Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Koula - mares

kale

Recommended Posts

τότε απλούστατα πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Θα κάνεις πολλές θυσίες για το παιδί σου... ε αυτή θα είναι η πρώτη;)

ευκολό να το λες....δύσκολο.....να το κάνεις....

Διαφημίσεις

Ναι καλά έκανες, και εγώ αυτό θα της έλεγα...Ουτως ή άλλως μπορείς να κρατήσεις και κατεψυγμένα για αργότερα....

οκ, αλλά τι σε διασφαλίζει οτι η συγκεκριμέμη δεν θα κάνει άλλη διεγερση μετά από ενα χρόνο ως δότρια πχ σε άλλο κέντρο ;

kOZcp3.png

οι καλέ τι να μου πει.....εγω απο μόνη μου δεν έλω....

Ε ναι ήμουνα σίγουρη...:evil::evil::evil:

Δε του κάνεις καμιά κουβέντούλα να δεις ότι ο άνθρωπος δεν έχει πρόβλημα μπας και ηρεμήσεις και τα δεις αλλίως τα πράγματα???

cOiVp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα.Είναι η πρώτη φορά που γράφω χωρίς νωρίτερα να έχω διαβάσει τι έχετε γραψει.

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.Δυστυχώς το μωράκι μου χάθηκε.Πάει η καρδούλα του και δεν είχε μεγαλώσει.Αύριο πάω για απόξεση.Σας αγαπώ πολύ κορίτσια μου αλλά τώρα δεν μπορώ να μιλήσω άλλο.Ίσως μπω αργότερα!!!

οκ, αλλά τι σε διασφαλίζει οτι η συγκεκριμέμη δεν θα κάνει άλλη διεγερση μετά από ενα χρόνο ως δότρια πχ σε άλλο κέντρο ;

δεν το σκέφτομαι έτσι......και στο ίδιο να κάνει δεν με απασχολεί...αν το σκεφτόμουνα έτσι δεν θα έκανα εξωσω με δώτρια...

Διαφημίσεις

Δε σε διασφαλίζει κανείς, όταν πρόκειται για δότριες ποτέ δε μπορείς να είσαι σίγουρη...Ας έχει τουλάχιστον και κατεψυγμένα...

cOiVp2.png

Κοριτσάκια καλησπέρα.Είναι η πρώτη φορά που γράφω χωρίς νωρίτερα να έχω διαβάσει τι έχετε γραψει.

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.Δυστυχώς το μωράκι μου χάθηκε.Πάει η καρδούλα του και δεν είχε μεγαλώσει.Αύριο πάω για απόξεση.Σας αγαπώ πολύ κορίτσια μου αλλά τώρα δεν μπορώ να μιλήσω άλλο.Ίσως μπω αργότερα!!!

σ'αγαπώ πολύ μονο αυτο... ειμαστε εδω...

kOZcp3.png

κοριτσάκι μου λυπάμαι.....΄σε αγαπώ.....λυπάμαι.....

.........................................................................

δεν εχω να πω κατι.........απλα δεν το πιστευω...το διαβαζω και το ξαναδιαβαζω...σου στελνω πολλες αγκαλιες.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

δεν το σκέφτομαι έτσι......και στο ίδιο να κάνει δεν με απασχολεί...αν το σκεφτόμουνα έτσι δεν θα έκανα εξωσω με δώτρια...

τότε γιατί σε ενοχλεί να δώσει και σε αλλο ζευγάρι σε περίπτωση που κάνει πολλά; εκτός και αν χρεώνουν ίδια τιμή ανεξέρτητα με τον αριθμό ωαρίων. Απλως έχω την εντύπωση ότι η χρέωση γίνεται ανα δανεικό ωάριο ... εκτός κι αν κάνω λάθος. θα το έχετε συζητήσει λογικα οπότε ξέρεις καλύτερα

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Μόλις γύρισα από τον γιατρό.Δυστυχώς το μωράκι μου χάθηκε.Πάει η καρδούλα του και δεν είχε μεγαλώσει.Αύριο πάω για απόξεση.Σας αγαπώ πολύ κορίτσια μου αλλά τώρα δεν μπορώ να μιλήσω άλλο.Ίσως μπω αργότερα!!![/Q

E OXI RE POUSTH MOU.

Πάλι μ@#$^ας έμεινα...όχι ρε γαμώτο...Οποτέ θέλεις θα μας μιλήσεις...Σ' αγαπώ πολύ και σου στέλνω μια μεγάλη αγκαλιά και ένα τεράστιο φιλί....

cOiVp2.png

κοριτσια βγαινω :(:(:(:(...ΔΙΔΥΜΗ ΨΥΧΗ ειμαι εδω οταν θα εισαι ετοιμη.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...