Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια μου.Ξέρω ότι είναι αργά και κάνετε νανάκια,αλλά δεν άντεξα να μην σας γράψω μια μέρα.Έχω πολλή δουλειά αυτές τις μέρες και δεν προλαβαίνω καθόλου.

Λαμπρινούλα και Χριστινάκι μου χάρηκα πολύ με τα νέα σας.Με το καλό να συνεχίσετε έτσι κοριτσάρες μου και να έχουμε σύντομα και 3 υπέροχα αγοράκια στην παρέα μας.

Φυσικά είμαι και εγώ μέσα για τον καφέ.

Πρόεδρε δεν σου απάντησα για γυναικολόγο γιατί και εγώ είμαι στο ψάξιμο.Οπότε αν αυτός σου κάνει κάτι καλό μου λες για να πάω και εγώ.Καλή επιτυχία αύριο στον αντρούλη σου!!!!

Εγώ έχω πάει στον Μαντούδη,όμως ακόμα δεν έχω κάνει εξωσωματική μαζί του.Έχω κάνει υστεροσκόπηση και έμεινα ευχαριστημένη.Στο πρώτο ραντεβού εκτός από ιστορικό θα σου πει και την γνώμη του για το τι πρέπει να κάνεις.Είναι ήρεμος και δείχνει να ξέρει τι κάνει.Δεν ξέρω όμως περισσότερα,αφού ακόμα δεν έχω ξεκινήσει προσπάθεια,οπότε δεν μπορώ να είμαι απόλυτη.Από άλλες κοπέλες είχα ακούσει και εγώ καλά λόγια και έτσι έκλεισα ραντεβού μαζί του.

Καληνύχτα ζουζούνες μου!!!!!

Διαφημίσεις

Anastasia μου επαθα διαφορα ,οπως κατακρατηση υγρων πρηξιμο στην κοιλια,εμετους,αναγουλες,διαρροια,καταθληψη (κλαμα,εκνευρισμος πως με αντεξε ο αντρας μου ειναι αξιο αποριας)και επισης επειδη εχω απο φυσικου μου παχυ ενδομητριο επαθα υπερπλασια και δημιουργηθηκε πολυποδακι μικρο.Οποτε τωρα θελω υστεροσκοποηση ενω ποτε δεν ειχα προβλημα τετοιο.Τελος παντων αποφασισα να μην ξαναπαρω αυτα τα χαπια .

Pink hat με κατεψυγμενα θα κανω προσπαθεια.Καλα εκανες και επερνες λιγοτερα χαπια ειναι τα χειροτερα τα cyclacur!!

Leuta mou μπορεις να μου πεις ποια ειναι αυτα τα αυτοκολλητα στην κοιλια που εγραψες?Ευχαριστω γιατι δε θελω ξανα να δω αυτα τα χαπια!!!

Δυστυχώς δεν ξέρω ποια ειναι :(...απλα οταν ειχα επισκεφτει γιατρους τον Δεκεμβρη γιατι ηθελα να αλλάξω εξωσωματικό 1-2 γιατροι μου ειχαν πει οτι υπάρχει και αυτο..Λογικα ο γιατρος σου θα ξέρει ;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

κούκλα δεν ξέρω για τα cyclacur, αυτό που ξέρω να σου πω όμως είναι να μην στεναχωριέσαι, (ξέρω θα μου πεις, ναι ωραία να το λες πως το κάνεις... ? με πολλή προσπάθεια, πολλή υπομονή και επιμονή) κάθε εμπόδιο για καλό, όλα θα γίνουν την ώρα που πρέπει.

