Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλημέρούδια κοριτσάκια μου...

Μιμιτρα ένα βήμα την φορά, το πρώτο το έκανε ο αντρούλης σου και μπράβο του.Τη συνέχεια θα τη βρούμε μετά....και ελπίζω να είναι τόσο ευκολη υπόθεση μετά και να χρειαστείς μαιευτήρα γυναικολόγο και τίποτα άλλο.

Sweet μην αγχώνεσαι καθόλου μπέμπα και η louloulilika μας συλλογή ενός ωαρίου έκανε τα (δυο ήταν ανώριμα) και τώρα είναι εγκυούλα.

Εγώ κορίτσακια μου έχω όλη την εβδομάδα που τρώγομαι με τα ρούχα μου, δεν θέλω να ξανακάνω εξωσωματική, το σκέφτηκα από δω το σκέφτηκα από κει και χθες το βράδυ το ανακοίνωσα και στον άντρα μου, ο οποίος είναι μαζί μου και μου είπε ότι θα γίνει ότι θέλω εγώ.Βαρέθηκα ρε κορίτσια, δεν αντέχω άλλο, άλλες κοπέλες μπορουνε και έχουν την δύναμη εγώ δεν αντέχω, θέλω να ζήσω χωρίς αυτο το άγχος και αυτή την αγωνία, αρα αποφάσησα να συνεχίσω στον Τσίλι ανα τρίμηνο με εξετάσεις και αν έρθει το μωράκι καλώς αν όχι δεν πειράζει...

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

Δε μου είπε λεπτομέρειες γιατί έπρεπε να πάει δουλειά.

Το βράδυ θα ξέρω!

ΟΣο για το άλλο μήνυμα σου, ναι το ξέρω ότι μπορεί να μην μείνω ξανά φυσιολογικά.

Όμως θέλω να προσπαθήσω ρε γαμωτο. .

Λίγο καιρό οχι πολύ.

Εξι μήνες?

8?

Κάπου εκει.

Και μετά θα δω τι θα κάνω με τα κατεψυγμενα.

φυσικά και να προσπαθήσεις! μαζί σου είμαι σ' αυτό! και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. εξάλλου και η ηλικία σου και η τσαχπινιά σου το επιτρέπει :tongue::tongue::tongue: αλλά αν πχ ο τσίλι ή ο μαντούδης υποψιαστούν τι μπορεί να φταίει για τις παλινδρομήσεις? να μην το μάθεις? να μην το διορθώσεις ενώ θα προσπαθείς φυσιολογικά? εκεί "διαφωνούμε" βρε πρόεδρε!:rolleyes:

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Δήμητρα στις 7 πάω στη δουλειά....:shock::shock::shock::shock:

Συμφωνώ με την kale, να πας στον Μαντούδη απλα για να δεις τι θα σου πει..για την ενεμβρυικη, για τα κατεψυγμένα σου...να εχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα...Καλα θα κάνετε και να προσπαθήσετε μονοι σας και 6 και 8 μήνες, απλα να ξερεις τις επιλογές που εχεις αν αυτο δεν σας κάτσει..;)

Kale μου δύσκολο για συνέδριο στην Αθήνα...εδω θελουμε να κατέβουμε για τον Τσίλι Μπίλυ και τελικα το βλπεω Ιούνιο...δε θα μπορώ να φύγω τον Μάιο μάλλον απο τη δουλειά....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Μιμιτρα ένα βήμα την φορά, το πρώτο το έκανε ο αντρούλης σου και μπράβο του.Τη συνέχεια θα τη βρούμε μετά....και ελπίζω να είναι τόσο ευκολη υπόθεση μετά και να χρειαστείς μαιευτήρα γυναικολόγο και τίποτα άλλο.

Sweet μην αγχώνεσαι καθόλου μπέμπα και η louloulilika μας συλλογή ενός ωαρίου έκανε τα (δυο ήταν ανώριμα) και τώρα είναι εγκυούλα.

Εγώ κορίτσακια μου έχω όλη την εβδομάδα που τρώγομαι με τα ρούχα μου, δεν θέλω να ξανακάνω εξωσωματική, το σκέφτηκα από δω το σκέφτηκα από κει και χθες το βράδυ το ανακοίνωσα και στον άντρα μου, ο οποίος είναι μαζί μου και μου είπε ότι θα γίνει ότι θέλω εγώ.Βαρέθηκα ρε κορίτσια, δεν αντέχω άλλο, άλλες κοπέλες μπορουνε και έχουν την δύναμη εγώ δεν αντέχω, θέλω να ζήσω χωρίς αυτο το άγχος και αυτή την αγωνία, αρα αποφάσησα να συνεχίσω στον Τσίλι ανα τρίμηνο με εξετάσεις και αν έρθει το μωράκι καλώς αν όχι δεν πειράζει...

