Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 41 λεπτά , Alex@ είπε:

Καλησπέρα σε όλες!!!

Γυρίσαμε από τη Β επιπέδου η οποία πήγε πολύ καλά, ο γιατρός μας είπε πως και τα 2 μωρά είναι όπως πρέπει, έλεγξε όλα τα όργανα τους, τα άκρα τους, το πρόσωπο τους, τον εγκέφαλο, δεν ξέρω αν ξεχνάω κάτι. Μεγαλώνουν το ίδιο που είναι και αυτό καλό! Είδε και τον πλακούντα, όπως κατάλαβα είδε τη ροή του αίματος 

Έτσι να πάνε όλοι οι υπόλοιποι μήνες 🤍 όλα με το καλό μέχρι να συναντήσεις τα δίδυμακια σου 🤍🤍

Koula - mares

kale

Recommended Posts

αν με πάρει οκτώμβριο..εντάξει...αλλά μετά δεν γίνεται αρχίζει η πολλή δουλειά...και δεν γίνεται να λείπω...

Κάτσε ρε Μορφάκι μου, και αν μας κάτσει τον Οκτώβρη και τύχει να σου πει ο γιατρός ξεκούραση πολύ το πρώτο τρίμηνο τι θα γίνονταν με το μαγαζί???? Πολύ τα προεξοφλείς τα πράγματα και δε νομίζω ότι πρέπει να παίρνεις τόσες αναβολές σε τόσο σοβαρό ζήτημα...

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Σταματήστε πια! Ειμαι φαρμακειο και γελαω σα τη χαζη μονη μου! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

αν με πάρει οκτώμβριο..εντάξει...αλλά μετά δεν γίνεται αρχίζει η πολλή δουλειά...και δεν γίνεται να λείπω...

ναι αλλά αν είναι έτσι τότε ούτε το Φλεβάρη μπορείς γιατί θα πλησιάζει το Πάσχα, που εκεί πια κι αν έχετε δουλειά , μετά θα έρθει ο Μαιος , Κων/νου και Ελένης, Μεγάλη η Χάρη τους, ούτε τότε θα μπορείς, άρα μηπως να το κάνεις Ιούνιου του 14; αλλά ξεχνάω, ειπαμε θα ειμαστε σε τροχιά ανάπτυξης και δεν θα προλαβαίνουμε ....

kOZcp3.png

Περα απο πλακες κοριτσια εγω θα παω Σεπτεμβρη στους γιατρους..αν δε μου βρουνε κατι σοβαρο το βλεπω απο τελη οκτωβρη εως τελη νοεμβρη να ξεκινω..αναλογα και τον κυκλο...μην ξεχνατε εχω 50αρη κυκλο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Συγνώμη και αν μείνεις εγκυος τον Οκτώβρη έχεις σκοπό να πας για δουλειά μετά????

Θα με τρελάνεται ρε?????Για να σοβαρευόμαστε σιγά σιγά

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Περα απο πλακες κοριτσια εγω θα παω Σεπτεμβρη στους γιατρους..αν δε μου βρουνε κατι σοβαρο το βλεπω απο τελη οκτωβρη εως τελη νοεμβρη να ξεκινω..αναλογα και τον κυκλο...μην ξεχνατε εχω 50αρη κυκλο....

αυτό μη σε αγχώνει. Αποφάσισέ το πρώτα και για τον κυκλο μπορεί να σου δώσει αντισυλληψη στον προηγουμενο για να μπορέσει να κάνει και το κουμάντο του. Κι εγω έχω κυκλο ότι να 'ναι και στον κυκλο πριν την εξωσωματική πηρα αντισυλληπτικά για να μπορέσουμε να μετρήσουμε τα στοιχειώδη...

kOZcp3.png

Κάτσε ρε Μορφάκι μου, και αν μας κάτσει τον Οκτώβρη και τύχει να σου πει ο γιατρός ξεκούραση πολύ το πρώτο τρίμηνο τι θα γίνονταν με το μαγαζί???? Πολύ τα προεξοφλείς τα πράγματα και δε νομίζω ότι πρέπει να παίρνεις τόσες αναβολές σε τόσο σοβαρό ζήτημα...
άλλο αυτό....και άλλο να τον κρεμάσω στις γιορτές....αν δούλευα αλλού δν θα είχα πρόβλημα....αλλά είναι αδερφός μου....δεν μπορώ...δεν θα είμαι εντάξει ψυχολογικά.....θα είναι το μυαλό μου συνέχεια το μαγαζί..

άλλο αυτό....και άλλο να τον κρεμάσω στις γιορτές....αν δούλευα αλλού δν θα είχα πρόβλημα....αλλά είναι αδερφός μου....δεν μπορώ...δεν θα είμαι εντάξει ψυχολογικά.....θα είναι το μυαλό μου συνέχεια το μαγαζί..

ίσα ίσα επειδή είναι αδερφός σου, θα καταλάβει και θα προσεύχεται κι αυτός να πετύχετε ... ενώ αν ήσουν αλλού... δεν θα το καταλάβαιναν και θα σε γλωσσοτρώγαν κόλας ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ !!!!!!!!!

url]

ναι αλλά αν είναι έτσι τότε ούτε το Φλεβάρη μπορείς γιατί θα πλησιάζει το Πάσχα, που εκεί πια κι αν έχετε δουλειά , μετά θα έρθει ο Μαιος , Κων/νου και Ελένης, Μεγάλη η Χάρη τους, ούτε τότε θα μπορείς, άρα μηπως να το κάνεις Ιούνιου του 14; αλλά ξεχνάω, ειπαμε θα ειμαστε σε τροχιά ανάπτυξης και δεν θα προλαβαίνουμε ....

αη μαρή..τα χριστουγεννα είναι το πρόβλημα....μετά είμαστε εντάξει...

Διαφημίσεις

Δεν μπορώ να ακούω άλλα τέτοια.....ένας λόγοςνπαραπάνω που είναι αδερφός σου...΄'αλλωστε είναι καλύτερα να το κάνεις κοντά στην υστεροσκόπηση...

Τι να πω????

Δεν λέω τίποτα αλλο...

Τα λέμε μετά...φιλιά σε όλες

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Δε ξέρω ρε Μορφάκι, ίσως ξέρεις καλύτερα, αλλά αν πες αυτή που θα βρούνε τότε είναι καλύτερη δότρια από μια άλλη αργότερα??? Εντάξει υποθέσεις είναι αυτά αλλά μετά μπορεί να τα σκέφτεσαι...

cOiVp2.png

ίσα ίσα επειδή είναι αδερφός σου, θα καταλάβει και θα προσεύχεται κι αυτός να πετύχετε ... ενώ αν ήσουν αλλού... δεν θα το καταλάβαιναν και θα σε γλωσσοτρώγαν κόλας ...

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΟΥ !!!!!!!!!

συμφωνώ... συγκεντρώσου. Δουλευουμε για να ζούμε, δεν ζούμε για να δουλευουμε... ! οποια κι αν είναι η δουλειά, είτε δικία μας είτε ξένη..

kOZcp3.png

Συγνώμη και αν μείνεις εγκυος τον Οκτώβρη έχεις σκοπό να πας για δουλειά μετά????

Θα με τρελάνεται ρε?????Για να σοβαρευόμαστε σιγά σιγά

γιατί εσυ νομίζεις οτι αν είμαι καλά δεν θα δουλεύω;τα είπαμε και το πρωί ....δεν γίνεται αλλιώς....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...