Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Koula - mares

kale

Recommended Posts

ίσα ίσα επειδή είναι αδερφός σου, θα καταλάβει και θα προσεύχεται κι αυτός να πετύχετε ... ενώ αν ήσουν αλλού... δεν θα το καταλάβαιναν και θα σε γλωσσοτρώγαν κόλας ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ !!!!!!!!!

δεν γίνεται αυτό που λέτε....σε ποιον θα βασιστεί ;

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να ακούω άλλα τέτοια.....ένας λόγοςνπαραπάνω που είναι αδερφός σου...΄'αλλωστε είναι καλύτερα να το κάνεις κοντά στην υστεροσκόπηση...

Τι να πω????

Δεν λέω τίποτα αλλο...

Τα λέμε μετά...φιλιά σε όλες

Κοριτσάκια μου, σας φιλώ.

Τα λέμε μετά.

Φιλάκια κοριτσάρες...

cOiVp2.png

Ναντιάκι γιατί μας έχεις στην αναμονή τόσο????

Τι έγινε με τα καμάρια σου στις εξετάσεις και το σημαντικότερο τι έγινε με τον υπέρηχο??? Μεγάλωσε το φασολάκι μας?????

cOiVp2.png

Δε ξέρω ρε Μορφάκι, ίσως ξέρεις καλύτερα, αλλά αν πες αυτή που θα βρούνε τότε είναι καλύτερη δότρια από μια άλλη αργότερα??? Εντάξει υποθέσεις είναι αυτά αλλά μετά μπορεί να τα σκέφτεσαι...

αυτή μου είπε θα το κανονίσει......α...την είπα αν η δώτρια είναι μόνο για εμάς...και μου είπε αν έχει πολλά ωάρια....μάλλον θα δώσουμε και σε άλλο ζευγάρι.....και της είπα οτι αυτό δεν το δέχομαι...θέλω να είναι μόνο για εμένα.....

Διαφημίσεις

γιατί εσυ νομίζεις οτι αν είμαι καλά δεν θα δουλεύω;τα είπαμε και το πρωί ....δεν γίνεται αλλιώς....

Βρε δεν ειναι εκεί το θέμα, μια χαρά θα είσαι, και θα δουλευεις και από όλα. Απλως αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι μάλλον χάνεις κάπου τον πραγματικό σου στόχο. Δουλευεις ώρες ατελειωτες για να μαζέψεις χρηματα,να κάνεις την εξωσωματικη και να αποκτησεις ενα παιδάκι...Τώρα λες ότι ό στοχος είναι μεν αυτός αλλά έχει και περιορισμούς λόγω δουλειάς! Φαυλος κύκλος Μορφάκι δεν γίνεται ετσι, κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις μια ξεκάθαρη προτεροότητα. Γιατί θεωρείς ότι η δουλειά έχει προτεραιότητα και οχι η προσπάθειά σου; .. και συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια το ότι είναι αδερφός σου ειναι ενας λόγος παραπάνω να δείξει κατανόηση...

kOZcp3.png

Μορφω ουδείς αναντικατάστατος ιδίως όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα...

επειδή δν ξέρετε...τι γίνεται τις γιορτες για αυτό τα λέτε αυτά....δν θα είμαι και εγω ήσυχη...ετσι είμαι...δεν μπορώ να αλλάξω...

αυτή μου είπε θα το κανονίσει......α...την είπα αν η δώτρια είναι μόνο για εμάς...και μου είπε αν έχει πολλά ωάρια....μάλλον θα δώσουμε και σε άλλο ζευγάρι.....και της είπα οτι αυτό δεν το δέχομαι...θέλω να είναι μόνο για εμένα.....

