Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Koula - mares

kale

Recommended Posts

Εγώ όπως θα καταλάβατε θα ακυρώσω το ραντεβού μου με το Μαντουδη.

Αφού θα πάω στον Τσάγκα.

Μήπως το χρειάζεται καμία να πω να πάει αντί εμου?

ΕΙναι για 24/04.

Θα το αφήσω λίγες μέρες και θα το ακυρώσω τη Δευτέρα μήπως προκύψει ως τότε σε καμιά κοπέλα η επιθυμία να πάει.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

μιμιτρα, δεν ξερω τον γιατρό σου αλλα το μονο που έχω να επισημανω είναι ότι πρέπει να κανεις Ε2 και LH για να βρεις την ακριβη μερα ωορρηξιας. Συνδυασμο υπερήχου και ορμονολογικών. Ελπίζω ο γιατρός σου να κινειται έτσι.

Να τον ρώτησω πριν κλεισω το ραντεβού?

Ή να του το πω όταν πάω?

Μήπως υπάρχει τεστ με τσίσα για το σπιτι που βγάζουν τα αποτέλεσμα? ! Λες να υπάρχουν? !

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Αχ ναι!

Όταν έρθεις όμως θα κανονίσουμε!

Σας ζηλεύω πολύ που μένετε σε νησί και οχι σε αυτή την άχαρη ζούγκλα!

Το μόνο καλό εδώ είναι οι γιατροί και το mall :tongue:

Μέναμε 12 χρόνια Αθήνα. Εμένα να σου πω την αλήθεια μου άρεσε, αλλά πιο πολύ γιατί είχα εκεί την κολλητή μου, τους φίλους μας και είχα συνηθίσει. Αλλά το μωρό μου δεν την άντεχε και ευτυχώς διάλεξε το νησί μου. Όσο για τους γιατρούς μεγάλο δίκιο έχεις Δημητρούλα. Αν είμασταν πάνω θα πήγαιναμε και εμεις για κάποιες έξτρα εξετάσεις και θα ψαχνόμασταν αλλιώς. Τώρα όμως προς το παρόν έχουμε σταματήσει.

cOiVp2.png

λαμπρινή μπραβο. Ωραια νεα!

Kριστιν μπραβο, πολυ χαρουμενο νεο!

Εγω δεν είμαι καθόλου καλά σήμερα. Πήγα στο γιατρό και μου βρήκε ένα ωαριο γυρω στα 15 και άλλα δυο πολυ μικρά. Οπως καταλαβαινετε για ένα παω παρολο που παιρνω μικρες δοσεις φαρμακων (75). Δεν το περίμενα αυτό. Θεωρούσα ότι έστω ένα 2ο θα ειχα. Να δουμε τη συνεχεια τωρα. Από τη άλλη είναι καλό για να εγκαταλήψω μια και καλή τις διεγερσεις, έστω και ήπιες. Αλλα τους βαριέμαι φρικτα στους φυσικους κυκλους. Δεν ειναι η μερα μου σημερα.

Να ρωτήσω?

Είναι μικρό το 15?

Ξέρω οτι μεγαλώνουν 2 πόντους στις 2 μέρες.

Μεθαυριο δηλαδή θα ειναι 17.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Μέναμε 12 χρόνια Αθήνα. Εμένα να σου πω την αλήθεια μου άρεσε, αλλά πιο πολύ γιατί είχα εκεί την κολλητή μου, τους φίλους μας και είχα συνηθίσει. Αλλά το μωρό μου δεν την άντεχε και ευτυχώς διάλεξε το νησί μου. Όσο για τους γιατρούς μεγάλο δίκιο έχεις Δημητρούλα. Αν είμασταν πάνω θα πήγαιναμε και εμεις για κάποιες έξτρα εξετάσεις και θα ψαχνόμασταν αλλιώς. Τώρα όμως προς το παρόν έχουμε σταματήσει.

Μεγάλη υπόθεση οι γιατροί.

Να έχεις την επιλογή ρε παιδι μου.