Το σημαντικο στη ζωή μας ειναι να ειμαστε ευτυχισμένοι!!!

Με ή χωρίς παιδιά, με ή χωρίς δουλειά, με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς λεφτά...Οτι γουστάρει ο καθένας και αγαπα!!!!

Χαιρομαι για σενα Αναστασία μου για ότι εχεις αποφασίσει...Δοκιμάστε και εναλλακτικές λύσεις και βλεπετε..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

φυσικά και να προσπαθήσεις! μαζί σου είμαι σ' αυτό! και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. εξάλλου και η ηλικία σου και η τσαχπινιά σου το επιτρέπει :tongue::tongue::tongue: αλλά αν πχ ο τσίλι ή ο μαντούδης υποψιαστούν τι μπορεί να φταίει για τις παλινδρομήσεις? να μην το μάθεις? να μην το διορθώσεις ενώ θα προσπαθείς φυσιολογικά? εκεί "διαφωνούμε" βρε πρόεδρε!:rolleyes:

ΣΥΜΦΩΝΩ!

Εξωσωματική να μην κανεις! Αλλα τους λογους της παλίνδρομής και της ανεμβρυικής να τους ψάξεις γιατι μπορει να αποτελούν πρόβλημα και στη φυσική σύλληψη. Αν και πιστεύω οτι και τα 2 ηταν τυχαία γεγονότα και θα μεινεις μονη σου εγκυος...(αληθεια το πιστευω δεν το λεω ετσι) καλύτερα να εισαι σίγουρη και καλυμένη απο παν ενδεχόμενο.....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

αααααααα.... μου φαίνεται θα βρεθούμε από κοντά και θα σας πάρω στο κυνήγι!!!! γιατί βρε καλό μου κορίτσι? πάρε το χρόνο σου κάνε την προσπάθεια μόνη σου και αν δεν... πήγαινε σε φυσικούς κύκλους! εμ βέβαια ούτε εγώ θα ξαναήθελα εξωσωματική αν μου δίναν ορμόνες σε αλογίσιες δόσεις! αλλά εξωσωματική χωρις ορμόνες διέγερσης σαν διαδικασία γονιμοποίησης και εμβρυομεταφοράς γιατί όχι?

και είναι πολύ όμορφο που ο άντρας σου είναι μαζί σου, αλλά αν μετά αισθάνεται υπαίτιος κι ένοχος για την τυχόν ατεκνία σας?....

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Koritsaki mou gliko, makari na minis fisiologika.

Ala ama thelis pedaki toso poli prepi na eisai dinati kai prepina kaneis ta panta na to apoktisis. I koliti mou ekane pano apo 10 eksosomatikes kai sta 42 genise ena kouklo. Den evgaze oaria auti, ena sto toso. Me 300 monades puregon evgale 1. Vrike ena telio giatro, pigane me fisiko kiklo kai genise. Kai apo sperma tipota to spoudeo. Emine 3 fores mazi tou kai 2 palindromisan.

Ama thelis tha sou pw se pm pios einai.

Love u !!!!!

Yv7Sp2.png

Οχι οχι θα πάω στον Τσίλι Μπιλι!

Θα πάω βέβαια αυτο δεν αλλάζει!

Απλά δε θέλω να απευθυνθω σε εξωσωματικο γιατρό!

Γι αυτο θα παω σε απλό.

Στον Τσίλι ομως θα πάω μόλις παρω τα αποτελέσματα απο το σπέρμα!

X8R8p2.png

uHpXp2.png

sweety 2 να ρωτήσω κάτι.την πρότασή του για την θεραπεία στην λέει στο πρώτο ραντεβού ή μελετά το ιστορικό σου και στο προτείνει την επόμενη μέρα?

Το πρωτόκολλο στο δίνει στο πρωτο ραντεβού. Και αποφασίζετε πως θα κινηθειτε.

Δήμητρα στις 7 πάω στη δουλειά....:shock::shock::shock::shock:

Συμφωνώ με την kale, να πας στον Μαντούδη απλα για να δεις τι θα σου πει..για την ενεμβρυικη, για τα κατεψυγμένα σου...να εχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα...Καλα θα κάνετε και να προσπαθήσετε μονοι σας και 6 και 8 μήνες, απλα να ξερεις τις επιλογές που εχεις αν αυτο δεν σας κάτσει..;)

Kale μου δύσκολο για συνέδριο στην Αθήνα...εδω θελουμε να κατέβουμε για τον Τσίλι Μπίλυ και τελικα το βλπεω Ιούνιο...δε θα μπορώ να φύγω τον Μάιο μάλλον απο τη δουλειά....

