Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Koula - mares

kale

Recommended Posts

μόλις τελείωσα τις δουλειές του μαγαζιού...και είπα να πούμε καμιά κουβέντα....τον φεβρουάριο ποια θα κάνει προσπάθεια ..για να έχω παρέα;

τι εγινε; σε πήρε ο γιατρος και σου είπε για δότρια; από τωρα ξέρει για φλεβάρη;;;

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

μόλις τελείωσα τις δουλειές του μαγαζιού...και είπα να πούμε καμιά κουβέντα....τον φεβρουάριο ποια θα κάνει προσπάθεια ..για να έχω παρέα;

ΕΓΩ ΚΑΙ Η ΖΕΤΤΑ ΟΠΩς ΤΟ ΚΟΒΩ :D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Η Ζέττα που πήγε; On line τη βλέπω αλλά δεν μιλάει...χμμμ

ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ Η ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Γιατί τον Φλεβάρη????

as1cMaf0g410000MDdkanwxMTQ1N2p8T3VyIGJpcmQgaXMg.gifgQt7p2.png

I81rp3.png

Διαφημίσεις

τι εγινε; σε πήρε ο γιατρος και σου είπε για δότρια; από τωρα ξέρει για φλεβάρη;;;

με πηρε σήμερα η μαία πυ ασχολείται.....με τις δώτριες.....και μου είε θα περιμένω απο 3...με 6 μήνες...εγω την είπαοτι δεκέμβριο...και ιανουάιο δεν μπορώ.....οπότε για τότε το κόβω....

με πηρε σήμερα η μαία πυ ασχολείται.....με τις δώτριες.....και μου είε θα περιμένω απο 3...με 6 μήνες...εγω την είπαοτι δεκέμβριο...και ιανουάιο δεν μπορώ.....οπότε για τότε το κόβω....

Νοέμβριο όμως???? Αν είναι τρίμηνο σε καλύπτει και ο Νοέμβρης....

cOiVp2.png

γιατί δεν μπορείς; λόγω φόρτου εργασίες εκείνους τους μήνες; και αν ειναι μονο 3 μηνες ; σημαίνει ότι βγαίνεις γύρω στον οκτωβριο/Νοέμβριο.. εσυ τότε τι έχεις ; γιατι εδώ μέσα θα μας τρελάνετε όλες με τις αναβολές

kOZcp3.png

Διαφημίσεις

γιατί δεν μπορείς; λόγω φόρτου εργασίες εκείνους τους μήνες; και αν ειναι μονο 3 μηνες ; σημαίνει ότι βγαίνεις γύρω στον οκτωβριο/Νοέμβριο.. εσυ τότε τι έχεις ; γιατι εδώ μέσα θα μας τρελάνετε όλες με τις αναβολές

Ε πεστα ρε Πηνελοπάκι...Λες και το μαγαζί θα σταματήσει ποτέ να έχει δουλειά:evil::evil::evil:

cOiVp2.png

Νοέμβριο όμως???? Αν είναι τρίμηνο σε καλύπτει και ο Νοέμβρης....

αν με πάρει οκτώμβριο..εντάξει...αλλά μετά δεν γίνεται αρχίζει η πολλή δουλειά...και δεν γίνεται να λείπω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...