Σήμερα παω σε αυτον, αυριο ψάχνω τον άλλο, άκουσα αυτή την ειδική εξέταση, τσουπ την κανω...

Μεγάλη υπόθεση.

Α! Ξέχασα.

Έχουμε και τα ΙΚΕΑ! :-)

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Να τον ρώτησω πριν κλεισω το ραντεβού?

Ή να του το πω όταν πάω?

Μήπως υπάρχει τεστ με τσίσα για το σπιτι που βγάζουν τα αποτέλεσμα? ! Λες να υπάρχουν? !

ναι υπάρχει το clear digital.και είναι αξιόπιστο.βγάζει τισ μερεσ ωορρεξιασ.εγώ το είχα δοκιμάσει πριν εντοπίσουμε το πρόβλημα

ευχαριστώ για την άποψη σου.καλα που μου το είπες για να είμαι και λίγο υποψιασμενη.

Εγώ είχα ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτό και και έκλεισα ραντεβού, άσχετα αν τελικά θα παω σε άλλον.

Σε άλλον θα πάω επειδή δε σκοπεύω να κάνω ξανά εξωσωματική.

Είναι πολύ υπέρ του φυσικού κύκλου απ οτι ξέρω.

Έιναι της υπομονής.

Μια κοπέλα που έκανε εξωσωματική σε αυτον με φυσικούς κύκλους, έμεινε έγκυος με την πρώτη και γέννησε δυο κοριτσάκια.

Την υποστήριξε πολύ λέει σε ολη τη διάρκεια της κύησης.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Το 15 άρι είναι μια χαρα. Και θα μεγαλώσει. Το κακό είναι ότι ΄μονο με αυτό έχω ελπίδες. Οχι με τα άλλα δυο. Είναι πολυ μικρά

Ααααααα.

Έτσι ξέρω κι εγώ. Οτι το 15 είναι καλό.

Όμως να πω κάτι?

Και με λίγα, ακομα και με ενα μπορεί να πάει καλά η διαδικασία.

Αν είναι ώριμο και καλό..

Αυτό έχει σημασία.

Με τις πολλές ορμόνες εχω ακουσει οτι γίνονται πολλά κακής ποιότητας.

X8R8p2.png

uHpXp2.png

ναι υπάρχει το clear digital.και είναι αξιόπιστο.βγάζει τισ μερεσ ωορρεξιασ.εγώ το είχα δοκιμάσει πριν εντοπίσουμε το πρόβλημα

Περίμενε. Είναι το ίδιο με το clear blue που έκανα εγώ πριν την έξωσωματικη?

Ααααα αυτο είναι? ?

Οκ το ξέρω τοτε :wink:

X8R8p2.png

uHpXp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ είχα ακούσει πολύ καλά λόγια γι αυτό και και έκλεισα ραντεβού, άσχετα αν τελικά θα παω σε άλλον.

Σε άλλον θα πάω επειδή δε σκοπεύω να κάνω ξανά εξωσωματική.

Είναι πολύ υπέρ του φυσικού κύκλου απ οτι ξέρω.

Έιναι της υπομονής.

Μια κοπέλα που έκανε εξωσωματική σε αυτον με φυσικούς κύκλους, έμεινε έγκυος με την πρώτη και γέννησε δυο κοριτσάκια.

Την υποστήριξε πολύ λέει σε ολη τη διάρκεια της κύησης.

μακάρι βρε κοριτσάκι γιατί εκτοσ από το οικονομικό και η ψυχολογία μου δεν είναι και για άλλες αποτυχίες.το μόνο που παρακαλώ να εχω δύναμη να τισ ξεπερνώ για να τα καταφέρω.

Πω πω κλείνουν τα ματάκια μου....

Την πέφτω καλά μου κορίτσια.

Καληνυχτες πολλές!

Μάκια μάκια μάκια μάκια μακ.... μα..... μμμμμ....

....zzzzzzz......

...........zzzzzzzzzzz.........

Καληνύχτα Δημητρούλα και σε όλες τις υπόλοιπες νυχτεριδούλες της παρέας. Φιλιά

cOiVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...