Σε νιώθω γιατί έχω ακυρώσει κύκλο 2 φορές (1 σπερματέγχυση που με πείραξαν οι arvekap και 1 εξωσωματική) μην σε παίρνει απο κάτω και όταν είσαι έτοιμη εμείς είμαστε εδώ για σένα. ;)

leuta, όντως πρέπει να κανονίσουμε μια συνάντηση Β.Ε. και γρήγορα μη σου πω, αντε μην ανέβω στον Βλάχο και τσακίσω 10 σουβλάκια να ηρεμήσω. Αλλά δεν με παίρνει γμτ γιατί ο κ@λ@ς μου έχει γίνει σαν τραπέζι....

:-P:razz::-P:razz::-P

Βορειοελλαδίτισες αν και ειστε και οι 3 θεσσαλονικη...πιστευω θα πρεπε να ρθειτε σερρες να τσακισουμε σουβλάκια...και απο την επόμενη δίαιτα....:cool:

ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 12/04 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για ένα συνέδριο πληροφορικής

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελικά....Τα πιο ωραία πράγματα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις και γίνονται τα θαύματα όταν πάψεις να επιμένεις ???

connie_24.gif

Κουκλίτσες μου γύρισα... Λοιπον ολα ήταν μια χαρά αν και ο γιατρος λιγομίλητος στην αρχη τα ειδα ολα, εβαλε τον υπέρηχο και βλεπω ενα μωρακι στην οθονη να κουναει χερια ποδια, ο γιατρος τσιμουδια, εγω ολα καλα γιατρε? απάντηση τίποτα. Ωχ παθαινω, μετα ακουω να λεει αυχενική 2,4 ρινικο οστο ορατο, χερια ορατα κατω ακρα ολοκληρωμενα, και κατι αλλες τιμες, θα εσκαγα τον ξαναρωταω ολα καλα? κουναει το κεφαλι του α λεω θα με σκασει αυτος, του λεω γιατρε επειδη δεν ειμαι γιατρος πες μου ειναι οκ το 2,4 και ολα τα αλλα που ειπες? και επιτελους λάλησε μου ειπε οτι μετρουσε για αυτο δεν μίλαγε. Ολα καλα και μας ειπε συγχαρητήρια για τον αγωνα που δωσατε κτλ. πριν τον χαιρετισουμε του λεει ο ανδρας μου μήπως ειδατε φύλο? α ναι λεει το ειδα και γιατι χριστιανε μου δεν το λες? μα δεν με ρωτησατε αλλα ειναι αγορακι κατα 80%. ο ανδρας μου εκλαιγε γιατι σκεφτοταν τον πατερα του που πεθανε πριν ενα χρόνο, κι εγω αφου βγήκα εξω εκατσα σε μια καρεκλα και δεν μπορουσα ουτε να μιλήσω ουτε να κουνηθώ ενιωθα λες και ειχε βγει ενα τεραστιο βαρος απο πανω μου. εκατσα 10 λεπτακια και εκλαιγα γιατι σκεφτομουν ποσο πολύ δυσκολο ήταν να ερθει αυτο το μωρο ειδα να περναν απο μπροστα μου τα Ο των χοριακών και τα τσουφια ωάρια και οι ωοληψίες ....και μετα συνήλθα λεγοντας ουφ το περασαμε το πρώτο βήμα μακαρι να συνεχίσουμε ετσι καλα. ήταν κι ενας γιατρος εκει και μολις με ακουσε λεει γιατι τοσο αγχος του λεω ασε εχω κανει 7 εξωσωματικες κι αυτο το παιδακι που ειδαμε ήταν απο τα τελευταια μου ωαρια ο ανθρωπος εφυγε και κουνουσε το κεφαλι λεει δεν εχω τι να πω ηρεμησε μονο αφου τα καταφερες τυχερή εισαι.

Κοριτσια ειναι δυσκολο το ξερω αλλα πρεπει να προσπαθουμε γιατι πραγματι οταν ερθει αξίζει τον κόπο.

Ζεττα εμπνευση εχεις σήμερα παλι γλυκουλα μου κι εγω τρωω σαν ζωο αλλα το παλευω να μην γινω γουρουνι.

