αύριο και δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι.Θέλω μόνο να μας ενημερώσεις για τα ευχάριστα νέα σου στο γιατρό,ναι???Σ'αγαπώ πολύ και εσένα και όλα τα κορίτσια.

Κοπέλα μου όλα θα πάνε καλά αύριο και δεν θέλω να μου στεναχωριέσαι.Θέλω μόνο να μας ενημερώσεις για τα ευχάριστα νέα σου στο γιατρό,ναι???Σ'αγαπώ πολύ και εσένα και όλα τα κορίτσια.

κ εμείς σ΄αγαπάμε......κ το ξέρεις......:cry::cry::cry::cry::cry:

dYw9p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...