7????? πού δουλεύεις στην ΕΥΠ? :tongue::tongue::tongue:

να σε δούμε κι εσένα γκρινιαρούδικο -σαν κι εμένα- έστω και καλοκαίρι. Αρκετά πριν το ραντεβού να έχεις πάρει τηλ. να συνεννοηθείς γιατί λογικά θα σου δώσει και την εξέταση με τον ιστό περιόδου. γιατί να μην την έχεις κάνει ήδη?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Διαφημίσεις

Οχι οχι θα πάω στον Τσίλι Μπιλι!

Θα πάω βέβαια αυτο δεν αλλάζει!

Απλά δε θέλω να απευθυνθω σε εξωσωματικο γιατρό!

Γι αυτο θα παω σε απλό.

Στον Τσίλι ομως θα πάω μόλις παρω τα αποτελέσματα απο το σπέρμα!

επειδή στο μυαλό σου τη λέξη "εξωσωματικός γιατρός" την έχεις πολύ αρνητικά φορτισμένη.... θα είχες την ίδια γνώμη αν τον έλεγες "ειδικό αναπαραγωγής"? εγώ ως τέτοιον τον εμπιστεύομαι τον συγκεκριμένο και το ίδιο συνέβη και με τον άντρα μου... αλλά δε θα του κάνω και διαφήμιση λες και τον ξέρω..ή σαν να έχω δει και κανά αποτέλεσμα..... (όχι ότι έχω προσπαθήσει μαζί του λέμε τώρα)......αααααα.......όλα κι όλα!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

7????? πού δουλεύεις στην ΕΥΠ? :tongue::tongue::tongue:

να σε δούμε κι εσένα γκρινιαρούδικο -σαν κι εμένα- έστω και καλοκαίρι. Αρκετά πριν το ραντεβού να έχεις πάρει τηλ. να συνεννοηθείς γιατί λογικά θα σου δώσει και την εξέταση με τον ιστό περιόδου. γιατί να μην την έχεις κάνει ήδη?

ΠΟΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ? ΤΙ? ΠΩΣ? :shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock::shock:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Θελω.........................................................

να χασω 2 κιλά σε μια μέρα....................................σήμερα.............

για να μπορέσω αυριο...................................................

να φάω σοκολάτες, παγωτά και γύρους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

επειδή στο μυαλό σου τη λέξη "εξωσωματικός γιατρός" την έχεις πολύ αρνητικά φορτισμένη.... θα είχες την ίδια γνώμη αν τον έλεγες "ειδικό αναπαραγωγής"? εγώ ως τέτοιον τον εμπιστεύομαι τον συγκεκριμένο και το ίδιο συνέβη και με τον άντρα μου... αλλά δε θα του κάνω και διαφήμιση λες και τον ξέρω..ή σαν να έχω δει και κανά αποτέλεσμα..... (όχι ότι έχω προσπαθήσει μαζί του λέμε τώρα)......αααααα.......όλα κι όλα!

Είδες τι έχω πάθει. ..

Ναι ειδικό αναπαραγωγής ακούγεται καλύτερα!

Για πες το όνομα. ..

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Χριστινακι και Λαμπρινούλα πολύ χάρηκα με τα νέα σας. Μπραβο κοριτσακια μου, με το καλό να τα παρετε στην αγκαλιά σας τα παιδάκια σας και ευχομαι σε ολες τις κοπέλες εδω μεσα να ζησουν συντομα αυτες τις στιγμές.

Ανιτακι μου αρεσει η πρόταση για καφε, εγω ειμαι μεσα. Δεν μενει παρά να το κανονίσουμε. Μακάρι να μπορουσαμε να ειμαστε όλες...μη ξεχνατε θα πρέπει να κανονισουμε και το bachelor της Dada 75.

Δεν ξερω ποια είναι τα νεα της Κελλυς αλλά θα χαιρομουν αν μας εγραφε πεντε σειρες...νομιζω οτι εδω μεσα εχουμε τζαμπα ψυχολογο (να σημειωσω οτι μετα την προωρη γεννα του γιου μου πηγα σε ψυχολογο για περιπου 6 μηνες καθως ηταν αδυνατο να το αντιμετωπίσω... τα παρατησα με το που επιασαν οι ζεστες και με ειδε λιγο ο ήλιος... εχουμε την τυχη να ζουμε σε μια χωρα που δεν τσιγγουνευεται τον ηλιο. Γι αυτο αντεχουμε μετα από τόσα που μας εχουν κάνει..!)

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...