Harry αφου εχεις οκ ενδομητριο μην ξαναπαρεις οιστρογονα εγω δεν πήρα παρα σε μόνο την πρωτη προσπάθεια μου.

Αννιτακιιιιιιι!!!! Θελω να ερθω κι εγω Ζακυνθο. Ποτε ερχεσαι Αθηνα να σε δουμε.

Αυριο παει στο Μαντουδη μια γνωστη μου εξαιρετικα δύσκολη περίπτωση 7 προσπάθειες και 1 συλληψη διδύμων με διακοπή στην 9η εβδομαδα τωρα εχει κι αυτη λίγα ωαρια καθότι 43 να δουμε τι θα της πει μιας και δεν εχει κανενα αλλο προβλημα (ανοιχτες σαλπιγγες καλο σπέρμα 2 υστεροσκοπήσεις οκ) αλλα δεν κολλανε τα σκασμενα. Απο αυτήν θα δουμε και τι απίδια πιανει κι αυτος της ειπε θα σε κρατησω 1 με 1,30 ωρα στο ραντεβου. Θα σας πω εντυπωσεις.

ΦΙΛΙΑ

Πολύ συγκινήθηκα με το post σου...Ειμαι στη δουλεια και κοντεψα να με παρουν τα ζουμιά :oops: ....σκεφτομουν ολα αυτα που περασαμε και περναμε ολα τα κοριτσια της παρέας....

Ολα θα πανε μια χαρα και θα εχετε οτο μωρακι σας σε λιγους μήνες...

Μακάρι και γω και ολες να ζησουμε αυτο το συναίσθημα....

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Το 15 άρι είναι μια χαρα. Και θα μεγαλώσει. Το κακό είναι ότι ΄μονο με αυτό έχω ελπίδες. Οχι με τα άλλα δυο. Είναι πολυ μικρά

Μπορεί να ειναι το τυχερό σου!!! ;););) Καταλαβαίνω το άγχος που εχεις με ενα μονο να μεγαλώνει αλλα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!! ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Την Παρασκευή θα πάρουμε τα πρώτα.

Μου είπαν στο τηλέφωνο όμως οτι αν κάνουμε και την εξέταση dna θα κάνει 1 εβδομάδα.

Μάλλον θα την κάνουμε γιατί μάλλον αυτή δείχνει για τις αποβολές. Χωρίς να ειμαι σίγουρη.

Αύριο θα τα πουν στον αντρα μου και θα επιλέξει εκείνος το αν θα την κανει η οχι.

Ο γιατρός που θα παω δεν ειναι απο τους γνωστούς.

Λέγεται Τρύφωνας Τσάγκας.

Είναι όμως μάλλον αυτό που θέλω.

Παρακολουθεί τον κύκλο, τα ωάρια, σου λεει πότε να έχεις επαφές. .. σαν τον πρώτο πρώτο που είχα.

Έτσι κι εκείνος, με μέτρησε μια φορά, μου είπε πότε να κανω επαφή, έκανα και πέτυχε!

Παλλινδρομησε βέβαια αλλά η μέθοδος σύλληψης ηταν σωστή.

Οι κοπέλες που τον είχαν η μια έμεινε σε 1 μήνα και η άλλη σε τρεις. Το έχασε ομως και ξανά έμεινε μετα απο 9.

Αυτά!

Δημητρούλα = happy! :-)

Αν καμιά κοπέλα εχει άποψη για τον συγκεκριμένο, παρακαλώ να την πει ακόμα και αν είναι αρνητική!

Δε θα την παρεξηγησω, ούτε θα μου μειώσει τη χαρά!

Ευχαριστώωωωωωω!!!!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ!!!!

Αντε με το καλο κοριτσάρα μου!!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Χριστινακι απο Κύπρο πολυ χαιρομαι ποτα μωράκια σου ειναι μια χαρα και ειδατε και 3D φωτογραφίες....Με το καλο να τα πάρετε αγκαλιά!!!