Ναι καλά έκανες, και εγώ αυτό θα της έλεγα...Ουτως ή άλλως μπορείς να κρατήσεις και κατεψυγμένα για αργότερα....

cOiVp2.png

Βρε δεν ειναι εκεί το θέμα, μια χαρά θα είσαι, και θα δουλευεις και από όλα. Απλως αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι μάλλον χάνεις κάπου τον πραγματικό σου στόχο. Δουλευεις ώρες ατελειωτες για να μαζέψεις χρηματα,να κάνεις την εξωσωματικη και να αποκτησεις ενα παιδάκι...Τώρα λες ότι ό στοχος είναι μεν αυτός αλλά έχει και περιορισμούς λόγω δουλειάς! Φαυλος κύκλος Μορφάκι δεν γίνεται ετσι, κάποια στιγμή πρέπει να βάλεις μια ξεκάθαρη προτεροότητα. Γιατί θεωρείς ότι η δουλειά έχει προτεραιότητα και οχι η προσπάθειά σου; .. και συμφωνώ απόλυτα με τα κορίτσια το ότι είναι αδερφός σου ειναι ενας λόγος παραπάνω να δείξει κατανόηση...

βρ αν του πω εγω θα κάνω εξωσω τον δεκέμβριο.....δεν θα μου πει μην κάνεις.....εγω δεν θα νοιώθω καλά.....και δεν θα το κάνω....

Μορφω ουδείς αναντικατάστατος ιδίως όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα...

Υπάρχει η Γαλλική version της συγκεκριμένης έκφρασης που λέει: οι αναντικατάστατοι γεμίζουν τα νεκροταφεία... δεν γίνεται κορίτσι, έχεις μια δουλειά να κάνεις για σένα και θα την κάνεις όσο αντίξοες και αν ειναι οι συνθήκες... Αλλωστε μιλάμε για ενα μηνα..απουσίας... μετά σου λέω θα είσαι μια χαρά και θα πηγαίνεις και στη δουλειά σου και από όλα...

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

επειδή δν ξέρετε...τι γίνεται τις γιορτες για αυτό τα λέτε αυτά....δν θα είμαι και εγω ήσυχη...ετσι είμαι...δεν μπορώ να αλλάξω...

Να υποθέσω ότι ο αδελφός σου δεν σου έχει πει τίποτα τέτοιο...Εσύ από μόνη σου τα σκέφτεσαι έτσι και τα αναβάλλεις...

cOiVp2.png

Υπάρχει η Γαλλική version της συγκεκριμένης έκφρασης που λέει: οι αναντικατάστατοι γεμίζουν τα νεκροταφεία... δεν γίνεται κορίτσι, έχεις μια δουλειά να κάνεις για σένα και θα την κάνεις όσο αντίξοες και αν ειναι οι συνθήκες... Αλλωστε μιλάμε για ενα μηνα..απουσίας... μετά σου λέω θα είσαι μια χαρά και θα πηγαίνεις και στη δουλειά σου και από όλα...

Μα ούτε μήνας δεν θα είναι ουσιαστικά....Καλά τα λένε και οι Γάλλοι...

cOiVp2.png

Ναι καλά έκανες, και εγώ αυτό θα της έλεγα...Ουτως ή άλλως μπορείς να κρατήσεις και κατεψυγμένα για αργότερα....

και εγω έτσι σκέφτηκα......αν δεν πετύχει....να έχω και κανένα στην κατάψυξη......γιατί να δώσω πάλι τόσα λεφτά δεν το κόβω..

βρ αν του πω εγω θα κάνω εξωσω τον δεκέμβριο.....δεν θα μου πει μην κάνεις.....εγω δεν θα νοιώθω καλά.....και δεν θα το κάνω....

τότε απλούστατα πρέπει να ξεπεράσεις τον εαυτό σου. Θα κάνεις πολλές θυσίες για το παιδί σου... ε αυτή θα είναι η πρώτη;)

kOZcp3.png

Να υποθέσω ότι ο αδελφός σου δεν σου έχει πει τίποτα τέτοιο...Εσύ από μόνη σου τα σκέφτεσαι έτσι και τα αναβάλλεις...

οι καλέ τι να μου πει.....εγω απο μόνη μου δεν έλω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...