Κορίτσια της Νότιας Ελλάδας θέλω και γω συνάντηση :shock::shock::shock::(:(:(

Κορίτσια της Βόρειας Ελλάδας το είπα και σε προηγούμενο post, στις 12 Απριλίου θα ειμαι Θεσσαλονίκη για ενα συνέδριο πληροφορικής...Αν μπορεί καμια απο εσάς, ισως το μεσημέρι πριν γυρίσω για Σερρες να μπορέσαμε να πιούμε καφεδάκι...ΔΕν ξέρω βεβαια τι ώρα θα τελειώσω απο το συνέδριο και αν θα προλαβαίνω όντως αλλα ας το ξερετε απο τώρα...;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΙΠΑ????

Μάλλον οχι...αφου με επιασε η λογοδιάρροια πάλι.... :tongue::tongue::oops::oops:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΡΑ ΩΣ ΠΕΡΑ!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

connie_24.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα στις πρωινές ομορφιές, leuta kai mimitroulla!

Τι κάνετε σήμερα? Εγώ βαριέμαι πολύ και νυσταααααααζω... Σκέφτομαι ότι άμα νυσταζω τώρα που κοιμάμαι τόσο , όταν έρθουν τα extreme boys και θα ξενυχτώ πως θα είμαι??? ζομπιιιιιιι!

Καλημέρα και στις υπόλοιπες που θα αρχίσουν να μπαίνουν σιγά σιγά!

χχχχχχχχχχχχ

May 2012: ΙVF-ICSI #1, (2 blastos) ~ BFN(-)

Nov 2012: FET #1, (2 blastos) ~ BFP(+) :D

mlqnp3.png

Κοριτσάκια μου ο άντρας μου τελείωσε απο το Λυμπε!

Στα πολύ γρήγορα μου είπε οτι του ζήτησαν όλο το ιστορικό μας και του είπαν ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα κρίνουν εκείνοι αν χρειάζεται dna.

Βέβαια τους έδωσε το ελεύθερο να το κάνουν αν χρειάζεται.

:-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

καλημέρα κοριτσάρες μου! έχω και θα έχω εξαντλητικά προγράμματα για κανα δίμηνο οπότε δε θα μου είναι εύκολο να πολυγράφω. Θα διαβάζω όμως τα νεάκια σας και όποτε μπορώ θα παρεμβαίνω και θα ρουφιανεύω!!!! :) Χριστινάκι και Λαμπρινή, με γεμίσατε χαρά με τα νέα σας. Μακάρι να δικαιωθούμε όλες σε αυτή την πάλη με την υπογονιμότητα... συνάντηση???? Ουάου! Θέλω! Θέλω!

Κελλάκι μου αν διαβάζεις να είσαι δυνατή καμάρι μου και να μη στεναχωριέσαι... όσο μπορείς....

Leutako κανα συνέδριο αθήνα δεν παίζει? Από διάθεση πώς πας?

Sunty, προσανατολίζεσαι προς κάποιον συγκεκριμένο? Θυμάμαι πως με τον Μαντούδη δε στα είχε πει όπως οι υπόλοιποι και δεν τον θέλεις…. Για το σφακιανούδη έχω ακούσει πολύ καλά λόγια…

Harry18 μπορεί να ήταν πολύ άσχημο όλο αυτό που σου συνέβη, αλλά ίσως είναι και καλό που θα αναγκαστείς να κάνεις υστεροσκόπηση…. Αφού οι γιατροί θεωρούν ότι βοηθάει πολύ γιατί να μη σε βοηθήσει και σένα? Δεν κατάλαβα αν σου έκαναν ωοληψία ή αν πήγε χαμένος ο κύκλος… τα αυτοκόλλητα επιθέματα είναι τα dermestril patch

Mimitra να μη χάσεις το ραντεβού με τον Μαντούδη. Μπορεί να μη θέλεις κι εύχομαι να μη χρειαστεί να ξανακάνεις εξωσωματική, αλλά έχεις θέματα να του θέσεις αναφορικά με την κατάστασή σας, να ρωτήσεις και να συμβουλευτείς. Χώρια που πρέπει να ρωτήσεις και για τα εμβρυάκια σου… μην τα εγκαταλείπεις έτσι… μπορεί να έχεις νεύρα με τους προηγούμενους, αλλά μη σε οδηγούν τα νεύρα αυτά σε βιαστικές αποφάσεις….To ότι δε σου λένε δεν είναι γιατί στο κρατάνε μυστικό… ΔΕΝ το ΞΕΡΟΥΝ!!! Κι όσο κι αν μας τρελαίνει αυτό, όπως και με ασθένειες θα πρέπει να το αποδεχτούμε…. Οι γιατροί δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν τα πάντα άλλοι γιατί είναι πανάχρηστοι και άλλοι απλώς γιατί η επιστήμη δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο…. Το ότι είχες φυσιολογική σύλληψη αμέσως, δε σημαίνει ότι θα τα ξανακαταφέρετε χωρίς ας πούμε να διορθώσετε το σπέρμα… ας μην κάνουμε τους ειδικούς σε όλα απλά και μόνο επειδή έχουμε γίνει καχύποπτες!Δες το σαν ένα χαμένο κατοστάευρω την επίσκεψη αλλά κάντην… θα είναι χρήσιμο να κάνετε dfi στο σπέρμα, αλλά ίσως είναι πιο χρήσιμο αν το κάνετε μετά την αντιοξειδωτική αγωγή να ξέρετε πού βρίσκεστε τότε και να μην ξαναπληρώνετε

άποψή μου πάντα και δε θέλω να σε στεναχωρώ…

Anastasia όμορφη, ζεττάκι με τις εμπνεύσεις σου, ευμορφία, dadako, Linaki, Ανιτάκι τρελλό, αγχωμένη μου Pink Hat, Sweety, MaryB, nastazia, roubies, pepsi (μαζί βλέπω να αγωνιούμε το Σεπτέμβρη!), kristy25, αθηναϊκό μας χριστινάκι, louloulilika, Rikaki, alexg, carousel, rodo και όσα κοριτσάκια έχω πρόσκαιρα ξεχάσει (sorryyyy), να είστε όλες πολύ καλά μπουμπουδίτσες μου και με το καλό να γνωριστούμε κι από κοντά!

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

Κοριτσάκια μου ο άντρας μου τελείωσε απο το Λυμπε!

Στα πολύ γρήγορα μου είπε οτι του ζήτησαν όλο το ιστορικό μας και του είπαν ότι ανάλογα με το αποτέλεσμα, θα κρίνουν εκείνοι αν χρειάζεται dna.

Βέβαια τους έδωσε το ελεύθερο να το κάνουν αν χρειάζεται.

:-)

άντε πήρε μπρος ο καλός σου για τα καλά! μπράβο! πόσο του είπαν βρε δημητρού μαζί με το dna? θα κάνουν και καλλιέργεια σωστά?

ORo1p2.png

2990892kkem1ohdkr.gif

242588bap20kx32l.png

άντε πήρε μπρος ο καλός σου για τα καλά! μπράβο! πόσο του είπαν βρε δημητρού μαζί με το dna? θα κάνουν και καλλιέργεια σωστά?

Δε μου είπε λεπτομέρειες γιατί έπρεπε να πάει δουλειά.

Το βράδυ θα ξέρω!

ΟΣο για το άλλο μήνυμα σου, ναι το ξέρω ότι μπορεί να μην μείνω ξανά φυσιολογικά.

Όμως θέλω να προσπαθήσω ρε γαμωτο. .

Λίγο καιρό οχι πολύ.

Εξι μήνες?

8?

Κάπου εκει.

Και μετά θα δω τι θα κάνω με τα κατεψυγμενα.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...